Επισκέπτης
μήπως να μου ρίξεις και καμιά φιλική καρπαζιά... άσε μας ρε φίλε, την ίδια καραμέλα, απάντησα πιο πίσω
αμετανόητος ΜΑΛΑΚΑΣ!!!
μήπως να μου ρίξεις και καμιά φιλική καρπαζιά... άσε μας ρε φίλε, την ίδια καραμέλα, απάντησα πιο πίσω
Τσου,αλλά η ΕΔΑ δεν είχα καθαρές μαρξιστικές-λενινιστικές θέσεις,αν είχε θα ήταν κ παράνομη.Δεξιοι ψηφιζαν την ΕΔΑ δηλαδη?
Το 1995?
Τι σχεση εχει χρονικα η διαδοχη Παπανδρεου με Σημιτη με την εκλογη Στεφανοπουλου, που απεχουν τουλαχιστον 8 μηνες?
Δεν φτανει οτι δεν τα θυμαστε ή δεν τα ξερετε καλα, δεν το ψαχνετε κιολας λιγο πριν γραψετε κατι.
Και ποιος θα εβγαινε τοτε, ο Εβερτ?
Ενω πριν 18 μηνες ειχε παρει το ΠΑΣΟΚ 47%?
Ωχου...
εσύ λεβέντη μου να πας να βρεις καμιά δουλειά κανονική, όχι αυτή που κάνεις όλοι τη μέρα εδω μέσα λιβανίζοντας τη ΝΔ και περιμένοντας να βγει ο Σαμαράς να σε βολέψει , και τιμή μου που έχω παει νυχτερινό γιατί δουλεύω από τα 16, και τις νύχτες κοιμόμουν για να ξυπνήσω νωρίς και αν δεν δούλευα το πρωί έβγαινα με καμιά γκόμενα γιατί είχα λεφτά να την κεράσω ;), δεν μαλακιζόμουν μπροστά σε μια οθόνη
όχι άλλο κάρβουνο...δωσαμε χρονο στο σημιτη να βαλει πασοκους στο δημοσιο και να εδραιωσει την εξουσια του?
Γιατι, τι επιπεδο ειχε ο Εβερτ?Γιατι και τωρα 18 μηνες εχουν περασει απο την νικη του τζεφρι και εκλογες ζηταει ο Τονι....γιατι να μην ειχαμε παει σε εκλογες τοτε οπως πηγε ο καραμανλης το 2009 εκβιαζομενος απο τον τζεφρι οτι θα τον ριξει με ευκαιρια την προεδρικη εκλογη?
Γιατι συγκρινεις το επιπεδο του Εβερτ με αυτο του ΣΟυβλακοφαγου? Πας καλα? Αντι να εκμεταλευτουμε τοτε την διενεξη μεσα στο πασοκ δωσαμε χρονο στο σημιτη να βαλει πασοκους στο δημοσιο και να εδραιωσει την εξουσια του?
O Κεντρωος Σοφουλης, το 1947.Μαλιστα ...
Αντι να παιζεις το πουλακι σου και να το κανεις λαστιχο (το συνηθες)
κατσε διάβασε γιατί προφανώς δεν το ξερεις και για αυτο λες πίπες...
και πες μου ποιος ανοιξε την ΜΑΚΡΟΝΗΣΟ ...
Ηλιθιε αριστερο-πασοκο-ΜΠΑΓΛΑΜΑ ;)
Καλύτερα να αλλάξετε επιχειρηματολογία,θα ήταν η πιο εύκολη λύση ,σήμερα άλλωστε δεν είναι κακό να κάνεις πολιτική με το μουνί σου.αγαπητε για να μην ασχοληθω με τις τσοντες της υποψηφιας βουλευτινας του "κινηματος" (αννα φονσου), θεωρεισαι την σαρρη "καμενο" χαρτι απο την μερια σου για να ερθουμε προπαγανδιστικος σε μια ισοπαλια και ας ασχοληθουμε με τις "αλλες" κυριες του "κινηματος"
O Κεντρωος Σοφουλης, το 1947.
Παραδοξως βεβαια, για τους πολλους η δεξια ηταν αυτη που κυνηγουσε τους κομμουνιστες, ενω οι πιο μεγαλοι κομμουνιστοφαγοι ηταν κεντρωοι (Βενιζελος, Γ. Παπανδρεου, Πλαστηρας, Σοφουλης).
όχι άλλο κάρβουνο...
Τι εννοεις πηγα παλια?οχι.. πηγες παλια...
δεν εννοώ αυτόν ;)
ούτε εσύ δεν το ΞΕΡΕΙΣ ;;..
Μαλιστα ...
Αντι να παιζεις το πουλακι σου και να το κανεις λαστιχο (το συνηθες)
κατσε διάβασε γιατί προφανώς δεν το ξερεις και για αυτο λες πίπες...
και πες μου ποιος ανοιξε την ΜΑΚΡΟΝΗΣΟ ...
Ηλιθιε αριστερο-πασοκο-ΜΠΑΓΛΑΜΑ ;)
Τι εννοεις πηγα παλια?
Τοτε ανοιξε ως τοπος εξοριας.
Τι θελεις να πεις?
Σας εκνεύρισα φασιστάκια και αρχίσατε τα βρισίδια
ρε παπάρα αφού οι περισσότεροι δεξιοί είστε και οπαδοί της χούντας, γιατί σε χαλάει που αναφέρθηκα στα ξερονήσια
μήπως την Μακρόνησο την άνοιξε και αυτή ο Ανδρέας
Καλύτερα να αλλάξετε επιχειρηματολογία,θα ήταν η πιο εύκολη λύση ,σήμερα άλλωστε δεν είναι κακό να κάνεις πολιτική με το μουνί σου.
Γιατι, τι επιπεδο ειχε ο Εβερτ?
Και αν επεφτε το 1995 το ΠΑΣΟΚ, δεν θα ξαναβγαινε? Τι θα καταφερνες αν ξαναεβγαινε με νεα πλειοψηφια?
Εεε όσο να πεις όμως έστω κ η μία υποψήφια από ένα Λαϊκό Ορθόδο Χριστιανικό Κόμμα μετράει περίπου όσο τα 10 τσουλάκια ενός σοσιαλιστικού θεωρίας αλλά κατά τα άλλα μπουρδέλου κόμματος....ΝΑ στο πω απλα.... σε εναν ιδανικο κοσμο ειμαι υπερ να μπαινουν οι αξιοι σαν υποψηφιοι βουλευτες απο καθε κομμα
Επειδη ομως δεν ζουμε σε εναν ιδανικο κοσμο δεν θα πρεπει να δουμε οτι το πασοκ στα 30 χρονια εβαλε δεκαδες λάιφ-στάιλ γυναικες με μονη πολιτικη διαδρομη....το κορμι του?
Και πως παει ο πασοκ παει να εξισωσει ο πασοκτζης μια περιπτωση (την σαρρη) με δεκαδες του πασοκ? ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΛΑΚΗΣ?
το 47 άνοιξε ρε παπάρα έξυπνελεω για πιο πρόσφατα.. αλλά πριν τη χούντα
Τι λες μωρε?Οχι ο ΠΑΤΕΡΑΣ του ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ
δεν ηξερες ... δεν ρωταγες