Obi-Wan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.428
- Πόντοι
- 786
Μέχρι τόσο άβυζες όσο αυτές, δεκτές. Όχι περισσότερο.
[youjizz]]
[youjizz]]
.Ευκαιρία τώρα τις απόκριες να βάλει κάτι τέτοιο να της δείξεις την κ...λα σου
Τα ειχα και γω με μια καποτεπου δεν ελεγε να ξυρισει με τιποτα το μουνι της. Και εχυνε σαν πυραυλος το μουνι της. Μιλαμε για ποσοτητα. Τα μουνοχειλα τα ξυριζε ομως. Μονο μια φορα το ξυρισε ολο. Και αυτο μου το εκανε και εκπληξη.
Ε αι σιχτιρι. Αφου σου λεει ο αλλος ξυρισε το. Τοσο δυσκολο ειναι??
Ε δεν ηταν και η σουπερ γκομεναρα. Οποτε πηρε ποδι. Ε ναι αν είναι και μπάσο και δεν ακουη υπάκουη..παίρνει ποδι άμεσος....αν είναι ωραίο Μούνι και δεν ακουη γαμας όσο γαμας και παλυ ποδι μετα απο κάνα 3μηνο που έχει στραγγιξη η πουτσα απο ανελέητο γαμηση....
Ἐὰν δὲν ἔχωμεν φωτογραφικὴν τεκμηρίωσιν ἀδυνατῶμεν νὰ σᾶς βοηθήσωμεν.
Καλησπεριζω τους απανταχου μπουρδελιαριδες , χυστες και γαμιαδες...!!
Εχω ενα θεμα τυποι να μοιραστω μαζι σας. Τους τελευταιους μηνες πηδαω ενα ωραιο γομενακι, με σωμα μοντελε ,ψηλο περι το 1,76 , αδυνατο, μελαχρινο με πρασινο ματακι. Ειναι και ιντελεκτουαλ για φαντασου....., μενει μονο του σε ιδιοκτητο οικημα, με το VW κάρο του και απο δουλεια δεν κολωνει, το βγαζει το 2.500 καθαρουμπα ανετα το μηνα.....(ετυχε και ειδα αποκομα προσφατης μηνιας μισθοδοσιας της να κειτεται αναμεσα στα βιβλια της).Η Αληθεια ειναι ομως οτι δουλευει τρελλες ωρες. Εγω μπροστα της ειμαι ο ξαπλοπουλος χαχαχαχαχ. Μαγειρευει , πλενει και μπαλκονια ....οταν ειδα αυτο το μουναρο να πλενει τα μπαλκονια και να βαζει γαντια να σφουγγαριζει με χλωρινη το οικημα της, σαστισα......ρε γινοτναι και τετοια σκεφτηκα. Και ειναι και υποτακτικη στο σεξ, δεν λεει θελω να πηδηχθουμε, λεει θελω να με πηδηξεις. Με εχει γεμισει και δωρα
ΟΜΩΣ ρε τυποι το γκομενακι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΥΖΙ. Παρα πολυ μικρο ρε πουστη μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ...και εχω σοβαρο θεμα με το βυζι. Αν η γκομενα δεν εχει βυζι χαλιεμαι. Της ειπα στην απεξω, οταν καποια στιγμη ανεφερε το μεγεθους τους στηθους της, να κανει μια προσθετικη και αντεδρασε οτι ειναι καρκινογονα και δεν γουσταρει καθολου νυστερια και επεμβασεις.
Τυποι πως θα την πεισω να κανει επεμβαση γαμω την τρελα μου μεσα????????????????????
Μέχρι τόσο άβυζες όσο αυτές, δεκτές. Όχι περισσότερο.
[youjizz]]
Γυναίκα δίχως βύζους..εκκλησία δίχως jesus :-)
Τελικά τι έγινε, ακόμα μαζί είστε;
Ρε μεγαλε δεν μας τα λες καλα. Εμενα η προσωπικη μου εμπειρια ειναι οτι οι πιο λυσσάρες και φορτικες για πούτσα ειναι οι 40+.ναι ακομα. Γνωρισα εχθες μια αεροσυνοδο σε μπαρακι....., τσιμπισα τηλεφωνακι...να δουμε αν θα πεσει γαμησι....
Η αλλη η 45αρα , δεν εχει κατσει ακομα. Το παιζει ιστορια...οπως καθε μαλακισμενη ελλεηνιδα. Τ
Λες αυτή που στο δεύτερο ραντεβού παίχτηκε φάσωμα και άρχισε τα παραληρήματα ότι δε θέλει να χάνει το χρόνο της; Νόμιζα ότι δεν ξαναβγήκατε.
Ρε μεγαλε δεν μας τα λες καλα. Εμενα η προσωπικη μου εμπειρια ειναι οτι οι πιο λυσσάρες και φορτικες για πούτσα ειναι οι 40+.
Ή κατι λαθος κάνεις ή εχεις πεσει σε περιπτωση.
Ε μη βιάζεσαι κι εσύ να κρίνεις. Υπάρχουν περιπτωσάρες εκεί έξω.Ρε μεγαλε δεν μας τα λες καλα. Εμενα η προσωπικη μου εμπειρια ειναι οτι οι πιο λυσσάρες και φορτικες για πούτσα ειναι οι 40+.
Ή κατι λαθος κάνεις ή εχεις πεσει σε περιπτωση.