You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
το bourdela της αμερικης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα icedog
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 248
- Εμφανίσεις 12K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
γι αυτο σου λεω μην εισαι απολυτος το θεμα βρωμαει απο παντου
Και να σου πω κατι τυπε μου παντως...ενας τυπας σαν και αυτον εδω εχει γαμησει μια ταξιαρχια μουνια...Αυτο στην ελλαδα θα μπορουσε να το κανει μονο αν ηταν παμπλουτος η πασιγνωστος και με ακρες και ο φιλος στον λινκ δεν ειναι τιποτα απο τα δυο και τα καταφερνει περιφημα στο αμερικα...ε μια μικρη διαφορα στην νοοτροπια υπαρχει στις γυναικες...δεν λεω οτι εμεις οι αντρες ειμαστε μια χαρα...μαλακες του κερατα ειμαστε, αλλα οι στρατιες απο ψωναρες με τις διαστημικες απαιτησεις και οι παπαριες τους δεν ξεπλενονται με τιποτα....
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
εγω πιστευω οτι αν οι γκομενα ειναι βαθμολογιας 7 θα κοιταξει εναν αντρα βαθμολογιας 9 και για αυτο βλεπεις μετρια εμφανισιμους αντρες να λενε τους κοιτανε τα μπαζα
ποσες ελληνιδες παιρνουν το 7 η παραπανω? 5-10%?
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Επισκέπτης
Αν ομως για παραδειγμα ομως αυτος ο γλοιωδης τυπος κανει κανενα επαγγελμα με πρεστιζ πχ σκηνοθετης μια χαρα γαμαει μπουμπουκακια "διανοουμενα" και ο νορμαλ νεαρος τυπας τρωει πικρα με το κιλο...
Αυτες οι μαλακιες γινονται σε ολο τον κοσμο βεβαιως αλλα μονο στην Ελλαδα σε τετοια εκταση.... :S
Μπα και αλλού γίνεται αυτό μη νομίζεις.....
Αν έχεις λεφτά και λίμο,και 50αρης καραφλοχαίτουλας να'σαι με μία κοιλιά από δω ίσα με εκεί κάτω και να'χεις να κάνεις μπάνιο από τότε που σε βάλαν στην κολυμπύθρα......θα ρίξεις άνετα και μουνάρα (βέβαια αυτό δεν είναι απόλυτο αλλά κατά τα 2/3 ισχύει)
>
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Μπα και αλλού γίνεται αυτό μη νομίζεις.....
Αν έχεις λεφτά και λίμο,και 50αρης καραφλοχαίτουλας να'σαι με μία κοιλιά από δω ίσα με εκεί κάτω και να'χεις να κάνεις μπάνιο από τότε που σε βάλαν στην κολυμπύθρα......θα ρίξεις άνετα και μουνάρα (βέβαια αυτό δεν είναι απόλυτο αλλά κατά τα 2/3 ισχύει)
>![]()
βεβαιως και γινονται παντου...αλλα το αντιστοιχο ξεφτυλικι που υπαρχει εδω δεν υπαρχει πουθενα...
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
τυπε αμα η αλλη δεν γουσταρει το φλερτ και ειναι ξενερωτη δεν μπορεις να της παρακαλας στον αιωνα τον απαντα....επειδη πολλοι κουραστηκαν να τρωνε χυλοπιτες κατεληξαν και στους οικους ανοχης για ξεχαρμανιασμα...
τελικα ειμαστε μπαζα ή ξινες? ή και τα δυο?
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
ναι ρε μαν....αλλα αν σε λενε αντι για μητσο παρι κασιδοκωστα πως οι πουτανες οι ελλεηνιδες ξεχνανε τα προκαταρκτικα και το φλιρτ που λες;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αλλωστε ολες οι ελλεηνιδες που τυγχανουν ζευγαρωμενες σε αυτη τη ζωη μονο με κασιδοκωστες μπλεκουν....εν τελει ποσοι ειναι αυτοι οι κασιδοκωστες σε αυτη τη χωρα?
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Θα σε συνεφερε το δευτερο χωριs να εχει συμμετοχη το πρωτο εκτοs.....τελικα ειμαστε μπαζα ή ξινες? ή και τα δυο?![]()
κι αν ισχυει σκετα το πρωτο , οποτε θα υπηρχε προσφορα αλλα δεν θα υπηρχε ζητηση
Μπερδευτηκα
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
τελικα ειμαστε μπαζα ή ξινες? ή και τα δυο?![]()
και τα δυο....
πολλοι. εξαρταται απο τα μετρα κ τα σταθμα καθε ελλεηνιδας.αλλωστε ολες οι ελλεηνιδες που τυγχανουν ζευγαρωμενες σε αυτη τη ζωη μονο με κασιδοκωστες μπλεκουν....εν τελει ποσοι ειναι αυτοι οι κασιδοκωστες σε αυτη τη χωρα?![]()
Επισκέπτης
τελικα ειμαστε μπαζα ή ξινες? ή και τα δυο?![]()
Βασικά αυτά τα 2 πάνε μαζί....1 μπάζο επόμενο είναι να'ναι και ξινή....για ευνόητους λόγους
και πιο απαιτητικη φιλεΒασικά αυτά τα 2 πάνε μαζί....1 μπάζο επόμενο είναι να'ναι και ξινή....για ευνόητους λόγους![]()
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
φτιαγμενα μπαζα ειστε.....αλλα δεν ειναι αυτο το προβλημα.....η ξινιλα ειναι....τελικα ειμαστε μπαζα ή ξινες? ή και τα δυο?![]()
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
αλλωστε ολες οι ελλεηνιδες που τυγχανουν ζευγαρωμενες σε αυτη τη ζωη μονο με κασιδοκωστες μπλεκουν....εν τελει ποσοι ειναι αυτοι οι κασιδοκωστες σε αυτη τη χωρα?![]()
βασικα τυπισσα μονο το 30% ειστε ζευγαρωμενες...το υπολοιπο 70% τιποτε...
Και αντε ας παρουμε την εκδοχη οτι εγω ειμαι ενας γραφικος μισογυνης που για να δικαιολογησω την αποτυχια μου βριζω τις ελληνιδες γκομενες σε φορουμ με μπουρδελα.Με εσας τις γκομενες και την γενικοτερη εικονα και συμπεριφορα ειναι ολα χαρμα?τυπος και υπογραμμος? δεν υπαρχει κανενα προβλημα? Δεν νομιζω.... ;)
Και αντε ας παρουμε την εκδοχη οτι εγω ειμαι ενας γραφικος μισογυνης που για να δικαιολογησω την αποτυχια μου βριζω τις ελληνιδες γκομενες σε φορουμ με μπουρδελα.Με εσας τις γκομενες και την γενικοτερη εικονα και συμπεριφορα ειναι ολα χαρμα?τυπος και υπογραμμος? δεν υπαρχει κανενα προβλημα? Δεν νομιζω.... ;)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Και να σου πω κατι τυπε μου παντως...ενας τυπας σαν και αυτον εδω εχει γαμησει μια ταξιαρχια μουνια...Αυτο στην ελλαδα θα μπορουσε να το κανει μονο αν ηταν παμπλουτος η πασιγνωστος και με ακρες και ο φιλος στον λινκ δεν ειναι τιποτα απο τα δυο και τα καταφερνει περιφημα στο αμερικα...ε μια μικρη διαφορα στην νοοτροπια υπαρχει στις γυναικες...δεν λεω οτι εμεις οι αντρες ειμαστε μια χαρα...μαλακες του κερατα ειμαστε, αλλα οι στρατιες απο ψωναρες με τις διαστημικες απαιτησεις και οι παπαριες τους δεν ξεπλενονται με τιποτα....![]()
το αρθρο το διαβασες?
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
το αρθρο το διαβασες?![]()
εννοεις εκει που λεει οτι στο σχολειο και στο κολεγιο τον κλανανε οι γκομενες?
Επισκέπτης
βασικα τυπισσα μονο το 30% ειστε ζευγαρωμενες...το υπολοιπο 70% τιποτε...![]()
Καλά δεν είναι και απαραίτητο να'ναι ζευγαρωμένες για να πηδιούνται....μπορεί να τον παίρνουν από δω,από κει,κτλ,κτλ
το αρθρο το διαβασες?![]()
‘’Δεν είχα μεγάλη επιτυχία με τις γυναίκες στο λύκειο, το κολλέγιο ή όταν ξεκίνησα στο Saturday Night Live. Κάτι που άρχισε να αλλάζει όταν έγινα διάσημος. ΟΚ, δεν το λες και έκπληξη’’. Έτσι αιτιολογεί το σουξέ του ο λιλιπούτειος –και πρώην καραφλός- 47χρονος κωμικός που ίσως κάποιοι να θυμούνται από το Just Shoot Me, ένα sitcom που έπαιζε επί χρόνια κάθε Κυριακή πρωί στο Mega.
Πρώην καραφλός και νυν μαλλιάς...άρα έβαλε μαλλιά....άρα έχει λεφτά....άρα γαμάει....
Άρα και πάλι τα λεφτά παίζουν ρόλο,δεν είναι κανένας που ψωμοζεί
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
βασικα κλαιν να σου πω την αληθεια....ολα αυτα τα χρονια ολη αυτη η συζητησ περι ελλεηνιδων νιωθω οτι απευθυνεται σε ανθρωπους αλλης χωρα...εχω γνωρισει γκομενες σαν αυτες που εχω διαβασει αλλα ελαχιστες σε σχεση με την πλειοψηφια...επισης οι περισσοτεροι γνωστοι/γνωστες μου ποτε δεν ειχαν προβλημα να κανουν σχεση ή να γαμησουν/γαμηθουν οποτε ολα αυτα που διαβαζω μου ειναι καπως αγνωστα εδω τα πρωτοδιαβασα..απο την αλλη για να λεει η ερευνα 70% αγαμητες καπου θα στηριζεται...το θεμα ειναι οτι μια γυναικα αμα θελει να γαμηθει θα γαμηθει...ακομα και το πιο μεγαλο μπαζο της χωρας...με προβληματιζει ομως το γιατι εφοσον εαν θελησει να γαμηθει μπορει να το κανει προτιμαει τον δονητη του βασει ερευνας...οι δονητες ειναι συμπληρωματικα αξεσουαρ δεν θα πρεπει να ειναι γκομενοι...
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
εννοεις εκει που λεει οτι στο σχολειο και στο κολεγιο τον κλανανε οι γκομενες?
και οτι εχει τεραστιο πουλι επισης
περαν της πλακας επειδη το just shoot me το εβλεπα φανατικα ο συγκεκριμενος τυπος το μονο ντεφο που εχει ειναι οτι ειναι υπερβολικα πετιτ για αντρας...και κοντος και μικροκαμωμενος γενικοτερα...δεν βρισκω λογο για να μην μπορει να βρει γκομενα ομως...εχω εναν φιλο πολυ λιγοτερο πετιτ βεβαια αλλα ψωνιζει γκομενες για τα κυβικα του...δεν ειχε ποτε προβλημα...και δεν ειναι και κανενα τερας ομορφιας ή πλουτου...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 675
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 724