Νέα

το bourdela της αμερικης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα icedog
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 248
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
βασικα κλαιν να σου πω την αληθεια....ολα αυτα τα χρονια ολη αυτη η συζητησ περι ελλεηνιδων νιωθω οτι απευθυνεται σε ανθρωπους αλλης χωρα...εχω γνωρισει γκομενες σαν αυτες που εχω διαβασει αλλα ελαχιστες σε σχεση με την πλειοψηφια...επισης οι περισσοτεροι γνωστοι/γνωστες μου ποτε δεν ειχαν προβλημα να κανουν σχεση ή να γαμησουν/γαμηθουν οποτε ολα αυτα που διαβαζω μου ειναι καπως αγνωστα εδω τα πρωτοδιαβασα..απο την αλλη για να λεει η ερευνα 70% αγαμητες καπου θα στηριζεται...το θεμα ειναι οτι μια γυναικα αμα θελει να γαμηθει θα γαμηθει...ακομα και το πιο μεγαλο μπαζο της χωρας...με προβληματιζει ομως το γιατι εφοσον εαν θελησει να γαμηθει μπορει να το κανει προτιμαει τον δονητη του βασει ερευνας...οι δονητες ειναι συμπληρωματικα αξεσουαρ δεν θα πρεπει να ειναι γκομενοι...

Ελα μου ντε...γιατι προτιμανε τον δονητη απο τις κρεατοβεργες? Αυτη την απορια εσυ πρεπει να μου την λυσεις που εισαι γυναικα.... :sunglasses:

Επισκέπτης
βασικα κλαιν να σου πω την αληθεια....ολα αυτα τα χρονια ολη αυτη η συζητησ περι ελλεηνιδων νιωθω οτι απευθυνεται σε ανθρωπους αλλης χωρα...εχω γνωρισει γκομενες σαν αυτες που εχω διαβασει αλλα ελαχιστες σε σχεση με την πλειοψηφια...επισης οι περισσοτεροι γνωστοι/γνωστες μου ποτε δεν ειχαν προβλημα να κανουν σχεση ή να γαμησουν/γαμηθουν οποτε ολα αυτα που διαβαζω μου ειναι καπως αγνωστα εδω τα πρωτοδιαβασα..απο την αλλη για να λεει η ερευνα 70% αγαμητες καπου θα στηριζεται...το θεμα ειναι οτι μια γυναικα αμα θελει να γαμηθει θα γαμηθει...ακομα και το πιο μεγαλο μπαζο της χωρας...με προβληματιζει ομως το γιατι εφοσον εαν θελησει να γαμηθει μπορει να το κανει προτιμαει τον δονητη του βασει ερευνας...οι δονητες ειναι συμπληρωματικα αξεσουαρ δεν θα πρεπει να ειναι γκομενοι...

Αυτό γιατί σου κάνει εντύπωση;;;; Οι περισσότεροι αυτά που λένε εδώ....δύσκολα θα τα λέγανε έξω..πολύ απλά για να μην τους "κατακρίνουν".....

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
και οτι εχει τεραστιο πουλι επισης :2funny:
περαν της πλακας επειδη το just shoot me το εβλεπα φανατικα ο συγκεκριμενος τυπος το μονο ντεφο που εχει ειναι οτι ειναι υπερβολικα πετιτ για αντρας...και κοντος και μικροκαμωμενος γενικοτερα...δεν βρισκω λογο για να μην μπορει να βρει γκομενα ομως...εχω εναν φιλο πολυ λιγοτερο πετιτ βεβαια αλλα ψωνιζει γκομενες για τα κυβικα του...δεν ειχε ποτε προβλημα...και δεν ειναι και κανενα τερας ομορφιας ή πλουτου...

μονο που αυτος δεν εβρισκε γκομενες στα κυβικα του αλλα μοντελα ενω εχει κανει μετρια(επιεικως) καριερα ως ηθοποιος ενω δεν ειναι και ο Ντοναλντ Τραμπ... :grin:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ελα μου ντε...γιατι προτιμανε τον δονητη απο τις κρεατοβεργες? Αυτη την απορια εσυ πρεπει να μου την λυσεις που εισαι γυναικα.... :sunglasses:

δεν μπορω να στην απαντησω γιατι ποτε δεν εχει τυχει να την προτιμησω :grin: οπως ειπα πριν οι δονητες ειναι συμπληρωματικα εργαλεια δεν υποκαθιστουν εναν αντρα...

Αυτό γιατί σου κάνει εντύπωση;;;; Οι περισσότεροι αυτά που λένε εδώ....δύσκολα θα τα λέγανε έξω..πολύ απλά για να μην τους "κατακρίνουν".....

δε μιλαω για αυτα που λενε μιλαω για το προφιλ που περιγραφουν...της ξινης ακοινωνιτης αγενους γκομενας που δεν μιλαει σε ανθρωπο και γαμιεται μονο καθε πασχα και χριστουγεννα κατοπιν ραντεβου με συμβολαιογραφο...
γενικα αυτη η χωρα κουβαλαει πολλααααααααα κομπλεξ...

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Και να σου πω κατι τυπε μου παντως...ενας τυπας σαν και αυτον εδω εχει γαμησει μια ταξιαρχια μουνια...Αυτο στην ελλαδα θα μπορουσε να το κανει μονο αν ηταν παμπλουτος η πασιγνωστος και με ακρες και ο φιλος στον λινκ δεν ειναι τιποτα απο τα δυο και τα καταφερνει περιφημα στο αμερικα...ε μια μικρη διαφορα στην νοοτροπια υπαρχει στις γυναικες...δεν λεω οτι εμεις οι αντρες ειμαστε μια χαρα...μαλακες του κερατα ειμαστε, αλλα οι στρατιες απο ψωναρες με τις διαστημικες απαιτησεις και οι παπαριες τους δεν ξεπλενονται με τιποτα.... :sunglasses:
Σιγα ρε τυπε, εγω καθε μερα βλεπω αταιριαστα ζευγαρια.
Απειρες φορες εχω πει σε την φραση σε φιλους"τι του βρηκε?" κτλ

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
γιατι ρε φιλε ισχυει και για αυτες οτι δεν εχουν τιποτα να δωσουν σε μια σχεση.....ειναι κενες και επιφανειακες....και να βγεις με ενα τετοιο βουρλο εξω γιΑ τι θα μιλησεις;για λουι βιτον,νυχια,πουδρες και μασκαρες;μεχρι εκει τα κοβει τα βοδια......

οποτε αφου ειναι κενες και δεν βρισκουν χορηγο να καλυψει τα κενα τους και γκομενο-παιχνιδακι για να παρουσιασουν στις φιλες τους ως νεα κατακτηση αρκουνται να τραβαν μαλακια με μηχανικη υποστηριξη.....ενω ο αντρας γαμαει σε μπορδελο και δεν χανει τιποτα αφου ετσι κι αλλιως μια η αλλη ειναι απο λεφτα

mslv

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
γιατι ρε φιλε ισχυει και για αυτες οτι δεν εχουν τιποτα να δωσουν σε μια σχεση.....ειναι κενες και επιφανειακες....και να βγεις με ενα τετοιο βουρλο εξω γιΑ τι θα μιλησεις;για λουι βιτον,νυχια,πουδρες και μασκαρες;μεχρι εκει τα κοβει τα βοδια......

οποτε αφου ειναι κενες και δεν βρισκουν χορηγο να καλυψει τα κενα τους και γκομενο-παιχνιδακι για να παρουσιασουν στις φιλες τους ως νεα κατακτηση αρκουνται να τραβαν μαλακια με μηχανικη υποστηριξη.....ενω ο αντρας γαμαει σε μπορδελο και δεν χανει τιποτα αφου ετσι κι αλλιως μια η αλλη ειναι απο λεφτα
πεστα :rockon: :rockon: :rockon:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
μονο που αυτος δεν εβρισκε γκομενες στα κυβικα του αλλα μοντελα ενω εχει κανει μετρια(επιεικως) καριερα ως ηθοποιος ενω δεν ειναι και ο Ντοναλντ Τραμπ... :grin:

μαλλον ανηκεις στη ρομαντικη κατηγορια των αντρων που θεωρουν οτι οι ευαισθητες και ρομαντικες γυναικες δεν υποκιπτουν στη φημη ενος αντρα που θεωρειται και πουτσαρας και καλος γαμιας και χιουμοριστας και εξυπνος :) δεν πειραζει ομως...υπαρχει και η αντιστοιχη γυναικεια και σας καταλαβαινω :P

για να γαμησει ενας αντρας (ακομα και "μοντελα") τα γυναικεια κριτηρια ειναι τοσο απλα που πραγματικα μοιαζει αστειο...τοσο αστειο οσο το να εχει μια γκομενα ωραια βυζια/κωλο...

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
δεν μπορω να στην απαντησω γιατι ποτε δεν εχει τυχει να την προτιμησω :grin: οπως ειπα πριν οι δονητες ειναι συμπληρωματικα εργαλεια δεν υποκαθιστουν εναν αντρα...

δε μιλαω για αυτα που λενε μιλαω για το προφιλ που περιγραφουν...της ξινης ακοινωνιτης αγενους γκομενας που δεν μιλαει σε ανθρωπο και γαμιεται μονο καθε πασσχα και χριστουγεννα κατοπιν ραντεβου με συμβολαιογραφο...

επειδη οι φιλες σου δεν ειναι ετσι δεν σημαινει οτι αυτο το μοντελο γυναικας δεν συνανταται αρκετα συχνα στην ελληνικη κοινωνια....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μαλλον ανηκεις στη ρομαντικη κατηγορια των αντρων που θεωρουν οτι οι ευαισθητες και ρομαντικες γυναικες δεν υποκιπτουν στη φημη ενος αντρα που θεωρειται και πουτσαρας και καλος γαμιας και χιουμοριστας και εξυπνος :) δεν πειραζει ομως...υπαρχει και η αντιστοιχη γυναικεια και σας καταλαβαινω :P

για να γαμησει ενας αντρας (ακομα και "μοντελα") τα γυναικεια κριτηρια ειναι τοσο απλα που πραγματικα μοιαζει αστειο...τοσο αστειο οσο το να εχει μια γκομενα ωραια βυζια/κωλο...

Πες μας μερικα απο αυτα τα κριτηρια.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

......................

Με προλαβες.  >:(

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Μ αρεσει που ολεs μα ολεs.....εχουνε γνωστεs/γνωστουs οι οποιοι/εs γαμανε/γαμιουνται καργα και στιs διαφορεs ερευνεs βγαινουν συντριπτικα τα αρνητικα αποτελεσματα......Η μαs δουλευουν τα exit-polls  η ........

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
επειδη οι φιλες σου δεν ειναι ετσι δεν σημαινει οτι αυτο το μοντελο γυναικας δεν συνανταται αρκετα συχνα στην ελληνικη κοινωνια....

ναι οκ προφανως...αλλα δε μιλαω μονο για φιλες...φιλες καλες και κοντινες εχς 3-4...μιλαω γενικοτερα για τον κοινωνικο μου περιγυρο...δε συναναστρεφομαι ακοινωνητους και ξινους ανθρωπους βασικα...ουτε αγαμητους ουτε αγαμητες...ειμαστε πιο χιπηδες εμεις :grin:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66

τα κριτιρια για εναν αντρα ειναι να εχει μυαλο και αρχιδια(θαρρος)  ;)

Επισκέπτης
δε μιλαω για αυτα που λενε μιλαω για το προφιλ που περιγραφουν...της ξινης ακοινωνιτης αγενους γκομενας που δεν μιλαει σε ανθρωπο και γαμιεται μονο καθε πασσχα και χριστουγεννα κατοπιν ραντεβου με συμβολαιογραφο...

Και γω ως...Γραικός ( :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:) αυτό που περιγράφεται με τις ξινές δεν είναι ψέμα...υπάρχουν και ξινές....αλλά είναι και αναλόγως πώς τις φερθεί ο άλλος....αν έρθει ο 55αρης καραφλοχαίτας που βρωμάει τυρί,και της κάνει καμάκι λογικό είναι η γκόμενα να ξινίσει

Αλλά ναι,στο τελευταίο που είπες μέσα....είσαι...

Άμα ψάξεις στο λεξικό τη λέξη κόμπλεξ δίπλα έχει την Ελληνική σημαία

Σιγα ρε τυπε, εγω καθε μερα βλεπω αταιριαστα ζευγαρια.
Απειρες φορες εχω πει σε την φραση σε φιλους"τι του βρηκε?" κτλ

Λεφτά ρε φίλε....τι άλλο....ποιος τη γαμάει τη μασέλα,το διαβήτη,την μπιροκοιλιά,κτλ.....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Καλα πλεον τη φραση "Τι του βρηκε"

την θεωρω τοσο ανουσια και αγνωστης πιθανοτητας να την απαντησω σωστα
που δεν την λεω καν.

ΠΟυ να ξερω εγω τι του βρηκε? Αυτη του το βρηκε δεν το βρηκα εγω λολ

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

να μπορει να μιλησει, να μπορει να στεριωσει μια κουβεντα, να εχει χιουμορ (εξυπνο οχι να σεφερλιζει), να εχει μια παιδεια (οχι μορφωση), να εχει τροπους, να ειναι δυνατος χαρακτηρας (να θυμιζει αντρα οχι μονο καθ' ομοιωσην) και να μην βγαζει κακομοιρια και μιζερια...τον αντρα μια γυναικα πρεπει να τον ΘΑΥΜΑΖΕΙ..ειτε για να του κατσει να γαμηθει ειτε απλα για να του δωσει σημασια...το ειχα γραψει και τις προαλλες...οι σχεσεις ειναι αρχετυπικες...υπαρχει κυνηγος, κυνηγι και θηραμα...και ο κυνηγος πρεπει να ξεχωριζει απο τη μαζα...

Απο κει και επειτα υπαρχουν και τα υποκειμενικα οπως ολοι...πχ να μην ειναι κοντος...αλλα τα βασικα στοιχεια του χαρακτηρα που ειναι και αυτα που χαρακτηριζουν το πεσιμο ειναι παρα πολυ απλα νομιζω...υπαρχει ομως μια διαστρεβλωση των ορων και των εννοιων σε αυτη τη χωρα και απο τους αντρες και απο τις γυναικες...το χιουμορ μεταφραζεται σε χυδαιοτητα...το σεξι σε ξεκωλλο...το φλερτ σε γαμησι...η παιδεια σε πτυχια...οι καλοι τροποι σε φλωρια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom