Νέα

το bourdela της αμερικης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα icedog
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 248
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Στατιστικά πάντα.

Στα ρεμπετάδικα συχνάζουν φασιστόμουτρα και πατριωτόφιλοι.... ;) ;) ;) ;) ;)

που εισαι αβραμηηηηηη μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ελα ρε παικτη επιασες τον λαγουδακη?  :grin:

πως τα καταφερες

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
:grin:
εγω αγαπω αιλουροειδη και λεμουριους :grin:

παντως οταν ακουω απογοητευμενες κλαψομουνιες του τυπου "Της μιλησα και με γειωσε" κλπ κλπ κλπ μου θυμιζουν κατι γκομενες που βγαινουν εξω και νιωθουν τοσο σουπερ (και μπορει και να ειναι) που εχουν την απαιτηση οτι μεσα στη βραδια ΟΦΕΙΛΕΙ τουλαχιστον ενας αντρας να τους την πεσει και οταν αυτο δε γινεται γυριζουν σπιτι χιλια κομματια...

δυσκολο αυτο το ενδεχομενο.... :sunglasses:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
για σιγα εγω εχω ελληνοιρλανδο ξαδερφο στην αμερικη μενει στο σαν φρανσισκο στην καλιφορνια εχω παει κι ολας οταν του ειπα για γαμησια με τις πουτανες γελουσε υστερα απο καποιες συζητησεις που καναμε μου ανεφερε οτι παλιοτερα ειχε βρει μια γκομενα απο το ιντερνετ που γνωριστηκαν απο κοντα και κανανε αβερτα σεξ αυτην εμενε μακρυα σχετικα απο αυτον αλλα το τι μου ελεγε ο τυπος δεν λεγεται οταν βγαινανε κλασσικα για καφε και μετα για ταινια και υστερα για σεξ η τυπισσα ηταν βιτσιοζα ηθελε να του κατουραει το καβλι πανω στο γαμησι και εχυνε στο αψε σβησε και αυτος το ιδιο θεμα ειχε εχυνε σαν πετεινος δηλαδη :grin: :grin: παντα κατεληγε σε γαμησι η φαση στο τελος ειχε παει σε μια αλλη πολιτεια μακρυα γαμηθηκαν και αυτην τον παρατησε εκει την εκανε μια και καλη αφηνοντας τον συξυλο και αποκλεισμενο για μια εβδομαδα στο μοτελ και ετσι παρτε παραδειγμα τωρα ελληνιδας και αμερικανας εκει μπορει να γουσταρουν να γαμιουνται αλλα οσο ευκολα την γνωριζεις ετσι ευκολα σε παραταει  :grin: :grin: να μην ξεχναμε οτι παιζει και πολυ το ιντερνετ στο αμερικα και οι γνωριμιες με αυτον τον τροπο :grin: :grin:
μονο η επιφανεια αλλαζει τυπε :- παντου τα ιδια ειναι :sunglasses:  λιγο περισσοτερο κομπλεξ εδω λιγο λιγοτερο εκει πανω κατω ομως

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Στατιστικά πάντα.

Στα ρεμπετάδικα συχνάζουν φασιστόμουτρα και πατριωτόφιλοι.... ;) ;) ;) ;) ;)

εχει γινει ερευνα? πολυ υπερβολη αυτο που λες :P Μη σου πω οτι κατα βαση ειναι αριστεροι ιντελλεκτουελ που ερχονται σε επαφη με τη "λαικη" τους πλευρα...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ορίστε;;;;;

Όχι ρε....τον κουνελάκη δε τον έπιασα....τον σιχαίνομαι,μη κολλήσω τίποτα

ποσους κλωνους εχεις ρε αβραμη?  :grin:

παει ο μιχαηλ και γαβριηλ τον μπαναρανε

η πουστικη κιθαρα το ιδιο...  :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
σαββατο εχουμε μαχη θανατου?  :think: :think:

Επισκέπτης
εχει γινει ερευνα? πολυ υπερβολη αυτο που λες :P Μη σου πω οτι κατα βαση ειναι αριστεροι ιντελλεκτουελ που ερχονται σε επαφη με τη "λαικη" τους πλευρα...

Το επαναστατικό είδος των αριστερών είναι το ροκ όχι το ρεμπέτικο....το ρεμπέτικο είναι το επαναστατικό είδος των φασιστόμουτρων.....ως γνωστόν οι δεύτεροι σιχαίνονται το ροκ

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
χαχαχ το τι γελιο θα ριξει παλι
το απολυτο αρσενικο δε λεγεται  :grin:

έχουμε αγωνα το σαββατο

σφε Βερσους Αβραμης  :sunglasses:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Το επαναστατικό είδος των αριστερών είναι το ροκ όχι το ρεμπέτικο....το ρεμπέτικο είναι το επαναστατικό είδος των φασιστόμουτρων.....ως γνωστόν οι δεύτεροι σιχαίνονται το ροκ

ναι και ο λακης αλλωστε οπως και οι ομοιοι του ειναι τακτικοτατος θαμωνας των κουτουκιων.... :rolleyes: επισης ειναι πασιγνωστο οτι ολα τα φασιστακια τρεφουν τρελη αγαπη και θαυμασμο για τους χασισορεμπετες...μη σου πω οτι εχουν και ολα τα απαγορευμενα σε πρωτη εκτελεση σπιτι τους...βασικα δε μπορω να βρω οτιδηποτε "εθνικιστικο" στα ρεμπετικα σορρυ...

Επισκέπτης
χαχαχ το τι γελιο θα ριξει παλι
το απολυτο αρσενικο δε λεγεται  :grin:

έχουμε αγωνα το σαββατο

σφε Βερσους Αβραμης  :sunglasses:

Ο απόλυτος που κολλάει;

Εγώ και ο σφέρδεκλος θα είμαι ΜΟΝΟ.

Προσκλήσεις και μαλακίες δεν υπάρχουν.....1 vs 1.....όπως είναι το πιο αντρίκιο ;)

Ελπίζω να μην πουστέψει και φέρει κανέναν άλλο μαζί....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ο απόλυτος που κολλάει;

Εγώ και ο σφέρδεκλος θα είμαι ΜΟΝΟ.

Προσκλήσεις και μαλακίες δεν υπάρχουν.....1 vs 1.....όπως είναι το πιο αντρίκιο ;)

Ελπίζω να μην πουστέψει και φέρει κανέναν άλλο μαζί....

που θα γινει τυπε????
δηλαδη θα ειναι κεκλυσμενων?  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
ναι και ο λακης αλλωστε οπως και οι ομοιοι του ειναι τακτικοτατος θαμωνας των κουτουκιων.... :rolleyes: επισης ειναι πασιγνωστο οτι ολα τα φασιστακια τρεφουν τρελη αγαπη και θαυμασμο για τους χασισορεμπετες...μη σου πω οτι εχουν και ολα τα απαγορευμενα σε πρωτη εκτελεση σπιτι τους...βασικα δε μπορω να βρω οτιδηποτε "εθνικιστικο" στα ρεμπετικα σορρυ...

Το χασίς είναι κοινό.

Αλλά αυτό που δε μπορώ να δεχτώ είναι να παρομοιάζουν το ρεμπέτικο ως το ελληνικό πανκ (!!!)

Το'χω ακούσει κι αυτό....

Κατά τα άλλα ο Λάκης33 μου κάνει για ρεμπέτης και λαϊκός/μπουζουκοπόπ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom