Νέα

Το δράμα του Γκλέτσος!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 60K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.334
Πόντοι
42.697
:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Ο Απόστολος Γκλέτσος γρονθοκόπησε τον αντιπεριφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας

O Δήμαρχος Στυλίδας φαίνεται πως ήρθε στα χέρια με τον εκλεγμένο της Περιφέρειεας σε χορό της περιοχής

Ο Δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος επιτέθηκε στον Αντιπεριφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας με κουτουλιές, μπουνιές και κλωτσιές. Το απίστευτο αυτό περιστατικό, φαίνεται πως συνέβη το βράδυ του Σαββάτου στο χορό της Agroinvest, στην αίθουσα "Τσαμαντάνη" στον Καραβόμυλο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Δήμαρχος Στυλίδας πλησίασε τον Αντιπεριφερειάρχη μέσα στην αίθουσα και του είπε «μπορείς να βγεις έξω να σου πω κάτι;» Ο Δημήτρης Κυρίτσης νόμισε ότι του ζήτησε να βγει έξω για να συζητήσουν κάτι που ήθελε ο Δήμαρχος, επειδή  μέσα στην αίθουσα είχε πολύ φασαρία.

Σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη μόλις βγήκαν έξω, χωρίς κανένα λόγο, άρχισε ξαφνικά να τον βρίζει χυδαία και να τον χτυπά με κουτουλιές, μπουνιές και κλωτσιές. Ο Δημήτρης Κυρίτσης κατέληξε στο Νοσοκομείο Λαμίας, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις.

Στη συνέχεια μαζί με τον Θύμιο Καραΐσκο, που από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο πλευρό του, πήγαν στο Α.Τ. Στυλίδας και κατέθεσαν μήνυση εναντίον του Δημάρχου. Αργότερα εμφανίστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα και ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος κατέθεσε και αυτός μήνυση εναντίον του Αντιπεριφερειάρχη.

Με εντολή Εισαγγελέα οι δυο άνδρες αφέθηκαν ελεύθεροι λίγο πριν τη 1:00'  τα ξημερώματα της Κυριακής και η συνέχεια θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες.

thalasolikos37

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2017
Κριτικές
3
Like
755
Πόντοι
81
Δεν θα ηταν καλος ψηστης για το ψάρι του απόστολου  :effemine:  :effemine:

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Το συνηθίζει να ρίχνει ξύλο σε όποιον διαφωνεί, παλιά είχε πλακώσει έναν οδηγό λεωφορείου. Είναι μέχρι να βρει τον μάστορα του και να τον κάνει τόπι στο ξύλο.

max-mad

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
467
Πόντοι
3.245
Το ότι ο Γκλετσος είναι αγροικος είναι αληθεια.Οπως επισης είναι αληθεια ότι κατά 98% ο αντιπεριφερειαρχης είναι άλλος ενας πολιτικάντης -λαμογιο-κλεφτης-αχρειος,και του αξιζει τουλάχιστον ένα χερι ξυλο κι ένα ψαρι στον κωλο...

avnanovic

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
168
Πόντοι
16
[size=18pt]Απόστολος Γκλέτσος: Έχω πάει και με άντρα και ήταν πολύ ωραία[/size]

Συμπληρωματική δήλωση πως «Το ψάρι ψήνεται και από τις δύο πλευρές» έκανε ο ηθοποιός, ο οποίος, όπως λέει, στα καφενεία της Στυλίδας τον στηρίζουν όλοι...
Ο Απόστολος Γκλέτσος είχε προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις πριν μερικά χρόνια με τη δήλωσή του στον Πέτρο Κωστόπουλο πως «Το ψάρι ψήνεται και από τις δύο πλευρές».

Με αφορμή εκείνες τις δηλώσεις του, ο γνωστός ηθοποιός και δήμαρχος Στυλίδας εξομολογήθηκε στο Votre Beaute: «Όταν είπα στον Πέτρο Κωστόπουλο ότι έχω πάει με άντρα, έλεγα μέσα μου τώρα θα γίνει της μουρλής. Θέλετε να το ακούσετε; Ναι έχω πάει και με άντρα και ήταν πολύ ωραία».

Αναφερόμενος στην στήριξη που είχε από τους συμπολίτες του λίγο μετά την προβολή της συνέντευξης είπε: «Πάει ο πατέρας μου στο καφενείο και γυρνάει κλαίγοντας ”δεν έχει ξαναγίνει, μιλούσαν όλοι για τις ομοφυλοφιλικές εμπειρίες που είχαν στον στρατό” για να στηρίξουν τον δήμαρχό τους. Ήρθε συνεργείο από το Star και ρωτούσαν στα καφενεία ποια είναι η γνώμη τους. Εκείνοι απαντούσαν ”δεν ξέρετε ότι εμείς στην Στυλίδα ψήνουμε τα ψάρια κι από τις δύο μεριές;”. Για να με στηρίξουν… Εκεί τα είδα όλα, γι’αυτό και τα δίνω όλα γι’αυτούς».

Δείτε περισσότερα στο βίντεο:

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.192
Πόντοι
2.606
ευτυχώς που το διευκρίνισε... :grin: :2funny: :2funny:

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.912
Πόντοι
736
Το συνηθίζει να ρίχνει ξύλο σε όποιον διαφωνεί, παλιά είχε πλακώσει έναν οδηγό λεωφορείου. Είναι μέχρι να βρει τον μάστορα του και να τον κάνει τόπι στο ξύλο.

Δεν του 'ψησε' το ψάρι καλά μάλλον.

Τσάμπα καραμγκιάς είναι και αδιάφορος σαν άτομο.Κρίμα που την πάτησαν οι πολίτες στην Στυλίδα.Θα δούμε πόσα ψάρια ψήσει στις εκλογές ο Τόλης!!!

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.394
Πόντοι
4.746
:grin:

Συνημμένα

• 7-3.jpg
    7-3.jpg
    112,6 KB · Εμφανίσεις: 78

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
απ τη μια ντου για την μακεδονια απ την αλλη το μπαιρνει απο πισω,αχταρμα τα χει κανει ο καημενος ο αποστολος προκειμενου να ασχολουνται μαζι του

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.334
Πόντοι
42.697

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.994
Πόντοι
41.129
Καθε χρονο ο γκλετσος τον πιανει το σταυρο !

Τη τυχη ειναι αυτη ρε παιδι μου !!!  :heavymetalbig:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.994
Πόντοι
41.129

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
και εγω το ιδιο εχω τυπε.

ειναι πολυ ζεστο και σεξι, το φοραω τωρα το χειμωνα μεσα στο δωματιο του μπουρδελου περιμενοντας την κοπελα να ερθει  :orchestra:
Νοικοκυρης εισαι παντως τυπε. Αλλος επαιρνε στο μπουρδελο το σεντονι του. Εσυ παιρνεις και το μπουρνουζι σου μαζι;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom