alexandros 85
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.853
- Πόντοι
- 1.206
Τελικά υπάρχει κάποια;
Μανώλη είμαι μέσα για τρίο αν προκυψειΤο σκεφτόμαστε ακόμα αυτό το πλανο
Ποια είναι η Πέρσα και ποιά η Τριξυ ?Η Τρίξυ εκτός από μουνάρα (τότε, τώρα δεν ξέρω) έκανε και τα καλύτέρα σόου ως sub. H Περσάρα την είχε ξεπατώσει... Και όποιος έχει εμπειρία από Πέρσα ξέρει τι στραπόνογαμήσι έριχνε!! Φαντάζομαι ότι με τόσα χρόνια εμπειρίας στο BDSM μπορεί να παίξει όλους τους ρόλους άψογα.
Eίναι κοπέλες που ασχολήθηκαν με τον χώρο του εναλλακτικού ερωτισμού. Η Πέρσα ως Mistress (έχει αποχωρήσει από τον χώρο) και η Τρίξυ ως Switch, συνεχίζει ακόμα σε γραφείο που προσφέρει bdsm υπηρεσίες το Domsecrets. Και οι δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου της προηγούμενης δεκαετίας.Ποια είναι η Πέρσα και ποιά η Τριξυ ?
νομιζα οτι η trixie ειναι ακομα ροδο,πριν απο ποοοοοοοολλα χρονια μου την ειχε συστησει φιλη της που εκανε παρομοια σκηνικα...θυμαμαι το σοου με τον τροχο στο σιδερενιο βρακι!!!Eίναι κοπέλες που ασχολήθηκαν με τον χώρο του εναλλακτικού ερωτισμού. Η Πέρσα ως Mistress (έχει αποχωρήσει από τον χώρο) και η Τρίξυ ως Switch, συνεχίζει ακόμα σε γραφείο που προσφέρει bdsm υπηρεσίες το Domsecrets. Και οι δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου της προηγούμενης δεκαετίας.
Καλά και εσύ... ασχολήσε με τελειωμένες χαχανομιζα οτι η trixie ειναι ακομα ροδο,πριν απο ποοοοοοοολλα χρονια μου την ειχε συστησει φιλη της που εκανε παρομοια σκηνικα...θυμαμαι το σοου με τον τροχο στο σιδερενιο βρακι!!!
ασχετο μια κ ειδα τη σελιδα,αυτη τη succubus την ειχα συναντησει πολυ πριν ξεκινησει τα of,πολυ βρωμα,χαρακτηριστηκα θυμαμαι ενα σκηνικο που το ειχε κανει κ στορυ στο ινστα που ειχε πιασει τσιμπουρι κ ειχε παει νοσοκομειο να της το βγαλουν
τι να κανω εχω κ εγω τα βιτσια μου,που να ξερα;;Καλά και εσύ... ασχολήσε με τελειωμένες χαχα
Είναι κάποιες που φαίνονται... Η συγκεκριμένη είχε αρχίσει το σπορ από Σαλονίκη.τι να κανω εχω κ εγω τα βιτσια μου,που να ξερα;;
επαθα κ εμαθα.καναμε ενα ραντεβου τη βγαλαμε με τσιμπουκι μονο μια κ ξερει απο deep throat κ την εστειλα στην ευχη της παναγιας χωρις να ξανασχοληθω
Για την Τρίξυ έχω άποψη μόνο από τα σόου που έκανε στα οποία έβγαζε τρελή καύλα! Την Succubus δεν την ξέρω καν... Μόνο φώτο από το σάιτ έχω δει, οπότε δεν έχω άποψη.νομιζα οτι η trixie ειναι ακομα ροδο,πριν απο ποοοοοοοολλα χρονια μου την ειχε συστησει φιλη της που εκανε παρομοια σκηνικα...θυμαμαι το σοου με τον τροχο στο σιδερενιο βρακι!!!
ασχετο μια κ ειδα τη σελιδα,αυτη τη succubus την ειχα συναντησει πολυ πριν ξεκινησει τα of,πολυ βρωμα,χαρακτηριστηκα θυμαμαι ενα σκηνικο που το ειχε κανει κ στορυ στο ινστα που ειχε πιασει τσιμπουρι κ ειχε παει νοσοκομειο να της το βγαλουν
Οι περισσότερες του εναλλακτικού - όχι όλες- έχουν και εναλλακτική εμφάνιση πάντως.Είναι κάποιες που φαίνονται... Η συγκεκριμένη είχε αρχίσει το σπορ από Σαλονίκη.
Γενικά ότι βλέπεις προς το "εναλλακτικό" έτσι χίπικο στυλ να τις φοβάσαι.
Ε ναι. Την έχεις δει την συγκεκριμένη ;Οι περισσότερες του εναλλακτικού - όχι όλες- έχουν και εναλλακτική εμφάνιση πάντως.
Μόνο στις φώτο του σάιτ. Από κοντά ή σε κάποιο σόου ή video όχι.Ε ναι. Την έχεις δει την συγκεκριμένη ;
έχει και onlyfans και έχει γυρίσει και ταινίες.Μόνο στις φώτο του σάιτ. Από κοντά ή σε κάποιο σόου ή video όχι.
Liza Pilvedor; Καλά αυτή είναι άλλο επίπεδο! Μούναρος! Δούλευε και ως στρίπερ, νομίζω γύρισε και τσόντα, έκανε και βίζιτες (τώρα λέει πως όχι), of, πέρασε και ένα φεγγάρι από το domsecrets ως sub. Εμένα μου αρέσει πολύ και ως γυναίκα και ως τυπάκι. Ακομπλεξάριστη τελείως, χύμα και ξεκάθαρη.έχει και onlyfans και έχει γυρίσει και ταινίες.
Κλασσικά στο insta προμόταρε το of στην αρχή και όχι εγώ δεν κάνω βιζιτες κτλ.
ϊδια κατηγορία με την λιζα και πολλές άλλες αν και στην λίζα - πριν ανοίξει το στόμα της - δεν το καταλαβαίνεις
Liza Pilvedor; Καλά αυτή είναι άλλο επίπεδο! Μούναρος! Δούλευε και ως στρίπερ, νομίζω γύρισε και τσόντα, έκανε και βίζιτες (τώρα λέει πως όχι), of, πέρασε και ένα φεγγάρι από το domsecrets ως sub. Εμένα μου αρέσει πολύ και ως γυναίκα και ως τυπάκι. Ακομπλεξάριστη τελείως, χύμα και ξεκάθαρη.
Nα είναι στα υπόψιν έτσι και ξεκινήσει πάλι....Όλα καλά αλλά εφόσον δεν κάνει ραντεβού τι συζητάμε;
Τι εννοείς μόνο show; Δεν κάνει σέσσιον; Ως αφέντρα δείχνει ότι δουλεύει στο σαιτ, τουλάχιστον από αυτά που παρέχει ως υπηρεσίες.Ξέρει κανείς παιδιά εάν στο Dom Secrets γαμιουνται οι κοπέλες ;; Ήθελα την Succu αλλά λέει μόνο show κάνει
Θα σε ενημερώσουμε φιλεΜανώλη είμαι μέσα για τρίο αν προκυψει