Παιδιά ΕΛΕΟΣ μη μπαίνετε άλλοι στο τσάτ γιατί θα κρασάρει!!!
πρέπει να μπαίνουμε σε δόσεις.Δηλαδίς απο τις 00:00 am μεχρι τις 01:00 am όσων τα usernames αρχινούν απο Α κ.ο.κ.
Παιδιά ΕΛΕΟΣ μη μπαίνετε άλλοι στο τσάτ γιατί θα κρασάρει!!!
καλά ρε...εγώ δεν ξαναμπαίνω....Παιδιά ΕΛΕΟΣ μη μπαίνετε άλλοι στο τσάτ γιατί θα κρασάρει!!!
καλά ρε...εγώ δεν ξαναμπαίνω....
αααααα.........αν πρόκειται να συμβεί το ανεπανόρθωτο...έρχομαι τρ'εχοντας...Κρίμα ταλουλίνο κι έλεγα να σου κάτσω επιτέλους!!!
αααααα.........αν πρόκειται να συμβεί το ανεπανόρθωτο...έρχομαι τρ'εχοντας...
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΤΣΑΤ!!!
μεγάλος πούστης αυτός ο ΄ταλως....χθες έμαθα ότι τον πήδαγε ο άλτεκ πάνω σε μια μηχανή...όργια ακατανόμαστα...ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΤΣΑΤ!!!
Ναι ξέρω όλο το σάιτ κολλάει αλλά δε μου βγάζετε απ'το μυαλό ότι πίσω απ'το πρόβλημα του τσάτ κρύβεται (κωλο)δάκτυλος τάλου...
Θέλει να μου σπάσει τα νεύρα ο αλητήριος!!!
To τσάτ είναι ελεύθερο , ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΡΕΠΟ !
"Σαν το στοιχειό, σαν μπάστακας εδώ είναι όλη μέρα,
τη γρουσουζιά του τη σκορπά στο τσάτ πέρα ως πέρα.
Καλότυχος όποιος μπορεί τα μάγια να ξορκίσει,
και του κατσικοπόδαρου τη γκαντεμιά να σβήσει"
Μητσουλίνο στο αφιερώνω με βυζοεκτίμηση!!!
δεν μας χέζεις ρε βύζο...με το τσάτ σου και τα λεφτά...πουλέν μοιράζουν?....τ'ότε έρχομαι σφαίρα.....Παιδιά μπείτε στο τσάτ μοιράζουν λεφτά!!!
Star Wars: Επεισόδιο II - Η Επίθεση των Κλώνων
ως ορθολογιστρια θα ελεγα οτι απλα το πσ του τα εχει παιξει
Εγώ πάλι θα έλεγα τόσα λεφτά πληρώνουμε σαν μέλη, μήπως κάποιοι θα έπρεπει να δούν την ποιότητα του chat?
Εκείνο πάλι που δεν κατάλαβα με τον Ακόρεστο, τι ζόρι τραβάει αν έγώ πέφτω? Και τελικά είναι αυτό λόγος να γίνει thread. Εεεεε βρε τι κάνει η αγαμία σε τουριστικούς προρισμούς της Κρήτης.
Η πλάκα είναι ότι εκείνη την ώρα εγώ είχα κλείσει το pc και είχα πάει για ύπνο.