Νέα

Το Μπλόκο της Κοκκινιάς, 17 Αυγούστου 1944

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Novoselac
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 54K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
και στο μεταξύ το πλέον ακλόνητο επιχείρημα για τις εκτελέσεις αμάχων απ τα κομμουνιστικά καθεστώτα ήταν ότι οι αμερικάνοι επιτέθηκαν στο Ιράκ κτλ

άλλαντάλα τριαλαριλαρό!

όταν κάποιοι χάνουν την ψυχραιμία τους πάντως εχουν πολύ γέλιο!

τα θύματα του καπιταλισμού δηλαδή δεν υπάρχουν εντός των τοιχών του? Για κοίτα αυτοκτονίες κλπ. Για κοίτα εργατικά ατυχήματα. Το ότι κάποια συστήματα τριτοκοσμικά, βάρβαρα έχουν συμπεριφερθεί έτσι, δε σημαίνει ότι από την άλλη βρίσκεται ο καλός καπιταλισμός το καλό αστικό σύστημα. Και φυσικά το ότι αυτό έχει κάποια μισο-δημοκρατικά χαρακτηριστικά, δε σημαίνει ότι αυτά χαρίστηκαν έτσι.
Η καθημερινή δολοφονία ανθρώπων στους χώρους δουλειάς με 12ωρα και 15ωρα, η απόλυτη εξάρτηση εκατομμυρίων ζωών από τις κάβλες και τις αποφάσεις του " αφεντικού" που πολλές φορές μπορεί να μη δημιούργησε καν την επιχείρησή "του" αλλά να την κληρονόμησε είναι ο απόλυτος νορμάλ τρόπος για να πορευθεί μια κοινωνία? Το ότι ο άνθρωπος ουσιαστικά στον καπιταλισμό δεν είναι άλλο παρά : κόστος. Ναι κόστος και μάλιστα περιττό.
Αλλά πάντως καλύτερα ένας αναπτυγμένος καπιταλισμός παρά ένας καθυστερημένος. Ο αναπτυγμένος και ραφιναρισμένος καπιταλισμός , φέρει μέσα του τα σπέρματα της ίδιας του της υπέρβασης. Για αυτό σήμερα το καλύτερο και πιο ανθρώπινο περιβάλλον είναι των Η.Π.Α, του Καναδά, της Αυστραλίας κλπ. Και όχι π.χ. της Ρωσίας, της Κίνας του Ιράν κλπ...

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
παρακαλούθησε το κάψιμο που επακολούθησε.
ο προσωπικός ορισμός του αριστερού προκάλεσε το παραλήρημα του τι είναι πραγματικα ο κομμουνιστής ή ο μη κομουνιστής.

τι να πει κανείς για το μαντρί.
μόνο το:
αυτή η στάνη αυτό το τυρί βγάζει.

Διορθωσις

αυτη η στανη ευτουνο το τυρι βγα[size=14pt]ν[/size]ει

ριμα

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Ας το πάρει το ποτάμι...

Δεν αντέχω άλλη παραφροσύνη!!! :priest:

Χαρισμά σου η μαστίχα!!! :2funny:
τώρα εγώ θα φταίω αν κάνω τις αναγωγές μου και συνδέσω το δικό σου ραδικιού με τις πολιτικές σου θέσεις?

για θυμίζου......
ήμουν δεξιός από δεξιά οικκογέννεια αλλά μόλις μεγάλωσε και αυξήθηκε το iq μου, έγινα αριστερός γιατί είδα το φως το αληθινό!
όσοι συνεχίζετε να είστε δεξιοί, είστε αμοιβάδεδς και το μόνο που θέλετε είναι ΤΣΟ και ΛΟ.

άντε βρε μαλάκα!
περίληψη του μπου.κομ σου έκανα σε 2 γραμμές!
(είδες για δεκσά αμοιβάδα, κατόρθωμα)?

γρήγορα γιατί θα στην πάρει άλλος τη μαστίχα!

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

rexaros

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Αλλά πάντως καλύτερα ένας αναπτυγμένος καπιταλισμός παρά ένας καθυστερημένος. Ο αναπτυγμένος και ραφιναρισμένος καπιταλισμός , φέρει μέσα του τα σπέρματα της ίδιας του της υπέρβασης. Για αυτό σήμερα το καλύτερο και πιο ανθρώπινο περιβάλλον είναι των Η.Π.Α, του Καναδά, της Αυστραλίας κλπ. Και όχι π.χ. της Ρωσίας, της Κίνας του Ιράν κλπ...
Αυτό που ελέγχει ακόμα τον καπιταλισμό σε χώρες όπως Η.Π.Α,Καναδά,Αυστραλία ώστε να μην γίνουνε Ρωσία,Κία,Ιράν είναι η δημοκρατία κ το αίσθημα αυτής από τον λαό.

Δηλαδή δεν έχουνε χειραγωγηθεί ακόμα οι μάζεις.

Σκοπός του καπιταλισμού κ ιδανική μορφή είναι η Ρωσία,Κίνα,Ιράν κτλ.(μικρό εργατικό κόστος,μισθοί με μεγάλη φθηνή παραγωγή=κέρδος)

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Που είσαι εσύ χαμμένος ΡΑ??? :2funny:

Δε βλέπεις ωραία που τα λέμε εδώ????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

διαβαζω καμμια δεκαπενταρια σελιδες πισω και προσπαθω να μπω στο πνευμα

εκει ακριβως διαβασα τις αποψεις του αδελφου σχετικα με το τι ΠΡΕΠΕΙ να ειναι Αριστερος

ε ενταξει,δεν χρειαζεται να διαβασω αλλο,τα πραγματικα ποστ με Αποψη επισημαινονται εγκεφαλικως,
 καταγραφονται στον σκληρο,και με ενα πηδημα 15 μεσημεμβριανων σελιδων να'μαι και εγω την 70η....

Καλησπερααααααα

Biker.

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1

εκει ακριβως διαβασα τις αποψεις του αδελφου σχετικα με το [size=12pt]τι ΠΡΕΠΕΙ να ειναι Αριστερος[/size]

ε ενταξει,δεν χρειαζεται να διαβασω αλλο,τα πραγματικα ποστ με Αποψη επισημαινονται εγκεφαλικως,
 καταγραφονται στον σκληρο,και με ενα πηδημα 15 μεσημεμβριανων σελιδων να'μαι και εγω την 70η....

Καλησπερααααααα

σπερααααααα

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616

εκει ακριβως διαβασα τις αποψεις του αδελφου σχετικα με το τι ΠΡΕΠΕΙ να ειναι Αριστερος

Καλησπερααααααα

Καλά τα λέει ο περσόνας κι ας μου'ριξε καντήλι.

'Σπέρα μάστορα.....

rexaros

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
6
τώρα εγώ θα φταίω αν κάνω τις αναγωγές μου και συνδέσω το δικό σου ραδικιού με τις πολιτικές σου θέσεις?

για θυμίζου......
ήμουν δεξιός από δεξιά οικκογέννεια αλλά μόλις μεγάλωσε και αυξήθηκε το iq μου, έγινα αριστερός γιατί είδα το φως το αληθινό!
όσοι συνεχίζετε να είστε δεξιοί, είστε αμοιβάδεδς και το μόνο που θέλετε είναι ΤΣΟ και ΛΟ.

άντε βρε μαλάκα!

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Περσόνας λοιπόν κ έχει δίκιο.

Το να επιλέγεις μία ιδεολογία όπως του εθνικοσοσιαλισμού τον επιβεβαιώνει νομίζω.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
ακριβώς.
απο ψες ο άλλος παραληρεί μεσ τα χαράματα ορμώμενος από ενα ποστ που τα χωνα σε δεξιούς.
μεσα στην ανεπάρκεια; το κάψιμο; την φανατίλα; αρνείται να διαβάσει αυτό που έχω γράψει πολλάκις εδώ μέσα αλλά τι δεν υπάρχει; αρκετός εγκεφαλικός ιστός; αρκετή γνώση; αρκετές εμπειρίες; ΤΙ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΜΟΥ;

ο δεξιός για την Ελλάδα ήταν ότι κομμουνιστής για την Σοβιετική Ενωση και τούμπαλιν.

[size=16pt]Αριστερός είναι αυτός που ανθίσταται στην εξουσία, την κατάχρησή της και την κοινωνική συντήρηση ανεξαρτήτως πέπλου ιδεολογίας.
Αριστερός είναι ο σκεπτόμενος, ο μη γραναζοποιημένος,αυτός που κυνηγά την αλλαγή προς το καλύτερο
[/size].
Ενδεχομένως τον τελευταίο ορισμό να μην τον καλύπτει ούτε ο σύγχρονος αυτοπροσδιοριζόμενος έλληνας αριστερός.
πέραν αυτών εάν μεγάλωνα λ.χ. στη Σοβιετική Ενωση το πιο πιθανό είναι να είχα μπει φυλακή, ή να είχα εκτελεστεί. και ενδεχομένως οι ίδιοι που εδώ συντηρούν το δεξιό μοντέλο να με είχαν κάνει επίτιμο μέλος. Οχι γιατί έχουμε κοινή ιδεολογία αλλά γιατί πιθανώς να θεωρούσαν ότι έχουμε τον ίδιο ιδεολογικά εγκέφαλο.
Και στις δύο περιπτώσεις θα έπαιρναν τα παπάρια μου.
δεν είναι ο αντικομμουνισμός ή η αντιμοναρχία το ζητούμενο.
το ζητούμενο είναι η προσωπική έξοδος από τη συντήρηση.
βλέπω καμμένα κνιτάκια που έγιναν κουκουε από παππου προς πάππου, ή καμμένα δοσιλογάκια που έγιναν αξιωματικοί από πάππου προς πάππου.
Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το εργοστάσιο κοπής νέων σε νέες κοινωνίες με τα μυαλά των παππούδων τους.
Τραγικό ενας πιτσιρικάς λχ των 20 ετων να δηλεί αντικομμουνιστής ή αντιβασιλικός επειδή έτσι του παν, μεγάλωσε, άκουσε, συνήθισε.
Κριμα.

Τα εχουμε πει με το Περσονα και κατ'ιδιαν

Ποστ προς μελετη

Ταυτιση αποψεων πληρης

Τι να πεις μετα απο αυτο;

Οποιος καταλαβε καταλαβε....

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
τα θύματα του καπιταλισμού δηλαδή δεν υπάρχουν εντός των τοιχών του? Για κοίτα αυτοκτονίες κλπ. Για κοίτα εργατικά ατυχήματα. Το ότι κάποια συστήματα τριτοκοσμικά, βάρβαρα έχουν συμπεριφερθεί έτσι, δε σημαίνει ότι από την άλλη βρίσκεται ο καλός καπιταλισμός το καλό αστικό σύστημα. Και φυσικά το ότι αυτό έχει κάποια μισο-δημοκρατικά χαρακτηριστικά, δε σημαίνει ότι αυτά χαρίστηκαν έτσι.
Η καθημερινή δολοφονία ανθρώπων στους χώρους δουλειάς με 12ωρα και 15ωρα, η απόλυτη εξάρτηση εκατομμυρίων ζωών από τις κάβλες και τις αποφάσεις του " αφεντικού" που πολλές φορές μπορεί να μη δημιούργησε καν την επιχείρησή "του" αλλά να την κληρονόμησε είναι ο απόλυτος νορμάλ τρόπος για να πορευθεί μια κοινωνία? Το ότι ο άνθρωπος ουσιαστικά στον καπιταλισμό δεν είναι άλλο παρά : κόστος. Ναι κόστος και μάλιστα περιττό.
εγώ μαζί σου είμαι σε όοοοοοοολα όσα λες!

η μόνη μου διαφωνία με τα αριστερά του φόρουμ είναι η συστηματική προσπάθεια που κάνουν να καταδείξουν τα αρνητικά που τους βολεύουν και να αποκρύψουν αυτά που τους εκθέτουν!

Δες το παρόν θρεντ.
60 σελίδες να εκθειάζουν τους καλούς αριστερούς που τους έφαγε η μαρμάγκα απ την κακιά δεκσά (όπως τη γράφουν).
όταν τους πεις...εχεμ....σόρι μπατ, και τα κουκούδια σφάξανε....είναι απλά η μαύρη ιστορία της Ελλάδος, το γυρνάν στο...τσάμικο:
αμοιβάδες δεκσές, που τόσα χρόνια φυλακίζετε και σκοτώνετε και...και...και (να μην τα ξαναγράφω) ενώ απ την άλλη δεν τρέχει κάστανο.

Φίλε, δεν μπορεί ένας (ή περισσότεροι) δηλωμένοι αριστεροί να μας λένε μόνο τη μία πλευρά, και ταυτόχρονα να το παίζουν και αντικειμενικοί κριτές των γεγονότων προτάσσοντας ξύλο και μπουτσα στην άλλη πλευρά!

όποιος λέει μαλακίες (δήθεν αντικειμενικά) θα ακούει και την αντίθετη πλευρά, όσο κι αν δεν του αρέσει.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Αυτό που ελέγχει ακόμα τον καπιταλισμό σε χώρες όπως Η.Π.Α,Καναδά,Αυστραλία ώστε να μην γίνουνε Ρωσία,Κία,Ιράν είναι η δημοκρατία κ το αίσθημα αυτής από τον λαό.

Δηλαδή δεν έχουνε χειραγωγηθεί ακόμα οι μάζεις.

Σκοπός του καπιταλισμού κ ιδανική μορφή είναι η Ρωσία,Κίνα,Ιράν κτλ.(μικρό εργατικό κόστος,μισθοί με μεγάλη φθηνή παραγωγή=κέρδος)

Εδώ πλέον  στα τελευταία κράτη που ανέφερες- δε μιλάμε για καπιταλισμό αλλά για στυγνή και ανοιχτή τυρρανία πλέον. Ο καπιταλισμός ήταν μια προσπάθεια να ελεγχθεί κάπως αυτό, ένα σκαλί παραπάνω. π.χ. είχαν γίνει κάποια βήματα προόδου. Αλλά σήμερα χρειάζονται και άλλα βήματα. Η τυρρανία παραμένει. Όχι ανοιχτά μέσα στην κοινωνία, αλλά αυτό είναι ένα λεπτό " φύλλο" στην επιφάνεια. Στο βάθος όμως τι γίνεται?
Μηχανές κιμά που βάζουν μέσα ανθρώπους. Ο καπιταλισμός ουσιαστικά δεν είναι άλλο παρά εκβιασμός. Και ανοιχτός μάλιστα. Με θράσος διακυρήσουν πως γίνε εργάτης στα μέσα παραγωγής μου, ειδάλλως πεθαίνεις. Τώρα από εκεί και ύστερα, ανάλογα με το δοσμένο πολιτικό και κοινωνικό σύστημα, υπάρχει μια διαβάθμιση στους όρους με τους οποίους γίνεται αυτό το σκλαβοπάζαρο. Από κανονικό σκλαβοπάζαρο δηλαδή, έως και μια αξιοπρεπή ζωή όπως στη Νορβηγία ή τη Σουηδία. Η ουσία όμως παραμένει. Δηλαδή η εξάρτηση και ο εκβιασμός. Άσχετα αν γίνεται με το γάντι ή με την αλυσίδα. Στο βάθος , στο παρασκήνιο, πάντα παραμένει το ένοπλο ντόπερμαν- φύλακας της τάξης, έτοιμο να επέμβει με το παραμικρό, αν κάτι πάει στραβά.

Τώρα προσωπικά, επειδή τάσσομαι σαφέστατα προς ένα στρατόπεδο,για αυτό και είμαι αυστηρός με εκείνο . Για να προσπαθήσω να τους δείξω και να τους κάνω να αναρωτηθούν τι θέλουν και που το πάνε. Γιατί ο μικροαστισμός εύκολα κρύβεται σαν ύπουλο φίδι. Και μικροαστισμός = η απαραίτητη πρώτη ύλη για το φασισμό...

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Περσόνας λοιπόν κ έχει δίκιο.

Το να επιλέγεις μία ιδεολογία όπως του εθνικοσοσιαλισμού τον επιβεβαιώνει νομίζω.
ποιος την επιλέγει?
είδες κανέναν από δω?
εγώ (εκτός κάποιων που δηλώνουν χρυσαυγίτες,κάνουν 2-3 ποστ βρίζοντας και εξαφανίζονται) δεν έχω δει.

απλά αυτό που μου τη σπάει σε κάποιυς είναι η υποκρισία.
δεν μπορείς πχ να λες ότι "καλή ομάδα είναι ο ολυμπιακός, αλλά πολύ καλύτερη είναι ο παναθηναϊκός" ενώ είσαι φανατικός βάζελος!
ούτε να λες ότι όποιος είναι ολυμπιακός είναι ηλίθιος, ενώ και πάλι είσαι βάζελος!

η σύγκριση των δύο αυτών ομάδων και η αποκάλυψη κάποιων "κακών" τους πλευρών θα μπορούσε να γίνει μόνο από κάποιον πχ ΑΕΚτσή.

στο παρόν θρεντ λοιπόν θέλησα να γράψω και τα στραβά της άλλης ομάδας, μια και είχαν μαζευτεί οπαδοί μόνο της μίας και έβριζαν.
Θεώρησαν δε τον εαυτό τους πανέξυπνο που έγινε οπαδός της μιας ομάδας, προβάλλοντας την κακιά πλευρά της άλλης.

κάνε τις αναγωγές σου που λέει κι ένας αγαπητός φίλος.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
εγώ μαζί σου είμαι σε όοοοοοοολα όσα λες!

η μόνη μου διαφωνία με τα αριστερά του φόρουμ είναι η συστηματική προσπάθεια που κάνουν να καταδείξουν τα αρνητικά που τους βολεύουν και να αποκρύψουν αυτά που τους εκθέτουν!

Δες το παρόν θρεντ.
60 σελίδες να εκθειάζουν τους καλούς αριστερούς που τους έφαγε η μαρμάγκα απ την κακιά δεκσά (όπως τη γράφουν).
όταν τους πεις...εχεμ....σόρι μπατ, και τα κουκούδια σφάξανε....είναι απλά η μαύρη ιστορία της Ελλάδος, το γυρνάν στο...τσάμικο:
αμοιβάδες δεκσές, που τόσα χρόνια φυλακίζετε και σκοτώνετε και...και...και (να μην τα ξαναγράφω) ενώ απ την άλλη δεν τρέχει κάστανο.

Φίλε, δεν μπορεί ένας (ή περισσότεροι) δηλωμένοι αριστεροί να μας λένε μόνο τη μία πλευρά, και ταυτόχρονα να το παίζουν και αντικειμενικοί κριτές των γεγονότων προτάσσοντας ξύλο καιμ πολυτσα στην άλλη πλευρά!

όποιος λέει μαλακίες (δήθεν αντικειμενικά) θα ακούει και την αντίθετη πλευρά, όσο κι αν δεν του αρέσει.

το ζήτημα είναι ότι μέσα στην αριστερά κρύβονται πολλά εξουσιολάγνα άτομα. Επειδή είναι ένα ωραίο δώρο η αριστερά, με ωραίο αμπαλάζ, πολλοί μπαίνουν στη διαδικασία να το εμπορευτούν, προκειμένου να αποκομίσουν ίδιον όφελος. Επομένως εστιάζουν σε άλλα πράγματα και όχι στα ουσιώδη. Πρώτιστο καθήκον κάποιου αριστερού, είναι να εντοπίσει τέτοιο είδους άτομα και να τα αποκαλύψει και να τα απομονώσει. Δε χρειάζονται εκτελέσεις κλπ βιαιότητες.
Μια μεγάλη αδυναμία της αριστεράς είναι ότι δεν έχει επαρκείς και αποτελεσματικούς μηχανισμούς άμυνας απέναντι σε τέτοιου είδους φαινόμενα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

για θυμίζου......

άντε βρε μαλάκα!

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

ξαναδιάβασε το ποστ μου που κάνει παράθεση ο γκάμπα κσι υπογραμμίζει με μπολντ.
φταίει ο εγκέφαλος;
φταίει το πρόβλημα αντίληψης;
φταίει η φαρμακευτική αγωγή;
πάμε άλλη μια φορά και τελευταία.
οι παππούδες μου εκτελέστηκαν και οι δύο από κομμουνιστές ανθρώπους που μισούν τον συνάνθρωπο και λάτρευαν την εξουσία.
το δε τραγικότερο είναι πως ο ένας δεν ήταν κάν δεξιός με τον όρο που αυτοχαρακτηρίζεσαι.
Το σκότωσε κολλητός του κομμουνιστής επειδή ήξερε πολλά και δεν έπαιρνε πολιτική θέση (δλδ την ενδεχόμενη θέση του εν δυνάμει νικητή) στον εμφύλιο.
ξέρω είναι απίστευτα πολύπλοκο να το κατανοήσεις.
ο πατερας μου δικαίως μισούσε τους κομμουνιστες αλλα ακόμα τον ευγνωμονώ που δεν με εμπότισε με μίσος και μου επέτρεψε να σκέφτομαι αυτόνομα χωρίς καρπαζές και δεν προσπάθησε με εξουσιαστική πατριαρχική επιβολή να με κάνει κομμουνιστοφάγο.

Ενας λοιπόν ακραιφνής δεξιός συμπεριφέρθηκε στον γιό του με άκρως "αριστερό" τρόπο.
φαντάζομαι για ένα εγκεφαλικό μπάζο που γράφει μονίμως ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ αυτά είναι κάτι σαν τανυσματικός λογισμός για τον εγκέφαλό του που φτάνει μέχρι την προπαίδεια.

Υ.Γ.
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ να λέει ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ.
τον ενθυμούμαι όμως από πιτσιρικά να λέει πάντα στα νεύρα του ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ.

Υ.Γ. 2 το iq. δεν αυξάνεται. το έχεις από το σπέρμα του μπαμπά. εάν δεν το έχεις δεν αλλάζει καθόλη τη διάρκεια της ζωής σου. Και ως επί το πλείστον εάν είναι ελάχιστο γίνεσαι δεξιός.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
ξαναδιάβασε το ποστ μου που κάνει παράθεση ο γκάμπα κσι υπογραμμίζει με μπολντ.
φταίειο εγκέφαλος;
φταίει το πρόβλημα αντόληψης;
φταίει η φαρμακευτική αγωγή;
πάμε άλλη μια φορά και τελευταία.
οι παππούδες μου εκτελέστηκαν και οι δύο από κομμουνιστές ανθρώπους που μισούν τον συνάνθρωπο και λάτρευαν την εξουσία.
το δε τραγικότερο είναι πως ο ένας δεν ήταν κάν δεξιός με τον όρο που αυτοχαρακτηρίζεσαι.
Το σκότωσε κολλητός του κομμουνιστής επειδή ήξερε πολλά και δεν έπαιρνε πολιτική θέση (δλδ την ενδεχόμενη θέση του εν δυνάμει νικητή) στον εμφύλιο.
ξέρω είναι απίστευτα πολύπλοκο να το κατανοήσεις.
ο πατερας μου δικαίως μισούσε τους κομμουνιστες αλλα ακόμα τον ευγνωμονώ που δεν με εμπότισε με μίσος και μου επέτρεψε χωρίς καρπαζές και εξουσιαστική πατριαρχική επιβολή να με κάνει κομμουνιστοφάγο.

Ενας λοιπόν ακραιφνής δεξιός συμπεριφέρθηκε στον γιό του με άκρως "αριστερό" τρόπο.
φαντάζομαι για ένα εγκεφαλικό μπάζο που γράφει μονίμως ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ αυτά είναι κάτι σαν τανυσματικός λογισμός για τον εγκέφαλό του που φτάνει μέχρι την προπαίδεια.

Υ.Γ.
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ να λέει ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ.
τον ενθυμούμαι όμως από πιτσιρικά να λέει πάντα στα νεύρα του ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ.
φίλε δεκτά όλα και αν χρησιμοποίησα το νικ σου για να γράψω κάποια πράγματα και σε ενόχλησε, συγνώμη!
άσχετα όμως με το αν συμφωνούμε ή όχι ιδεολογικά, η ένστασή μου στα γραφόμενά σου (και άλλων συνφορουμιτών) στο παρόν θρεντ, αλλά και αλλού ήταν η μονοπώληση αν μου επιτρέπεις την έκφραση, των κακών!
ναι, μπορεί να λες
"ο δεξιός για την Ελλάδα ήταν ότι κομμουνιστής για την Σοβιετική Ενωση και τούμπαλιν."
όμως η συνεχής προβολή των εγκλημάτων της δεξιάς ΚΑΙ ΜΟΝΟ καταντάει κουραστική έως εκνευριστική.
αυτό που έκανα λοιπόν ήταν να καταδείξω κάποια εγκλήματα ΚΑΙ της αριστεράς!
αυτό χαρακτηρίστηκε από σένα και τους (αριστερούς) φίλους σου ως παραλήρημα.

Αφού λοιπόν στα πλαίσια ενός διαλόγου μέσα σ ένα φόρουμ, ο εμφύλιος που έγινε πριν 60 χρόνια είναι τόσο σημαντικός, γιατί να μην δείξουμε και τις δύο όψεις!

όσον αφορά την ιστορία σου, θα έλεγα να ακολουθήσεις το παράδειγμα του πατέρα σου, και να μην είσαι τόσο επιθετικός και αντιδεξιός, όπως εκείνος δεν ήταν όπως λες αντικκομμουνιστής!

αυτά και καλή καρδιά ρε αδερφέ.

Επισκέπτης
Υ.Γ. 2 το iq. δεν αυξάνεται. το έχεις από το σπέρμα του μπαμπά. εάν δεν το έχεις δεν αλλάζει καθόλη τη διάρκεια της ζωής σου. Και ως επί το πλείστον εάν είναι ελάχιστο γίνεσαι δεξιός.

Και το μεγαλύτερο κρίμα είναι ότι κάποιοι πατεράδες ενώ αποδεδειγμένα διαθέτουν αξιόλογο iq και μπορούν να το μεταδώσουν παραμένουν οι ίδιοι δεξιοί μη μπορώντας ακόμα και σ'αυτήν την ηλικία να εξηγήσουν το γιατί!
Πραγματικά ανεξήγητο..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Και το μεγαλύτερο κρίμα είναι ότι κάποιοι πατεράδες ενώ αποδεδειγμένα διαθέτουν αξιόλογο iq και μπορούν να το μεταδώσουν παραμένουν οι ίδιοι δεξιοί μη μπορώντας ακόμα και σ'αυτήν την ηλικία να εξηγήσουν το γιατί!
Πραγματικά ανεξήγητο..
εμένα πήγε ενα βήμα παραπέρα στα γεράματα όταν τον οδήγησα δια της μαιευτικής σε προσωπικά συμπεράσματα.
Ενώ λοιπόν διαφωνήσαμε πλήρως στα της κοσμοθεωρίας μας, συμφωνήσαμε και οι δύο ότι πρόκειται για εναν δεξιό με αριστερές θέσεις.
και εκεί τελείωσε η κουβέντα και συνέχισε να ποτίζει τον κήπο του........

rexaros

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
6
στο παρόν θρεντ λοιπόν θέλησα να γράψω και τα στραβά της άλλης ομάδας, μια και είχαν μαζευτεί οπαδοί μόνο της μίας και έβριζαν.
Θεώρησαν δε τον εαυτό τους πανέξυπνο που έγινε οπαδός της μιας ομάδας, προβάλλοντας την κακιά πλευρά της άλλης.
Ηθελημένα ή αθέλα πάντως με τα πόστ σου κατά κάποιον τρόπο εξισώνεις τις ιδεολογίες κομμουνισμού κ φασισμού.

Τέλος σωστό αυτό που είπε ο Περσόνας:

"ο δεξιός για την Ελλάδα ήταν ότι κομμουνιστής για την Σοβιετική Ενωση και τούμπαλιν."

Mε υποσημείωση ότι η Σοβιετική Ένωση από ένα σημείο κ μετά(Λένιν,υπο συζήτηση κ αυτό) ή ίσως κ ολόκληρη ΔΕΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ από την κομμουνιστική θεωρία.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Συνεχίζεται η σύνδεση iq και πολιτικών θέσεων!

μια απορία μόνο:
πώς γίνεται ενώ οι "πανέξυπνοι" να είναι αριστεροί, να βρίσκονται στην απέξω, και οι "βλάκες" να κυβερνούν τον κόσμο?

εδώ σας θέλω.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom