Νέα

Το δράμα του Γκλέτσος!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Και όταν ολοκλήρωσες κ κατάλαβες σωστά τί λες,εγκρίνεις;;;
Το μυαλο μου απορριπτει (δεν ειναι σωστο να λειτουργουμε τσαμπουκαλιδικα, υπαρχουν θεσμοι και κανονες).
Η καρδια μου εγκρινει (γαμα τις κουφαλες ρε Τολη!!!!)

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
47
Like
4.774
Πόντοι
5.595
Φτιαξτε καπως καλυτερα τον τιτλο του θρεντ. Ετσι οπως ειναι, φαινεται σαν να αναφερεται ο ιδιος ο Γκλετσος ως γελοιος. Εγω τουλαχιστον αυτο καταλαβα στην αρχη διαβαζοντάς το.
+1
AΛΛΑΧΤΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟΟΟΟΟΟΟ...!!!!

Και εγω δεν τον παω τον Γκλετσο...αλλα μπραβο του.. καλα ξηγηθικε!

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
καλη κινηση απο ηλιθιο ανθρωπο ο οποιος με τις μαλακιες που λεει δν μας αφηνει κανενα περιθωριο  να σκεφτουμε οτι μπορει να εχει το στοιχειωδες iq ....  :headbang:  :headbang: :headbang:
γελοιος και ο γκλετσος το μπετοτουβλο και ο μαλακας ο εξυπνακιας ο δημοσιογραφισκος ...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Το μυαλο μου απορριπτει (δεν ειναι σωστο να λειτουργουμε τσαμπουκαλιδικα, υπαρχουν θεσμοι και κανονες).
Η καρδια μου εγκρινει (γαμα τις κουφαλες ρε Τολη!!!!)
Αυτό δεν είναι η καρδιά αλλά τα άγρια ένστικτα που όλοι έχουμε,αν βγούνε δε θα επέλθει χαώδες-χάος.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Τον συγκεκριμενο - γκλετσο- δεν τον γουσταρω γενικα......!!!!!

αλλα ρε μαγκες και μονο που τα χωνει ετσι ....και μονο στον δημοσιοκαφρο(εξουσια) αξιζει να τον ακουσετε.....!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

επιτελους... καλα του κανε του βλακα του δημοσιογραφου
του σκατοδιπλωματακου... αντε με τις διπλωματιες επιτελους
μας εχουν πριξει τα αρχιδια ολοι και να πατε στα δικαστηρια
και αρχιδιες... κανενα δικαστηριο.... εδω και τωρα. ΧΟΥΝΤΑ  :rockon: :rockon: :rockon:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
επιτελους... καλα του κανε του βλακα του δημοσιογραφου
του σκατοδιπλωματακου... αντε με τις διπλωματιες επιτελους
μας εχουν πριξει τα αρχιδια ολοι και να πατε στα δικαστηρια
και αρχιδιες... κανενα δικαστηριο.... εδω και τωρα. ΧΟΥΝΤΑ  :rockon: :rockon: :rockon:
Tί ακριβώς του έκανε του δημοσιογράφου τύπε(ο Γκλέτσος κλείνει το τηλ κ δεν τελειώνει την κουβέντα);;;

Που'ναι ένας ''Παπαδόπουλος ρε γμτ να βάλει τάξη''!!! :2funny:

Επισκέπτης
Για πες τις τρομερές διαφορές... :2funny: :2funny: :2funny:
λες ενας εθνικιστης να θαυμαζει εναν κατακτητη της χωρας του? αυτο αυτοματως δεν καταρριπτει το χαρακτηριστικο του εθνικιστη?

ασε, μην απαντησεις....παλι μαλακια θα πεις και δεν εχω ορεξη

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ο Γκλέτσος είναι νούμερο...
Και πραγματικά σπαω πλάκα όταν απειλεί το χιώτη μη μήνυση σαν την τελεταία νοικουρυρά που της έριξαν νερά στη μπουγάδα...
Η δε ενέργειά του με τις μπουλντόζες μπορεί και να στοίχιζε ζωές- αν είναι δυνατό να ανοίγει δίοδο από το πουθενά σε κελιστό αυτοκινητόδρομο...
Όσο για το έμπλεο ανοησίας επιχείρημα ότι το έκανε γιατί οι αγρότες του δήμου του και καλά πλήρωναν 20€ τη μέρα διόδια δεν στέκει...
Όπως κάθε πολίτης, μπορεί να μην πληρώσει και αν τυχόν η εταιρεία των διοδίων στραφεί εναντίον του, μπορεί στο όποιο δικαστήριο να επικαλεστεί τη σύμβαση που προβλέπει να μην πληρώνουν οι μόνιμοι κάτοικοι.

Αμάν πια με τον κάθε γραφικό που την έχει δει νόμος δυτικά του πεκος!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Tί ακριβώς του έκανε του δημοσιογράφου τύπε(ο Γκλέτσος κλείνει το τηλ κ δεν τελειώνει την κουβέντα);;;

Που'ναι ένας ''Παπαδόπουλος ρε γμτ να βάλει τάξη''!!! :2funny:

πλακα πλακα.... καλα το λες
που ειναι ο εθνοπατερας...

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Πολύ δροσερό αγόρι αυτός ο χιώτης...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Και πραγματικά σπαω πλάκα όταν απειλεί το χιώτη μη μήνυση σαν την τελεταία νοικουρυρά που της έριξαν νερά στη μπουγάδα...
Η δε ενέργειά του με τις μπουλντόζες μπορεί και να στοίχιζε ζωές- αν είναι δυνατό να ανοίγει δίοδο από το πουθενά σε κελιστό αυτοκινητόδρομο...
Όσο για το έμπλεο ανοησίας επιχείρημα ότι το έκανε γιατί οι αγρότες του δήμου του και καλά πλήρωναν 20€ τη μέρα διόδια δεν στέκει...
Όπως κάθε πολίτης, μπορεί να μην πληρώσει και αν τυχόν η εταιρεία των διοδίων στραφεί εναντίον του, μπορεί στο όποιο δικαστήριο να επικαλεστεί τη σύμβαση που προβλέπει να μην πληρώνουν οι μόνιμοι κάτοικοι.

Ποιος ο λογος να καθεται να μιλησει με κουραδες
ο γλετσος ρε τυπε? εγω αν ημουν γλετσος ουτε καν
θα σηκωνα το τηλεφωνο... οποιος θελει να μιλησει
μαζι μου να ειναι σοβαρος και να σταματησει να ειναι κουραδας.
Ο συγκεκριμενος δημοσιογραφος κουραδας ειναι για μενα.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
λες ενας εθνικιστης να θαυμαζει εναν κατακτητη της χωρας του? αυτο αυτοματως δεν καταρριπτει το χαρακτηριστικο του εθνικιστη?

ασε, μην απαντησεις....παλι μαλακια θα πεις και δεν εχω ορεξη
Εσείς ονειρεύεστε ότι έκανε ο Χίτλερ να το κάνετε αλλά δεν μπορείτε,αυτή η μόνη διαφορά παρλαπιπούλη....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Εσείς ονειρεύεστε ότι έκανε ο Χίτλερ να το κάνετε αλλά δεν μπορείτε,αυτή η μόνη διαφορά παρλαπιπούλη....

ρουφιανε... κατσε να δεις τα καλα της μεταπολιτευσης
θα φαει καλα το κωλαρακι σου γαμω τον κομμουνισμο
τον καργιολη τωρα θα δεις που βγαινουνε σιγα σιγα

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

Συμφωνώ απόλυτα.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ρουφιανε... κατσε να δεις τα καλα της μεταπολιτευσης
θα φαει καλα το κωλαρακι σου γαμω τον κομμουνισμο
τον καργιολη
Ότι φάει το κωλαράκι μου θα φάει κ το δικό σας,εκτός αν οργανώσετε καμία χούντα που δεν σας το χω... :boobies:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66

Μια χαρά τα είπε και τα έκανε ο Γκλέτσος, Χερ Ίσιε. Από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια τελικά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom