alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.291
- Πόντοι
- 8.006
Σιγα μωρε, τι καρφωσες? 30-50 ειπες.δεν θα σου πω, είδη κάρφωσα την ηλικία μου...
Σιγα μωρε, τι καρφωσες? 30-50 ειπες.δεν θα σου πω, είδη κάρφωσα την ηλικία μου...
δεν θα σου πω, είδη κάρφωσα την ηλικία μου...
Πότε ησουν στο ΚΕΒΟΠ?Ohh Yes.. παρουσαιαστηκα κορινθο μετα ΚΕΒΟΠ μετα ΚΩ και μετα ΣΥΜΗ (απολελε)
ημουν μεσα και στα ΙΜΙΑ ;)
Αλλα παντα ΜΑΧΙΜΟΣ.. ;)
Πότε ησουν στο ΚΕΒΟΠ?
Κατα το Μαρτιο 1995?
Κοντα ημασταν, εγω εφυγα τον Απριλιο απο το ΚΕΔΒ.
18μηνο εκανες?ναι μαρτιο ημουν κεβοπ αμεσως μετα το κεντρο ;)
Α..ρε παλιοσειρα
εγώ παρότι Πασόκος πήγα επι ΝΔ και έκανα 15 ;)18μηνο εκανες?
18μηνο εκανες?
Εγω παροτι δεξιος πηγα επι ΠΑΣΟΚ και εκανα 19εγώ παρότι Πασόκος πήγα επι ΝΔ και έκανα 15 ;)
Το θυμαμαι, αλλά εγω εκανα 19 μηνες...Οποτε δεν εκμεταλλευθηκα τη διαφοροποιηση αυτη.Οοh yes
πρωτη σειρα που εκανε 18μηνο (--> ΑΡΣΕΝΗΣ ) εσεις ησασταν κωλοφαρδα (233)
γιατι ειχατε 15/17/19
και εγω εκανα 18 παραμεθωριο ολο (γιατι δεν εγλειφα αρχιδακια ποτε και δεν ημουν ΒΥΣΜΑ)
αλλα καλα περασα.. ;)
Το θυμαμαι, αλλά εγω εκανα 19 μηνες...Οποτε δεν εκμεταλλευθηκα τη διαφοροποιηση αυτη.
καλημέρα, πάω για ύπνο..
Ετσι νομιζα κι εγω, οτι θα ημουν σπιτι μου...ναι αλλα για να κανεις 19 ησουν σπιτι σου ...κοντα... εγω ομως οχι (εχει διαφορα)
Καλη ξεκουραση, τα λεμε.καλημέρα, πάω για ύπνο..
Ετσι νομιζα κι εγω, οτι θα ημουν σπιτι μου...
Και πηγα στα Χωκ στο Καπανδριτι τους τελευταιους 8 μηνες μου, και με πηγαινε μια εξω, εξι μεσα...
Καλυτερα να ειχα μεινει στη Χιο, να κανω και 15μηνο...
Αλλα θα επεφτε ο τελευταιος μου μηνας πανω στα Ιμια...
Ε εσεις ησασταν και κοντα στα γεγονοτα...φιλε εκεινη την περιοδο εγινε την ποπης σε εμας..
εκει να βλεπες φρικη απο μονιμους μεχρι οπλιτες.. πολλη φρικη
ΠΕΛΕΚΥΣ 3 επεσε στο ταγμα
ΕΟΚ και ΝΑΤΟ,έξω οι βάσεις
ακόμα καλύτερες μέρες
Κοσκωτάς,Χρηματιστήριο,Κτηματολόγιο
Ίμια,Οτσαλάν,ΔΝΤ
Λεφτά υπάρχουν
Είπαμε να κάνουμε και κανένα δωράκι,αλλά όχι και 500 εκ
Τσοχατζόπουλος-Τσουκάτος
Πακέτα Ντελόρ
ΔΕΗ-ΟΤΕ
Τόμπρες και Σταμούλοι
Ξύλο συνταξιούχων(περήφανων γηρατειών)
ΑΥΤΑ που έκανε αυτό το κίνημα στον τόπο,είναι αδιανόητα
"Το τριμελές πλήρωμα της Ολυμπιακής πέρασε υπέροχα με την Δήμητρα σε ξενοδοχείο των Βρυξελλών.
Στο τέλος,και οι 3 άντρες ήμασταν ξεθεωμένοι.
Τότε σηκώθηκε η Μιμή και μας είπε
Αυτό ήταν όλο?"
Απόσπασμα από το βιβλίο του Γιώργου Καρατζαφέρη "Η Λιάνη στηρίζει την αλλαγή"
Ακριβώς, για να είμαστε δίκαιοι πρέπει να πούμε ότι η κ. Θ. ΔΡΑΓΩΝΑ έγινε καθηγήτρια Πανεπιστημίου ΧΩΡΙΣ να έχει πτυχίο ΑΕΙ και με την υποστήριξη του ΓΑΠΓια να είμαστε δίκαιοι,να μην ξεχνάμε και τα δικά μας τεράστια σκάναδαλα,τα γαλάζια....
διδακτορικό-πρακτική Νατάσας ....
.....
Μαλακίες,το ΚΚΕ εγκλημάτισε γιατί εγκληματούσαν εις βάρος του συνέχεια για χρόνια,ουσιαστικά αμύνθηκε.
Ας το νομιμοποιούσαν κ του επέτρεπαν συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία να μην είχε κανένας να λέει,με όλα που έγιναν κατά του λογικό ήταν κάποια στιγμή να τα παίξει όλα για όλα.