Νέα

Το κλαμπ των 40δων (κι ανω).

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 240
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Τωρα με ολο το θαρρος, σε γαργαλαει κι εσενα το συστημα, ετσι τσουχτρα? :grin:
Μην το παιρνεις παντως προσωπικα. Θα ηθελα ομως τη γνωμη σου ως τη μοναδικη θηλυκη παρουσια εδω μεσα (εως τωρα) για την πιπα του προστατη 5776317[/MEDIA] βιντεο
Για το λογο που περιγραφει ανωτερω ο billy13 για να μην παω παρθενος στον ουρολογο (δεν εχω αιμορροιδες αλλα ποτε δεν ξερεις) με ξεπαρθενιασε η Κριστυ του Αλκαμενους 117. Τη συνιστω ανεπιφυλακτα στους αξιοτιμους 40δες της παρεας για πιπα του προστατη.
Τη γνωμη σας παρακαλω κ. wild rose.
κ. Διαχειριστα, παρακαλω θερμα, μην παρεκτρεπεσθε!
Αν ομιλειτε εσεις ετσι, τι αναμενετε απο τους λοιπους βαρβαρους, να τηρησουν επιπεδο?

billy13 εννοειται οτι θα πρεπει να ενημερωσεις το θεμα με ιατρικο υλικο.
ντουνταρα τι ναρκωτικά προτείνεις μαν;

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Μην το παιρνεις παντως προσωπικα. Θα ηθελα ομως τη γνωμη σου ως τη μοναδικη θηλυκη παρουσια εδω μεσα (εως τωρα) για την πιπα του προστατη 5776317[/MEDIA] βιντεο

Τη γνωμη μου την εχω ξαναπεί, αν γουσταρει ο αλλος θα το εκανα, οπως και το εχω κάνει, δε θα πίεζα κανέναν, ουτε θα επαιρνα τετοια πρωτοβουλια. Δε θα αλλαζε η εικόνα εξαιτίας αυτού και ολες οι συναφεις βλακειες, μεγαλα παιδια ειμαστε και στο σεξουαλικο κομματι όλα επιτρέπονται εφόσον θέλουν και οι δύο πλευρές.
Ως γνωστον επίσης, ναι ο κώλος μου με τρώει, ευτυχώς ενδιαφέρονται αρκετοι να τον ξύσουν  ;)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Ως γνωστον επίσης, ναι ο κώλος μου με τρώει, ευτυχώς ενδιαφέρονται αρκετοι να τον ξύσουν  ;)

Σου δωσαν αξια καποια ζωα εδω μεσα και νομιζεις οτι καποια εισαι μωρη πατσαβούρα ε; Αει στον κόρακα γαμιόλα

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Για το λογο που περιγραφει ανωτερω ο billy13 για να μην παω παρθενος στον ουρολογο (δεν εχω αιμορροιδες αλλα ποτε δεν ξερεις) με ξεπαρθενιασε η Κριστυ του Αλκαμενους 117. Τη συνιστω ανεπιφυλακτα στους αξιοτιμους 40δες της παρεας για πιπα του προστατη.
Αν ομιλειτε εσεις ετσι, τι αναμενετε απο τους λοιπους βαρβαρους, να τηρησουν επιπεδο?

Εδώ είσαι φίλε...αν έχεις θέμα....δες μια δουλειά του κ. Harry Gouvas.... :grin:

%CE%91%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CF%81%CF%81%CE%BF%CE%AF%CE%B4%CE%B5%CF%82_%CF%80%CF%81%CE%AF%CE%BD_-_%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%AC_%CF%84%CE%B7%CE%BD_%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%84%CE%B1%CE%BE%CE%B7.JPG

Όπως βλέπεις - καθαρά ιατρικά - ,έχει αποτέλεσμα η δουλειά του.... ;)

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166

Έχεις αρχισει να φέρνεις επικίνδυνα σε άλλο γνωστό νηματοθέτη....και εκείνον τελευταία τον ετοιμάζανε για παλούκωμα ... μάλλον θα ναι πιο επώδυνο από το ξεπαρθένιασμα της Κρίστυ... προσεχτικα λοιπόν!!!  ;)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Κατά φωνή και το ένα ζώο
Τι εγινε τύπε?
Δεν κοιμηθηκες καλα αποψε?
Εμφανισες δυσκοιλιοτητα?
Προεκυψε καποιο οικονομικο πρόβλημα?

Πολύ φορτωμενο σε βρισκω.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Αγάπη μου!!!!
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Μην ασχολείσαι με το νάνο, βγάζει τα κόμπλεξ του.
Θησαυρε μου!!!!
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Ελα βρε, μην λες τετοια...Δεν είναι σωστο. Δεν ευθυνεται καποιος για το υψος του.
Για τη συμπεριφορα του παλι, είναι αλλιως...

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Θησαυρε μου!!!!
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Ελα βρε, μην λες τετοια...Δεν είναι σωστο. Δεν ευθυνεται καποιος για το υψος του.
Για τη συμπεριφορα του παλι, είναι αλλιως...
Πολυ χαρακτηρα εχω κρατησει εδω μεσα κ δεν ειδα να το εκτιμαει κανείς.
Οπότε αν τα πούμε με το δικό τους τρόπο, ισως κ να συνεννοηθούμε!!!
Λατρεία μου :-* :-* :-* :-*

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Πολυ χαρακτηρα εχω κρατησει εδω μεσα κ δεν ειδα να το εκτιμαει κανείς.
Οπότε αν τα πούμε με το δικό τους τρόπο, ισως κ να συνεννοηθούμε!!!
Λατρεία μου :-* :-* :-* :-*
To καταλαβαινω χαρά μου...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Τι εγινε τύπε?
Δεν κοιμηθηκες καλα αποψε?
Εμφανισες δυσκοιλιοτητα?
Προεκυψε καποιο οικονομικο πρόβλημα?

Πολύ φορτωμενο σε βρισκω.

Μια χαρά ήμουν μέχρι που διαβασα οτι της πανσέτας της κυνηγανε τον κώλο  :headbang:

Επισκέπτης
Επειδη use το κινητο, ειναι επιπονο να κανω πολλαπλες παραθεσεις σε ενα σχολιο.

gl γιατι το λες αυτο?
Λογω της ακαπ της Κριστυ ή για τις αιμορροιδες?

LION7 Χαλαρωσε λιγο ρε παιδι. Ως θεματοθετης δεν επιθυμω να διασπειρονται ναρκες στα δικα μου χωραφια. Μπορειτε να το κανετε αλλου ειτε αλλιως. Ηρεμια παρακαλω.

wilde rose
α) Στο πρωτο σχολιο σου, σε κατανοησα αφου παρεθεσες το σωστο κειμενο και δειχνεις ωριμη σεξουαλικα.
β) Στο δευτερο ομως που κανεις συστασεις :grin: περι Κριστυ μαρκαρες ολο το κειμενο και δε σε αντιλαμβανομαι.
γ) Ευχαριστω που κρατας επιπεδο, αλλα κι εγω δε νομιζω οτι παρεκτρεπομαι.
δ) Ευχομαι να περνας καλα, αφου ενδιαφερονται αρκετοι.

tramountana Καλως τον καπεταν Φασαρια μας :grin:

alex & wilde rose οχι πολλα γραφομενα για 40+ ερωτες πληζ!
Επιτρεπεται το δημοσιο πυρφορισμα, αλλα τηρωντας μετρο!

billy13
Παντως οι αιμορροιδες ειναι προβλημα. Θενξ για τις φωτο. Πλενουμε καλα τον πισινο μας με χλιαρο νερο, οχι ψωλαρισμα πανω απο 5 λεπτα στην τουαλεττα, καταναλωνουμε λαχανικα, φρουτα αφθονα. Προσεχουμε τη διατροφη μας για να ειναι καλα η πισινη αλλα και η απωκατινη μας :)

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Το δευτερο ηταν εσωτερικο αστειακι  ;) ;)

Επισκέπτης
OK no problem, δεν ειμαι ατομο που αρπαζομαι/στραβωνω ευκολα, εχω μακροχρονη θητεια σε διαφορα forums (Ελλαδισταν κι οξω).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom