θέλει ο βλάχος και φόρουμ , το σαιτ της ΠΑΣΕΓΕΣ και πολυ του ειναι του μαλάκα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
Δε μπορω να απαντησω δημοσια. Παντως δεν ειχα καν τετοιο νικ νεημ. Υπολογιστων ησαν παντως.τι φορουμ τυπε;
Αλλα στο ερωτημα γιατι παιρνω μπαφο δεν απαντησες!
Μαλλον θες την Κριστυ να σε φτιαξει
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ti mounas re gelaki
παραδεξου το ηταν καλοti mounas re gelaki
ti mounas re gelaki
Μαν,μην γράφεις greeklish... ;)
Mastur Bator
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Τι ειναι η πιπα του προστατη;
Επισκέπτης
Εμ τι λεμε, τα ιδια και τα ιδια....
Λεει ενα παλιο ρεμπετικο του Π. Mιχαλοπουλου:
Να 'χα ενα πορτοφολι να το δεις να σου 'ρθει ζαλη,
θα σ' αγοραζα κι εσενα που μου κανεις τη μεγαλη
Τι σεξυ αντρας θα ημουνα αν ειχα πορτοφολι!
Α, οι λευκες τριχες μου, α θα ηταν γοητεια. Και το αραιωμενο μαλλι, αστο θα μου πηγαινε, θα ημουν κουκλος!
Τεσπα φιλοι, ωρα να παω για εναν καφε. Θα το πιω απο ενα πορνιδιο. Δε λεει και πολλα, ομως δε θα κλαψω το διφραγκο. Μου αρκει που το φτιαχνει μικρουλα. Κι αν χαιδεψει το μουνακι της πριν, ακομη καλυτερα, για να φορτιζουν οι μπατταριες και να ριχνω μπαταριες στη φιλη μας τη Φυλης
Λεει ενα παλιο ρεμπετικο του Π. Mιχαλοπουλου:
Να 'χα ενα πορτοφολι να το δεις να σου 'ρθει ζαλη,
θα σ' αγοραζα κι εσενα που μου κανεις τη μεγαλη
Τι σεξυ αντρας θα ημουνα αν ειχα πορτοφολι!
Α, οι λευκες τριχες μου, α θα ηταν γοητεια. Και το αραιωμενο μαλλι, αστο θα μου πηγαινε, θα ημουν κουκλος!
Τεσπα φιλοι, ωρα να παω για εναν καφε. Θα το πιω απο ενα πορνιδιο. Δε λεει και πολλα, ομως δε θα κλαψω το διφραγκο. Μου αρκει που το φτιαχνει μικρουλα. Κι αν χαιδεψει το μουνακι της πριν, ακομη καλυτερα, για να φορτιζουν οι μπατταριες και να ριχνω μπαταριες στη φιλη μας τη Φυλης
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
o ντουνταρας δεν γαμαειΔυστυχής..πάει να χαζέψει μια γκομενα η οποία δεν του κάθεται και έτσι πάει φυλής να πληρώσει για να γαμησει.
Απλα βρεχει την ντουντα του
Επισκέπτης
Το σχολιο αυτο απευθυνεται στην erinal
Ειλικρινα χαιρομαι που μπηκες να ποσταρεις εδω μεσα και σε τετοιες ευκαιριες δεν την κανω με ελαφρια πηδηματακια, διοτι αποτελουν μια καλη προκληση. Στο θεμα του ποιος ειναι ο κ. Saint πεταχτηκα κανοντας ενα μακρυ ποστ γιατι αναφερθηκες σε εμενα (αλλα και στον kyrmedios).
Καταρχας, δεν εχεις μαθει να ξεχωριζεις τους ανθρωπους μεσω πληκτρολογιου που ειναι μεγα μειονεκτημα. Ελπιζω να μαθεις καποτε!
Δυστυχης δεν ειμαι, ρομαντικος πολεμιστης ναι. Δεν ψαχνω καμμια κοπελα, παρα μονο Εκεινη που νομιζω οτι εχει μυαλα οπως εσυ. Δεν εμαθε ακομη να ξεχωριζει τους αντρες. Η κοπελα αυτη (Αννα) δεν εχει ουδεμια σχεση με το χωρο του ΧΧΧ, ουτε μπαινει εδω μεσα. Δεν ειναι ουτε γκαρσονα, ουτε φουρναρισσα. Απλα τηρωντας τις πορνογερικες συμβουλες του 90χρονου+ μπαρμπαΓιωργου παιρνω μυρωδια ωστε να ειμαι αειθαλης επιβητορας κατα το μεγιστο βαθμο. Αντι να πιω καφε π.χ. στον Κωστα, ε παω σε κανενα μουνακι, να μπανισω κανενα κωλαρακι, δεν εχω σκοπο να της την πεσω κανοντας επιδειξη τα φραγκα (οταν παει καλα ο τζογος).
Προφανως κι υπαρχει καποιο προβλημα για την παρτη μου κι αναλωνομαι εδω μεσα. Για να γινω σαφεστερος, τι δουλεια εχει ενας μαντραχαλος σε ενα τσοντοφορουμ?
Κατι του λειπει και ψαχνει διεξοδα. Επειδη το πολυ το τακα τακα κανει το παιδι (μεγαλο βεβαια) βιολι, οταν οι ορμες ανεβαινουν στα υψη, καπως εναλλακτικα πρεπει να βγουν.
Υπαρχει κι η χρηση χαπιων καταστολης, ομως δε θα παρω. Υπαρχουν κι ενα σωρο κοπελες που θα μπορουσα να εκανα σχεση, ομως δεν το επιδιωκω. Διοτι τηρω εις το ακεραιο το λογο που εδωσα. Γιατι αν μπλεξω με μια αλλη κοπελα η Αννα τελειωνει ΟΡΙΣΤΙΚΑ και για ΠΑΝΤΑ.
Αρα για να δημιουργω ψευδαισθησεις και για να λειτουργει η λιμπιντο καποιες φορες, οι ιεροδουλες αποτελουν το προσωρινο διεξοδο. Γιαυτο και τους φερομαι ωραια και στα @@ μου αν δε μου φερθουν καλα, χεστηκα για τα 20€ ειτε οσα ξοδεψω, τρωνε μαυρο και δεν ξαναπαω.
Οσο για σενα δε μπαινω σε λογικη Interpol να μαθω ή να ρωτησω αν εισαι ωραια, ειτε τι ρολο εχεις σε ενα τετοιο φορουμ. Αποτελει αναυθαιρετο δικαιωμα σου. Ομως αν εισαι ΦΙΛΟΤΙΜΗ γυναικα, τοτε κανε μια ευχη να γυρισει κοντα μου η Αννα. Προσπαθησε εστω με τουτα λογια που αφηνουν ηθελημενα καποιους γριφους (δεν επιθυμω να μπω σε περισσοτερες λεπτομερειες) οτι δυσκολα θα βρει η Αννα καποιον σαν κι εμενα. Που εχει μαθει σε αυτη την κωλοζωη να διαγει εν γενει ως πιστος και φιλοτιμος στρατιωτης και για παρτη της εχει βριστει ακομη και με την ιδια του την οικογενεια. Ο γραφων, μετακομισε στο Μεγαλο Χωριο για να συνεχισει τον πολεμο. Για να την ελευθερωσει. Γιατι δε θελει να μεινει σκλαβα. Για να μην ειναι σκλαβοι και τα παιδια που θα φερει αργοτερα στον κοσμο.
Ετσι εμαθες αυτο που τραγουδα ο Bryan Adams => everything I do, I do it for her (κι οχι you το εξατομικευσα).
Πριν απαντησεις erinal (αν το κανεις) ξαναδιαβασε τουτο σχολιο. Καλυτερα ομως να σταματησει εδω.
Παρακαλω θερμα, οι υπολοιποι σχολιαστες να μη δωσουν συνεχεια στο 'ζητημα' που προεκυψε με την erinal.
Ειλικρινα χαιρομαι που μπηκες να ποσταρεις εδω μεσα και σε τετοιες ευκαιριες δεν την κανω με ελαφρια πηδηματακια, διοτι αποτελουν μια καλη προκληση. Στο θεμα του ποιος ειναι ο κ. Saint πεταχτηκα κανοντας ενα μακρυ ποστ γιατι αναφερθηκες σε εμενα (αλλα και στον kyrmedios).
Καταρχας, δεν εχεις μαθει να ξεχωριζεις τους ανθρωπους μεσω πληκτρολογιου που ειναι μεγα μειονεκτημα. Ελπιζω να μαθεις καποτε!
Δυστυχης δεν ειμαι, ρομαντικος πολεμιστης ναι. Δεν ψαχνω καμμια κοπελα, παρα μονο Εκεινη που νομιζω οτι εχει μυαλα οπως εσυ. Δεν εμαθε ακομη να ξεχωριζει τους αντρες. Η κοπελα αυτη (Αννα) δεν εχει ουδεμια σχεση με το χωρο του ΧΧΧ, ουτε μπαινει εδω μεσα. Δεν ειναι ουτε γκαρσονα, ουτε φουρναρισσα. Απλα τηρωντας τις πορνογερικες συμβουλες του 90χρονου+ μπαρμπαΓιωργου παιρνω μυρωδια ωστε να ειμαι αειθαλης επιβητορας κατα το μεγιστο βαθμο. Αντι να πιω καφε π.χ. στον Κωστα, ε παω σε κανενα μουνακι, να μπανισω κανενα κωλαρακι, δεν εχω σκοπο να της την πεσω κανοντας επιδειξη τα φραγκα (οταν παει καλα ο τζογος).
Προφανως κι υπαρχει καποιο προβλημα για την παρτη μου κι αναλωνομαι εδω μεσα. Για να γινω σαφεστερος, τι δουλεια εχει ενας μαντραχαλος σε ενα τσοντοφορουμ?
Κατι του λειπει και ψαχνει διεξοδα. Επειδη το πολυ το τακα τακα κανει το παιδι (μεγαλο βεβαια) βιολι, οταν οι ορμες ανεβαινουν στα υψη, καπως εναλλακτικα πρεπει να βγουν.
Υπαρχει κι η χρηση χαπιων καταστολης, ομως δε θα παρω. Υπαρχουν κι ενα σωρο κοπελες που θα μπορουσα να εκανα σχεση, ομως δεν το επιδιωκω. Διοτι τηρω εις το ακεραιο το λογο που εδωσα. Γιατι αν μπλεξω με μια αλλη κοπελα η Αννα τελειωνει ΟΡΙΣΤΙΚΑ και για ΠΑΝΤΑ.
Αρα για να δημιουργω ψευδαισθησεις και για να λειτουργει η λιμπιντο καποιες φορες, οι ιεροδουλες αποτελουν το προσωρινο διεξοδο. Γιαυτο και τους φερομαι ωραια και στα @@ μου αν δε μου φερθουν καλα, χεστηκα για τα 20€ ειτε οσα ξοδεψω, τρωνε μαυρο και δεν ξαναπαω.
Οσο για σενα δε μπαινω σε λογικη Interpol να μαθω ή να ρωτησω αν εισαι ωραια, ειτε τι ρολο εχεις σε ενα τετοιο φορουμ. Αποτελει αναυθαιρετο δικαιωμα σου. Ομως αν εισαι ΦΙΛΟΤΙΜΗ γυναικα, τοτε κανε μια ευχη να γυρισει κοντα μου η Αννα. Προσπαθησε εστω με τουτα λογια που αφηνουν ηθελημενα καποιους γριφους (δεν επιθυμω να μπω σε περισσοτερες λεπτομερειες) οτι δυσκολα θα βρει η Αννα καποιον σαν κι εμενα. Που εχει μαθει σε αυτη την κωλοζωη να διαγει εν γενει ως πιστος και φιλοτιμος στρατιωτης και για παρτη της εχει βριστει ακομη και με την ιδια του την οικογενεια. Ο γραφων, μετακομισε στο Μεγαλο Χωριο για να συνεχισει τον πολεμο. Για να την ελευθερωσει. Γιατι δε θελει να μεινει σκλαβα. Για να μην ειναι σκλαβοι και τα παιδια που θα φερει αργοτερα στον κοσμο.
Ετσι εμαθες αυτο που τραγουδα ο Bryan Adams => everything I do, I do it for her (κι οχι you το εξατομικευσα).
Πριν απαντησεις erinal (αν το κανεις) ξαναδιαβασε τουτο σχολιο. Καλυτερα ομως να σταματησει εδω.
Παρακαλω θερμα, οι υπολοιποι σχολιαστες να μη δωσουν συνεχεια στο 'ζητημα' που προεκυψε με την erinal.
troueno
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 899
- Πόντοι
- 96
Δείτε τον Ντι Κάπριο....έχει σαπίσει αλλά,στα παπάρΓια του... ;)
Αν εχεις ονομα/εξουσία και χρήμματα δεν χρειαζεται καν να εχεις πουτσο
http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/Images/ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC4yMDEuMTAuMjMwL3Byd2ViZGF0YS9maWxlcy8xLzIwMTUvMDEvMDMvbmF2cmF0aW9sb3ZhLWdhbW9zLWFyeGVpbzMuanBn&t=0&w=820&h=457&a=Top[/img[/URL]]
[URL unfurl="true"]http://www.protothema.gr/life-style/article/439528/fotografies-o-laberos-gamos-tis-navratilova-me-ti-suzugo-tis/[/URL]
[quote]Όπως αποκαλύπτεται βασικό ρόλο στην επισημοποίηση - μέσω γάμου - της σχέσης τους έπαιξαν τα [b]παιδιά της Λεμίγκοβα[/b] τα οποία όταν έμαθαν για τη σχέση της μητέρας τους με την μεγάλη τενίστρια άρχισαν να της μιλούν για το ενδεχόμενο ανταλλαγής αιώνιων όρκων.
Γι' αυτό εξάλλου δεν απουσίασαν από το γαμήλιο τραπέζι στη δεξίωση που ακολούθησε σε πολυτελές ξενοδοχείο βγάζοντας φωτογραφίες με την 42χρονη μητέρα τους και την 58χρονη σύζυγό της.[/quote]
wtf ????
antigregory
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
αχ...και να σε ειχα στα 4 μωρο μουΕύχομαι να έχεις αυτό που επιθυμείς. Και συγνώμη για το σχόλιο ήταν κουτό, κακώς έδωσες σημασία.να είσαι καλά ντουντα
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
αχ...και να σε ειχα στα 4 μωρο μου
Επισκέπτης
Σε ευχαριστω erinal, το οποιο θεμα εληξε.Εύχομαι να έχεις αυτό που επιθυμείς. Και συγνώμη για το σχόλιο ήταν κουτό, κακώς έδωσες σημασία.να είσαι καλά ντουντα
Καλο βραδυ κι ευχομαι τα καλυτερα και για σενα.
Κυριοι της παρεας, προχωρουμε παρακαλω (κατα Βασιλειον Λεβεντη).
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
τι κάνεις μωρό;αχ...και να σε ειχα στα 4 μωρο μου
Kapsonis19891989
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 12
- Like
- 21
- Πόντοι
- 26
τι κάνεις μωρό;
erinal παρτουζες κάνεις ?
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ναι τυπε αλλα μονο ενεργητικο ρολοerinal παρτουζες κάνεις ?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 60
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις