Νέα

Το γκομενακι ειναι αβυζο......

• Μέλος που άνοιξε το νήμα VILLAGE
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 445
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
o θεματοθετης εχει δυστηχως δικιο..οποιος εχει δοκιμασει αρκετες,ξερει οτι γκομενα χωρις βυζι,αργα η γρηγορα θα παρει τον πουλο...πηδαω εδω και καποιους μηνες ενα μιλφ,που κανει τα παντα ,μπρος πισω,τα καταπινει ολα,το βαζει ολο στο στομα,χυνει απο οποια τρυπα κα νατην γαμας.αλλα απο βυζι..0,2 :S...αμα δεν σου ερχεται στην φαντασια,να της ανοιξεις την μπλουζα να..πεταχτουν εξω  :tits: :tits: βαριεσαι,οσο καλη και να ειναι στα υπολοιπα...οποιος εχει δοκιμασει,ξερει... ;)

ΘΕΟΣ
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
τρελος εισαι......εδω πληρωνω για το σπιτι εξω, θα πληρωνω και τα γαμησιατικα....

:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
Θα καταργηθει ο ΕΝΦΙΑ    αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα
Το θεμα ειναι οτι αναγκαστικα θα την απατησειs με μια βυζαρου και θα κανειs διπλη ζωη

lalakia

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Σ αυτο το σημειο θα ηθελα να θεσω κ εγω το προβληματισμο μου

Το θεμα του φιλου μας με παρακινησε να σας πω και εγω την ιστορια μου που με εχει κανει κουρελι το τελευταιο διαστημα.

,
Βγαινω εδω και καιρο με μια κοπελα πανεμορφη 1,80 σωμα μοντελου ,γαλαζιο ματι ,ξανθο μαλλι μεχρι τη μεση, μακρυ ποδι, τουρλωτο κωλο, και 4αρι στηθος!!

Η κοπελα ειναι κολλημενη μαζι μου ασχολειται με ναυτιλιακα, ο πατερας της εχει κατι καραβακια και βγαζει αρκετα λεφτα οπως καταλαβαινετε. Αλλα αυτο δεν την κανει ψωναρα και ειναι και νοικοκυρα. Καθε φορα που παω σπιθτι μου φερνει της παντοφλες μου εχει ετοιμο φαγητο(οτι γουσταρω) και γενικως ουτε η βεφα αλεξιαδου να ηταν σε εμφανιση δουκισας νομικου στο πιο τουμπανο. Ναι ναι ναι αληθεια ειναι.

Στο σεξ τα παμε πολυ καλα. Ειναι υπεροχη μου κανει ολα τα χατηρια και μου δινει και κωλο συνεχεια. Οποτε θελησω φερνει και τη κολλητη της στο κρεββατι, μια μελαχροινη μοντελα και περναμε υπεροχα και οι 3.

Οταν βγαινουμε τα κερναει ολα αυτη, γιατι ειναι της νοοτροπιας οτι ο αντρας δεν πρεπει να πληρωνει ποτε

Αλλα...δεν πετυχαινει τη μπεσαμελ απο το παστιτσιο...τι να κανω να τη χωρισω? Εμενα το παστιτσιο ειναι το αγαπημενο μου φαγητο

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66

Το θεμα του φιλου μας με παρακινησε να σας πω και εγω την ιστορια μου που με εχει κανει κουρελι το τελευταιο διαστημα.

,
Βγαινω εδω και καιρο με μια κοπελα πανεμορφη 1,80 σωμα μοντελου ,γαλαζιο ματι ,ξανθο μαλλι μεχρι τη μεση, μακρυ ποδι, τουρλωτο κωλο, και 4αρι στηθος!!

Η κοπελα ειναι κολλημενη μαζι μου ασχολειται με ναυτιλιακα, ο πατερας της εχει κατι καραβακια και βγαζει αρκετα λεφτα οπως καταλαβαινετε. Αλλα αυτο δεν την κανει ψωναρα και ειναι και νοικοκυρα. Καθε φορα που παω σπιθτι μου φερνει της παντοφλες μου εχει ετοιμο φαγητο(οτι γουσταρω) και γενικως ουτε η βεφα αλεξιαδου να ηταν σε εμφανιση δουκισας νομικου στο πιο τουμπανο. Ναι ναι ναι αληθεια ειναι.

Στο σεξ τα παμε πολυ καλα. Ειναι υπεροχη μου κανει ολα τα χατηρια και μου δινει και κωλο συνεχεια. Οποτε θελησω φερνει και τη κολλητη της στο κρεββατι, μια μελαχροινη μοντελα και περναμε υπεροχα και οι 3.

Οταν βγαινουμε τα κερναει ολα αυτη, γιατι ειναι της νοοτροπιας οτι ο αντρας δεν πρεπει να πληρωνει ποτε

Αλλα...δεν πετυχαινει τη μπεσαμελ απο το παστιτσιο...τι να κανω να τη χωρισω? Εμενα το παστιτσιο ειναι το αγαπημενο μου φαγητο
φιλε μου λαχειο σου εκατσε.σαφως και να μην χωρισεις.δυσκολα βρισκεις στην εποχη μας γυναικες με τοσο κατανοηση στις αντρικες αναγκες.το παστιτσιο ειναι κατι που διορθωνεται ευκολα.με το καιρο θα μαθει και απο μαγειρικη αφου δειχνει οτι εχει θεληση να βελτιωθει

lalakia

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
φιλε μου λαχειο σου εκατσε.σαφως και να μην χωρισεις.δυσκολα βρισκεις στην εποχη μας γυναικες με τοσο κατανοηση στις αντρικες αναγκες.το παστιτσιο ειναι κατι που διορθωνεται ευκολα.με το καιρο θα μαθει και απο μαγειρικη αφου δειχνει οτι εχει θεληση να βελτιωθει

Σ ευχαριστω φιλε μου...

Επισκέπτης

,

Ἐνθυμίζετε γνωστὸν μου ὅστις περὶ τὰ τέλη τῆς δεκαετίας τοῦ '80 ἐπώλησεν τὴν Ferrari Τestarossa ἔναντι εὐτελοῦς ἀντιτίμου διότι δὲν ἡμπόρει νὰ εὕρῃ εὐχερὴν τρόπον ἐκκενώσεως τοῦ δοχείου ἀπορριμμάτων.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
τρελος εισαι......εδω πληρωνω για το σπιτι εξω, θα πληρωνω και τα γαμησιατικα....

:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
Τελειωνονταs θα ηθελα να πω οτι γινονται δεκται και ανταλλαγαι...
Να δωκουμε δλδ τιs δικιεs μαs που το βυζι εχει κρεμασει εωs τα γονατα ....με μιαν αβυζη  :grin:

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.104
Πόντοι
26.096
να στο πω,πιο λαϊκά....αν δεν σου αρέσει το μικρο βυζι υπαρχουν "εδώ περα μεσα" πολλοι στυλιαρολάγνοι,που είναι πρόθυμοι να σε απαλλάξουν από αυτην.... :s&m_2:

Ορθοτατη τοποθετησις!
Υπαρχει λιστα αναμονης δια να εγγραφω;

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Ορθοτατη τοποθετησις!
Υπαρχει λιστα αναμονης δια να εγγραφω;
Ναι αλλα δεν προσφερειs και κατι εναντι....Εγω εφτασα μεχρι ανταλλαγη
Βεβαια κουκλαρα δεν ειναι, αμαξι δεν εχει, σπιτι δεν εχει, λεφτα δεν εχει ..........αλλα βυζι ...καρπουζι 10 κιλο  :grin: :grin:

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
o θεματοθετης εχει δυστηχως δικιο..οποιος εχει δοκιμασει αρκετες,ξερει οτι γκομενα χωρις βυζι,αργα η γρηγορα θα παρει τον πουλο...πηδαω εδω και καποιους μηνες ενα μιλφ,που κανει τα παντα ,μπρος πισω,τα καταπινει ολα,το βαζει ολο στο στομα,χυνει απο οποια τρυπα κα νατην γαμας.αλλα απο βυζι..0,2 :S...αμα δεν σου ερχεται στην φαντασια,να της ανοιξεις την μπλουζα να..πεταχτουν εξω  :tits: :tits: βαριεσαι,οσο καλη και να ειναι στα υπολοιπα...οποιος εχει δοκιμασει,ξερει... ;)
δυστυχως εχεις δικιο το χω περασει και ξερω

OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Βεβαια κουκλαρα δεν ειναι, αμαξι δεν εχει, σπιτι δεν εχει, λεφτα δεν εχει ..........αλλα βυζι ...καρπουζι 10 κιλο  :grin: :grin:

τυπε μας εχει πεθανει..

ουτε αμαξι δεν εχει.....

μας κανεις πλακα/.....

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
το στηθος της ειναι γεματο η αδειο.στητο η χαλαρο?

OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
δυστυχως εχεις δικιο το χω περασει και ξερω

φιλε, τελευταια εχω αρχισει την επικοινωνια με μια τυπισσα που πηδιομασταν πριν 12 χρονια η οποια εχει τετοια βυζια ρε πουστη μου που σε καβλωνει τοσο που θες να την αφησεις εγκυο . Χωρισε πριν λιγο καιρο και θελει fuck friend........ ;) ;) ;) ;) , και θα μου ελυνε το προβλημα ΑΛΛΑ πλεον ζει σε αλλη ποληηηη  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

ΒΥΖΑΡΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ  :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits:

Alphamale

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2014
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1

,

Φίλε μου να χωρίσεις και να χωθείς στη Βέφα που την πετυχαίνει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom