Νέα

Το κλαμπ των 40δων (κι ανω).

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 240
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.857
Πόντοι
5.975
Αξιοτιμοι γερομπαμπαληδες :grin: αν κι ο καιρος ειναι κρυος, τι λετε, κανονιζουμε ενα meeting το Σ/Κ?
Ερχεται και Καθαρη Δευτερα!
Ακουω γνωμες!
Βασικα για να γινει αρβαλα και χαβαλες, τωρα το ποιοι και που θα μαρκαλησουμε θα δουμε!

Κάτι τέτοιο λέτε να διοργανώσετε δηλαδής;  :2funny: :2funny: :2funny:

domino1.jpg

Επισκέπτης
Αξιοτιμοι γερομπαμπαληδες :grin: αν κι ο καιρος ειναι κρυος, τι λετε, κανονιζουμε ενα meeting το Σ/Κ?
Ακουω γνωμες!
Βασικα για να γινει αρβαλα και χαβαλες, τωρα το ποιοι και που θα μαρκαλησουμε θα δουμε!

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.857
Πόντοι
5.975
Καταρχάς (βλέποντας το προφίλ σου) θες 4 έτη ακόμα!
Επομένως, σεβάσου τους πρεσβύτερους. ΓΚΡ!
Αν όμως ξέρεις Πρέφα είτε Δηλωτή θα κάνω σκόντο και θα σε δεχθώ στη συνάντηση κι ας είσαι νιάνιαρο  :grin:
Δεν είμαι και χαρτόμουτρο, αλλά μπορώ να σας βγάλω την αναμνηστική φωτογραφία της συνάντησης!

Πείτε όλοι cheeeese!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

%CE%9A%CF%89%CF%83%CF%84%CE%AF%CE%BA%CE%B1%CF%82+%CF%80%CE%B1%CF%80%CF%80%CE%BF%CF%8D%CE%B4%CE%B5%CF%82.jpg

Επισκέπτης
Αν όμως ξέρεις Πρέφα είτε Δηλωτή θα κάνω σκόντο και θα σε δεχθώ στη συνάντηση κι ας είσαι νιάνιαρο  :grin:

Υ.Γ.
Θα σας πω ρε και κολπάκια για το ΚΙΝΟ ;) φεύγω τώρα τα λέμε αργότερα....

Επισκέπτης

Υ.Γ.
Θα σας πω ρε και κολπάκια για το ΚΙΝΟ ;) φεύγω τώρα τα λέμε αργότερα....
περιμενουμε να μας πεις τα κολπακια για το κινο :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
περιμενουμε να μας πεις τα κολπακια για το κινο :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Σκασμός εσύ, όταν θα φτάσεις τα χρόνια μου ίσως και να έχω πεθάνει από καρδιά. Γιατί ξέρω εκ των προτέρων την αιτία θανάτου μου => ανακοπή καρδιάς.

Δεν είμαι και χαρτόμουτρο, αλλά μπορώ να σας βγάλω την αναμνηστική φωτογραφία της συνάντησης!
Ε τότε έλα να σε μάθω λίγο Δηλωτή!

Λοιπόν τράβηξα κι ένα ζουμπούκωμα στο Έλλης 3, μα τι γκασμάς είμαι :uglystupid: έχυσα αμέσως όταν τον έβαλα στο κωλαράκι της.
[move]BOEING  :idiot:[/move]

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Ακουω γνωμες!

Αρβαλα..? μην εισαι απο την Αγια Γη αδερφε..  :grin:

Επισκέπτης
Τωρα με πιανεις αδιαβαστο, χμ τι εννοεις?
Η λεξη ειναι αρβάλα LOL δε σχετιζεται με Αγια Γη ειτε Αγια Γραφη. Το καλαμπουρι, ο χαβαλες ολα αυτα ειναι η αρβάλα (ας βαλω τονο για να μη μπερδευεστε) :grin:

Επισκέπτης
Μα τις 1000 φαλαινες που ελεγε ο καπταιν Μπλουφ :grin: απο Κυπαρισσια μερια βασταω, τεσπα για να δουμε ποτε θα κανονισουμε την πρωτη τυπικη συναντηση!
Προφανως στη φιλη μας τη Φυλης δε θα βρεθουμε?
Γουσταρετε και τσαρκα για Μεταξι?

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
χαχαα τι λες ρε τρελοκομειο..  εμενα μου θυμισες τα νιατα μου.. κατω ηλεια λεμε το τζερζτελο  αρβαλα ρε.. αλλα πανε χρονια που εχω να το ακουσω.. 

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
ΓΙΑΑΑ κανονιστε σειρουλες!!μονο μη βρεχει κ ΤΣΟΥΡΟΥΛΙΑΣΤΟΥΜΕ πουθενα!!!

Επισκέπτης
Ολοι ειμαστε μεταναστες!
Βασικα ας μαζευτουμε πρωτα. Τσαρκα, γαμησι, καφε, πιττες, σουβλακια θα δουμε τι απο ολα!
Νομιζω οτι Σαββατο ειτε Κυριακη βραδυ ειναι προτιμοτερο. Καθαρα Δευτερα θα εχουν και προσωπικες υποχρεωσεις αρκετοι.
Τι γνωμη εχεις, ελπιζω να συμμετεχουν κι οι υπολοιποι γεροξεκουτηδες!

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
εγω ειμαι μεσα για ΣΚ απο μεσημερι Σαββατου κ μετα που κλεινω το μαγαζι

Επισκέπτης
Ωραιος!
Ας περιμενουμε να μιλησουν κι οι υπολοιποι μπαρμπαδες, Τεταρτη ειναι σημερα εχουμε καιρο!
Απλα εβαλα νωρις το θεμα γιατι δε μπαινουν ολοι οι φιλοι καθημερινα, ισως να μην το δουν αμεσως κλπ....

Τσουρουλιαστούμε :grin: κολλητε δε φουρκίζομαι ευκολα!!!

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Εμ καλα σου λεω γω απο την Αγια Γη.. ωραιος.  Τι μαζωξη λες, να παμε να μαμησουμε..?  χαχαααα  σαν τα πακια ρε, που πανε μπουλουκια..?  :grin:  για καμια μασα στον τελη μαζευτειτε ρε!

URL]]

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
Μα τις 1000 φαλαινες που ελεγε ο καπταιν Μπλουφ :grin: απο Κυπαρισσια μερια βασταω, τεσπα για να δουμε ποτε θα κανονισουμε την πρωτη τυπικη συναντηση!
Προφανως στη φιλη μας τη Φυλης δε θα βρεθουμε?
Γουσταρετε και τσαρκα για Μεταξι?
Εκδρομή θα κάνουμε? 'Οπως στο δημοτικό σχολείο ?

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
ΚΑΝΑ ΤΣΙΠΟΥΡΟ με μεζε ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ???

Επισκέπτης
Παιδια εχω λιγο ανεβασμενο το ζαχαρο, οφειλω να σας ενημερωσω και πρεπει να αποφευγω καπως τα επικινδυνα. Ενταξει θα κανω μια εξαιρεση να τσιμπησω κατι, αλλα ας μην ψοφησω απο τωρα. Εχω αρχισει μια υποτυπωδη αγωγη τουτες μερες, ειμαι ιδιοπαθες ατομο.
Τελος παντων, δεν ειναι το θεμα τι θα κανουμε, ας το αφησουμε καπως φλου, αυτο που μετραει ειναι να βρεθουμε. Το που θα μιναρουμε και πως ας το δουμε τοτε!
Αναρχια δηλαδη!

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
οι εχοντες προβλημα υγειας με τσιπουρακια κ μεζεδακι παρακαλουνται να δωσουν 2 γυρους πιπα πριν ελθουν.ΡΕ μη λετε τετοια κ μας νομισουν για γεροντια.ΑΝ κ ειμαι ο μεγαλυτερος κατα πασα πιθανοτητα!!ΡΕ ΚΟΛΛΕΓΑ ΜΗ ΦΟΥΡΚΙΖΕΣΑΙ ΡΕΕΕ!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom