Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
ε νταξ.....30 και χρονων γαιδουρακια ψαχνετε να βρειτε αντρα στα μπαρ....ελεος...τι αλλο θα ακουσω;
Απο το να τους ψαχνουν στα τσατ
ε νταξ.....30 και χρονων γαιδουρακια ψαχνετε να βρειτε αντρα στα μπαρ....ελεος...τι αλλο θα ακουσω;
δεν ειναι ολοι σαν εμας γλιτσα που μας παρακαλανε οι γκομενες στο δρομοε νταξ.....30 και χρονων γαιδουρακια ψαχνετε να βρειτε αντρα στα μπαρ....ελεος...τι αλλο θα ακουσω;
δεν ειναι ολοι σαν εμας γλιτσα που μας παρακαλανε οι γκομενες στο δρομο
Α μαλιστα....Δηλαδη εχειs αφησει καποια πορτουλα ανοικτη για καποιον οχι χυδαιο προκειμενου να πλησιασει...........
Ετσι ειναι??
Η αξια και η προσωπικοτητα καποιου σ ενα μονο 5λεπτο
Tnks
εεεελα γοη μου
δωσε τα μηνυματα στον κοσμακη
ρε συ λαιφ ειπα και πριν οτι το καθετι ταιριαζει σε διαφορετικους ανθρωπους...γιατι τα ισοπεδωνετε ολα? δε μπορω να σας καταλαβω...μιλαμε για πεσιμο...φλερτ...αυτο δε σημαινει ουτε οτι θα υπαρξει συνεχεια ουτε τιποτα...ΕΑΝ υπαρξει εχει καλως...το φλερτ εχει αλλο νοημα ομως ποσες φορες θα το πουμε?
Ησουνα σαφεστατη!!!!!
για πεσιμο δε μιλαμε? το πεσιμο συνηθως δε γινεται σε χωρους κοινωνικων συνευρεσεων οπου το πληθος ειναι γενικα πιο χαλαρο? ητοι μπαρ, παρτυ, ρεμπεταδικα κλπ? επισης τι θα πει "ψαχνετε να βρειτε αντρα στα μπαρ"? δηλαδη οποιος αντρας φλερταρει σε αυτους τους χωρους ειναι τοσο απελπισμενος που "Ψαχνει να γαμισει στο μπαρ"? το φλερτ ειναι φλερτ...ακομα και σε ενα φαναρι να σταματησει διπλα σου ο αλλος ακομα και στον παγκο των τυριων να σου μιλησει αν εισαι γατοπαρδος φαινεται μην το ψαχνεις... ;)
ε μα τυπε με τον γλιτσα περπαταμε και μας την πεφτουν ...και τις γειωνουμε ...εχουν αξεστη συμπεριφορα >
για πεσιμο δε μιλαμε? το πεσιμο συνηθως δε γινεται σε χωρους κοινωνικων συνευρεσεων οπου το πληθος ειναι γενικα πιο χαλαρο? ητοι μπαρ, παρτυ, ρεμπεταδικα κλπ?
Δεν ειπα τετοιο πραγμα...........Απλα μου ελυσεs μια αποριαεγω το ξερω...και δυσνοητη προφανως...αν και δε βρισκω το λογο...
ασχετο με το θεμα αλλα λατρευω τα αιλουροειδη οποτε ρησπεκτ για την παρομοιωση
Και πώς να το βρει δηλαδή βρε φίλε; Με προξενιό;
Κόψε κάτι ρε γουλφάκι
Ρεμπετάδικα;;;; Εκεί θα πέσεις σε Ελληνάρα εθνικομούρη σίγουρα....1000%
σιγα ρε κιθαρα που θα πεσεις σε ελληναρα εθνικομουρη...χαχαχαχαχαχα
ετσι ειναι οι αμερικανες τυπεγια σιγα εγω εχω ελληνοιρλανδο ξαδερφο στην αμερικη μενει στο σαν φρανσισκο στην καλιφορνια εχω παει κι ολας οταν του ειπα για γαμησια με τις πουτανες γελουσε υστερα απο καποιες συζητησεις που καναμε μου ανεφερε οτι παλιοτερα ειχε βρει μια γκομενα απο το ιντερνετ που γνωριστηκαν απο κοντα και κανανε αβερτα σεξ αυτην εμενε μακρυα σχετικα απο αυτον αλλα το τι μου ελεγε ο τυπος δεν λεγεται οταν βγαινανε κλασσικα για καφε και μετα για ταινια και υστερα για σεξ η τυπισσα ηταν βιτσιοζα ηθελε να του κατουραει το καβλι πανω στο γαμησι και εχυνε στο αψε σβησε και αυτος το ιδιο θεμα ειχε εχυνε σαν πετεινος δηλαδη παντα κατεληγε σε γαμησι η φαση στο τελος ειχε παει σε μια αλλη πολιτεια μακρυα γαμηθηκαν και αυτην τον παρατησε εκει την εκανε μια και καλη αφηνοντας τον συξυλο και αποκλεισμενο για μια εβδομαδα στο μοτελ και ετσι παρτε παραδειγμα τωρα ελληνιδας και αμερικανας εκει μπορει να γουσταρουν να γαμιουνται αλλα οσο ευκολα την γνωριζεις ετσι ευκολα σε παραταει να μην ξεχναμε οτι παιζει και πολυ το ιντερνετ στο αμερικα και οι γνωριμιες με αυτον τον τροπο
εγω ενα ξερω ...ο καθενας παιρνει αυτο που αξιζει σε ολα τα επιπεδα ...στις σχεσεις αμα παραπονιεται καποιος και καθεται για πολυ καιρο σημαινει και ο ιδιος ειναι τα ιδια σκατα με τον αλλο...
τα υπολοιπα ειναι μλκιες...