Νέα

Το CHAT του bourdela.com

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex22_ath
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 884
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

να σταματησουν να μπαινουν επισκεπτες στο τσατ;

• ναι

Ψήφοι: 14 40,0%
  • οχι

Ψήφοι: 21 60,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    35

alex22_ath

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Like
22
Πόντοι
0
Γιατι δε μπαινετε μεσα ρε?.....τα αλλα chat τι παραπανω εχουν και τα κατακλυζετε σα τα ζωα?

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
ρε ζεις ακομη; μπραβο ρε!!! ελυσες κανενα προβλημα σου ρε;

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Ρε φιλε αυτο το site το επισκεπτονται συνηθως αντρες.
Τι να κανεις στο chat?

mortek

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια γιατι δεν μπαινει κανεισ στο τσατ????? θα ηταν καλο να μιλαμε μεσο τσατ και να υπαρχουν και ρουμ για τισ διαφορες συζητησεις και θεματα
:headbang:

καλα να περνατε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.

mortek

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
φιλε πισωχωστη το ξερω αλλα πειστευω θα ηταν πιο καλα απο το να γραφουμε εδω καπια ποστ

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
καλο το τσατ δεν λεω,σαν ιδεα,αλλα ειναι πολυ σπαστικη η αργοπορια του!πατας μια φραση και αποτυπωνεται στο τσατ μετα απο μισο λεπτο!σε εκνευριζει οποτε ολοι μας προτιμουσε το msn!ειναι οτι καλυτερο και γρηγορο υπαρχει!

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
φιλε πισωχωστη το ξερω αλλα πειστευω θα ηταν πιο καλα απο το να γραφουμε εδω καπια ποστ
...εδω απλως γινονται ποσταρισματα για να υπαρχουν πληροφοριες ανα πασα στιγμη για τον καθενα....καταγεγραμμενες....στο τσατ μια που τα λες μια που σβηνονται...

mortek

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
[quote  ]
...εδω απλως γινονται ποσταρισματα για να υπαρχουν πληροφοριες ανα πασα στιγμη για τον καθενα....καταγεγραμμενες....στο τσατ μια που τα λες μια που σβηνονται...
[/quote]

Σωστοστ!!!!!!!!!!!!

megasakis

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
112
Πόντοι
1
τα αλλα τσατ εχουν γυναικεσ

Επισκέπτης

Εγώ έχω πει επανειλημένως να χρησιμοποιείται το chat όταν γίνονται αντιπαραθέσεις, επί αντιπαραθέσεων, τις αντιπαραθέσεις, Ω αντιπαραθέσεις!!! Γιατί στο κάτω-κάτω της γραφής, ειδικά τώρα τελευταια, στο 80% των threads υπάρχουν τέτοιες αντιπαραθέσεις, κάτι που ποσώς ενδιαφέρουν τα υπόλοιπα μέλη του site, πλην των 2-3 ατόμων που πλακώνονται εκείνη την ώρα.

Αλλά φυσικά... στ' αρχίδια τους!!! :)

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Εγώ έχω πει επανειλημένως να χρησιμοποιείται το chat όταν γίνονται αντιπαραθέσεις, επί αντιπαραθέσεων, τις αντιπαραθέσεις, Ω αντιπαραθέσεις!!! Γιατί στο κάτω-κάτω της γραφής, ειδικά τώρα τελευταια, στο 80% των threads υπάρχουν τέτοιες αντιπαραθέσεις, κάτι που ποσώς ενδιαφέρουν τα υπόλοιπα μέλη του site, πλην των 2-3 ατόμων που πλακώνονται εκείνη την ώρα.

Αλλά φυσικά... στ' αρχίδια τους!!! :)
σωστόςςςςςςςς................

ShowLover

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
4
Πόντοι
1
Παιδια συγνωμη για την αγνοια ισως, αλλα μόλις μπηκα στο chat για πρώτη φορά και δεν είναι κανένας! Ουτε στο δωμάτιο 1 ούτε στο 2! Μήπως κάνω κάτι λάθος, ή έτσι εχουν τα πράγματα?! Ευχαριστω

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
έτσι είναι συνήθως φίλε μου,το βράδυ ίσως βρείς 5-6 συναδέλφους να τα λένε.....

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
...και συναδελφισσες...
ζητώ ταπεινά συγγνώμη από εσέ θεά rouli...ξεχάστηκα ο ταπεινός.....forgive me...δεν θα το ξανακάνωωωωκαι για τιμωρία θα το γράψω 100 φορές...να αρχίσω να γράφω?..... :grin:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ταλε.. υπαρχουν φορες κιολας που ημαστε πιο πολλες απ τους συναδελφους σου
ολο τον γυναικειο πληθυσμο του φορουμ προσεβαλες :P :P :P

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ΩΙΜΕ....ποιός με γλυτώνει από τα νύχια των αρπακτικών θηλυκών αυτού του σάιτ....θα με βασανίζουν έως το τέλος  στα τάρταρα....οι ερύνιες θα καταλάβουν το μυαλό μου......Ω ιφιγένεια στον βωμό θυσιάζεσαι για το καλό όλων......πάει την ψώνισα..... :o

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
και πολλά άλλα, αλλά που να τα λέμε τώρα................ένα από αυτά... :jerking:

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
δεν εχω δει ποτε μου να ποσταρει γυναικα και να μην απαντησει καποιος...οπως και στη ζωη...δεν εχω δει γκομανε να πει κατι και να μην βρεθει καποιος ''γοης'' να μιλησει....ασχετο αλλα το λεω...ισως κι οχι ασχετο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom