Black Panther91
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 33.721
- Πόντοι
- 6.186
ναιΗ Ρόζα πορνοστάρ λες;
ναιΗ Ρόζα πορνοστάρ λες;
ΆψογοςΗ Νεράιδα, είναι κομμώτρια (λίγο παλιότερα είχε κ δικό της κομμωτήριο σε κοσμικό νησί). Ήρθε στην Αθηνα πιλοτικά πέρυσι το καλοκαίρι, είδε ότι είχε πέραση κ κάθισε.
Κάνει ραντεβού ανάλογα με τα κέφια της. Απ ότι μου είχε πει με 4-5 ραντεβού την εβδομάδα είναι ευχαριστημένη και δεν θέλει περισσότερα.
Από πίπα, παίζει να είναι η πιο βαθιά που μου έχουν κάνει ποτε.
Είχε τσιμπουκόχειλα αλλά πρόσωπο δεν.
Έρχεται Δευτέρα..την έκλεισα ήδη θα πέσει φουλ deepthoat κ λαρυγγωταΜία χαρά την βρίσκεις! Με τα 150 δεν τρελαίνεται και στην δουλειά. Μόνο πρέπει να είναι Αθήνα γιατί γενικότερα κατοικοεδρεύει Θεσσαλονίκη
Άννα Πιπινάκι deepthroat, facefuck kai gagging μία ώρα ασταμάτη
Neraida 1234 instapou tin vriskoume?
Είναι αυτή που έχει κοντά 5000 followers?Neraida 1234 insta
Τελικά πήγες? Πως πέρασες?Έρχεται Δευτέρα..την έκλεισα ήδη θα πέσει φουλ deepthoat κ λαρυγγωτα
Και η Αννα πιπινακι το τερματιζει.Νεράιδα 1234 και τα μπαλάκια μέσα, επίσης Άννα 590, εάν δεν είναι όσο βαθιά θέλεις, απλά πιάνεις το κεφάλι και το πας εκεί που τερματίζει αδιαμαρτύρητα. Κατά την γνώμη μου η Άννα είναι ποιο value for money, αφού σταρ80 ευρώ έχεις τα πάντα μέσα, ενώ η Νεράιδα φτάνει στα 150.
Πως την βρίσκουμε αυτή φίλε; Υπάρχει κάποιο τηλ ή αγγελία;:Ναι ισχύει πίπα ότι πιο deep υπάρχει με φουλ πίεση όλο μέσα κ τα αρχιδια.. απίστευτη απλά.. αλλά πολύ ακριβή δν αξίζει 150 υπερβολική τιμή
Και @Ioanna34 παίδες .
Μέχρι πνιγμού ...
Ξεκίνησε ναιαυτή γύρισε;
Σε τσίρκο θα βρεις σίγουρα.Σε αναζήτηση κοπέλας που καταπίνει σπαθιά...
Το φώτα σας φίλοι