pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
Μηπως απο Α;Αναης; Καλυπτει και το Π.Απο το Παναης.
Απο βραδινη εξοδο,που ειχαν βρεθει σε κοινη παρεα, απ οτι ειχα διαβασει.Σε αλκοτεστ που τη σταματησαν ειχε γινει το κονε;
Άσε το παρελθόν στο παρελθόν. Ζήσε το τώρα.Κάνεις σχέση με μια τύπισσα και σε κάποια φάση ξεκινάτε κουβέντα για εμπειρίες του παρελθόντος
Πόσο συχνά σας έχει συμβεί αυτό και έχει τύχει να σας σοκάρουν οι αποκαλύψεις;
Τί μοιράστηκαν μαζί σας;
Τις είδατε με άλλο μάτι μετά τις κοπέλες σαν τσουλιά πχ ή σας απέτρεψε από το να νοιώσετε για εκείνες πράγματα;
Ξερεις κι εσυ παρομοια περιπτωση?οκ
υπαρχουν και αλλες προφανως
Αστα να πανε οι γκομενες κανουν κονε για πλακα απ οπου θελουν...Απο βραδινη εξοδο,που ειχαν βρεθει σε κοινη παρεα, απ οτι ειχα διαβασει.
Κλείνεις το μπουκάλι με το δάχτυλο και όλα οκΑστα να πανε οι γκομενες κανουν κονε για πλακα απ οπου θελουν...
Σε μπουκαλι λενε να βαλεις τη γυναικα θα γαμηθει με το καπακι
Αστα να πανε. Γι αυτο Πουτανες, βιζιτες μπουρδελα δεν σταματαμε ποτε! Δεν περιοριζουμε ποτε τις καβλες μας.Αστα να πανε οι γκομενες κανουν κονε για πλακα απ οπου θελουν...
Σε μπουκαλι λενε να βαλεις τη γυναικα θα γαμηθει με το καπακι
Μετα θα σου πει "με πνιγεις" και θα ζητησει "προνομοια" οπως να βγαινει με τις φιλες της κτλΚλείνεις το μπουκάλι με το δάχτυλο και όλα οκ
Βλεπε Ακιμ...μου εκανε τη Δωρα μου σουρωτηρι...τον ερωτα της νιοτης μου...ομως πηρα το αιμα μου πισω...Παρτουζες μαυρους κτλ μετα σε πιάνει μια αηδία για να πας παρακατω???
Απο οποιο γραμμα και να το πας ολο και κατι θα υπαρχειοκ
υπαρχουν και αλλες προφανως
εμενα να διαλεξεις.το εχω και με το συντακτικο και μου αρεσει το γραψιμο.δεν θελω λεφτα μην κανεις κινηση να μου δωσεις.θα τσακωθουμε.καποια στιγμη λεο να γραψω βιβλιο. Εκτός αν βρω κάποιον να του υπαγορεύω και να γράφει....
Το βρήκες!απο Ε το ονομα????
Η σοφή η γιαγιά μου έλεγε: "Ποτέ μην φας μερίδα γύρο από σουβλατζή, πρώην γκόμενο της δικιάς σου. Θα βάλει έξτρα σως!"Και να φανταστεις οτι με ειχε παει στο γυραδικο του Μακη μια φορα...
Πριν μου πει οτι τα χαν...
Ουτε να το φανταστω...
Ο Μακης καραφλας με κοιλια 50 αρης..
Τοτε με ειχε κερασει για το σπιτι μια εξτρα μεριδα γυρο με απ ολα μεσα...
Με ειχε περιποιηθει...
Και ειχα πει στην τοτε γκομενα μου
"Τι αρχοντας αυτος ο Μακης" και "ποσο μας προσεξε"
δυο πρωην φιλες παρεακιΞερεις κι εσυ παρομοια περιπτωση?
Άμα σου πει κιόλας « μια στιγμή πάω μέσα να φέρω από τη φρεσκια» και αργήσει κάνα πενταλεπτο πάει να πει ότι σε περιποιήθηκε....Η σοφή η γιαγιά μου έλεγε: "Ποτέ μην φας μερίδα γύρο από σουβλατζή, πρώην γκόμενο της δικιάς σου. Θα βάλει έξτρα σως!"
Τι διάλο, χοληστερίνη είχε η γριά;
προσωπικα δεν ειμαι φαν του κωλου.δηλαδη αν σε πρωην εδινε κωλο και σε εσενα δεν δινει δεν σε ενοχλει?
εννοειται αν εισαι στο 90% των ανδρων που θελουμε κωλαρακι
αν μαθω οτι εδινε τοτε πρεπει να δοκιμασω κι εγωδηλαδη αν σε πρωην εδινε κωλο και σε εσενα δεν δινει δεν σε ενοχλει?
εννοειται αν εισαι στο 90% των ανδρων που θελουμε κωλαρακι