You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Το γκομενακι ειναι αβυζο......
- Μέλος που άνοιξε το νήμα VILLAGE
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 445
- Εμφανίσεις 28K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
τοτε τι την θελεις? Η γυναικα πρεπει να φερνει λιγο ομορφια στη ζωη μας και οχι να μας την παιρνειΣερνομενο
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.703
- Πόντοι
- 3.656
Σ αυτο το σημειο θα ηθελα να θεσω κ εγω το προβληματισμο μου
Το θεμα του φιλου μας με παρακινησε να σας πω και εγω την ιστορια μου που με εχει κανει κουρελι το τελευταιο διαστημα.
,
Βγαινω εδω και καιρο με μια κοπελα πανεμορφη 1,80 σωμα μοντελου ,γαλαζιο ματι ,ξανθο μαλλι μεχρι τη μεση, μακρυ ποδι, τουρλωτο κωλο, και 4αρι στηθος!!
Η κοπελα ειναι κολλημενη μαζι μου ασχολειται με ναυτιλιακα, ο πατερας της εχει κατι καραβακια και βγαζει αρκετα λεφτα οπως καταλαβαινετε. Αλλα αυτο δεν την κανει ψωναρα και ειναι και νοικοκυρα. Καθε φορα που παω σπιθτι μου φερνει της παντοφλες μου εχει ετοιμο φαγητο(οτι γουσταρω) και γενικως ουτε η βεφα αλεξιαδου να ηταν σε εμφανιση δουκισας νομικου στο πιο τουμπανο. Ναι ναι ναι αληθεια ειναι.
Στο σεξ τα παμε πολυ καλα. Ειναι υπεροχη μου κανει ολα τα χατηρια και μου δινει και κωλο συνεχεια. Οποτε θελησω φερνει και τη κολλητη της στο κρεββατι, μια μελαχροινη μοντελα και περναμε υπεροχα και οι 3.
Οταν βγαινουμε τα κερναει ολα αυτη, γιατι ειναι της νοοτροπιας οτι ο αντρας δεν πρεπει να πληρωνει ποτε
Αλλα...δεν πετυχαινει τη μπεσαμελ απο το παστιτσιο...τι να κανω να τη χωρισω? Εμενα το παστιτσιο ειναι το αγαπημενο μου φαγητο
τυπε εισαι συγγενης του γιασου;
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.703
- Πόντοι
- 3.656
όχι βέβαια,απλά ήθελα να γελάσω λίγο με τον μουφο-VILLAGE
τυπε μονο ο κωλος του λεγκολα τελικα ειναι αληθινος σε ολο του μπου :S
kaboul
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
εμένα με καυλωνει το αβυζο ! Μ αρεσει να εχει μια ρογα τεράστιαΚαλησπεριζω τους απανταχου μπουρδελιαριδες , χυστες και γαμιαδες...!!
Εχω ενα θεμα τυποι να μοιραστω μαζι σας. Τους τελευταιους μηνες πηδαω ενα ωραιο γομενακι, με σωμα μοντελε ,ψηλο περι το 1,76 , αδυνατο, μελαχρινο με πρασινο ματακι. Ειναι και ιντελεκτουαλ για φαντασου....., μενει μονο του σε ιδιοκτητο οικημα, με το VW κάρο του και απο δουλεια δεν κολωνει, το βγαζει το 2.500 καθαρουμπα ανετα το μηνα.....(ετυχε και ειδα αποκομα προσφατης μηνιας μισθοδοσιας της να κειτεται αναμεσα στα βιβλια της).Η Αληθεια ειναι ομως οτι δουλευει τρελλες ωρες. Εγω μπροστα της ειμαι ο ξαπλοπουλος χαχαχαχαχ. Μαγειρευει , πλενει και μπαλκονια ....οταν ειδα αυτο το μουναρο να πλενει τα μπαλκονια και να βαζει γαντια να σφουγγαριζει με χλωρινη το οικημα της, σαστισα......ρε γινοτναι και τετοια σκεφτηκα. Και ειναι και υποτακτικη στο σεξ, δεν λεει θελω να πηδηχθουμε, λεει θελω να με πηδηξεις. Με εχει γεμισει και δωρα
ΟΜΩΣ ρε τυποι το γκομενακι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΥΖΙ. Παρα πολυ μικρο ρε πουστη μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ...και εχω σοβαρο θεμα με το βυζι. Αν η γκομενα δεν εχει βυζι χαλιεμαι. Της ειπα στην απεξω, οταν καποια στιγμη ανεφερε το μεγεθους τους στηθους της, να κανει μια προσθετικη και αντεδρασε οτι ειναι καρκινογονα και δεν γουσταρει καθολου νυστερια και επεμβασεις.
Τυποι πως θα την πεισω να κανει επεμβαση γαμω την τρελα μου μεσα????????????????????
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Νομιζω δικαιωματικα προηγούμαι στην εκδηλωση ενδιαφέροντος λογω νομικης.Ναι,αν θες όμως θα είσαι 3ος...έχω προλάβει εγώ και ακόμα ένα παλικάρι... ;)
τυπε μονο ο κωλος του λεγκολα τελικα ειναι αληθινος σε ολο του μπου :S
εχει και μουσι ο λεγκολιαρης
Νομιζω δικαιωματικα προηγούμαι στην εκδηλωση ενδιαφέροντος λογω νομικης.
οκ,ετσι και αλλιως εχει πολυ μικρο βυζι ;)
Gamias_1988
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2014
- Like
- 50
- Πόντοι
- 1
ενα ολοκληρο θεμα για να μας πεισ οτι γαμασ ενα μοντελακι αβυζο!!και εμεις γαμησαμε κατι καλο καποια εποχη αλλα δεν καναμε ετσι!!
τωρα για να την πεισης νομιζω μιλασ σε λαθος site!!!αν την αγαπας η σου αρεσει αυτο που κανει μαζι σου αρκεσου σε αυτο!!ειδαλως δωστην σε μας και θα πινουμε νερο στη υγεια σου!!!
τωρα για να την πεισης νομιζω μιλασ σε λαθος site!!!αν την αγαπας η σου αρεσει αυτο που κανει μαζι σου αρκεσου σε αυτο!!ειδαλως δωστην σε μας και θα πινουμε νερο στη υγεια σου!!!
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.703
- Πόντοι
- 3.656
εχει και μουσι ο λεγκολιαρης
τυπε εισαι σιγουρος οτι ηταν μουσι και δεν ηταν απλως μαλλιαρη η κωλοτρυπιδα του; :S
ρε συ εντουρο εχεις πολλες δυνατοτητες μπες και στο σπαμ θρεντ γαμα κωλαρακια και σε αλλα νηματα σε παρακολουθω με ενδιαφεροντυπε εισαι σιγουρος οτι ηταν μουσι και δεν ηταν απλως μαλλιαρη η κωλοτρυπιδα του; :S
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.703
- Πόντοι
- 3.656
ρε συ εντουρο εχεις πολλες δυνατοτητες μπες και στο σπαμ θρεντ γαμα κωλαρακια και σε αλλα νηματα σε παρακολουθω με ενδιαφερον
τυπε το σπαμ δεν εχει συγκεκριμενο θεμα.εδω αναλυουμε τεραστια ζητηματα οπως η σουφρα του λεγκολα
τυπε το σπαμ δεν εχει συγκεκριμενο θεμα.εδω αναλυουμε τεραστια ζητηματα οπως η σουφρα του λεγκολα
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.703
- Πόντοι
- 3.656
τυπε μπαναρε ο μουν ης τον μηδατυπε στο σπαμ οι τυποι φευγουν απ'το θεμα :S
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.703
- Πόντοι
- 3.656
τυπε μπαναρε ο μουν ης τον μηδα
τυπε κατι ειπαν για αυτοδιαγραφες,ο ιπποτης τα εχει διαβρωσει ολα :S
soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
και γιατι πρεπει να την πεισεις να κανει προσθετικη??Καλησπεριζω τους απανταχου μπουρδελιαριδες , χυστες και γαμιαδες...!!
Εχω ενα θεμα τυποι να μοιραστω μαζι σας. Τους τελευταιους μηνες πηδαω ενα ωραιο γομενακι, με σωμα μοντελε ,ψηλο περι το 1,76 , αδυνατο, μελαχρινο με πρασινο ματακι. Ειναι και ιντελεκτουαλ για φαντασου....., μενει μονο του σε ιδιοκτητο οικημα, με το VW κάρο του και απο δουλεια δεν κολωνει, το βγαζει το 2.500 καθαρουμπα ανετα το μηνα.....(ετυχε και ειδα αποκομα προσφατης μηνιας μισθοδοσιας της να κειτεται αναμεσα στα βιβλια της).Η Αληθεια ειναι ομως οτι δουλευει τρελλες ωρες. Εγω μπροστα της ειμαι ο ξαπλοπουλος χαχαχαχαχ. Μαγειρευει , πλενει και μπαλκονια ....οταν ειδα αυτο το μουναρο να πλενει τα μπαλκονια και να βαζει γαντια να σφουγγαριζει με χλωρινη το οικημα της, σαστισα......ρε γινοτναι και τετοια σκεφτηκα. Και ειναι και υποτακτικη στο σεξ, δεν λεει θελω να πηδηχθουμε, λεει θελω να με πηδηξεις. Με εχει γεμισει και δωρα
ΟΜΩΣ ρε τυποι το γκομενακι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΥΖΙ. Παρα πολυ μικρο ρε πουστη μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ...και εχω σοβαρο θεμα με το βυζι. Αν η γκομενα δεν εχει βυζι χαλιεμαι. Της ειπα στην απεξω, οταν καποια στιγμη ανεφερε το μεγεθους τους στηθους της, να κανει μια προσθετικη και αντεδρασε οτι ειναι καρκινογονα και δεν γουσταρει καθολου νυστερια και επεμβασεις.
Τυποι πως θα την πεισω να κανει επεμβαση γαμω την τρελα μου μεσα????????????????????
τυπε εισαι σιγουρος οτι ηταν μουσι και δεν ηταν απλως μαλλιαρη η κωλοτρυπιδα του; :S
τι να σου πω ρε,μαν
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.703
- Πόντοι
- 3.656
τι να σου πω ρε,μαν
τυπε εισαι σιγουρος οτι φαινοταν προσωπο; :S