Νέα

Το να είσαι gay είναι αρρώστια;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 603
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Το να είσαι πούστης είναι φυσιολογικό???

• Ναί

Ψήφοι: 5 83,3%
  • Όχι

Ψήφοι: 1 16,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    6

patatinas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Μπράβο που το ανέφερες "kanenas80", την είχα δει την εκπομπή.

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
ειναι αρωστια!!!!!! οπως και τα φετιχ  :s&m_3:  οπος και το anal  :zfuck: 

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

πιος μαλακας ειχε την ιδεα να βαλει αυτο το ποστ??  :jerking:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Καλημέρα μάγκες!!Έχω ρεπό σήμερα...και το ξενυχτάω μαλακίζοντας και βλέποντας βιντεάκια στο youtube με το Γεωργίου να γελάσω και να με πάρει ο ύπνος κάποια στιγμή.Έπεσα πάνω σε αυτό και αφού γέλασα προβληματίστηκα λίγο.

Το ερώτημα είναι το να είσαι gay ή να ανωμαλίζεις είναι αρρώστια?

Εγώ προσωπικά είμαι καραstraight και πιστεύω πως σίγουρα δεν είναι φυσιολογικό το να έχεις ορμές με άτομα του ίδιου φύλου.Ο καθένας βέβαια είναι ελεύθερος να κάνει ότι γουστάρει στο κρεβάτι του,αρκεί μην ενοχλεί τους υπολοίπους. Όμως καλώς η κακώς υπάρχουν 2 φύλλα.Ο άντρας με το καυλί και η γυναίκα με το μουνί. Ο κώλος είναι για να χέζουμε (πρωταρχικά). 

Θα συνεχίσω τις σκέψεις μου ...στη συνέχεια,αφού ακούσω και τις  δικές σας.

Υ.γ. μη πεταχτεί καμιά τσουτσου και γαμήσει το θρεντ με μαλακίες και ειρωνίες...του γάμησα ότι έχει και δεν έχει(και χωρίς παρεξήγηση).Όποιος δε γουστάρει το κουβαδάκι του κι αλλού.Ας φτιάξει θρεντ να βγάζει το άχτι του.Αυτά

Μετά τιμής ο Πυρόκαυλος :sunglasses: :grin:

τι μαλακασς που ειμαι και εγω  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

λες και υπαρχουν τοσοι πολλοι μαλακες [κλονοι] σε αυτο το σαιτ

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Το βιντεάκι του πυρόκαυλου με τον Γεωργίου...απλά τα σπάει!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Γρηγορία...μαντάμ Βαλλιανατου...Αγγελικούλα... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
το ναεισαι γκευ ειναι μια μαλακοιδεα καρφομενη στο μυαλο σας  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
ριχτε κανα σμπουτσο και μετα να δειτε πως γινεστε αντρες παλι

αντε μαλακες, σας παρασιρανε οι κολογεροι που γουσταρανε αγορακια οταν εισασταν μικροι και τωρα δηλωνετε γκευ , ρε ουστ απο δω !

εαν γενιεσαι αντρας ειναι κακο να πηγαινεις κοντρα στην φυση σου  ,

αι σιχτιρ σιχιστικα βραδιατικα με τους λαδοκουλουρακιδες γυριστρο πομολαδες  :headbang:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
το ναεισαι γκευ ειναι μια μαλακοιδεα καρφομενη στο μυαλο σας  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
ριχτε κανα σμπουτσο και μετα να δειτε πως γινεστε αντρες παλι

αντε μαλακες, σας παρασιρανε οι κολογεροι που γουσταρανε αγορακια οταν εισασταν μικροι και τωρα δηλωνετε γκευ , ρε ουστ απο δω !

εαν γενιεσαι αντρας ειναι κακο να πηγαινεις κοντρα στην φυση σου  ,

αι σιχτιρ σιχιστικα βραδιατικα με τους λαδοκουλουρακιδες γυριστρο πομολαδες  :headbang:

εσενα μαλλον σε βιασε ενας τετιος παππους παλια για αυτο λες τι μαλακιες που λες!!!!!!

αρωστο ειναι το μυαλο σου φιλε αντε γαμε μπας και το σωσεις

hantok

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
1
i danai exi dikio kanonika i lesbies prepi na pigenoun mono me trans

Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
εσενα μαλλον σε βιασε ενας τετιος παππους παλια για αυτο λες τι μαλακιες που λες!!!!!!

αρωστο ειναι το μυαλο σου φιλε αντε γαμε μπας και το σωσεις

ρε τυπε , μιλα με κανενα πουστρακι και ολοι θα σου πουν οτι το προτο πουτσο τον φαγανε απο μεγαλητερο ,παντα ετσι γινεται ρε

οι μεγαλυτεροι πουστηδες την πεφτυν στους μικροτερους διοτι ειναι αβγαλτοι

ανοιξτε ρε το μυαλο σας και θα καταλαβετε τι ενοοω

δεν ειναι αρρωστια ουτε παθηση ουτε "κριμα τους κακομηρους" μαλακεια στον εγκεφαλο ειναι

στον κεαδα επρεπε να τους πετανε και οχι να τους αφηνουν να μεγαλωνουνε !!!

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
ρε τυπε , μιλα με κανενα πουστρακι και ολοι θα σου πουν οτι το προτο πουτσο τον φαγανε απο μεγαλητερο ,παντα ετσι γινεται ρε

οι μεγαλυτεροι πουστηδες την πεφτυν στους μικροτερους διοτι ειναι αβγαλτοι

ανοιξτε ρε το μυαλο σας και θα καταλαβετε τι ενοοω

δεν ειναι αρρωστια ουτε παθηση ουτε "κριμα τους κακομηρους" μαλακεια στον εγκεφαλο ειναι

στον κεαδα επρεπε να τους πετανε και οχι να τους αφηνουν να μεγαλωνουνε !!!

καταρχας ετσι οπως μιλας φανταζομαι πως εχεις εκατομυρια φιλους gay για αυτο ξερεις τοσο πολλα για την πρωτη τους φορα!
δευτερον με την ιδια λογικη εμεις οι straight μεγαλοσαμαι σε εναν κοσμο που οι πατεραδες μας μας στελνανε σε <<μεγαλες>> κυριες για να μαθουμαι τον ερωτα ετσι και εμεις κολησαμαι με τοις γυναικες  :jerking:
δεν ειναι ουτε αρωστια ουτε τιποτα αλλο ειναι απλως μια επιλογη

Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
καταρχας ετσι οπως μιλας φανταζομαι πως εχεις εκατομυρια φιλους gay για αυτο ξερεις τοσο πολλα για την πρωτη τους φορα!
δευτερον με την ιδια λογικη εμεις οι straight μεγαλοσαμαι σε εναν κοσμο που οι πατεραδες μας μας στελνανε σε <<μεγαλες>> κυριες για να μαθουμαι τον ερωτα ετσι και εμεις κολησαμαι με τοις γυναικες  :jerking:
δεν ειναι ουτε αρωστια ουτε τιποτα αλλο ειναι απλως μια επιλογη

Ποια ειναι επιλογη ρε παιχτη ??? το να εχεις ορχεις 2 κιλα και να στηνεις κολο ????

μωρε πατε καλα η εχετε αποχαυνωθει απο την τσοντα και απο τις μαλακειες που λενε οι γκομενες ???

η φυση ειναι ξεκαθαρη , εχεις αρχιδια γαμας (για αυτο σου τα εδωσε ο αλαχ) εχεις μουνι ? παιρνεις πουτσο και κυοφορεις

εχεις δει ρε παιχτι μελλισες να ειναι γκαυ ?? γατες σκυλους να ειναι γκευ ???

ρε δεν παμε καλα.........

flex79

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
6
πουτσαρα λολ μλκζεσαι...το να γεννηθει καποιος με 2 παπαρια κ μια πουτσα δεν σημαινει οτιναι αντρας  :2funny:ποσα ατομα εχεις δει που τα εχουν αυτα και θυληπρεπουν?τι σημαινει αυτο?οτι ειναι αρρωατοι?οτιναι τρελοι?οχι απλα η φυση τους διαμορφωσε ετσι και αντιδρουν ετσι

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Δηλαδη εγω που απο 8 χρονων ηθελα αγορια χωρις να ειχα δει ποτε πουτσα απο καποιον τι ειναι?? Με πηδηξε κανενας και με βιασε???  Επιλογη μου ηταν...

Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
πουτσαρα λολ μλκζεσαι...το να γεννηθει καποιος με 2 παπαρια κ μια πουτσα δεν σημαινει οτιναι αντρας  :2funny:ποσα ατομα εχεις δει που τα εχουν αυτα και θυληπρεπουν?τι σημαινει αυτο?οτι ειναι αρρωατοι?οτιναι τρελοι?οχι απλα η φυση τους διαμορφωσε ετσι και αντιδρουν ετσι

ψιτ , αλλο θυληπρεπης και αλλο να εισαι γκευ , θυληπρεπης = χαμηλη τεστοστερωνη αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν εκσπερματονουν κιολλας ,

Αυτο γραφω και ποιο πανω αλλα το γραφω ξανα μπας και το εμπεδωσετε ΔΕΝ τιυς διαμορφωσε η φυση , εχετε δει γατες,σκυλους γκευ ??? φσικα και οχι !!!Η φυση ειναι ισσοροπημενη και δουλευει εδω και εκατομυρια χρονια με ισσοροπιες

Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ τους μεταμορφωσε (οχι διαμορφωσε) σε γκευ , και η κοινωνια ΔΕΝ ειναι η φυση αλλα εμεις οι ανθρωποι

Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
Δηλαδη εγω που απο 8 χρονων ηθελα αγορια χωρις να ειχα δει ποτε πουτσα απο καποιον τι ειναι?? Με πηδηξε κανενας και με βιασε???  Επιλογη μου ηταν...

σου κανω δυο ερωτησεις ρε Λελα και εαν τολμας απαντα σοβαρα

α. στα οκτο ηθελες αγορια , σου σηκωνοταν η πουτσα? η απλα τα φαντασιονοσουνα ?
β ποσο χρονων εισουν οταν εφαγες την πρωτη πουτσα και ποσο ηταν ο μπηχτης ??

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Πλησιενουν ομως αυτοι βρε παιδι μου... τι γιντε... καποιοι τους πηδανε ολους αυτους δεν μπορει.... φανταζεστε ποσοι ειναι αυτοι???? για σκεφτειτε το....

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
σου κανω δυο ερωτησεις ρε Λελα και εαν τολμας απαντα σοβαρα

α. στα οκτο ηθελες αγορια , σου σηκωνοταν η πουτσα? η απλα τα φαντασιονοσουνα ?
β ποσο χρονων εισουν οταν εφαγες την πρωτη πουτσα και ποσο ηταν ο μπηχτης ??
Να σε ρωτησω κατι... Δηλαδη πρεπει να φας πουτσα απαραιτητα στα 8???? Φωτογραφιες πορνοπεριοδικα δεν υπαρχουν να κοιταξω???? και να διαλεξω τι θελω??
Και φυσικα και φαντασιωνομουνα... τι ειμαι ρομποτ?? ανθρωπος ειμαι...

OP
OP
pirokavlos

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Να σε ρωτησω κατι... Δηλαδη πρεπει να φας πουτσα απαραιτητα στα 8???? Φωτογραφιες πορνοπεριοδικα δεν υπαρχουν να κοιταξω???? και να διαλεξω τι θελω??

ο πατέρας σου Δανάη είναι περήφανος για σένα?Ντόμπρα όμως...

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
εμένα πάντως ένας μου έχει πει ότι από όταν άρχισε να καταλαβαίνει τι έχει ανάμεσα στα πόδια του του άρεσαν τα αγοράκια...
άσχετα αν του πήρε πολλάαααα χρόνια να το δεχτεί.

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
Αυτο γραφω και ποιο πανω αλλα το γραφω ξανα μπας και το εμπεδωσετε ΔΕΝ τιυς διαμορφωσε η φυση , εχετε δει γατες,σκυλους γκευ ??? φσικα και οχι !!!

Κάνεις μεγάλο λάθος σε σχέση με αυτό που λες για τα σκυλιά. Εχω δει κατ' επανάληψη αρσενικά σκυλιά να γαμιούνται μεταξύ τους. Και δεν είναι η μόνη περίπτωση στο ζωικό βασίλειο. Κάπου είχα διαβάσει ότι κάτι πάρομοιο γίνεται και στις καμηλοπαρδάλεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom