Proffesor66
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2024
- Like
- 258
- Πόντοι
- 20
Αυτή την έχω δει αλλά δεν ξέρω πως την βρίσκουμε?Αν έχεις μεγάλο πορτοφόλι, πας καρφωτός Vicky Sol. Δεν ψάχνεσαι αλλού.
Άλλωστε στις ταινίες της μπορείς να δεις τα όρια της.
Αυτή την έχω δει αλλά δεν ξέρω πως την βρίσκουμε?Αν έχεις μεγάλο πορτοφόλι, πας καρφωτός Vicky Sol. Δεν ψάχνεσαι αλλού.
Δουλεύει σαν ανεξάρτητη σίγουρα.. Νομίζω και σε γραφείο..Αυτή την έχω δει αλλά δεν ξέρω πως την βρίσκουμε?
Ήθελα να ρωτήσω καιρό αν υπάρχουν κοπέλες που δέχονται πιο hardcore γαμήσια στο κρεβάτι.
Για παράδειγμα,χαστούκια,φτυσίματα στο πρόσωπο,πνιξίματα , facefucking,anal rimming και γενικότερα πιο "βίαιες" (στα όρια του φυσιολογικού) καταστάσεις.
Να την χαίρεσαι την κορμάρα! Το θέμα είναι τα δέχεται μόνο από εσένα ή και από άλλους; ;)
Η δικιά μου γουστάρει παντως
Το σκεφτόμαστε ακόμα αυτό το πλανοΝα την χαίρεσαι την κορμάρα! Το θέμα είναι τα δέχεται μόνο από εσένα ή και από άλλους; ;)
Αν της αρέσει της κοπέλας και το σκεφτείτε, ενδιαφέρομαι να απολαύσω τέτοιο κορμί!Το σκεφτόμαστε ακόμα αυτό το πλανο
ωραίο σώμα και πόζα και φαίνεται και προικισμένη και στο στηθος..
Που την βρίσκουμε την vicky sol ρε φίλε??Αν έχεις μεγάλο πορτοφόλι, πας καρφωτός Vicky Sol. Δεν ψάχνεσαι αλλού.
Απάντησα πιο πάνω ότι δουλεύει σαν ανεξάρτητη αλλά και σε γραφείο..Που την βρίσκουμε την vicky sol ρε φίλε??
Απάντησα πιο πάνω ότι δουλεύει σαν ανεξάρτητη αλλά και σε γραφείο..
Για ποσό ανά ώρα όμως ξεκινάς από 250ε και ανεβαίνει με διάφορα έξτρα.
250 η στάνταρ τιμή. Με κάποια έξτρα ανεβαίνει.250 μαζί με τα έξτρα; Γιατί σίγουρα θα έχει
Το σκεφτόμαστε ακόμα αυτό το πλανο
Λογικό με τέτοια κωλαρα να θέλει να την κάνεις κόκκινη από τα σκαμπιλια
Κολάρα το Ευακι
Διαθεσιμος για να το αναπτυξουμε οσο θελησουμε βαζωντας τα θελω μας
Ενδιαφέρων θα ήθελα να την δοκιμάσω κ εγώ αν γίνεται.
Σταει το κορίτσι...