Τάλε για μπες με explorer...
βυζολάγνος Τιμημένος Εγγρ. 6 Σεπ 2007 Μηνύματα 7.781 Κριτικές 18 Like 5.746 Πόντοι 5.035 7 Μαρ 2008 #61 Τάλε για μπες με explorer...
R rouli Τιμημένος Εγγρ. 31 Ιαν 2006 Μηνύματα 666 Like 0 Πόντοι 6 7 Μαρ 2008 #62 λες να με βλέπουν κι εμένα και να φεύγουν?? κι εγώ μόνο εμένα βλέπω! τάλε κολλητική ασθένεια?
mounitsa Ενεργό Μέλος Εγγρ. 21 Οκτ 2006 Μηνύματα 20.860 Like 13 Πόντοι 366 7 Μαρ 2008 #63 κανεις που να βλεπει τους αλλους και οχι τον εαυτο του?? να μαζευουμε πληροφοριες...
talos43 Μέλος Εγγρ. 7 Φεβ 2006 Μηνύματα 9.547 Like 9 Πόντοι 66 7 Μαρ 2008 #64 rouli έγραψε: λες να με βλέπουν κι εμένα και να φεύγουν?? κι εγώ μόνο εμένα βλέπω! τάλε κολλητική ασθένεια? Κλικ για ολόκληρη προβολή... mounitsa έγραψε: κανεις που να βλεπει τους αλλους και οχι τον εαυτο του?? να μαζευουμε πληροφοριες... Κλικ για ολόκληρη προβολή... ανεξάρτητοι μεμονωμένοι γίναμε.....χιχιχιχι...τώρα δουλεύει πάντως
rouli έγραψε: λες να με βλέπουν κι εμένα και να φεύγουν?? κι εγώ μόνο εμένα βλέπω! τάλε κολλητική ασθένεια? Κλικ για ολόκληρη προβολή... mounitsa έγραψε: κανεις που να βλεπει τους αλλους και οχι τον εαυτο του?? να μαζευουμε πληροφοριες... Κλικ για ολόκληρη προβολή... ανεξάρτητοι μεμονωμένοι γίναμε.....χιχιχιχι...τώρα δουλεύει πάντως
Επισκέπτης 9 Μαρ 2008 #65 Eγώ όταν μπαίνω στο τσατ , βλέπω μόνιμα το βύζο ! Ή έχω προβλήματα όρασης ... ή αυτός έχει κατασκηνώσει μέσα
Eγώ όταν μπαίνω στο τσατ , βλέπω μόνιμα το βύζο ! Ή έχω προβλήματα όρασης ... ή αυτός έχει κατασκηνώσει μέσα
talos43 Μέλος Εγγρ. 7 Φεβ 2006 Μηνύματα 9.547 Like 9 Πόντοι 66 9 Μαρ 2008 #66 dimitrios1000 έγραψε: Eγώ όταν μπαίνω στο τσατ , βλέπω μόνιμα το βύζο ! Ή έχω προβλήματα όρασης ... ή αυτός έχει κατασκηνώσει μέσα Κλικ για ολόκληρη προβολή... του έχει κολλήσει το pc στο τσάτ και δεν μπορεί να βγεί.....
dimitrios1000 έγραψε: Eγώ όταν μπαίνω στο τσατ , βλέπω μόνιμα το βύζο ! Ή έχω προβλήματα όρασης ... ή αυτός έχει κατασκηνώσει μέσα Κλικ για ολόκληρη προβολή... του έχει κολλήσει το pc στο τσάτ και δεν μπορεί να βγεί.....
Επισκέπτης 9 Μαρ 2008 #67 dimitrios1000 έγραψε: Eγώ όταν μπαίνω στο τσατ , βλέπω μόνιμα το βύζο ! Ή έχω προβλήματα όρασης ... ή αυτός έχει κατασκηνώσει μέσα Κλικ για ολόκληρη προβολή... διάβασμα από μητροπολίτη χρειάζεσαι.
dimitrios1000 έγραψε: Eγώ όταν μπαίνω στο τσατ , βλέπω μόνιμα το βύζο ! Ή έχω προβλήματα όρασης ... ή αυτός έχει κατασκηνώσει μέσα Κλικ για ολόκληρη προβολή... διάβασμα από μητροπολίτη χρειάζεσαι.
Επισκέπτης 9 Μαρ 2008 #68 arion1955 έγραψε: διάβασμα από μητροπολίτη χρειάζεσαι. Κλικ για ολόκληρη προβολή... Μπάααααααα ... Απο Πατριάρχη και πάνω !
arion1955 έγραψε: διάβασμα από μητροπολίτη χρειάζεσαι. Κλικ για ολόκληρη προβολή... Μπάααααααα ... Απο Πατριάρχη και πάνω !
giorgospapa Τιμημένος Εγγρ. 6 Ιουλ 2006 Μηνύματα 15.922 Κριτικές 10 Like 43 Πόντοι 2.157 9 Μαρ 2008 #69 dimitrios1000 έγραψε: Μπάααααααα ... Απο Πατριάρχη και πάνω ! Κλικ για ολόκληρη προβολή... εγω σας κανω τελικα ή να φυγω ???? με μπερδεψατε..
dimitrios1000 έγραψε: Μπάααααααα ... Απο Πατριάρχη και πάνω ! Κλικ για ολόκληρη προβολή... εγω σας κανω τελικα ή να φυγω ???? με μπερδεψατε..
Επισκέπτης 9 Μαρ 2008 #71 giorgospapa έγραψε: εγω σας κανω τελικα ή να φυγω ???? με μπερδεψατε.. Κλικ για ολόκληρη προβολή... Τί να κάνει ένας απλός ιερίσκος σ΄ εμένα τον τρισμέγιστο Εκκλησιάρχη ??? Μάλλον δε θα σε χρειαστώ !
giorgospapa έγραψε: εγω σας κανω τελικα ή να φυγω ???? με μπερδεψατε.. Κλικ για ολόκληρη προβολή... Τί να κάνει ένας απλός ιερίσκος σ΄ εμένα τον τρισμέγιστο Εκκλησιάρχη ??? Μάλλον δε θα σε χρειαστώ !
βυζολάγνος Τιμημένος Εγγρ. 6 Σεπ 2007 Μηνύματα 7.781 Κριτικές 18 Like 5.746 Πόντοι 5.035 9 Μαρ 2008 #72 dimitrios1000 έγραψε: Eγώ όταν μπαίνω στο τσατ , βλέπω μόνιμα το βύζο ! Ή έχω προβλήματα όρασης ... ή αυτός έχει κατασκηνώσει μέσα Κλικ για ολόκληρη προβολή... Μήτσε εφόσον με βλέπεις όποτε μπαίνεις και λες ότι έχω κατασκηνώσει, συνάγεται ότι έχεις κατασκηνώσει κι εσύ. Βέβαια είναι δεδομένα και τα προβλήματα όρασης γιατί ως γνωστόν η πολλή μ..........ερέντα τυφλώνει.
dimitrios1000 έγραψε: Eγώ όταν μπαίνω στο τσατ , βλέπω μόνιμα το βύζο ! Ή έχω προβλήματα όρασης ... ή αυτός έχει κατασκηνώσει μέσα Κλικ για ολόκληρη προβολή... Μήτσε εφόσον με βλέπεις όποτε μπαίνεις και λες ότι έχω κατασκηνώσει, συνάγεται ότι έχεις κατασκηνώσει κι εσύ. Βέβαια είναι δεδομένα και τα προβλήματα όρασης γιατί ως γνωστόν η πολλή μ..........ερέντα τυφλώνει.
giorgospapa Τιμημένος Εγγρ. 6 Ιουλ 2006 Μηνύματα 15.922 Κριτικές 10 Like 43 Πόντοι 2.157 9 Μαρ 2008 #73 arion1955 έγραψε: ρίξε του ένα διάβασμα να το ξεπεράσει. Κλικ για ολόκληρη προβολή... εμπορικη, 125/1254845121-84 καταστημα κεντρικο ριξε ενα 200άρι και στειλε μου το καταθετηριο με φαξ..
arion1955 έγραψε: ρίξε του ένα διάβασμα να το ξεπεράσει. Κλικ για ολόκληρη προβολή... εμπορικη, 125/1254845121-84 καταστημα κεντρικο ριξε ενα 200άρι και στειλε μου το καταθετηριο με φαξ..
giorgospapa Τιμημένος Εγγρ. 6 Ιουλ 2006 Μηνύματα 15.922 Κριτικές 10 Like 43 Πόντοι 2.157 9 Μαρ 2008 #74 βυζολάγνος έγραψε: ....γιατί ως γνωστόν η πολλή μ..........ερέντα τυφλώνει. Κλικ για ολόκληρη προβολή... τυγλωνουν τα φουντουκια ρε πουστη μου ???? ..και μ αρεσουν τα φουντουκια....
βυζολάγνος έγραψε: ....γιατί ως γνωστόν η πολλή μ..........ερέντα τυφλώνει. Κλικ για ολόκληρη προβολή... τυγλωνουν τα φουντουκια ρε πουστη μου ???? ..και μ αρεσουν τα φουντουκια....
S solitonios Τιμημένος Εγγρ. 4 Οκτ 2005 Μηνύματα 2.011 Κριτικές 1 Like 4 Πόντοι 16 9 Μαρ 2008 #75 giorgospapa έγραψε: τυγλωνουν τα φουντουκια ρε πουστη μου ???? ..και μ αρεσουν τα φουντουκια.... Κλικ για ολόκληρη προβολή... Nα τα κόψεις τότε τα πολλά φουντούκια Ανεβάζουν και το ουρικό οξύ
giorgospapa έγραψε: τυγλωνουν τα φουντουκια ρε πουστη μου ???? ..και μ αρεσουν τα φουντουκια.... Κλικ για ολόκληρη προβολή... Nα τα κόψεις τότε τα πολλά φουντούκια Ανεβάζουν και το ουρικό οξύ
giorgospapa Τιμημένος Εγγρ. 6 Ιουλ 2006 Μηνύματα 15.922 Κριτικές 10 Like 43 Πόντοι 2.157 9 Μαρ 2008 #76 Solitonios έγραψε: Nα τα κόψεις τότε τα πολλά φουντούκια Ανεβάζουν και το ουρικό οξύ Κλικ για ολόκληρη προβολή... τοτε θ αρχισω να ριχνω τιποτε φυστικια..
Solitonios έγραψε: Nα τα κόψεις τότε τα πολλά φουντούκια Ανεβάζουν και το ουρικό οξύ Κλικ για ολόκληρη προβολή... τοτε θ αρχισω να ριχνω τιποτε φυστικια..
Επισκέπτης 9 Μαρ 2008 #77 giorgospapa έγραψε: τοτε θ αρχισω να ριχνω τιποτε φυστικια.. Κλικ για ολόκληρη προβολή... ΑΙΓΙΝΗΣ
Επισκέπτης 9 Μαρ 2008 #78 βυζολάγνος έγραψε: Βέβαια είναι δεδομένα και τα προβλήματα όρασης γιατί ως γνωστόν η πολλή μ..........ερέντα τυφλώνει. Κλικ για ολόκληρη προβολή... Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια Βυζουλίνο !
βυζολάγνος έγραψε: Βέβαια είναι δεδομένα και τα προβλήματα όρασης γιατί ως γνωστόν η πολλή μ..........ερέντα τυφλώνει. Κλικ για ολόκληρη προβολή... Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια Βυζουλίνο !
giorgospapa Τιμημένος Εγγρ. 6 Ιουλ 2006 Μηνύματα 15.922 Κριτικές 10 Like 43 Πόντοι 2.157 9 Μαρ 2008 #79 BABY έγραψε: ΑΙΓΙΝΗΣ Κλικ για ολόκληρη προβολή... μπαααααα.... ΑΡΑΠΙΚΑ..
Επισκέπτης 9 Μαρ 2008 #80 giorgospapa έγραψε: μπαααααα.... ΑΡΑΠΙΚΑ.. Κλικ για ολόκληρη προβολή... ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΡΑΠΙΚΑ ΑΡΑΠΙΚΑ .
giorgospapa έγραψε: μπαααααα.... ΑΡΑΠΙΚΑ.. Κλικ για ολόκληρη προβολή... ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΡΑΠΙΚΑ ΑΡΑΠΙΚΑ .