alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.291
- Πόντοι
- 8.006
Ενταξει, ολοι καταλαβαν.δεν πειράζει εκτέθηκα εγώ και ο Τράγκας
ενω εσυ και η Κ. ΜΑΚΡΗ ...οχι
Ενταξει, ολοι καταλαβαν.δεν πειράζει εκτέθηκα εγώ και ο Τράγκας
ενω εσυ και η Κ. ΜΑΚΡΗ ...οχι
κάτσε και μίλα σε κάποιον που έχει εργολαβία σε ένα φορουμ για μπουρδελα, το λιβάνισμα του Καρατζαφέρη... ούτε ένα ποστ του δεν θα βρεις που να μην είναι πολιτικό, γραφική περίπτωση...Δεν μετράει τόσο η ποσότητα όσο η ποιότητα,σου ανέλυσα ποιος πολιτεύεται με τον χριστιανισμό,την τάξη κ την ηθική αλλά δεν το κατάλαβες μάλλον....
Επιπλέον τα πράγματα είναι αναλογικά,μικρό κόμμα το ΛΑ.Ο.Σ. εκτός εξουσίας μεγάλο κόμμα το ΠΑ.ΣΟ.Κ.(ποσοτικά έτσι) κ στην εξουσία.Δεν γίνεται λοιπόν να συγκρίνεις ανόμοια πράγματα.
αλεξ το 71 είναι η χρονολογία γεννήσεως;Ενταξει, ολοι καταλαβαν.
Ενταξει, ολοι καταλαβαν.
Ναι φιλε...Δυστυχως!!αλεξ το 71 είναι η χρονολογία γεννήσεως;
Ααα ναι;κάτσε και μίλα σε κάποιον που έχει εργολαβία σε ένα φορουμ για μπουρδελα, το λιβάνισμα του Καρατζαφέρη... ούτε ένα ποστ του δεν θα βρεις που να μην είναι πολιτικό, γραφική περίπτωση...
κάτσε και μίλα σε κάποιον που έχει εργολαβία σε ένα φορουμ για μπουρδελα, το λιβάνισμα του Καρατζαφέρη... ούτε ένα ποστ του δεν θα βρεις που να μην είναι πολιτικό, γραφική περίπτωση...
Γιατί δυστυχώς;Ναι φιλε...Δυστυχως!!
πω πω βρε φίλε, για αντιπασόκος πρεπει να υπέφερες πολύ , τι σειρά είσουν;Ναι φιλε...Δυστυχως!!
Στο στρατο?πω πω βρε φίλε, για αντιπασόκος πρεπει να υπέφερες πολύ , τι σειρά είσουν;
Ναι φιλε...Δυστυχως!!
Στο στρατο?
233.
Και προσωπικα δεν υπεστην καποια διωξη.
Αλλά εχω ματια και βλεπω.
να είναι μόνο γκρίζα καλά είναι, αόρατα να μην είναιΓιατί δυστυχώς;
Τα γκρίζα μαλλιά είναι γοητεία.....
Στρατο ξηρας?Εγω 234.. 95Α
να είναι μόνο γκρίζα καλά είναι, αόρατα να μην είναι
Α οχι, δοξα τω θεω, δεν πεσανε!να είναι μόνο γκρίζα καλά είναι, αόρατα να μην είναι
πολύ αργά πήγες... σπουδές;Στο στρατο?
233.
δεν θα σου πω, είδη κάρφωσα την ηλικία μου...Εσυ τι σειρα ησουν ρε ΠΑΣΟκακι
Ναι. Νομικη.πολύ αργά πήγες... σπουδές;
Στρατο ξηρας?