quaresma17.6
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 50
- Like
- 9.425
- Πόντοι
- 12.436
ειδικά αν έχεις κάνει την μαλακία να πάρεις αυτήν psycho "Κρητικιά" είναι ότι χειρότερο...βλεπω ότι το κολοκυνθους 38α,β θα παρει το βραβειο.
ειδικά αν έχεις κάνει την μαλακία να πάρεις αυτήν psycho "Κρητικιά" είναι ότι χειρότερο...βλεπω ότι το κολοκυνθους 38α,β θα παρει το βραβειο.
βλεπω ότι το κολοκυνθους 38α,β θα παρει το βραβειο.
ποια είναι η κριτικια τυπε?ειδικά αν έχεις κάνει την μαλακία να πάρεις αυτήν psycho "Κρητικιά" είναι ότι χειρότερο...
Κρυσταλίαποια είναι η κριτικια τυπε?
Κι εγώ θα πώ το Κολοκυνθούς 38Α.Απορώ πως πάνε και ξαπλώνουν εκεί τόσοι συναγωνιστές!!!!
βλεπω ότι το κολοκυνθους 38α,β θα παρει το βραβειο.
η φυλης είναι ένα επιπεδο πιο πανω από μεταξι.Ολα στο Μετάξι ειναι δράμα.. τουλάχιστον στη Φυλής τα ανακαινήσανε ολα..
αυτό βλεπω τυπε,επρεπε να μπει ψηφοφορια.Πάει για δυνατή πρωτιά με διαφορά
τωρα εχει αλλαξει τυπε?Όποιος δεν έχει επισκεφθεί το Κωνσταντινουπόλεως 166 ισόγειο πριν μια δεκαετία δεν ξέρει τι πάει να πει μπουρδέλο κάλτ.
Γάμαγες τέρατα ή σε γαμάγανε μερικές φορές αν ήθελες μέσα σε ένα βούρκο με σκατά. σουμιέδες, σανίδες και άπλυτα σεντόνια.
Είσοδος με μάσκα.
Όποιος δεν έχει επισκεφθεί το Κωνσταντινουπόλεως 166 ισόγειο πριν μια δεκαετία δεν ξέρει τι πάει να πει μπουρδέλο κάλτ.
Γάμαγες τέρατα ή σε γαμάγανε μερικές φορές αν ήθελες μέσα σε ένα βούρκο με σκατά. σουμιέδες, σανίδες και άπλυτα σεντόνια.
Είσοδος με μάσκα.
τωρα θελει κ αναπνευστηρα τυπετωρα εχει αλλαξει τυπε?
οποτε μονο με φιαλη οξυγόνου μπαινουμε μεσα στο κων/λεως 166τωρα θελει κ αναπνευστηρα τυπε
κουρτινα παραβαν και βρωμικα σεντονια ο τελιος συνδιασμοςΈχω πολλά χρόνια να πάω σε μπουρδέλο και δεν ξέρω το τωρινό επίπεδο πάντως το πιο παρακμιακό που θυμάμαι ήταν στην Σαρρή (στον χάρτη νομίζω ότι το έχει σαν Λουκα Νικα) μέσα με τέλη 80.
Όχι τόσο βρώμικο αλλά τρία δωμάτια στα οποία κανένα δεν είχε πόρτα αλλά κουρτίνα-παραβάν, γαμούσες και σε έπαιρνε μάτι ο τσατσος
αυτό τυπε είναι τραβελομαγαζοΈχω πολλά χρόνια να πάω σε μπουρδέλο και δεν ξέρω το τωρινό επίπεδο πάντως το πιο παρακμιακό που θυμάμαι ήταν στην Σαρρή (στον χάρτη νομίζω ότι το έχει σαν Λουκα Νικα) μέσα με τέλη 80.
Όχι τόσο βρώμικο αλλά τρία δωμάτια στα οποία κανένα δεν είχε πόρτα αλλά κουρτίνα-παραβάν, γαμούσες και σε έπαιρνε μάτι ο τσατσος
αυτό τυπε είναι τραβελομαγαζο