Νέα

Το είχε πει ο Γεώργιος Ράλλης το 1981 ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 318
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
και οταν ξυπνησεις θα εχουν ερθει και οι ανδρομεδιοι
Και ο τσάρος δεν περίμενε ποτέ ότι οι μπολσεβίκοι του Λένιν θα ξεκληρίσουν όλο του το σόι κ οι τουρκαλάδες δεν θα περίμεναν τον ξεσηκωμό των ελλήνων(ραγιάδων),ούτε οι γάλλοι ευγενείς αυτά που έπαθαν,ούτε κανείς πίστευει ποτέ ότι η Κούβα θα πάψει να'ναι το μπουρδέλο των Η.Π.Α.,ούτε...ούτε....ούτε.

Ο κατάλογος είναι ατελείωτος με γεγονότα απρόβλεπτα τα οποία κανείς δεν τα περίμενε μέχρι που έγιναν.

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Δεν έχει το κύρος του καραμπελιά , του ανδρουλάκη που γράφει βιβλία με τίτλο ΜΟΥΝΙ (ή Μ στη νιοστή) ή  του γιομπαζολιά ...
γιατι πρεπει να τον συγκρινεις με καποιον αλλο ?
ειναι μαλακας αυτουσια...
οπως και αυτοι που ανεφερες εσυ φυσικα...

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.439
Πόντοι
506
Ναι, το ρουσφετι και τους διορισμους το ΠΑΣΟΚ τους ανακαλυψε.
Δες ποσοι ηταν οι Δημοσιοι Υπαλληλοι το 1981 και ποσοι το 1989.
Και κοιτα και τις ΔΕΚΟ, την ΕΡΤ και τα διαφορα αλλα εκτροφεια σας, που στις συνδικαλιστικες εκλογες παιρνετε ακομη 80%.
Και μετα απο 25 χρονια λεηλασιας, ανακαλυπτεις διορισμους ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. Για πες μου εσυ ποσους βολεψε. Εγω λεω οτι βολεψες 500.000 σε 8 χρονια, την πρωτη οκταετια.
Και την καραμελιτσα "εγω με τον Ανδρεα ειμαι, ο Σημιτης και ο ΓΑΠ δεν με εκφραζουν" ασε την σε παρακαλω. Γιατι φανταζομαι και Σημιτη και ΓΑΠ ψηφισες. Και θα ξαναψηφισεις.
δεν είπα ότι δεν έκανε διορισμούς δεν έχω και παρωπίδες, είπα ότι δεν ανακάλυψε το ΠΑΣΟΚ το ρουσφέτι, η δεξιά για να σε βάλει για δουλεία έπρεπε να αποκηρύξεις μάνα, πατέρα, αδέρφια, κανένα 3οξάδερφο που ήταν αριστερός, αν θέλετε να πάμε τόσο πίσω, ο Μητσοτάκης μίλησε για `` δικά μας παιδιά'' και το ρουσφέτι επί ΠΑΣΟΚ σταμάτησε με το ΑΣΕΠ και σε αυτό δεν δέχομαι κουβέντα 10άδες γνωστοί μου δεξιοί διορίστηκαν, και στο φινάλε σε δουλεία τους έβαζε, δεν τους έστελνε στα ξερονήσια...  

Επισκέπτης
Ο κατάλογος είναι ατελείωτος με γεγονότα απρόβλεπτα τα οποία κανείς δεν τα περίμενε μέχρι που έγιναν.

Περίμενε κανείς ότι ο γραφικός μαλάκας Χομεινί
από το Παρίσι
θα πέταγε έξω τον εκλεκτό των ΗΠΑ Σάχη
χωρίς να να ανοίξει μύτη ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Επισκέπτης
Περίμενε κανείς ότι ο γραφικός μαλάκας Χομεινί
από το Παρίσι
θα πέταγε έξω τον εκλεκτό των ΗΠΑ Σάχη
χωρίς να να ανοίξει μύτη ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Για όλα αυτά λοιπόν μπορούμε να ζούμε με την ελπίδα ότι κάποτε ο ελληνικός λάος θα ξυπνήσει από την μαλακία στην οποία τον έμαθε τόσα χρόνια το ΠΑΣΟΚ κ θα τους στείλει στον διάολο κ ακόμα παρά πέρα!!!!!!

Επισκέπτης
δεν είπα ότι δεν έκανε διορισμούς δεν έχω και παρωπίδες, είπα ότι δεν ανακάλυψε το ΠΑΣΟΚ το ρουσφέτι, η δεξιά για να σε βάλει για δουλεία έπρεπε να αποκηρύξεις μάνα, πατέρα, αδέρφια, κανένα 3οξάδερφο που ήταν αριστερός

Αυτά είναι μαλακίες της αριστεράς.
Πιστοποιητικά φρονημάτων το 1960 έβγαζε το 80% - 85% των ελλήνων.
Σαφώς όλοι της δεξιάς, όλοι όμως και της ένωσης κέντρου
και αρκετοί αριστεροί που δεν είχαν συγγενικούς δεσμούς με στελέχη του ΚΚΕ
και καπετάνιους.

ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΜΜΕΝΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ
ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΒΓΑΖΑΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ
ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 1944-1949 ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΑΝ,ΟΎΤΕ ΣΠΟΥΔΑΖΑΝ , ΟΎΤΕ ΔΟΥΛΕΥΑΝ.
ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΚΑΙ ΓΚΡΕΜΙΖΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ.

Επί δεξιάς λοιπόν αδικούνταν ένα 10% - 15% που είχε διαπράξει εγκλήματα στο πρόσφατο παρελθόν.

Επί ΠΑΣΟΚ , στο δημόσιο έμπαιναν μόνο εκλεκτοί πρασινοφρουροί ,
δηλ ούτε καν όλοι οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ.
Οι εκλεκτοί πρασινοφρουροί άντε να ήταν ένα 25%.

Επί ΠΑΣΟΚ δηλαδή, αδικούνταν ένα 75% των ελλήνων
(σε σχέση με το 10% - 15% που αδικουνταν επί δεξιάς)
οι οποίοι όμως ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΚΚΕΔΕΣ...

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Τα κοτερα ηταν το 1988, φυσικα ΔΕΝ αντικατασταθηκε τοτε. Δεν τα θυμασαι καλα ή ησουν αγεννητος ή πολυ μικρος τοτε.
Το 1996 αντικατασταθηκε, οντας ετοιμοθανατος στο νοσοκομειο και με τα χιλια ζορια κιολας.

Και θα ειχε πεσει τοτε το πασοκ εαν στην μεταβαση ηγεσια απο παπανδρεου σε σημιτη δεν ψηφιζε ο "τρελαντωνης" το στεφανοπουλο σαν προεδρο της Δημοκρατιας!!

Συνημμένα

• trelantos2.jpg
    trelantos2.jpg
    33,7 KB · Εμφανίσεις: 16

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Τα κοτερα ηταν το 1988, φυσικα ΔΕΝ αντικατασταθηκε τοτε. Δεν τα θυμασαι καλα ή ησουν αγεννητος ή πολυ μικρος τοτε.
Το 1996 αντικατασταθηκε, οντας ετοιμοθανατος στο νοσοκομειο και με τα χιλια ζορια κιολας.
Φιλε έχεις δίκιο και ίσως να μη τα θυμάμαι, αλλά οπως σου είπα η κουβέντα για κότερα μου θυμίζει την αντίστοιχη για το playstation
Προφανώς δεν έχεις σχέση με Ιατρικές σχολές στην ελλάδα.
Οι αναμονές σε ειδικότητες
παίζουν και μπορεί να ξεπερνούν τη δεκαετία,
αλλά για παιδιά εργατών , φτωχών, αγροτών ή επαγγελματιών χωρίς κονέ.
Γιατί για συνδικαλιστές , κανακάρηδες καθηγητών , γκόμενες καθηγητών
και άλλα ρουφιανάκια, απλά δεν υπάρχει αναμονή.
Ρε τύπε δεν έχω σχέση αλλά αυτό που λέω λες.
Οτι πέρασε  τη δεκαετία που περιμένει ο λαός για πλάκα.
Συνδικαληστές,γκομένες,ρουφιανάκια  τι μου τους αναφέρεις?
Για πολιτικο του Πασόκ μιλάμε.
Εκανε λοιπόν κραυγαλέο και εξόφθαλμο άλμα η δρ.Νατάσα?

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.439
Πόντοι
506
Σκεφτείτε-αν το χωράει ο νους σας-ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ψηφοφόρων είναι πολύ πιο κάτω και από τον giorgosk....

αυτός είναι από τους διανοούμενους Πασοκτσήδες....με Τεχνικό λύκειο και νυχτερινό!!!!
εσύ λεβέντη μου να πας να βρεις καμιά δουλειά κανονική, όχι αυτή που κάνεις όλοι τη μέρα εδω μέσα λιβανίζοντας τη ΝΔ και περιμένοντας να βγει ο Σαμαράς να σε βολέψει :), και τιμή μου που έχω παει νυχτερινό γιατί δουλεύω από τα 16, και τις νύχτες κοιμόμουν για να ξυπνήσω νωρίς και αν δεν δούλευα το πρωί έβγαινα με καμιά γκόμενα γιατί είχα λεφτά να την κεράσω ;), δεν μαλακιζόμουν μπροστά σε μια οθόνη  :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Και θα ειχε πεσει τοτε το πασοκ εαν στην μεταβαση ηγεσια απο παπανδρεου σε σημιτη δεν ψηφιζε ο "τρελαντωνης" το στεφανοπουλο σαν προεδρο της Δημοκρατιας!!
Το 1995?
Τι σχεση εχει χρονικα η διαδοχη Παπανδρεου με Σημιτη με την εκλογη Στεφανοπουλου, που απεχουν τουλαχιστον 8 μηνες?
Δεν φτανει οτι δεν τα θυμαστε ή δεν τα ξερετε καλα, δεν το ψαχνετε κιολας λιγο πριν γραψετε κατι.
Και ποιος θα εβγαινε τοτε, ο Εβερτ?
Ενω πριν 18 μηνες ειχε παρει το ΠΑΣΟΚ 47%?
Ωχου...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
εσύ λεβέντη μου να πας να βρεις καμιά δουλειά κανονική, όχι αυτή που κάνεις όλοι τη μέρα εδω μέσα λιβανίζοντας τη ΝΔ και περιμένοντας να βγει ο Σαμαράς να σε βολέψει :), και τιμή μου που έχω παει νυχτερινό γιατί δουλεύω από τα 16, και τις νύχτες κοιμόμουν για να ξυπνήσω νωρίς και αν δεν δούλευα το πρωί έβγαινα με καμιά γκόμενα γιατί είχα λεφτά να την κεράσω ;), δεν μαλακιζόμουν μπροστά σε μια οθόνη  :grin:
Αφου λοιπον εισαι ενας βιοπαλαιστης και μπραβο σου, ειναι ΚΡΙΜΑ να φτανεις σημερα να αποθεωνεις εναν ανθρωπο που ευνοησε και βολεψε ενα σωρο τεμπεληδες για να εδραιωσει την εξουσια του. Πρωτα τον εαυτο σου αδικεις με αυτο.

Επισκέπτης
Αυτά είναι μαλακίες της αριστεράς.
Πιστοποιητικά φρονημάτων το 1960 έβγαζε το 80% - 85% των ελλήνων.
Σαφώς όλοι της δεξιάς, όλοι όμως και της ένωσης κέντρου
και αρκετοί αριστεροί που δεν είχαν συγγενικούς δεσμούς με στελέχη του ΚΚΕ
και καπετάνιους.

ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΜΜΕΝΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ
ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΒΓΑΖΑΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ
ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 1944-1949 ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΑΝ,ΟΎΤΕ ΣΠΟΥΔΑΖΑΝ , ΟΎΤΕ ΔΟΥΛΕΥΑΝ.
ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΚΑΙ ΓΚΡΕΜΙΖΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ.

Επί δεξιάς λοιπόν αδικούνταν ένα 10% - 15% που είχε διαπράξει εγκλήματα στο πρόσφατο παρελθόν.

Επί ΠΑΣΟΚ , στο δημόσιο έμπαιναν μόνο εκλεκτοί πρασινοφρουροί ,
δηλ ούτε καν όλοι οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ.
Οι εκλεκτοί πρασινοφρουροί άντε να ήταν ένα 25%.

Επί ΠΑΣΟΚ δηλαδή, αδικούνταν ένα 75% των ελλήνων
(σε σχέση με το 10% - 15% που αδικουνταν επί δεξιάς)
οι οποίοι όμως ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΚΚΕΔΕΣ...
Μαλακίες,το ΚΚΕ εγκλημάτισε γιατί εγκληματούσαν εις βάρος του συνέχεια για χρόνια,ουσιαστικά αμύνθηκε.
Ας το νομιμοποιούσαν κ του επέτρεπαν συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία να μην είχε κανένας να λέει,με όλα που έγιναν κατά του λογικό ήταν κάποια στιγμή να τα παίξει όλα για όλα.

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
"Το τριμελές πλήρωμα της Ολυμπιακής πέρασε υπέροχα με την  Δήμητρα σε ξενοδοχείο των Βρυξελλών.
Στο τέλος,και οι 3 άντρες ήμασταν ξεθεωμένοι.
Τότε σηκώθηκε η Μιμή και μας είπε
Αυτό ήταν όλο?"

Απόσπασμα από το βιβλίο του Γιώργου Καρατζαφέρη "Η Λιάνη στηρίζει την αλλαγή"

δεν εχει αλλαξει και τιποτα απο τοτε....

Συνημμένα

• _12.JPG
    _12.JPG
    20,1 KB · Εμφανίσεις: 15
  • 4.jpg
    4.jpg
    9,2 KB · Εμφανίσεις: 17

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Μαλακίες,το ΚΚΕ εγκλημάτισε γιατί εγκληματούσαν εις βάρος του συνέχεια για χρόνια,ουσιαστικά αμύνθηκε.
Ας το νομιμοποιούσαν κ του επέτρεπαν συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία να μην είχε κανένας να λέει,με όλα που έγιναν κατά του λογικό ήταν κάποια στιγμή να τα παίξει όλα για όλα.
Το ιδιο επελεξε να απομονωθει.
Ας κατεβαινε στις εκλογες το 1946.
Την ΕΔΑ παντως δεν της απαγορευσε κανενας να συμμετασχει σε εκλογες.
Και οταν πηρε 24% το 1958, δεν ηταν οι δεξιες εφημεριδες που εγραφαν "επλανηθη ο λαος υπο των κομμουνιστων" αλλα το προοδευτικο ΒΗΜΑ.

Επισκέπτης
Το ιδιο επελεξε να απομονωθει.
Ας κατεβαινε στις εκλογες το 1946.
Την ΕΔΑ παντως δεν της απαγορευσε κανενας να συμμετασχει σε εκλογες.
Και οταν πηρε 24% το 1958, δεν ηταν οι δεξιες εφημεριδες που εγραφαν "επλανηθη ο λαος υπο των κομμουνιστων" αλλα το προοδευτικο ΒΗΜΑ.
Άλλο ΕΔΑ κ άλλο ΚΚΕ πάντως.

+δεξιό παρακράτος.

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.439
Πόντοι
506
Αφου λοιπον εισαι ενας βιοπαλαιστης και μπραβο σου, ειναι ΚΡΙΜΑ να φτανεις σημερα να αποθεωνεις εναν ανθρωπο που ευνοησε και βολεψε ενα σωρο τεμπεληδες για να εδραιωσει την εξουσια του. Πρωτα τον εαυτο σου αδικεις με αυτο.
μήπως να μου ρίξεις και καμιά φιλική καρπαζιά... άσε μας ρε φίλε, την ίδια καραμέλα, απάντησα πιο πίσω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom