alex22_ath
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2006
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
Γιατι δε μπαινετε μεσα ρε?.....τα αλλα chat τι παραπανω εχουν και τα κατακλυζετε σα τα ζωα?
...εδω απλως γινονται ποσταρισματα για να υπαρχουν πληροφοριες ανα πασα στιγμη για τον καθενα....καταγεγραμμενες....στο τσατ μια που τα λες μια που σβηνονται...φιλε πισωχωστη το ξερω αλλα πειστευω θα ηταν πιο καλα απο το να γραφουμε εδω καπια ποστ
...εδω απλως γινονται ποσταρισματα για να υπαρχουν πληροφοριες ανα πασα στιγμη για τον καθενα....καταγεγραμμενες....στο τσατ μια που τα λες μια που σβηνονται...
σωστόςςςςςςςς................Εγώ έχω πει επανειλημένως να χρησιμοποιείται το chat όταν γίνονται αντιπαραθέσεις, επί αντιπαραθέσεων, τις αντιπαραθέσεις, Ω αντιπαραθέσεις!!! Γιατί στο κάτω-κάτω της γραφής, ειδικά τώρα τελευταια, στο 80% των threads υπάρχουν τέτοιες αντιπαραθέσεις, κάτι που ποσώς ενδιαφέρουν τα υπόλοιπα μέλη του site, πλην των 2-3 ατόμων που πλακώνονται εκείνη την ώρα.
Αλλά φυσικά... στ' αρχίδια τους!!!
έτσι είναι συνήθως φίλε μου,το βράδυ ίσως βρείς 5-6 συναδέλφους να τα λένε.....
ζητώ ταπεινά συγγνώμη από εσέ θεά rouli...ξεχάστηκα ο ταπεινός.....forgive me...δεν θα το ξανακάνωωωωκαι για τιμωρία θα το γράψω 100 φορές...να αρχίσω να γράφω?........και συναδελφισσες...