Το σχολιο αυτο απευθυνεται στην erinal
Ειλικρινα χαιρομαι που μπηκες να ποσταρεις εδω μεσα και σε τετοιες ευκαιριες δεν την κανω με ελαφρια πηδηματακια, διοτι αποτελουν μια καλη προκληση. Στο θεμα του ποιος ειναι ο κ. Saint πεταχτηκα κανοντας ενα μακρυ ποστ γιατι αναφερθηκες σε εμενα (αλλα και στον kyrmedios).
Καταρχας, δεν εχεις μαθει να ξεχωριζεις τους ανθρωπους μεσω πληκτρολογιου που ειναι μεγα μειονεκτημα. Ελπιζω να μαθεις καποτε!
Δυστυχης δεν ειμαι, ρομαντικος πολεμιστης ναι. Δεν ψαχνω καμμια κοπελα, παρα μονο Εκεινη που νομιζω οτι εχει μυαλα οπως εσυ. Δεν εμαθε ακομη να ξεχωριζει τους αντρες. Η κοπελα αυτη (Αννα) δεν εχει ουδεμια σχεση με το χωρο του ΧΧΧ, ουτε μπαινει εδω μεσα. Δεν ειναι ουτε γκαρσονα, ουτε φουρναρισσα. Απλα τηρωντας τις πορνογερικες συμβουλες του 90χρονου+ μπαρμπαΓιωργου παιρνω μυρωδια ωστε να ειμαι αειθαλης επιβητορας κατα το μεγιστο βαθμο. Αντι να πιω καφε π.χ. στον Κωστα, ε παω σε κανενα μουνακι, να μπανισω κανενα κωλαρακι, δεν εχω σκοπο να της την πεσω κανοντας επιδειξη τα φραγκα (οταν παει καλα ο τζογος).
Προφανως κι υπαρχει καποιο προβλημα για την παρτη μου κι αναλωνομαι εδω μεσα. Για να γινω σαφεστερος, τι δουλεια εχει ενας μαντραχαλος σε ενα τσοντοφορουμ?
Κατι του λειπει και ψαχνει διεξοδα. Επειδη το πολυ το τακα τακα κανει το παιδι (μεγαλο βεβαια) βιολι, οταν οι ορμες ανεβαινουν στα υψη, καπως εναλλακτικα πρεπει να βγουν.
Υπαρχει κι η χρηση χαπιων καταστολης, ομως δε θα παρω. Υπαρχουν κι ενα σωρο κοπελες που θα μπορουσα να εκανα σχεση, ομως δεν το επιδιωκω. Διοτι τηρω εις το ακεραιο το λογο που εδωσα. Γιατι αν μπλεξω με μια αλλη κοπελα η Αννα τελειωνει ΟΡΙΣΤΙΚΑ και για ΠΑΝΤΑ.
Αρα για να δημιουργω ψευδαισθησεις και για να λειτουργει η λιμπιντο καποιες φορες, οι ιεροδουλες αποτελουν το προσωρινο διεξοδο. Γιαυτο και τους φερομαι ωραια και στα @@ μου αν δε μου φερθουν καλα, χεστηκα για τα 20€ ειτε οσα ξοδεψω, τρωνε μαυρο και δεν ξαναπαω.
Οσο για σενα δε μπαινω σε λογικη Interpol να μαθω ή να ρωτησω αν εισαι ωραια, ειτε τι ρολο εχεις σε ενα τετοιο φορουμ. Αποτελει αναυθαιρετο δικαιωμα σου. Ομως αν εισαι ΦΙΛΟΤΙΜΗ γυναικα, τοτε κανε μια ευχη να γυρισει κοντα μου η Αννα. Προσπαθησε εστω με τουτα λογια που αφηνουν ηθελημενα καποιους γριφους (δεν επιθυμω να μπω σε περισσοτερες λεπτομερειες) οτι δυσκολα θα βρει η Αννα καποιον σαν κι εμενα. Που εχει μαθει σε αυτη την κωλοζωη να διαγει εν γενει ως πιστος και φιλοτιμος στρατιωτης και για παρτη της εχει βριστει ακομη και με την ιδια του την οικογενεια. Ο γραφων, μετακομισε στο Μεγαλο Χωριο για να συνεχισει τον πολεμο. Για να την ελευθερωσει. Γιατι δε θελει να μεινει σκλαβα. Για να μην ειναι σκλαβοι και τα παιδια που θα φερει αργοτερα στον κοσμο.
Ετσι εμαθες αυτο που τραγουδα ο Bryan Adams => everything I do, I do it for her (κι οχι you το εξατομικευσα).
Πριν απαντησεις erinal (αν το κανεις) ξαναδιαβασε τουτο σχολιο. Καλυτερα ομως να σταματησει εδω.
Παρακαλω θερμα, οι υπολοιποι σχολιαστες να μη δωσουν συνεχεια στο 'ζητημα' που προεκυψε με την erinal.