You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Το χειρότερο μπουρδέλο που έχουμε επισκευτεί;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα gavelos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 92
- Εμφανίσεις 11K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
gavelos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 21
- Like
- 655
- Πόντοι
- 326
τι μου θύμησες τυπε με το συγκεκριμενο τσαρδι.ειχα παει τσαρκα στα γυρω μαγαζια και μπαινω στο ιασωνος 33 μια εντονη μυρωδια μουχλας και οινοπνεύματος.τη κοπελα δεν τη θυμαμαι ποια ηταν.στο σαλονι ειμαστε εγω 2 πακιστανοι και 2 γυφτοι.με το που σκαει μυτη η κοπελα σαν πρεζακι ηταν τα πακια εφυγαν εγω φευγοντας ακουγα που ελεγε στους γυφτους με 10 ευρω σας παιρνω παρτουζα και τους δυο και αυτοι χαρούμενοι με την προσφορα εβγαζαν τα κερματα.Αυτό που έχω πάθει στο Ιάσονος 33 πρέπει να γίνει όσκαρ ΚΑΛΤ ταινία.
Μεσημεράκι περνάω για ένα γρήγορο και με το που μπαίνω μέσα νομιζω ότι βρίσκομαι σε ταινία τρόμου.
Μαυρίλα με μπλακ λάιτ και η υγρασία στο 100% και πουτσιλα στο ζενίθ.Στο βάθος η τσάτσα τάιζε ένα κοριτσάκι ΑΜΕΑ-ΜΟΓΓΟΛΑΚΙ που μουγκριζε κάτι ακαταλαβίστικα και οι 2 κορασίδες κοιμότανε σε έναν σάπιο καναπέ.
Μεταβολή και την ώρα που την έκανα με πιάνει η μια και μου λέει έλα μέσα για παρτούζα με 20 ευρώ και και και ....τέλος πάντων το ένα από τα 2 ήτανε κάλο με μικρο βυζάκι ενώ το άλλο ήτανε ένα πράγμα ποδιά με βυζιά...???Με το που μπαίνω στο δωμάτιο ο Θεός να το κάνει....δεν τολμώ να βγάλω ούτε τα παπούτσια και η πόρτα δεν εκλεινε. Αφού επερνα την καλή στα τέσσερα ήρθε το πράγμα ποδια-βυζια και μου έβαζε κολοδαχτιλο της λέω να μην το κάνει γιατί με ενοχλεί άλλα στην κοσμαρα της όποτε της πιάνω το χέρι με δύναμη και την σπρώχνω .Αλλαγή παρτενέρ και περνώ με την μια.....ΑΣΑΛΙΟΤΑ τα βυζιά από κώλο ......με τα νευρά που είχα από το δάχτυλο και αρχίζει κατή τσιριχτά μπινελίκια άλλα εγώ εκεί την είχα κλείδωση κωλονούρι.....ασταμάτητα στο πουταναριο πετάγεται πάνω και φευγη από το δωμάτιο βρίζοντας όποτε η άλλη μου λέει έλα να τελειώσουμε γιατί ειναι λίγο τρελή η κοπέλα την βάζω ηεραποστολικο και εκεί που μάρσαρα σε ένα πτώμα κοιτάω από πίσω μου στεκότανε το κοριτσάκι το ΑΜΕΑ με κάτι πατομπουκαλα και έβριζε και αυτό "πούστη πούστη θα σε γαμήσω " εεεεε...δεν άντεξα και πολύ βγάζω την καπότα και πάω και την χύνω στην μπλούζα και στης γυαλουρες της και ΠΑΝΑΗΣΣΣΣΣΣ....πότε πρόλαβα να βάλω παντελόνι πότε ήμουνα στον δρόμο ΑΣΤΑ-ΔΙΑΛΟΟΟΟΟΟ......!!!!
gavelos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 21
- Like
- 655
- Πόντοι
- 326
το πιο βρωμικο σεντονι σε μπουρδελο το πετυχα στη πατρα οθωνος αμαλιας 100.καθως μπηκα στο δωματιο βλεπω στο σεντονι κοντα κοντα στάμπες.αναβω το φλας του κινητου και ηταν αμέτρητα χυσια συναγωνιστων κοντα κοντα και πετυχα 2 καφε στάμπες.το δε σεντονι μυριζε σαν κλουβιο αυγο.και εκεινη τη φορα πηδηξα στα ορθια.
gavelos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 21
- Like
- 655
- Πόντοι
- 326
τυπε εχει κουρτινα αντι για πορτα στα δωματια?Μυλλέρου λειτουργεί ακόμα; Νομίζω λειτουργεί κατά διαστήματα ακαθόριστες ώρες.
Σκοτεινό τραβελόσπιτο.
Κάποτε ήταν high μπουρδέλο της περιοχής.
Sapakias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2016
- Like
- 1.284
- Πόντοι
- 216
Τυπε κουρτίνα είχε μπουρδέλο στην Αχιλλεώς το δεύτερο αριστερά όπως κατεβαίνεις τη Μυλλερου. Ανεβαίνεις μια ξύλινη σάπια σκάλα.Το έχουν γκρεμίσει τώρα. Έχουν φτιάξει νομίζω μια σχολή αν δεν κάνω λάθος.
Εκεί δούλευαν γκιλφ. Έπαιζαν παρτούζες μεταξύ αγνώστων. Υπήρχε πρόβλημα γιατί τα δωμάτια ήταν στενά.
Αχιλλέως το τραβελόσπιτο ήταν κυριλάτο με κλασικά έπιπλα και πορτατιφ. Ακριβό μαγαζί άλλες εποχές με επιλεγμένες κοπέλες.
Εκεί δούλευαν γκιλφ. Έπαιζαν παρτούζες μεταξύ αγνώστων. Υπήρχε πρόβλημα γιατί τα δωμάτια ήταν στενά.
Αχιλλέως το τραβελόσπιτο ήταν κυριλάτο με κλασικά έπιπλα και πορτατιφ. Ακριβό μαγαζί άλλες εποχές με επιλεγμένες κοπέλες.
greggreg24
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2017
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.099
- Πόντοι
- 361
Είχα πάει διακοπές στην Κρήτη πριν 5-6 χρόνια και είχα πάει σε ένα δώμα κάποια στιγμή μπαίνω στο δωμάτιο και με πιάνει κατούρημα ανοίγω την πόρτα και το λέω στην τσα και με μια φυσικότητα μου λέει κατουρα στον νυπτηρα
gamawmetiskaltses
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.284
- Πόντοι
- 2.256
Το χειρότερο μπουρδέλο έβερ;;;;
Κρατικό Νικαίας!!!
Κρατικό Νικαίας!!!
vasgiannop
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2023
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
Στην Πάτρα σχεδόν όλα είναι ένα χάλι μαύρο
vasgiannop
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2023
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
Στην Αμαλιάδα πάιζουν καλά φτάνει να πετύχεις καλή κοπέλα! αλλιώς κι εκεί άρπα κόλα.
Nofucksgiven
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2014
- Κριτικές
- 28
- Like
- 2.201
- Πόντοι
- 1.196
Μεγάλου Αλεξάνδρου 17 πριν την φωτιά.....
Μόνο για κασκαντέρ.
Μόνο για κασκαντέρ.
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.832
- Πόντοι
- 6.536
Μέσα στις ελιές,στο Ασπρόχωμα,πίσω από τον Αργυράκη.....
Πιο λέσικο δεν πρέπει να έχει υπάρξει.....
Υπόψιν έχω να πάω σε δέλο από το 2000.
Πιο λέσικο δεν πρέπει να έχει υπάρξει.....
Υπόψιν έχω να πάω σε δέλο από το 2000.
shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.654
- Πόντοι
- 2.456
2007 στην Κούβα Αβάνα ,ένα μόνο κρεβάτι σχεδόν διαλυμένο , σεντόνια βρόμικα ,στους τοίχους κηλίδες μάλλον από αίμα , πόρτα χωρίς κλειδαριά που δεν έκλεινε και ο Τσάτσος άντρας σαν μαφιόζος καταζητούμενος , ευτυχώς που είχα 2 φίλους παρέα που ήταν απέξω αν δεν είχα πληρώσει προκαταβολικά ούτε καν
MessyRonaldo
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2022
- Like
- 62
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα συναγωνιστές και καλή χρονιά με υγεία ξέρει κανείς τίποτα για Αμαλιάδα να μου στείλει σε pm για ξεφορτωμα?
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.484
- Πόντοι
- 8.846
Κεντρικά δήμου Αθηναίων
Vasilis bmw
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2024
- Κριτικές
- 3
- Like
- 311
- Πόντοι
- 21
Σχεδόν όλα του Μεταξουργείου. υπάρχουν και δύο τρία που έχω επισκεφτεί τώρα πρόσφατα. φυλής και πάλι φυλής δεν είναι τίποτα 5€παρα πάνω από μεταξουργείο.αλλα γαμας γυναικάρες και καθαρές.
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 17
- Like
- 15.615
- Πόντοι
- 3.246
βρήκαμε το μεγαλύτερο σε ηλικία μέλος του bou!Άσχετο, ερώτηση κάνω έχω να πάω πολλά χρόνια σε μπουρδέλο.Αυτα που είχε στην Ερμού μετά το Μοναστηράκι πηγαίνοντας για Πειραιώς ,έχουν κλεισει??
Ε οχι και τοσο παλιο 16-17 τα γυρναγα τοτεβρήκαμε το μεγαλύτερο σε ηλικία μέλος του bou!
Sapakias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2016
- Like
- 1.284
- Πόντοι
- 216
Μπαίνω που και που τύπε σε αυτήν την σελίδα. Έχω να σου πω ότι έχουν κλείσει ίσως και μια 20αετία τώρα αυτά.Άσχετο, ερώτηση κάνω έχω να πάω πολλά χρόνια σε μπουρδέλο.Αυτα που είχε στην Ερμού μετά το Μοναστηράκι πηγαίνοντας για Πειραιώς ,έχουν κλεισει??
Στο ένα μάλιστα βρήκαν σαγμένο τον ευγενικό τσάτσο μέσα. Αυτό όπως κατέβαινες δεξιά την Ερμού και ανέβαινες μια μεγάλη σάλα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 61
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις