Επέτειος γαρ ... 66 χρόνια πριν .
Tα συγχαρητηρια μου για το παρον θρεντ,Φιλε Νοβο...
Πορνοπαπε,επισης ευχαριστω για το λινκ των Ελληνικων Ολοκαυτωματων,δεν ειχε πεσει στην αντιληψη μου...Χρησιμοτατο και
ιστορικοτατο και διαφωτιστικοτατο...
Διαβασα μονο τις δυο τρεις πρωτες σελιδες και θα δω και τα βιντεακια
Απο εκει που μπανει ο γαμεμας πρεπει να ξεκινησε η μπουρδελοποιηση του θρεντ,δεν διαβασα παρακατω....
Το σημαντικοτερο ειναι να μην ξεχαστει το Μπλοκο,να μην ξεχαστει τι σημαινει Μαντρα,και (για μενα )κυριως τα ονοματα
των ηρωων των δοσιλογων Μπουραντα,Πλυτζανοπουλου,Σαμπανη,Κιρκόρ Μπαταβιάν, Γρηγόρης Ιωαννίδης, Μπεμπέκογλου,
Μεϊμάρης,Μπατρανης,Βακαλόπουλος, Παρθενίου, Τσιμπιδάρος, Τσανακαλιώτης, Τηλέμαχος, Μόρφης,Μητρόπουλος,Γκινος.....
Μνημες φοβερες....
Σε ενα απο τα μπλοκα του Μπουραντα στην Καλλιθεα,κοντα στο τυπογραφειο του ΕΑΜ στην οδο Σκρα,κοντα στην συμβολη με την
Θησεως (υπαρχει ακομα το κτιριο αλλα δεν διατηρειται σε καλη κατασταση,ενω επρεπε να το εχουν Μουσειο-διακρινονται ακομα οι
τρυπες απο τις σφαιρες στην προσοψη επι της Σκρα...)συλλαβανε τον παππου μου (απο την μητερα μου...)και τον πηγανε στην Ελ
Ταμπα (κοντα στο Τομπρουκ της Λιβυης..) για αρχη και μετα ΣΦΑ για διακοπες και επιμορφωση στα (δικα τους)Ιδεωδη της
Πατριδας.....
Τεσπα,τρομερες οι μνημες απο τις διηγησεις των παππουδων...
Να σημειωσω κατι...
Οπως ο ταγματαρχης των γερμανοτσολιαδων Σγουρος ειχε μαζι του το ενηλικο γιο του Θεοδωρο,ντυμενο τσολια (παρατσουκλι
"Μπεμπης"..)ετσι και στην Καλλιθεα οπου εδρασε ο παισγνωστος Τσουραπας,ο γιος του που γεννηθηκε στην αρχη της Κατοχης
εγινε πασιγνωστο "Καλο Παιδι" του ΕΑΤ-ΕΣΑ στην Μπουμπουλινας.....
Ο πατηρ ηρωας των γερμανοτσολιαδων Τσουραπας κοπαναγε τον παππου μου στην Κατοχη,ο υιος Τσουραπας κοπαναγε με τα συρματο-
σχοινα τον πατερα μου επι χουντας....Μυστηρια παιχνιδια που παιζει η Ζωη....Πεθερος και γαμπρος....Καλλιθεωτες γαρ,ειχαν
σχεση αγαπης με τους Τσουραπαδες....
ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΩ!!!!