rafman
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Τον εχεις γνωρισει προσωπικα τον Περσονακο ,
το Πεκινουα του Μπου ?
erevnitis εσύ τον γνώριζεις;;
εγώ όχι (Ακόμα)
αλλά που θα μου πάει
Τον εχεις γνωρισει προσωπικα τον Περσονακο ,
το Πεκινουα του Μπου ?
erevnitis εσύ τον γνώριζεις;;
εγώ όχι (Ακόμα)
αλλά που θα μου πάει
άντε γνωριστείτε να ησυχάσουμε!!!!
Καλώς και την ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΚΛΑΡΑ
εσένα θα σου εισάγω ΛΑΔΙ-ΜΠΟΫ είπαμε
όταν η ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΗ ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΥ στερέψει..
Αυτο ειναι το ονειρο σου ?άντε γνωριστείτε να ησυχάσουμε!!!!
Αυτο ειναι το ονειρο σου ?
Να σε πηδηξει αναγνωστης που τον εχει "μαγεψει " με την επιχειρηματολογια σου ?
ΑΑΑΑΑΑχαχαχαχαχαχα !
Πηγαινε τωρα να διαβασεις βασικα μαθηματικα ,αφου θελεις να μιλας για οικονομικα.
κάτσε πάνω μπας κι ηρεμήσεις!
Αχαχαχαχαχααχα !κάτσε πάνω μπας κι ηρεμήσεις!
Αχαχαχαχαχααχα !
Μολις σου ειπα για ΒΑΣΙΚΑ Μαθηματικα ,
αμεσως σε πιανουν νευρακια !
Μετεξεταστεος ειχες μεινει ?
Παπακι ,η Οικονομικη επιστημη δεν μπορει να μελετηθει μονο με τα μαθηματικα του Δημοτικου.
Αχαχαχαχαχααχα !
Μολις σου ειπα για ΒΑΣΙΚΑ Μαθηματικα ,
αμεσως σε πιανουν νευρακια !
Μετεξεταστεος ειχες μεινει ?
Παπακι ,η Οικονομικη επιστημη δεν μπορει να μελετηθει μονο με τα μαθηματικα του Δημοτικου.
ερευνητάκο παίξε κι εσύ με το ράφη και τα κλωνάρια!
ο ΠΠ δεν ασχολείται με λιμά!
Παρατηρησεις και ερωτηματα.Για να μπούμε και εντός θέματος, αυτό είναι μια μαύρη σελίδα στην ιστορία του νεότερου ελληνισμού.
Πέρα από τον τρόπο περιγραφής που ακολουθεί ο κειμενογράφος που είναι γεμάτος φορτισμένους όρους και περιγραφές που το κάνουν να χάνει σε πιστότητα, αυτό είναι κάτι που πρέπει να κρύβουμε και όχι να προτάσσουμε.
Παρατηρησεις και ερωτηματα.
1)Και αυτη...
2)Πες το με δικα σου λογια.Δωσε μας μια ουδετεροποιημενη αφηγηση.
3)Υπαρχουν ανακριβειες δλδ?Ποιες επεσημανες?
4)Ντροπαλη λογοκρισια.[size=20pt]Για το εθνος ρε γαμωτο[/size].
Παρατηρησεις και ερωτηματα.
1)Και αυτη...
2)Πες το με δικα σου λογια.Δωσε μας μια ουδετεροποιημενη αφηγηση.
3)Υπαρχουν ανακριβειες δλδ?Ποιες επεσημανες?
4)Ντροπαλη λογοκρισια.Για το εθνος ρε γαμωτο.
Ιστορική αναδρομή στις προσωπικές σου πολιτικές πεποιθήσεις κάνεις; Και εάν ναι ποιού κώλου; Αυτού που ξυρίζεις; (συ είπας)γαμημένοι δεξιοί του κώλου και λάτρεις της δουλοπρέπειας.
Αυτός ακριβώς είμαι εγώ. ΤΗΝ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ. Πώς με μυρίζεσαι μωρη τανα...γαμημένες μετριοπαθείς πούστρες της ολιγαρχίας και την συγκεκαλυμμένης ομοψυχίας
Ακριβώς! Φοβάμαι κατά βάθος για αυτό τα λέω αυτά. Κατά βάθος μωρέ είμαι πολύ κότα. Ξεμπροστιάστηκα πάλι…κατουράω στον τάφο όλων από εσάς που στα πλαίσια της λειψαρχιδιάσης να παραδεχθείτε πόσο δειλά πουστάκια είστε ομιλείτε για συμφιλίωση και ευγένεια.
Οπως τα κατακάθια του Φράνκο ενταφίασαν ομαδικά 400 χιλιάρια αντιφρονούντες και σχημάτισαν τα ανήψια τους κυβερνήσεις συμφιλίωσης και εθνικής συναίνεσης.
ΣΑΣ ΓΑΜΩ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΟΨΥΧΙΑ ΣΑΣ.
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΕΚΤΕΛΕΣΕΤΕ ΣΤΑ 6 ΜΕΤΡΑ.
ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΟΜΩΣ. ΑΝΑΡΧΙΔΑ ΔΕΙΛΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ.
σαφώς ρε υποκριταριά...
ο συνωστισμός της Σμύρνης αποτέλεσε ολοκληρο εθνικό ζήτημα....
αμα δε ρέει το αιμα, δε γράφονται αποκεφαλισμοί, δεν κόβονται χέρια και δεν υπάρχει λυρισμός πώς θα φανεί ο τούρκος ζώο και ο έλληνας ηθικός ήρωας.
όταν οι δοσίλογοι εκτελούν αντιφρονούντες κομμουνιστές ο λυρισμός επηρεάζει αρνητικά την πιστότητα.
ΑΔΕΚΑΣΤΕ γαμιέσαι και συ και η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ.
ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΣΤΟ ΛΕΩ.
Ιστορική αναδρομή στις προσωπικές σου πολιτικές πεποιθήσεις κάνεις; Και εάν ναι ποιού κώλου; Αυτού που ξυρίζεις; (συ είπας)
Αυτός ακριβώς είμαι εγώ. ΤΗΝ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ. Πώς με μυρίζεσαι μωρη τανα...
Ακριβώς! Φοβάμαι κατά βάθος για αυτό τα λέω αυτά. Κατά βάθος μωρέ είμαι πολύ κότα. Ξεμπροστιάστηκα πάλι…
Με τον εαυτό σου παίζει;
ΥΓ: Για δεν απαντάς εσύ που δεν είσαι ανάρχιδος για βάζελο; Φοβάσαι μη και δεν το πάρουμε κι εκτεθείς;
Ναι, για το ΈΘΝΟΣ σε γαμώτο.
καμμιά λήθη, καμμιά συγγνώμη, καμμιά συμφιλίωση.
ΤΣΟ ΚΑΙ ΛΟ.