Νέα

Το ανδρικο φυλο εχει ξεφτυλιστει εντελως

• Μέλος που άνοιξε το νήμα oxi_agapes_mono_sex
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 507
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αστο αυτο ξερει τι λεει. εχει προιστορια ο φουφουτος γιαυτο το φερνει παραδειγμα. πηρε με τους κλωτσους εναν γαμπρουλη που ηταν κουναβι  :s&m_1:

Ποιος ρε λοπεζ? καλα αγαθος εισαι και εσυ? ενω δεν μου χεις δωσει τετοια εντυπωση ποιος ο φουφουτος? που τον ειχανε κλεψει την αλλη φορα και απο τον φοβο του εψαχνε να βαλει αλβανους να πληρωσει να πανε να δειρουν αυτον που τον εκλεψε? μην ακουω μαλακιες τωρα γιατι εχω μπριζωσει εγω θα πηγαινα επιτοπου ο ιδιος σε αυτον που με ειχε κλεψει και θα του χα γαμησει την μανα. Οπως στο λεω.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μιλάς τώρα για συζητήσεις που κάναμε με τον αλεξ για την παράσταση των δικηγόρων στις ρυθμίσεις των υπερχρεωμένων, και με τον κουρτιναιτις για την ΕΡΤ;

μια συζήτηση κάναμε με αντιπαράθεση ΠΟΛΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ, μερικά εκ των οποίων αξιοσέβαστα (των συνομιλητών μου)

ο νάτσος κάτι είπα και μου έριξε μια βρισιά, αυτό ήταν όλο με δαύτον

αυτά εσύ τα θεωρείς αντιπάθειες και προστριβές;

μ εσένα το πράμα δεν παλεύεται, και το βασικό πρόβλημα είναι ότι σχεδόν ποτέ δεν παραθέτεις επιχειρήματα, ακόμη και σε σοβαρές συζητήσεις

αντίθετα, αρέσκεσαι σε βρισιές, σε ραντεβού για να δείρεις , κλπ, κλπ, κλπ

ρε τυπε καταφερες να μανουριασεις με τους εκπροσωπους ολων των παραταξεων και ιδεολογιων? πως το καταφερες  :2funny:

Επισκέπτης
Τι επιχειρηματα ρε ηλιθιε? που ηταν δικηγορος ο αλλος και διαφωνουσες μαζι του σε θεματα νομικα ενω δεν εχεις ιδεα και σε βαρεθηκε και δεν απαντησε μετα ξανα? (αλεξ71)  :2funny: :2funny: :2funny:
σου ειπα το να σε πω ηλιθιο δεν ειναι βρισια ειναι η πραγματικοτητα... ετσι οιπως φερεσαι εδω μεσα για μενα ηλιθιος εισαι... εγω δεν ειπα στο ραντεβου οτι θα ερθω να σε δειρω εσυ χεστηκες πανω σου εγω σου ειπα οτι θα τρωγες μερικες φαπες να ρθεις στα ισα σου γιατι εισαι κωλοπαιδι για αυτο.

πάλι τα ίδια...

πάμε απ΄την αρχή πάλι

1. Για το θέμα των υπερχρεωμένων, ο άλεξ σταμάτησε γιατί δεν είχε επιχειρήματα, δε σημαίνει ότι επειδή είναι δικηγόρος ξέρει περισσότερα γι αυτό το ζήτημα. Εδώ είμαι αν θέλει να το συνεχίσουμε

2. Τώρα για ξύλο, βρισιές, κλπ πάλι μπλα μπλα μπλα, μ αρέσει που βρίζεις κι όλας τη στιγμή που σε ψήφισαν τον πιο μαλάκα της χρονιάς ανάμεσα σε 125.000 άτομα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ρε τυπε καταφερες να μανουριασεις με τους εκπροσωπους ολων των παραταξεων και ιδεολογιων? πως το καταφερες  :2funny:
Ναι ειναι που δεν εχει προστριβες αυτος καταλαβες... 2 μηνες ειναι εδω μεσα μονο εγω ειμαι και 3 χρονια

Οσο για τον φουφουτο ιδου :

Μου χρωσταει καποιος λεφτα..

δεν ειναι πολλα αλλα οχι και λιγα...

προφανως χρωσταει και σε πολλους αλλους..

Τον ξαναπηρα τηλ και εχει ενεργοποιησει φραγη εισερχομενων κλησεων..

τι κανω;

το πρωτο που σκεφτηκα ηταν να παω σπιτι του με 1 φιλο μου αλβανο καλοπαιδο με τον καταλληλο εξοπλισμο, γιατι τα λεφτα που πηρε [size=20pt]για εμενα απο τον πελατη[/size] ειτε τα εδωσε αλλου ειτε δεν ξερω τι..

εαν παω σπιτι του μπορω να παω να σηκωσω πραγματα του αντιστοιχης αξιας;;

ακουω προτασεις

ps. ημουν αψογος καθολη την συνεργασια μας..ΑΨΟΓΟΣ

ps.2 δεν τον λυπαμαι..1000 φορες να ηταν ειλικρινης κ να μ ελεγε δεν εχω λεφτα παρα να με τερναρει

επειδη εγω μιλαω ΜΟΝΟ με αποδειξεις.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Για να δεις ποιος ειναι ο φουφουτος που ασχολειται με μενα και λεει τις μλκιες του για μενα....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
πάλι τα ίδια...

πάμε απ΄την αρχή πάλι

1. Για το θέμα των υπερχρεωμένων, ο άλεξ σταμάτησε γιατί δεν είχε επιχειρήματα, δε σημαίνει ότι επειδή είναι δικηγόρος ξέρει περισσότερα γι αυτό το ζήτημα. Εδώ είμαι αν θέλει να το συνεχίσουμε

2. Τώρα για ξύλο, βρισιές, κλπ πάλι μπλα μπλα μπλα, μ αρέσει που βρίζεις κι όλας τη στιγμή που σε ψήφισαν τον πιο μαλάκα της χρονιάς ανάμεσα σε 125.000 άτομα

Και ο λοπεζ βγηκε μιστερ κοτα τι σημαινει αυτο? οτι ειναι κοτα... θες να κανονισεις ραντεβουδακι μηπως? ο αχαχουχας εχει κλασει πανω του ψευτιες ελεγε οτι πηγε ο λαλακης τα ιδια...

Επισκέπτης

τύπε με κάποιους είμαι περήφανος όταν έρχομαι σε αντιπαράθεση

με τον μπόλντη ντρέπομαι

ο άνθρωπος λέει 1 επιχείρημα και 100 βρισιές, ειρωνίες, κλπ

λες κι εμείς δε μπορούμε να γεμίσουμε ποστ με μπινελίκια,

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
μαγκες οι αντρες εχουμε ξεφτυλιστει εντελως

εχουμε γινει φλωροι και αδερφες

βλεπω πιτσιρικαδες να μπεμπεκιζουν με τις γκομενες τους  :S

παντρεμενους να εχουν μπει στο βρακι της γυναικας τους  :S  :S

ταλαιπωρους να κυκλοφορουν το καθε χοντρομπαζο κι αυτη να τους δουλευει  :S  :S  :S

αντρες να εχουν καταντησει γκομενοβοσκοι για να τους λενε οι "φιλες" τους με ποιους πηδηχτηκαν  :S  :S  :S  :S

η κατασταση δεν παει αλλο

πως καταντησαμε ετσι?

πρεπει να ξυπνησουμε

Οπως στρωσει ο καθενας κοιμαται!

Εγω προσωπικα γελαω με κατι τετοιους αιωνιους μ@λακες και ειδικα του πουτανοχωρου!
Ονοματα δεν λεμε υποληψεις δεν θηγουμε!

:sunglasses:

Να πω κι αλλα?
Να πω κι αλλα???  :sunglasses:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
URL]]

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

με τον μπόλντη ντρέπομαι

Ελα που δεν σ αρεσει τις προαλλες με εψαχνες...

εφυγα και ειχες παθει μελαγχολια δεν ειχες καποιον εδω να σε βριζει και να στα χωνει

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Σε λίγο θα ξεκινήσουν τα ραντεβού θανάτου.

Λάκη, δάνεισε τους καραμπίνα  :rockon:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Τι πραματα ειναι αυτα ρε???

Το ανδρικο φυλο εχει ξεφτυλιστει εντελως

Αισχοs  :tickedoff: :tickedoff:

Επισκέπτης
Ολοι σε εχουν βαρεθει στην ΕΡΤ κανεις δεν συζηταει μαζι σου ειναι που χεις επιχειρηματα εσυ... τοτε με τον Ολυμπιακο στο θρεντ με τον τελικο τα ξεχασες τι ειχες κανει?

γι αυτό είσαι τόσο χαζός

το να τα βάζεις με όλους τους Ολυμπιακούς (δλδ τη μισή Ελλάδα) τη στιγμή των πανηγυρισμών τους, θέλει αρχίδια ρε χαζέ,

όχι να είσαι κότα σαν κι εσένα, που εκείνη την ώρα που με ορμούσε όλη κερκίδα, χωνόσουν κι εσύ σαν σφηνόπουτσα, να φας κι εσύ λίγη απ την πίτα

Αλλά δεν έμαθες ακόμη ότι ο skiouros για να νιώσει άνεμο απέναντί του, θέλει 1.000 Ελλάδες γεμάτες Ολυμπιακούς, 5.000.000.000.000.000 μπόλντηδες και 250.000.000.000.000 φλωράκια απ την κηφησιά που ψάχνουν θείους να λουφάρουν στο στρατό και απορρίποτυν δουλειές για να τεμπελιάσουν

μαλάκα, φλώρε

Επισκέπτης
Και ο λοπεζ βγηκε μιστερ κοτα τι σημαινει αυτο? οτι ειναι κοτα... θες να κανονισεις ραντεβουδακι μηπως? ο αχαχουχας εχει κλασει πανω του ψευτιες ελεγε οτι πηγε ο λαλακης τα ιδια...

είσαι και ανακατωσούρης, στο χω ξαναπεί

θες τώρα να πάρεις και τον έκτορα σύμμαχο απέναντί μου, κότα...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

με τον μπόλντη ντρέπομαι

τον εχεις παρεξηγησει τον μπολντη ειναι καλο παιδι

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ειναι μαλακας τελειως ο ανθρωπος παραιτούμαι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom