Νέα

To μυθιστόρημα του bourdela.tv

• Μέλος που άνοιξε το νήμα james070
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 69
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Aγαπητά μέλη!

Ανοίγω αυτό το θέμα με αφορμή μια ιστορία που ξεκίνησε χθες από ένα άλλο θρεντ....

μια ιστορία σαν παιχνίδι, απ αυτές που λέγαμε στα παιδικά μας χρόνια,

απ αυτές που δεν υπάρχει αρχή, ούτε τέλος αλλά ούτε και πλοκή.

δεν υπάρχουν καν συγκεκριμένοι ήρωες....

ο κάθε ήρωας είναι και σεναριογράφος, και ο καθένας συπληρώνει και συνεχίζει την ιστορία αυτή σύμφωνα με τη δική του

φαντασία και κρίση.

Στην ιστορία αυτή συμμετέχουν όλοι. Όλοι οι "ήρωες" του bourdela.tv

Δείτε την αρχή και....συνεχίστε!

Γράψτε με χιούμορ και φαντασία, προσέχοντας μόνο να μην θίξετε κάποιον.....ας επικρατήσει ο αυτοσαρκασμός και η καλή διάθεση!

Ελπίζω το αποτέλεσμα να είναι απολαυστικό! :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
james070

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
ΛΟΥΚΙΑ.
ειναι το στυλ τις γκομενας που υπαρχει σε καθε συνοικιακη καφετερια,η νετ-καφε.
εχει γαμηθει με ολη την γειτονια τις και ετσι δεν ασχολητε κανενας μαζι τις.μονο αν εχει κανενας καβλες και ειναι μεθυσμενος,και τις την πεσει αργα το βραδυ την γαμαει.καθετε στο τελευταιο υπολογιστη του μαγαζιου και  συνεχως γραφει.φοραει τα σταρακια τα μαυρα και ενα τζι λιωμενο και στενο.τα νυχια τις ειναι κιτρινα,απο το τσιγαρο και φαγωμενα.τα περισσοτερα βραδια μετα τις 12 ειναι μεθυσμενη απο τις μπυρες που την κερνανε και γραφει οτι τις κατεβει στα διαφορα φορουμ που ειναι μελος.γενικα νομιζει οτι ειναι ενας παντογνωστης,και αυτο ωφειλετε στο καψιμο του μυαλου τις.

καθε συμπτωση με πραγματα και καταστασεις,ειναι εντελως συπτωματικη. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

OP
OP
james070

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Τύπε δε μπορώ να κάνω έτσι περιγραφές γιατί δεν τις έχω σκεφτεί ποτέ.
Μονάχα απ' όσα πει οι ίδιοι μπορώ να βγάλω μία άκρη.

4άδα:
παπαζολ
λουκριτια
αβραμης
μπουμ

Για παράδειγμα ας φανταστούμε αυτή τη 4αδα σε ένα μαγαζί. Αρχίζουμε από λουκρητία και παπατσόλο άρα το μαγαζί θα είναι κουτούκι με μουσική (πάνε και οι 2 τους & ακούει και η μπόμπα λίγα τέτοια). Η λουκ θα είναι μία τύπισσα σε μία μεγάλη παρέα η οποία θα μπεκροπίνει και αναλύει πράγματα που τους φαίνονται ψαγμένα εκείνη την ώρα (επειδή θα έχουν πιει) αλλά κανονικά είναι μαλακίες. Θα την σηκώνουν που και που με το ζόρι για να χορέψει και όλη των ώρα θα χαζογελάει και θα πειράζει τον κόσμο. Δίπλα της θα κάθεται ο παπατσόλο που έχει βγει με τους μπάκουρες φίλους του και ψάχνουν γκόμενα. Εννοείται ότι σε τέτοια μαγαζιά δεν υπάρχει κανα μουνί της προκοπής και μετά από αρκετό νερωμένο κρασί, η λουκρητία του φαίνεται ωραία. Θα σηκώνεται δειλά-δειλά να χορέψει και αυτός καρφώνοντάς την συνέχεια, σπρώχνοντας την τυχαία και λέγοντας χαζοαστειάκια αλλά η λουκ θα είναι συνέχεια στον κόσμο της και δε θα του δίνει σημασία. Στη γωνία του μαγαζιού παραμονεύει μία σκοτεινή ύπαρξη που ακούει στο όνομα μπόμπα και τρώει την ποικιλία της πίνοντας ούζο και χαζεύοντας νεαρά αγόρια. Περιμένει την νεολαία να μεθύσει και να κουραστεί ώστε στη συνέχεια να τους την πέσει και να τη γαμήσουν. Μέσα σε όλα αυτά, κάπου, κάποτε, σε ένα παρακμιακό & βρώμικο νετ καφέ, έχει μπει ο αβράμης ελπίζοντας να πετύχει τη Bite στο chat. Μία μεγάλη ιστορία έχει μόλις ξεκινήσει...

OP
OP
james070

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
τυπε ακου τωρα την συνεχεια.

σε καποια φαση πανω στο χωρο γνωριζετε η μπουμ με την μπαιτ,και καθοντε μαζι στο ιδιο τραπεζι,η λουκριτια ειναι μεθυσμενη εντελως,αρχιζει και ξερναει και ο παπαζολ τις πηγαινει σακουλες για να μην πεφτουν στο πατωμα τα ξερατα.η μπαιτ εξομολογητε στην μπουμ το προβλημα που εχει με τον εναν τρελο που λεγετε αβραμης και την κυνηγαει μεσω ιντερνετ σε ολο το κοσμο,τις λεει οτι εχει προβλημα σοβαρο.η μπουμ αφου εχει παρει την υποσχεση οτι θα κανει λεσβιακο η μπαιτ μαζι τις,αποφασιζει να την βοηθηση στο θεμα με τον αβραμη.

τυπε συνεχισε εσυ την ιστορια.........
αφου εχει τελειωση ο λουκριτια με τα ξερατα και εχει αδειαση πλεον το μαγαζι,η λουκριτια καθετε σε ενα τραπεζι,και ο παπαζολ τις δινει να πινει νερα για να συνελθει,εκεινη την ωρα ερχετε και ο σερβιτορος και φερνει τον λογαριασμο,η λουκριτια κανει την κινεζα και παει για κατουρημα σαν κλασικη ελλεηνιδα,και μενει ο παπαζολ μονος του. ο φιλος μας ο παπαζολ μολις ακουσε το νουμερο του λογαριασμου φρικαρισε και διοτι δεν του φτανουν τα φραγγα.κοιταει δεξια-αριστερα και βλεπει οτι και η μπουμ και η μπαιτ εχουν εξαφανιστει.ειναι μονος πλεον και πρεπει να αντιμετωπιση την κατασταση.λεει στο σερβιτορο κοτι δεν εχει λεφτα,και ο σερβιτορος του λεει οτι θα πλυνει τα πιατα και τα ποτηρια για να πατσισουν το λογοριασμο.ο παπαζολ δεχετε και τον οδηγουν στην κουζινα,και αρχιζει να πλενει.η λουκριτια βγαινει απο την τουαλετα και καθετε σε ενα τραπεζι και την χαλβαδιαζει ο σερβιτορος,οση ωρα ο παπαζολ πλενει τα ποτηρια.

τυπε συνεχισε.........

OP
OP
james070

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
συνεχιζουμε.

η λουκ πιπωνετε με τον σερβιτορο,ο παπαζολ ειναι στην λαντζα,και η μπουμ και μπαιτ ειναι σε ενα μπαρακι και πινουν τα ποτα τους,και ενας σκοτεινος τυπος(αβραμης)ειναι στο νετ τις γειτονιας του και ψαχνει στα chat να βρει την μπαιτ.η μπουμ αρχιζει και κουναει το κωλο τις μεσα στο μπαρ και οποιος περναει απο διπλα τις,τον χαιδευει κιολας,η μπαιτ ειναι στην τουαλετα και γαμιετε με εναν τυπο που γνωρισε στο μπαρ.η μπαιτ εχει βαλει 2 τυπους στο ματι και μαλλον θελει να την παρτουζωσουν.ο παπαζολ μολις εχει τελειωσει την λαντζα και βγαινει εξω απο το μαγαζι και περιμενει την λουκ.η λουκ ειναι στην τουαλετα και κανει γαργαρες στην τουαλετα διοτι τις εμεινε μια πουτσοτριχα στο λαιμο απο τα τσιμπουκια.

συνεχιζετε..............

OP
OP
james070

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
ο παπαζολ ψηνει εξω απο το μαγαζι την λουκριτια για να την γαμηση,αυτη του το παιζει δυσκολη και του λεει οτι δεν παει με καποιον που δεν τον ξερει καλα.ο παπαζολ εκνευριζετε και ακολουθει ο παρακατω διαλογος.

παπαζολ.θελω να σε γαμησω.

λουκριτια. δεν παω με καποιον που δεν τον ξερω καλα.

π.μωρη πουτανα για την παρτυ σου επλυνα 250 ποτηρια,180 πιατα,300 μαχαιροπιρουνα.
λ.δεν με νοιαζει να ειχες λεφτα να πληρωνες.
π.με τον σερβιτορο γιατι τσιμπουκωθηκες τοτε?
λ.δεν τσιμπουκωθηκα,απλα του χαλασε το φερμουρ και τον βοηθησα να το ξεκουμπωση.
π.αφου εκανες γαργαρες στην τουαλετα να βγαλεις την πουτσοτριχα.
λ.δεν ηταν πουτσοτριχα,ητανε ενα αγκαθι απο το μπακαλιαρο που εφαγα.

ο παπαζολ ο φιλος μας εκνευρισμενος φευγει.
η λουκριτια παει στο μπαρ να βρει την μπουμ και την μπαιτ.

συνεχιζετε..........

OP
OP
james070

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
η λουκ μπαινει στο μπαρ και βλεπει την μπουμ να χαμουρευετε με εναν μαυρο στον μπαρ.η μπαιτ καθετε στο μπαρ και μιλαει με ενα τυπο.ο παπαζολ ειναι εξω απο το μπαρ και τρωει ενα τοστ και περιμενει τις γκομενες να βγουνε εξω.το εχει βαλει σκοπο να γαμησι μετα απο τοση λαντζα.ο σκοτεινος τυπος αβραμης μαλωνει συνεχως για την τιμη και ηθικη τις μπαιτ ,με χιλιαδες μελη απο τα διαφορα σαιτ.ειναι σιγουρος οτι η μπαιτ ειναι παρθενα και δεν το διαπραγματευετε με τιποτα αυτο.

συνεχιζετε............

η μπουμ μολις εχει τελειωσει το γαμησι που εφαγε απο το μαυρο,σε ενα στενακι πισω απο το μπαρ.η μπαιτ μολις τελειωσε το τριτο γαμησι μεσα στην τουαλετα και βγαινει απο το μπαρ.η λουκριτια βηχει συνεχως και προσπαθει να βγαλέι την πουτσοτριχα απο το λαιμο τις.ο φιλος μας ο παπαζολ ειναι εξω απο το μπαρ,και ριχνει καντηλια σε ολες γιατι δεν καθετε καμια να γαμηθει μαζι του,και του το παιζουν παρθενες.ο αβραμης  μολις εχει φαει το 150ο μπαν τις ημερα και ετοιμαζει ενα νεο νικ.

συνεχιζετε..................

OP
OP
james070

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Και η επόμενη μέρα βρίσκει μπουμ και μπαίτ να μην μπορούν να κάτσουν σε καρέκλα για αυτό πάνε στο σπίτι της μπαιτ και αράζουν με πατατάκι στην τv βλέποντας ταινιές,σε κάποια φάση μπαίνει και μπουμ μέσα στο γνωστό σιτε οπού τρακάρει τον Αβράμη να την πρήζει πάλιιιι.η λουκριτία μη έχοντας ξεφορτωθεί ακόμα την πουτσότριχα από το λαρυγγί της πάει να δει οριλά και την συναντάμε σε μία ατελείωτη ουρά στο Γεννηματά να μπανίζει εν το μεταξύ τον τριχωτό νοσοσοκόμο αλλά να σκέφτεται πως αν της κάτσει και άλλη πουτσότριχα στον λαιμό θα πνιγεί.ο φίλος μας παπαζόλ απαγοητευμένος και ταυτόχρονα συγχισμένος με τις καργίολες ελληνίδες περνάει το πρωινό του με τα μοσχάρια <<φίλους>> του σε ένα καφέ παίζοντας προο και βρίζοντας και στην συνέχεια πάει σπίτι του τρώει και κοιμάται μέχρι να έρθει το βράδι για μία ακόμα προσπάθεια ευρεσής θηράματος.ο Αβράμης συνεχίζει ακάθεκτος να λιώνει στο ιντερνετ και να κάνει πλούσιο το αφεντικό του νετ καφέ-σπίτι του!!!
συνεχίζεται.......
Και το λοιπόν πέφτει η νύχτα με το σαγηνευτικό της μαύρο πέπλο,τόσο γοητευτικό αλλά και μυστηριώδες!!!
Η μπάιτ και μπουμ έχουν κατασπαράξει την 15ντη σακούλα με πατατάκια και έχουν πιει την 20τη coca-cola και ρεύονται σαν τα ζώα βλέποντας την 10 ταινεία!!!
Η λουκριτία έχει γυρίσει σπίτι της και αναρώνει μετά την επέμβαση αφαίρεσης πουτσότριχας και σκέφτεται ΄πάει το μανάρι με τα άσπρα!!! :(
Ο φίλος μας Παπαζόλ έχει βάλει τα καλά του τα πρόστυχα τα μαύρα και είναι σε ένα club της περιόχης μόνος του γιατί αν πήγαινε με τους μαλάκες όλα σκατά και πάλι.Εκεί λοιπόν κουτουλάει ένα ομόρφο κυριλατο 30ντάρη και πιάνουν κουβέντα.Συμπτωσή μπαίνει και αυτός σε γνωστότατο σιτε και ναι είναι ο arcans!!!
Eπιτέλους ο μαθητής γνώρισε τον δασκαλό του,ναι ίσως απόψε να γαμίσει και αυτός!!!
Ο Αβράμης έχει χάσει άλλο ένα κιλό πάνω σε μία καρέκλα και δεν σηκώνεται μήτε να χέσει,μήτε να ουρίσει,δεν μπορεί σκέφτεται τώρα τώρα θα μπει η μπαιτ!!!
συνεχίζεται...

OP
OP
james070

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Ειδικά η πρώτη πρόταση ήταν όλα τα λεφτά. :2funny:
Τώρα αναμένω το γλαφυρό διάλογο που ακολούθησε από την στιγμή που κουτουλάς το Δάσκαλο μέχρι την στιγμή που μαθαίνεις πως είναι μέλος στο σάιτ. Τα πας πάρα πολύ καλά, συνέχισε και μη μεθάς με την επιτυχία σου.
η μπαιτ κ η μπουμπ λοιπν βλεποντας μια ρομαντικη ταινια στην τν κλαινε..
η μπαιτ σε μια κριση μοναξιας-ηταν κ η ταινια στη μεση- αποφασιζει να παρει τηλ τον αβραμη...
την ιδια ωρα η μπουμπ προσπαθοντας να την σταματησει πνιγεται με το πατατακι κ βρισκετε στο γεννηματας μαζι με την λουκ..
ο τριχωτος γιατρος βλεπει την μπουμπ κ τα ματια του κανουν καρδουλες οπως του ροτζερ ραμπιτ οταν βλεπει την τζεσικα...
την ιδια ωρα....
υπο την μουσικη του"ενα πρωινο"η μπαιτ συναντα τον αβραμη...
τον βλεπει κ τα χανει...

κυριολεκτικα...
λαλησε η κοπελα...

σε καποιο αλλο σημειο της πολης...
ο παπαζολ εχει γινει ζαντα απο τα μπυρονια....

συνεχιζετε...

OP
OP
james070

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Δ:Ρε γαμημένο στραβάδι γκαβούλιακα το ποτό μου γαμώ την ράτσα σου!!!
Π:Συγγνώμη φίλε θα σου πάρρω άλλο.
Δ:Μπορεί και να σε συμπαθήσω εσένα.
Π:Ελπίζω και να γνωρίσω κανέναν σωστό επιτέλους!!!
(κατευθύνονται προς το μπαρ)
Δ:Πιάσε ένα ουσκάκι φίλε.
Μ:ok.
Π:Από που είσαι φίλε;;;
Δ:Eδώ Θεσσαλονικιός,εσύ στραβάδι;;
Π:Aαα και εγώ.
Δ:Πώς τα βλέπεις εδώ τα πράγματα σήμερα θα γαμάμε σε λίγο πιστεύω....
Π:Λες(με έκπληκτό βλέμα και ύφος);;;;;
Δ:Ερέ μικ΄ρε σίγουρα δεν βλέπεις εδώ τί γίνεται από μουνία;;;
Π:Eγ΄ώ βλέπω αλλά δεν με θέλει!!!
Δ"Αααα εσύ πρέπει να είσαι εντελώς βλήμμα άσε και σε ένα σιτε έχω κάτι τέτοια χαμένα!!!
ΠΣε ποιο
Δ¨Στο μπου...
Π:Πωωωω και με ποιο nick είσαι;;;;
Δ¨Αρκανσ
ΠΔάσκαλεεεε σε βρίσκω.......
Δ¨Εσ'υ ε'ίσαι ο παπαζόλ ώρε στραβάδι μου,κάτσε σήμερα θα σε φτιάξω!!!
Συνεχίζεται......

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

καλά τον αρκανς τον εχεις λέμεεεεεεεεεεεε  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Τα πίνουνε λοιπόν οι δύο φίλοι τα μπυρόνια και από το μεθύσει ξέχασε ο δικός μας το γκομενίκο!!!
Η μπαίτ έχει γίνει λαγός σε 10΄΄ από όταν τράκαρε τον Αβράμη και ο φίλος μας είναι ξαπλωμένος στο πεζοδρόμιο κλαίει και χτυπιέται.....
Μιλάμε έχει ανοίξει τρύπα,μέχρι που οι γείτονες καλούν την αστυνομία και τον μαζεύουν για διατάραξη κοινής ησυχίας και φθορά δημόσιας περιουσίας.
Στο τμήμα ο Αβράμης απολογείται οτί όλα τα έκανε επειδή δεν τον θέλει η μπαιτ από ένα σίτε,ο αστυνομικός ανάκριτης χαζεύει και τηλεφωναεί αμέσως στο φρενοκομείον:ελάτε σας έχουμε πελάτη!!!
Η μπαιτ έχει γυρίσει σπίτι μπαίνει και πάει να ξαπλώσει,ήταν μεγάλο το σοκ!!!
Εχεί τελειώσει η επέμβαση αφαίρεσης του πατατακίου και η μπουμ αναρώνει με την λουκ να της χαιδεύει τρυφερά το χέρι καθιζόμενη δίπλα στο κρεβάτι και η γλυκιά κουβέντα:φιλενάδα να μασάς καλά άλλη φορά!!!
συνεχίζεται........

OP
OP
james070

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Η μπάιτ συναντά τον αβράμη... "ωραίος είναι τελικά" σκέφτεται. Όμως κάτι έχει στο βλέμμα του. Κάτι... περίεργο... σαν να γυαλίζει... σαν να έχει γυρίσει ανάποδα... σαν να αστράφτει... "τεσπα" λέει "ιδέα μου θα είναι".

Ο αβραμης έχει χάσει τον κόσμο. Δεν το πιστεύει ότι ήρθε επιτέλους αυτή η στιγμή. Είναι κατακόκκινος εδώ και ώρα, πολλή ώρα πριν τη συναντήσει... δεν ξέρει και πώς να κρύψει εκείνο το γαμωεξόγκωμα στο παντελόνι του, ρεζίλι θα γίνει στην κοπέλα. Όχι, όχι, πρέπει να είναι σοβαρός, δεν μπορεί να σκέφτεται αυτά τώρα.

"δεν το πίστευα ότι θα με πάρεις..." λέει.
"ε, ήταν στιγμή αδυναμίας, μη νομίζεις" λέει η άκαρδη μπάιτ, που όμως σκεφτόταν ενδόμυχα ότι ο αβράμης ήταν πιο ωραίος από ό,τι περίμενε. Όχι βέβαια πως θα έκανε κάτι πονηρό, από περιέργεια πήρε...
"όπως και να'χει εγώ είμαι πολύ χαρούμενος  :)"
"ναι εντάξει, πάμε να πιούμε κάνα καφέ τώρα"

τι γλυκιά που είναι, τι τρυφερά που μου μιλάει, σκέφτεται ο αβραμης...

πάνε σε μια κοντινή καφετέρια, η μπάιτ παίρνει ένα εσπρεσάκι (μην κάτσει και πολλή ώρα, τι θα λέει με το μικρό), ο αβράμης παίρνει τον σούπερ ούλτρα λουξ χυμό σε ποτήρι-κανάτα ("μέχρι να το τελειώσω αυτό θα βραδιάσουμε χεχεχε").

Επικρατεί αμήχανη σιωπή. Η μπάιτ πίνει τον εσπρέσο της προσπαθώντας να μην κοιτάζει στα μάτια τον αβράμη, ο οποίος φαίνεται να τινάζεται κάθε φορά που εκείνη κοιτάει προς το μέρος του. Ο αβράμης θέλει να ανοίξει η γη να τον καταπιεί. Εκτός του ότι το όνειρό του έχει πραγματοποιηθεί, το εξόγκωμα έχει γίνει λεκές και μετά πάλι εξόγκωμα, δεν μπορεί να το βγάλει από το μυαλό του, τι θα γίνει άμα το προσέξει? θα σηκωθεί και θα φύγει εκείνη, θα χάσει την μοναδική ευκαιρία του.

Η μπάιτ έχει αρχίσει να νιώθει λίγο άβολα, μια και ο αβράμης το μόνο που κάνει είναι να την κοιτάζει με γουρλωμένα μάτια και φαίνεται σαν να έχει καταπιεί τη γλώσσα του. Αφού κανείς δε μιλάει για κάνα μισάωρο λέει εκείνη, αφού πίνει με μια γουλιά τον ασπρέσο "ε, δεν πάμε να φεύγουμε σιγά σιγά?" "Μα δεν έχω πιει καν μια γουλιά απ'το χυμό μου" λέει ο αβράμης ενώ έχει ασπρίσει. Βλέπει τον όλεθρο να πλησιάζει, πρέπει με κάποιο τρόπο να αποφύγει το κακό...

"καλά, εγώ έχω μια δουλίτσα, πρέπει να φύγω, τα λέμε" λέει η μπάιτ, ενώ σκέφτεται αν είναι ανοιχτός κάνας γερμανός να αλλάξει αριθμό κινητού το συντομότερο δυνατόν.

Ο αβράμης τη βλέπει να απομακρύνεται... "αυτή η μισή ώρα ήταν η καλύτερη της ζωής μου" σκέφτεται...

OP
OP
james070

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Εγώ τον σκέφτηκα κάπως έτσι:

Π: Συγνώμη κύριε, αχχχχ χίλια συγνώμη.
Δ: Θα σε γαμήσω εσένα, να ξέρεις.
Π: Δεν το ήθελα, να αυτός με έσπρωξε (δείχνει έναν τύπο που φεύγει)
Δ: Μου λέρωσες το πουκάμισο, σήμερα το είχα πάρει παλιοχαμούρα.
Π: Σας είπα συγνώμη, θέλετε να σας κεράσω και κανα ποτό.
Δ: Τελωσπάντων. Ας είναι. Πάρε ένα για 'μένα και πάρε και εσύ αν θες (γελάει)
Π: Τι πίνετε κύριε?
Δ: Ουίσκι με πάγο.
Π: (στον μπάρμαν) Ένα ούσκι με πάγο και μία ούρσους.
Δ: Τι ούρσους ρε, μήπως είσαι κανας κωλοτρυπιδάτος και εσύ?
Π: Ε τι να πιω? Αφού αυτό μου αρέσει.
Δ: Αυτά τα πίνουν οι αδερφές να ξέρεις. (στον μπάρμαν) βάλε 2 ουίσκι μεγάλε (ο μπάρμαν γελάει γιατί ο παπατσόλο φάνηκε τίγκα looser)
Δ: Πάντως παίζει πολύ μουνί απόψε.
Π: Ναι ναι, είναι πολλές οι ωραίες.
Δ: Κανα μουνί γαμάς ή είσαι ψωλαρία?
Π: Ε να, ήρθα να γνωρίσω και εγώ κανένα (λέει με συστολή)
Δ: Φίλε δεν είναι στυλ αυτό να ξέρεις. Έτσι δε γαμάς ούτε πατσαβουρόγρια. Κάτσε μαζί μου να πιεις το ποτό γιατί είσαι τύπος και μου θυμίζεις τη φοιτητική μου περίοδο αλλά τότε δεν είχα κανέναν να μου τα πει.
Π: Ναι ναι, φυσικά.
(κάθονται σε τραπεζάκι που ο μετρ σήκωσε τις φόλες γκόμενες που κάθονταν πριν)
Δ: Δεν πιστεύω να θες να μπλέξεις με καμια τέτοια? (λέει δείχνοντας τις γκόμενες που τους κοιτάν απορημενες καθως φεύγουν)
Π: Για να πω την αλήθεια, αυτή μου έριξε χυλόπιτα την περασμένη βδομάδα στη σχολή.
Δ: Είσαι απαράδεκτος εντελώς. Σήμερα στο μάθημα θα ασχοληθούμε με...
(τρώει φλασιά ο παπατσόλο)
Π: Ρε μήπως είσαι ο αρκάνς??? (λέει με γουρλωμένα μάτια από την έκπληξη)
Δ: (δάσκαλος εμφανώς ξενερωμένος) Μη μου πεις οτι ο παπατσόλο που μου πρήζει τα αρχίδια. Εσύ είσαι ανεπίδεκτος μαθήσεως εντελώς.
Π: Δάσκαλε, δεν ξέρεις πόσο χαίρομαι που σε γνωρίζω!!!
Δ: Άντε και γαμήσου εσύ και το ποτό σου. Μου χάλασες και το πουκάμισο με τις μαλακίες σου. Άντε παγαινε να χαφτομουνιάσεις πάλι καμια αναρχοπατσαβούρα και τα λέμε. Δε φτάνει που σε έχω συνέχεια στο μπουρδέλα, θα τα λέμε και εδώ. Μου καήκανε τα αρχίδια φίλε να ξέρεις.

Και μετά καταλήγουν με 2 μουνάρες ο καθένας, έτσι, επειδή η ΣΧΟΛΗ είναι πολύ μπροστά. :rockon:

OP
OP
james070

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Οι δύο φίλοι μεθυσμένοι εντελώς φεύγουν από το μαγαζί έχοντας πάρρει ο ένας το σακάκι του άλλου και ολά τα αντικείμενα,στον δρόμο παράπάτημα μέχρι που βρίσκουν ταξι και παίρνουν από ένα.
Οι ταξιτζήδες τυχεροί 10e παράπανω έβγαλαν εκείνη την ημέρα!!!
Και επιτέλους στα κρεβάτια με τα παππούτσια οι φίλτατοι λιώμα!!!
Μπαιτ,μπουμ και λουκριτία κοιμούνται και ονειρεύονται τους αυριανούς πούτσους που θα φάνε!!
Ο Αβράμης οδηγειται εις το τρελάδικο με κλούβα,τον ξεφορτώνουν και πάνε να του δώσουν την στολίτσα του και να του πατήσουν μία ηρεμιστική,το μόμνο που λέει:μπαιτ,μπαίτ,θέλω την μπαίτ!!!
Φτάνουν λοιπόν στο δωματίο εξετάσεων και του πατάνε την ηρεμιστίκη,ένα τελευταίο μπαιτ από το στόμα του και τον παίρνει ο ύπνος στο κρεβάτι του δωματίου οπού τον έχουν κλείσε!!!
συνεχίζεται....
Την επόμενη μέρα λοιπόν ξυπνάνε οι ήρωες μας....
Η μπουμ και η Λουκ θα είναι στο νοσοκομείο 7 ημέρες μέχρι να αναρρώσει η πρώτη,έτσι ανοίγουν τv και βλέπουν στον Παπαδάκη πρώτο θέμα την σύλληψη ανήλικου τρελαμένου για φθορά δημόσιας περιουσίας και διατάραξη κοινής ησυχίας(Αβράμης καλά καταλάβατε)!!!
Οι τύποι μας παπαζόλ και αρκανς έχουν ξυπνήσει αλλά ναι έχει ο ένας τα πράγματα του άλλου(κινητά,πορτοφόλι,ευτυχώς τα κλειδιά ήταν στην τσέπη παντελονιού και μπο΄ρεσαν να μπουν σπίτι τους)!!!
Αρκάνς:Γαμώ την καταδίκη μου ποιανής είναι αυτό το κινητό με τον Πίκατσου και δεν είναι και αυτή εδω,πού είναι το πορτοφόλι και αυτό το άδειο τίνος είναι;!
Παπαζόλ:Ωραίο και ακριβό κινητό αλλά που να το βρήκα,ωωω και ένα γεμάτο πορτοφόλι,ρε τί έγινε εχτες;!
Η μπαι σηκωνεταί χαλία με πονοκέφαλο:ωχ παναγία μου ένας εφιαλτής άνθρωπος ήταν αυτό που είδα εχτές;;;
Ο Αβράμης ξυπνάει στο κέλι 33 και αρχίζει πάλι το μυξόκλαμα: μπαιτ,μπαιτ,οπότε μπαίνει μέσα ο νοσοκόμος φύλακας και του πατάει άλλη μία ηρεμιστική,πάλι τέζα!!!
Το μεσημεράκι λοιπόν συναντάμε τους ήρωες να μαγειρεύουν ο Αβράμης συνεχίζει τον ύπνο.
Η μπουμ όμως γκρινιαζει γιατί δεν της αρέσει ο φιδές και η λουκ νευριασμένη:καλά σκάσε μαρή θα πάω να σε πάρρω κρουασάν από το κυλικείο,φεύγοντας ακούει την μπουμ να φωνάζει:μία δεκάδααααααααα!!!
Κατεβαίνει η φίλη μας για το κυλικείο αλλά στο ανσασλερ μπαίνει και ο νοσοκόμος που είχε μπανίσει παλιά,πατάει το στοπ του κατεβάζει το παντελόνι και πιάνει δουλειά!!!
συνεχίζεται....

OP
OP
james070

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
-παρεμβαση-
αλλα μετα την πιανουν οι ηθικες αναστολες της κ σταματαει αμεσως γτ θυμαται οτι ειναι γκομενος της μπουμπ...

Οχί αυτός,ο άλλος όταν πήγες να σου αφαιρέσουν την πουτσότριχα,δεν με προσέχεις!!! :grin:

ο ιδιος ειναι!δε διαβασες την ιστορια μου;;;;;;;;;;;;

Και μετά το τρομερό σεξ διαπιστώνουν οτί έχουν φτάσει στον όροφο,έχουν ανοίξει οι πόρτες του ανελκυστήρα και τους μπανίζαν εδώ και ώρα πλήθος κόσμου!!!
Βγαίνουν λοιπόν κατακόκκινοι από το ανσασέρ και κατευθύνονται στις δουλιές τους!!!
Πάει η λουκ για τα κρουασάν και ο νοσοκόμος στο πόστο του.
Οι φίλοι μας παπαζόλ και αρκανσ πίνουν τον καφέ τους και αναρωτιούνται τί έγιναν τα πραγματα τους,με τον παπαζόλ χαρούμενο επειδή πρώτη φορά στην ζωή του έβλεπε τόσα λεφτά και τον αρκανσ να βρίζει που έχασε τόσα λεφτά και ένα πανάκριβο κινητό!!!
Την μπουμ την έχει πάρρει ο ύπνος βλέποντας Παπαδάκη και η μπαιτ πάει στην δουλειά της στο συνοικιακό σουπερ μάρκετ ταμείο.
Ο Αβράμης πάει για εξέτασεις:
Ψυχ:Tί έχεις παιδί μου,τί σε απασχολεί;;;
Αβρ.:Δεν με θέλει η μπαιτ!!!
Ψυχ.Ποια είναι αυτή;;
Αβραμ.Ενα νικ από ενά σιτε αλλά το γνώρισα και από κοντα,έχουμε μικρή διαφορά ηλικίας μόνο 10 χρόνια αλλά την ξέρω τόσο καιρό και τόσο καλά μέσα από το σιτε αλλά δεν με θέλειειειειειε.
Ψυχ:Δεν καταλαβαίνεις γιατί;;
Αβραμ:Οχίιιιιιιιιιι δεν υπάρχει λόγος!!!
Ψυχ:Αδερφή την ηρεμιστική.
Πάλι λοιπόν ο φίλος μας πίσω στο κελί του!!!
συνεχίζεται...

OP
OP
james070

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Συνεχίστε!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Knight Rider

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
τι να συνεχισουμε ρε φιλε  ?

εχω λυθει στο γελιο με την ΑΒΡΑΜΟΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
james070

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
τι να συνεχισουμε ρε φιλε  ?

εχω λυθει στο γελιο με την ΑΒΡΑΜΟΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μπα δεν είναι δικιά μου! :grin:

άλλοι είναι οι σεναριογράφοι και επειδή είχα λυθεί κι εγώ απ τα γέλια έκανα απλώς το μοντάζζζ!!! :rockon: :rockon:
(με παχύ ζ, γαλιστί) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
ο αβραμης ειναι στο κελι του ξαπλωμενος και βγαζει αφρους απο το στομα.εχει γραψει σε ολο το κελι στους τοιχους την λεξη μπαιτ.
ο παπαζολ ειναι με τον μουνιτζα και την μπουμ και συζητανε.ο μουνιντζα εξηγη στο παπαζολ τα λαθη που κανει και δεν μπορει να βρει γκομενα.η μπουμ σκεφτετε ποτε να συκωθει φυγει ο παπαζολ για να γαμηθει με τον μουνιντζα.η μπαιτ ειναι στο διπλανο δωματιο και γαμιετε με ενα τυπο που γνωρισε στο ψυλικατζιδικο,οταν πηγε να αγορασει τσιγαρα.η λουκριτια πινει συνεχως ρετσινες γιατι νομιζει οτι ετσι θα μπορεσει να φυγει η πουτσοτριχα απο το λαιμο τις,το μονο που καταφερνει ομως,ειναι να ειναι μεθυσμενη συνεχως.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.722
Πόντοι
22.785
Αυτά εμένα μου φτάνουν και μου περισσεύουν για να κρίνω την ποιότητα του σαίτ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Α και κάτι άλλο αν το ιντερνετ στην Ελλάδα υπήρχε απο τη δεκαετία του 80 θα ήμουν σιγουρος οτι η σελίδα έχει ξεμείνει απο τότε απλώς δε περάσαν απορριματοφόρα να την μαζέψουν..................
Φυσικά όποιος αρέσκεται σε ψυχροπολεμικά προπαγανδιστικά σενάρια όπως "τα τσακάλια των βαλκανίων" ή άλλα που αναφέρονται στην επίθεση των μοχθηρών κουμμουνιστών απο την ανατολή ίσως βρεί τη χαρά του με το σαίτ αυτό...............
Είμαι σίγουρος οτι πολλοί θιασώτες της καταστροφολογίας λυπήθηκαν με το αναίμακτο τέλος του ψυχρού πολέμου και προσπαθούν να κρατήσουν το πνεύμα του ζωντανό όσο χαζό και αν ακούγεται!
Αντε την επόμενη φορά και δημοψήφισμα για το αν ο Παπαδοπουλος πρέπει να εκδημοκρατίσει αυτή τη χώρα!!!!!!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom