Νέα

To μυθιστόρημα του bourdela.tv

• Μέλος που άνοιξε το νήμα james070
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 69
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Αυτά εμένα μου φτάνουν και μου περισσεύουν για να κρίνω την ποιότητα του σαίτ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Α και κάτι άλλο αν το ιντερνετ στην Ελλάδα υπήρχε απο τη δεκαετία του 80 θα ήμουν σιγουρος οτι η σελίδα έχει ξεμείνει απο τότε απλώς δε περάσαν απορριματοφόρα να την μαζέψουν..................
Φυσικά όποιος αρέσκεται σε ψυχροπολεμικά προπαγανδιστικά σενάρια όπως "τα τσακάλια των βαλκανίων" ή άλλα που αναφέρονται στην επίθεση των μοχθηρών κουμμουνιστών απο την ανατολή ίσως βρεί τη χαρά του με το σαίτ αυτό...............
Είμαι σίγουρος οτι πολλοί θιασώτες της καταστροφολογίας λυπήθηκαν με το αναίμακτο τέλος του ψυχρού πολέμου και προσπαθούν να κρατήσουν το πνεύμα του ζωντανό όσο χαζό και αν ακούγεται!
Αντε την επόμενη φορά και δημοψήφισμα για το αν ο Παπαδοπουλος πρέπει να εκδημοκρατίσει αυτή τη χώρα!!!!!!!!!!!!!!
τι ειπε ρε ο ανθρωπος?!

ρισπεκτ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
Αυτά εμένα μου φτάνουν και μου περισσεύουν για να κρίνω την ποιότητα του σαίτ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Α και κάτι άλλο αν το ιντερνετ στην Ελλάδα υπήρχε απο τη δεκαετία του 80 θα ήμουν σιγουρος οτι η σελίδα έχει ξεμείνει απο τότε απλώς δε περάσαν απορριματοφόρα να την μαζέψουν..................
Φυσικά όποιος αρέσκεται σε ψυχροπολεμικά προπαγανδιστικά σενάρια όπως "τα τσακάλια των βαλκανίων" ή άλλα που αναφέρονται στην επίθεση των μοχθηρών κουμμουνιστών απο την ανατολή ίσως βρεί τη χαρά του με το σαίτ αυτό...............
Είμαι σίγουρος οτι πολλοί θιασώτες της καταστροφολογίας λυπήθηκαν με το αναίμακτο τέλος του ψυχρού πολέμου και προσπαθούν να κρατήσουν το πνεύμα του ζωντανό όσο χαζό και αν ακούγεται!
Αντε την επόμενη φορά και δημοψήφισμα για το αν ο Παπαδοπουλος πρέπει να εκδημοκρατίσει αυτή τη χώρα!!!!!!!!!!!!!!
για κανε τωρα και την μεταφραση σε αυτο που εγραψες,για να το καταλαβουμε.

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
η πολυ εξυπνος εισαι η πολυ χαζος
:think:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.722
Πόντοι
22.785
δυστυχως γ μενα μαλλον πολυ εξυπνος...

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Αυτο το σάιτ θα μπορούσε νά οδηγήση  στην απαξίωση των αρχών της πλειοψηφίας,
της οργάνωσης, του δικαίου, της συναίνεσης, της συστηματικότητας,
της επιλογής και θα σηματοδοτούσε μια στροφή του ενδιαφέροντος σε τομείς
όπως είναι η γλώσσα ή θεωρητική σεξουαλικότητα, τομείς που δεν υπάγονται στο βεληνεκές των άμεσων εξουσιών
άπό τούς έκαστοτε mod............
Γιά νά άστυνομεύσης ....... χρειαζεται γνώση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OP
OP
james070

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Kαλά το να σπαμάρεις ένα κωλοθρεντ μόνο στο bou μπορεί να γίνει!!! :headbang: :headbang: :headbang:

πώς το καταφέρατε αυτό ρε θηρία???? :idiot: :idiot: :uglystupid: :uglystupid: :think:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.722
Πόντοι
22.785
Kαλά το να σπαμάρεις ένα κωλοθρεντ μόνο στο bou μπορεί να γίνει!!! :headbang: :headbang: :headbang:

πώς το καταφέρατε αυτό ρε θηρία???? :idiot: :idiot: :uglystupid: :uglystupid: :think:

Η άρνηση της δυνατότητας να κρίνουμε τους συνομιλητές  των άλλων σημαίνει πως και αυτοί δεν έχουν το δικαίωμα να μας κρίνουν;;;;;;;;;;;;;;
Η άρνηση της ολότητας μιάς συζήτησης ακυρώνει τις προϋποθέσεις ολικής αμφισβήτησης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Οποτε;;;;;;;;;
Σέ άφήνω νά κρίνης!!!!!! :smitten: :smitten:

OP
OP
james070

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
ο αβραμης ειναι στο κελι του ξαπλωμενος και βγαζει αφρους απο το στομα.εχει γραψει σε ολο το κελι στους τοιχους την λεξη μπαιτ.
ο παπαζολ ειναι με τον μουνιτζα και την μπουμ και συζητανε.ο μουνιντζα εξηγη στο παπαζολ τα λαθη που κανει και δεν μπορει να βρει γκομενα.η μπουμ σκεφτετε ποτε να συκωθει φυγει ο παπαζολ για να γαμηθει με τον μουνιντζα.η μπαιτ ειναι στο διπλανο δωματιο και γαμιετε με ενα τυπο που γνωρισε στο ψυλικατζιδικο,οταν πηγε να αγορασει τσιγαρα.η λουκριτια πινει συνεχως ρετσινες γιατι νομιζει οτι ετσι θα μπορεσει να φυγει η πουτσοτριχα απο το λαιμο τις,το μονο που καταφερνει ομως,ειναι να ειναι μεθυσμενη συνεχως.

Συνεχίζω......

έξω απ το τρελάδικο πλήθος κόσμου είναι μαζεμένο καθώς ένας τύπος οργανωμένος με σημαίες και με πλακάτ προσπαθεί να κεντρίσει την προσοχή!

Μια τεράστια φωτό του Αβράμη με κεντρικό σύνθημα από κάτω

"ΛΕΦΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΒΡΑΜΗ"

και ένα άλλο πιο πέρα να γράφει....

"Την κρίση να πληρώσει η ολιγαρχία
Ο Αβράμης με την Μπαιτ ΤΩΡΑ εκκλησία"

και βλέποντας πιο προσεκτικά απ τον μυστήριο αυτό τύπο που ετοιμάζονται κάποιοι ασπροφόροι να μπουζουριάσουν, βλέπουμε στο αριστερό του μπράτσο ένα τατού με μια κοπέλα με ξανθό μαλλί με μπούκλες και κόκκινες κορδελίτσες στις κοτσίδες, και από κάτω με κόκκινα γράμματα

"Σ ΑΓΑΠΩ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ".

Το συμπέρασμα σαφές: ο άλλωτε γνωστός θαμώνας του συγκεκριμένου ιδρύματος, συγκλωνίστηκε βαθειά όταν έμαθε ότι άλλο ένα θύμα του έρωτα, σαν κι αυτόν παλιότερα, έπεσε θύμα του συστήματος......

και την ώρα που τον μαζεύανε, μια ομάδα νεαρών αντιεξουσιαστών έκανε την επίθεσή της στους νοσοκόμους!Πετούσαν πέτρες και μολότωφ και προσπαθούσαν να ελευθερώσουν τον τύπο με τα πλακάτ-θύμα του χαμένου του έρωτα!

Επικεφαλής των αναρχικών ένας τύπος με Τατού που στο ένα του χέρι έγραφε bourdela.com (έμεινε από παλιά,πού να σβήνεις τώρα το com) και στο άλλο του μπράτσο είχε ένα έγχρωμο τατού που έλεγε pleasouras. Μαζί του στον αγώνα αυτό διάφοροι με το ίδιο τατού (άλλοι απλά με κονκάρδα του γλομπέου). Κάποιος που μάλλον ήταν ανεπιθύμητος απ όλα τα κράτη της γης μια και έτσι δήλωνε, έλεγε σε ένα πανώ που κρατούσε με κάποιον μέμο: "ΕΞΩ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ"

Λίγο πιο κάτω έκανε την εμφάνισή του ένας γραφικός τυπάκος που προσπαθούσε να πείσει μια ρωσοπόντια που άφησε το φαγητό και βγήκε να χαζέψει, να αυτοπροσδιοριστεί Ρωσίδα μαγείρισσα και να απαιτήσει δικαιώματα: φιλιπινέζα οικιακή βοηθό για αρχή και μια χύτρα ταχύτητος για να έχει τα ίδια όπλα με την αντίστοιχη ελληνίδα νοικοκυρά!Η ρωσοπόντια τον κοιτούσε σα χαμένη και του έλεγε συνεχώς "εγκώ ελληνίντα είμαι" και κείνος απελπισμένος που δεν βρήκε "σύμμαχο" της πετάει φεύγοντας "άι χάσου φασιστάκι"!!!!

Στο μπουγατσατζίδικο απέναντι πίνουμε καφέ εγώ και ο Αρκάνς και βλέπουμε τον νίντζα με τον απόλυτο να καμακώνουν δυο ζουμερές νοσοκόμες που κάναν την πρακτική τους εκεί και τον παπαζόλ από δίπλα να ρουφάει την τακτική προσέγγισης που ακολούθησαν, σα μαγνήτης!

Στο διπλανό τραπέζι κάθονται η Μπουμπ κε την λουκριτία. Η μπουμπ μόλις τελείωσε την 7 σπανακόπιτα μια και της θύμισε την πίττα της γιαγιάς της και ετοιμαζόταν να φάει και της λουκ. Η οποία λουκ, έπινε κλασσικά ρετσίνα απ το πρωί αφού τελικά έγινε ρετσινο-αλκοχόλικ. Μαζί τους στο τραπέζι ένας γιατρός που θα τις αναλάμβανε και τις δύο: τη μια για τον αλκοολισμό και την άλλη για βουλιμία! Ήταν όμως κι αυτός ένας παλιός μας γνώριμος!Ο...γνωστός μας γιατρός που προσπαθούσε να βάλει χέρι στη μπουμπα, μια και από τότε που παντρεύτηκε δεν του έκατσε καμιά γκόμενα!!!!

Σε λίγο την εμφάνισή τους έκαναν καμιά δεκαριά τύποι που στην μπλούζα τους είχαν στάμπα του γλομπέου και από δίπλα τη λέξη πορνομετανάστης! Το γκρουπ αυτό ήταν χωρισμένο σε δύο γκρουπάκια. Το ένα με επικεφαλής τον δημητράκη και τους ρωσόφιλλους ενώ το άλλο είχε μπροστάρη το σεβάσμιο Ιωσήφ Μπλάσκο με ένα τσούρμο ουκρανίδες!!!!

Το όλο γκρουπάκι προσπάθησε να πλησιάσει ο θλιβερός τυπάκος με το ΠΠ στο πέτο και να απαιτήσει απ τις ρωσίδες και ουκρανέζες στριπτητζούδες να φωνάξουν δυνατά την εθνική καταγωγή τους!
Η κατάλιξή του όμως ήταν να τον μπουζουριάσουν τελικά οι τύποι με τα άσπρα αφού προσπαθούσε στο μεταξύ να πείσει τις νοσοκόμες να αυτοπροσδιοριστούν γιατροί και να παίρνουν μεγαλύτερα επιδόματα αλλά και φακελάκια. Ο διευθυντής της κλινικής που αργότερα έκανε σηλώσεις είπε ότι προκειται για σοβαρή και ανίατη ασθένεια και η επιστήμη θα κάνει το καθήκον της!

Στην πορεία για την απελευθέρωση του Αβράμη έφτασαν με καθηστέρηση 4 ωρών (λόγο διαφοράς ώρας με Μπανγκοκ) και οι Ταϊλανδόπληκτοι φίλοι μας με αρκετά Ται-γκερλς αλλά και ladyboys που κερνούσαν τσίλι στους περαστικούς. Το δε πανό που κρατούσαν είχε ένα και μόνο κεντρικό σύνθημα: "ΕΞΙΣΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΤ"!!!!!!!!!

Απ τη συγκέντρωση δεν θα μπορούσαν βέβαια να λείπουν και κάποιοι απεργοί της Β. Ελλάδας που με επικεφαλείς τον gl και τον ντέκερ απαιτούσαν απ τα μπουρδέλα της Θεσσαλονίκης μείωση τιμών και αύξηση της ποιότητας!!!Τελικά αποφάσισαν να ενσωματωθούν στο γκρουπ της Πατάγιας μια και τα Ταϊλανδάκια τους χαμογελούσαν γλυκά!

Στην περιοχή κατεύθασαν και διάφοροι τύποι που κρατούσαν κάτι παράξενα όργανα. ήταν η κλώνα με το επιτελείο της που έκανε εκτίμηση των τιμών του οικοπέδου, στην περίπτωση που οι αναρχικοί ανατίναζαν το κτήριο. δίπλα της η σίλβα και η σεξούλα της έβαφαν τα νύχια επιπλήτοντάς την παράλληλα πως δεν βάφτηκε σωστά!

Το όλο συμβάν όμως τελείωσε κάπου εκεί και οι μόνοι που απέμειναν ήταν ο αντισθένης με τους μοντ του να διαπραγματεύονται με τους υπεύθυνους των τηλεοπτικών συνεργείων τα πνευματικά δικαιώματα του bourdela.tv

(ελπίζω να μην προσβλήθηκε κανένας. το ξύλο μετά)

OP
OP
james070

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Η άρνηση της δυνατότητας να κρίνουμε τους συνομιλητές  των άλλων σημαίνει πως και αυτοί δεν έχουν το δικαίωμα να μας κρίνουν;;;;;;;;;;;;;;
Η άρνηση της ολότητας μιάς συζήτησης ακυρώνει τις προϋποθέσεις ολικής αμφισβήτησης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Οποτε;;;;;;;;;
Σέ άφήνω νά κρίνης!!!!!! :smitten: :smitten:
Σε έβαλα πρώτο ήρωα στο παραπάνω επεισόδιο χαρά μου!!!!! :rockon: :rockon:

ποιος στη χάρη σου!!!! :smitten:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.722
Πόντοι
22.785
Συνεχίζω......

έξω απ το τρελάδικο πλήθος κόσμου είναι μαζεμένο καθώς ένας τύπος οργανωμένος με σημαίες και με πλακάτ προσπαθεί να κεντρίσει την προσοχή!

Μια τεράστια φωτό του Αβράμη με κεντρικό σύνθημα από κάτω

"ΛΕΦΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΒΡΑΜΗ"

και ένα άλλο πιο πέρα να γράφει....

"Την κρίση να πληρώσει η ολιγαρχία
Ο Αβράμης με την Μπαιτ ΤΩΡΑ εκκλησία"

και βλέποντας πιο προσεκτικά απ τον μυστήριο αυτό τύπο που ετοιμάζονται κάποιοι ασπροφόροι να μπουζουριάσουν, βλέπουμε στο αριστερό του μπράτσο ένα τατού με μια κοπέλα με ξανθό μαλλί με μπούκλες και κόκκινες κορδελίτσες στις κοτσίδες, και από κάτω με κόκκινα γράμματα

"Σ ΑΓΑΠΩ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ".

Το συμπέρασμα σαφές: ο άλλωτε γνωστός θαμώνας του συγκεκριμένου ιδρύματος, συγκλωνίστηκε βαθειά όταν έμαθε ότι άλλος ένα θύμα του έρωτα, σαν κι αυτόν παλιότερα, έπεσε θύμα του συστήματος......

και την ώρα που τον μαζεύανε, μια ομάδα νεαρών αντιεξουσιαστών έκανε την επίθεσή της στους νοσοκόμους!Πετούσαν πέτρες και μολότωφ και προσπαθούσαν να ελευθερώσουν τον τύπο με τα πλακάτ-θύμα του χαμένου του έρωτα!

Επικεφαλής των αναρχικών ένας τύπος με Τατού που στο ένα του χέρι έγραφε bourdela.com (έμεινε από παλιά,πού να σβήνεις τώρα το com) και στο άλλο του μπράτσο είχε ένα έγχρωμο τατού που έλεγε pleasouras. Μαζί του στον αγώνα αυτό διάφοροι με το ίδιο τατού (άλλοι απλά με κονκάρδα του γλομπέου). Κάποιος που μάλλον ήταν ανεπιθύμητος απ όλα τα κράτη της γης μια και έτσι δήλωνε, έλεγε σε ένα πανώ που κρατούσε με κάποιον μέμο: "ΕΞΩ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ"

Λίγο πιο κάτω έκανε την εμφάνισή του ένας γραφικός τυπάκος που προσπαθούσε να πείσει μια ρωσοπόντια που άφησε το φαγητό και βγήκε να χαζέψει, να αυτοπροσδιοριστεί Ρωσίδα μαγείρισσα και να απαιτήσει δικαιώματα: φιλιπινέζα οικιακή βοηθό για αρχή και μια χύτρα ταχύτητος για να έχει τα ίδια όπλα με την αντίστοιχη ελληνίδα νοικοκυρά!Η ρωσοπόντια τον κοιτούσε σα χαμένη και του έλεγε συνεχώς "εγκώ ελληνίντα είμαι" και κείνος απελπισμένος που δεν βρήκε "σύμμαχο" της πετάει φεύγοντας "άι χάσου φασιστάκι"!!!!

Στο μπουγατσατζίδικο απέναντι πίνουμε καφέ εγώ και ο Αρκάνς και βλέπουμε τον νίντζα με τον απόλυτο να καμακώνουν δυο ζουμερές νοσοκόμες που κάναν την πρακτική τους εκεί και τον παπαζόλ από δίπλα να ρουφάει την τακτική προσέγγισης που ακολούθησαν σα μαγνήτης!

Στο διπλανό τραπέζι κάθονται η Μπουμπ κε την λουκριτία. Η μπουμπ μόλις τελείωσε την 7 σπανακόπιτα μια και της θύμισε την πίττα της γιαγιάς της και ετοιμαζόταν να φάει και της λουκ. Η οποία λουκ, έπινε κλασσικά ρετσίνα απ το πρωί αφού τελικά έγινε ρετσινο-αλκοχόλικ. Μαζί τους στο τραπέζι ένας γιατρός που θα τις αναλάμβανε και τις δύο: τη μια για τον αλκοολισμό και την άλλη για βουλιμία! Ήταν όμως κι αυτός ένας παλιός μας γνώριμος!Ο...γνωστός μας γιατρός που προσπαθούσε να βάλει χέρι στη μπουμπα, μια και από τότε που παντρεύτηκε δεν του έκατσε καμιά γκόμενα!!!!

Σε λίγο την εμφάνισή τους έκαναν καμιά δεκαριά τύποι που στην μπλούζα τους είχαν στάμπα του γλομπέου και από δίπλα τη λέξη πορνομετανάστης! Το γκρουπ αυτό ήταν χωρισμένο σε δύο γκρουπάκια. Το ένα με επικεφαλής τον δημητράκη και τους ρωσόφιλλους ενώ το άλλο είχε μπροστάρη το σεβάσμιο Ιωσήφ Μπλάσκο με ένα τσούρμο ουκρανίδες!!!!

Το όλο γκρουπάκι προσπάθησε να πλησιάσει ο θλιβερός τυπάκος με το ΠΠ στο πέτο και να απαιτήσει απ τις ρωσίδες και ουκρανέζες στριπτητζούδες να φωνάξουν δυνατά την εθνική καταγωγή τους!
Η κατάλιξή του όμως ήταν να τον μπουζουριάσουν τελικά οι τύποι με τα άσπρα αφού προσπαθούσε στο μεταξύ να πείσει τις νοσοκόμες να αυτοπροσδιοριστούν γιατροί και να παίρνουν μεγαλύτερα επιδόματα αλλά και φακελάκια. Ο διευθυντής της κλινικής που αργότερα έκανε σηλώσεις είπε ότι προκειται για σοβαρή και ανίαρη ασθένεια και η επιστήμη θα κάνει το καθήκον της!

Στην πορεία για την απελευθέρωση του Αβράμη έφτασαν με καθηστέρηση 4 ωρών (λόγο διαφοράς ώρας με Μπανγκοκ) και οι Ταϊλανδόπληκτοι φίλοι μας με αρκετά Ται-γκερλς αλλά και ladyboys που κερνούσαν τσίλι στους περαστικούς. Το δε πανό που κρατούσαν είχε ένα και μόνο κεντρικό σύνθημα: "ΕΞΙΣΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΤ"!!!!!!!!!

Απ τη συγκέντρωση δεν θα μπορούσαν βέβαια να λείπουν και κάποιοι απεργοί της Β. Ελλάδας που με επικεφαλείς τον gl και τον ντέκερ απαιτούσαν απ τα μπουρδέλα της Θεσσαλονίκης μείωση τιμών και αύξηση της ποιότητας!!!Τελικά αποφάσισαν να ενσωματωθούν στο γκρουπ της Πατάγιας μια και τα Ταϊλανδάκια τους χαμογελούσαν γκυκά!

Στην περιοχή κατεύθασαν και διάφοροι τύποι που κρατούσαν κάτι παράξενα όργανα. ήταν η κλώνα με το επιτελείο της που έκανε εκτίμηση των τιμών του οικοπέδου, στην περίπτωση που οι αναρχικοί ανατίναζαν το κτήριο. δίπλα της η σίλβα και η σεξούλα της έβαφαν τα νύχια επιπλήτωντάς την παράλληλα πως δεν βάφτηκε σωστά!

Το όλο συμβάν όμως τελείωσε κάπου εκεί και οι μόνοι που απέμειναν ήταν ο αντισθένης με τους μοντ του να διαπραγματεύονται με τους υπεύθυνους των τηλεοπτικών συνεργείων τα πνευματικά δικαιώματα του bourdela.tv

(ελπίζω να μην προσβλήθηκε κανένας. το ξύλο μετά)

Όταν κάποιος είναι μέσα του αλαλούμ αυτό συμβαίνει.........................

Όταν όμως θέλει να εκφράσει κάτι θα το κάνει, είτε ενστικτωδώς είτε πιο ραφιναρισμένα, ανάλογα και με την παιδεία που έχει και τη χρόνια εξάσκησή του στη χρήση της γλώσσας (προφορικής, γραπτής ή και του σώματος μόνο).

Ένα άλλο ζήτημα που προκύπτει είναι αν και κατά πόσον καταλαβαίνουν οι άλλοι τι θέλει να πει....................
Είμαι πεπεισμένος ότι άμα θέλεις να εκφράσεις κάτι βρίσκεις τρόπο να το κάνεις.
Κι όσο πιο ξεκάθαρο είναι τόσο πιο πλέρια αντιληπτός γίνεσαι...................

Βέβαια παρεξηγήσεις γίνονται συνέχεια.
Μια βασική αιτία είναι ότι δεν έχουμε μάθει να ακούμε προσεκτικά τον άλλον. :lheel: :lheel: :lheel: :lheel:
Αντίθετα έχουμε μέσα μας έτοιμα, καλουπωμένα σχήματα και με τις πρώτες ενδείξεις αμέσως καταχωρούμε τα λεγόμενα του άλλου στα ήδη έτοιμα κουτάκια μας, αγνοώντας στη ουσία τόσο τα λεγόμενά το όσο κι εκείνον!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ένας άλλος λόγος είναι όταν τα μηνύματα που εμείς εκπέμπουμε είναι αντιφατικά μεταξύ τους, κοινώς όταν δεν ξέρουμε τι θέλουμε και επομένως δεν ξέρουμε και πώς να το εκφράσουμε.
Το αλαλούμ που λέγαμε στην αρχή.................

Ο άνθρωπος που δεν ξέρει να εκφραστεί συνήθως είναι πολύ μπερδεμένος μέσα του ή έχει παραιτηθεί της προσπάθειας να αυτοπροσδιοριστεί.
Κρίμα, γιατί η γλώσσα είναι δώρο προς το ανθρώπινο γένος κι όποιος την αρνείται ή την παραμελεί διαπράττει ύβριν τόσο απέναντι στον εαυτό του, όσο και απέναντι στους ομοίους του (ορίστε και ο παράγοντας κοινωνία) αλλά ακόμα και απέναντι στο Δημιουργό του!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Επισκέπτης
Πεζογραφία διαποτισμένη με κοινωνικοπολιτισμικές ιδέες!!!  :rockon:
Σήμερα δεν είμαι πιομένος οπότε στερούμεθα έμπνευσης!!! :2funny: :2funny:

OP
OP
james070

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Όταν κάποιος είναι μέσα του αλαλούμ αυτό συμβαίνει.........................

Όταν όμως θέλει να εκφράσει κάτι θα το κάνει, είτε ενστικτωδώς είτε πιο ραφιναρισμένα, ανάλογα και με την παιδεία που έχει και τη χρόνια εξάσκησή του στη χρήση της γλώσσας (προφορικής, γραπτής ή και του σώματος μόνο).

Ένα άλλο ζήτημα που προκύπτει είναι αν και κατά πόσον καταλαβαίνουν οι άλλοι τι θέλει να πει....................
Είμαι πεπεισμένος ότι άμα θέλεις να εκφράσεις κάτι βρίσκεις τρόπο να το κάνεις.
Κι όσο πιο ξεκάθαρο είναι τόσο πιο πλέρια αντιληπτός γίνεσαι...................

Βέβαια παρεξηγήσεις γίνονται συνέχεια.
Μια βασική αιτία είναι ότι δεν έχουμε μάθει να ακούμε προσεκτικά τον άλλον. :lheel: :lheel: :lheel: :lheel:
Αντίθετα έχουμε μέσα μας έτοιμα, καλουπωμένα σχήματα και με τις πρώτες ενδείξεις αμέσως καταχωρούμε τα λεγόμενα του άλλου στα ήδη έτοιμα κουτάκια μας, αγνοώντας στη ουσία τόσο τα λεγόμενά το όσο κι εκείνον!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ένας άλλος λόγος είναι όταν τα μηνύματα που εμείς εκπέμπουμε είναι αντιφατικά μεταξύ τους, κοινώς όταν δεν ξέρουμε τι θέλουμε και επομένως δεν ξέρουμε και πώς να το εκφράσουμε.
Το αλαλούμ που λέγαμε στην αρχή.................

Ο άνθρωπος που δεν ξέρει να εκφραστεί συνήθως είναι πολύ μπερδεμένος μέσα του ή έχει παραιτηθεί της προσπάθειας να αυτοπροσδιοριστεί.
Κρίμα, γιατί η γλώσσα είναι δώρο προς το ανθρώπινο γένος κι όποιος την αρνείται ή την παραμελεί διαπράττει ύβριν τόσο απέναντι στον εαυτό του, όσο και απέναντι στους ομοίους του (ορίστε και ο παράγοντας κοινωνία) αλλά ακόμα και απέναντι στο Δημιουργό του!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μην αγχώνεσαι! μια βδομαδούλα μόνο θα μείνεις μέσα!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

και γω απ έξω θα φυλλάω θερμοπύλες!για σενα!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.722
Πόντοι
22.785
Σε έβαλα πρώτο ήρωα στο παραπάνω επεισόδιο χαρά μου!!!!! :rockon: :rockon:

ποιος στη χάρη σου!!!! :smitten:

Επεδή τυνχάνω χαζούλα ....... τό διάβασα άλλα δέν είδα πουθενά τό όνομα μου!!!!!!!!!!!!

OP
OP
james070

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Επεδή τυνχάνω χαζούλα ....... τό διάβασα άλλα δέν είδα πουθενά τό όνομα μου!!!!!!!!!!!!
Περιέγραψα την κοπελίτσα στο αβατάρ σου!με τις κόκκινες κορδελίτσες! ;)

ε δεν σε ξέρω κι από χθες. Μη μου παρεξηγηθείς!!! :grin: :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom