Νέα

Το ανδρικο φυλο εχει ξεφτυλιστει εντελως

• Μέλος που άνοιξε το νήμα oxi_agapes_mono_sex
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 507
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
Δε πα να γαμηθουν? και πολυ ασχοληθηκαμε.... βλεπεις νοοτροπια ομως η πρωτη σκεψη ειναι να παει με παρεα και με ροπαλα να δειρει τον αλλον επειδη λεει εμας αρχιδια ο κυριος. Καταλαβες? αδελφη ψυχη. Θες να ριξεις μερικες φαπες? ελα με τα χερια σου το ροπαλο τι μου το παιρνεις? για να στο βαλω στο κωλο?
ελα παιχταρα μου,ολα καλα;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
γενικά γέμισε φλώρους ο τόπος

παλιά τη δεκαετία του 80 και αρχές 90

οι μισή πιάτσα ήταν αλήτες, λέσια  :rockon:

θυμάμαι έναν φίλο που ήμασταν σε μια φάση μαζεμένοι όλοι και πλησίαζε ένα θεόμουνο του σχολείου που τη γουστάραν όλοι

λέει κοιτάτε μάγκες, και βάζει το χέρι μέσα στην πούτσα, (η άλλη δεν έβλεπε) και όταν πλησίασε και χαιρετηθήκανε, της λέει "που σε συ μωρό μου" και τέτοια και της χάιδευε το μάγουλο

υπήρχε άλλη σέβαση τότε  :rockon:

αυτο ειναι το αντιπροσωπευτικο της αλητειας που σκεφτηκες να πεις ρε τυπε και συ? λυκειο μωραιτη θα πηγες μαλλον

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
:2funny: :2funny: μαναδες αλλωνων απο εδω μεσα μελων δεν εχω βρισει ποτε.
Με ξερεις... 4 χρονια εδω μεσα  εχω εκνευριστει αρκετες φορες και ασχημα μαλιστα αλλα οταν ερχεται ο αλλος και σου λεει η αδερφη μου και η αδερφη μου ή η μάνα μου και η μανα μου σε καποια φαση θα βαρεθεις και θα του πεις αντε γμησου και εσυ και αυτη.  :2funny:

αμα σε πνιγει το δικιο παιχτουρι  :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
γενικά γέμισε φλώρους ο τόπος

παλιά τη δεκαετία του 80 και αρχές 90

οι μισή πιάτσα ήταν αλήτες, λέσια  :rockon:

θυμάμαι έναν φίλο που ήμασταν σε μια φάση μαζεμένοι όλοι και πλησίαζε ένα θεόμουνο του σχολείου που τη γουστάραν όλοι

λέει κοιτάτε μάγκες, και βάζει το χέρι μέσα στην πούτσα, (η άλλη δεν έβλεπε) και όταν πλησίασε και χαιρετηθήκανε, της λέει "που σε συ μωρό μου" και τέτοια και της χάιδευε το μάγουλο

υπήρχε άλλη σέβαση τότε  :rockon:
τυπε παρεα με μεταλα εκανες?μαλουρα,σκουλαρικια,ντοκτορ μαρτινς που ριχναν χλεπες στο προαυλιο του σχολειου?
κ απαξιωνανε πληρως τα γκομενακια του σχολειου...
skylometalas.jpg

Επισκέπτης
τυπε παρεα με μεταλα εκανες?μαλουρα,σκουλαρικια,ντοκτορ μαρτινς που ριχναν χλεπες στο προαυλιο του σχολειου?

τύπε κι αυτοί κατά βάθος φλώροι ήτανε

εγώ έκανα παρέα με πραγματικούς μάγκες

που δουλευανε από τα 15 τουλάχιστον τα καλοκαίρια, οι περισσότεροι παιδιά αγροτών και εργατών,

πίνανε μια κάσα μπύρες στην καθισιά για πλάκα, χορεύαν ζεμπέκικα με τον ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΡΡΑ

πηγαίναν στα κωλόμπαρα από τα 17 και ήταν ικανοί 2 άτομα να δείρουν 10 τέτοιους για πλάκα

Οι συζητήσεις οι περισσότερες, όταν δε μιλούσαμε για μουνιά, περιστρέφονταν γύρω στο πόσες κλούβες μπορούσε να φορτώσει με τη μία στο αγροτικό κάποιος, πόσους τόνους ξύλα φόρτωσαν σε πόση ώρα, ποιος νικούσε στο σχολείο στο μπραντε φερ, κλπ 

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Δε πα να γαμηθουν? και πολυ ασχοληθηκαμε.... βλεπεις νοοτροπια ομως η πρωτη σκεψη ειναι να παει με παρεα και με ροπαλα να δειρει τον αλλον επειδη λεει εμας αρχιδια ο κυριος. Καταλαβες? αδελφη ψυχη. Θες να ριξεις μερικες φαπες? ελα με τα χερια σου το ροπαλο τι μου το παιρνεις? για να στο βαλω στο κωλο?

ειναι σοβαρο να σου χρωστανε λεφτα τυπε. εκτος αυτου καπως πρεπει να ζησει και η πιατσα.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: μαναδες αλλωνων απο εδω μεσα μελων δεν εχω βρισει ποτε.
Με ξερεις... 4 χρονια εδω μεσα  εχω εκνευριστει αρκετες φορες και ασχημα μαλιστα αλλα οταν ερχεται ο αλλος και σου λεει η αδερφη μου και η αδερφη μου ή η μάνα μου και η μανα μου σε καποια φαση θα βαρεθεις και θα του πεις αντε γμησου και εσυ και αυτη.  :2funny:

:)

Επισκέπτης
αυτο ειναι το αντιπροσωπευτικο της αλητειας που σκεφτηκες να πεις ρε τυπε και συ? λυκειο μωραιτη θα πηγες μαλλον

εντάξει βασικά μαλακία της έκανε ο άλλος, δεν ήταν καν μαγκιά

αλλά ήταν μια ένδειξη ότι ήταν σε θέση να την "πατήσει" την άλλη για πλάκα, κι όχι όπως σήμερα που ο άλλος θα χαιρόταν και μόνο που την μιλούσε, και θα λεγε από μέσα του "πωπω με κοιτάνε κι οι άλλοι τι μούρη είμαι, κλπ)

βασικά, την θυμάμαι τη φάση γιατί αυτός που το κανε ήταν ο δεύτερος πιο δυνατός του σχολείου, γομάρι μέχρι εκεί απάνω και τρελός

ο μπαμπάς του είχε φορτωτή και πήγαινε κι αυτός και βοηθούσε  :rockon: :rockon: :rockon:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

που δουλευανε από τα 15 τουλάχιστον τα καλοκαίρια, οι περισσότεροι παιδιά αγροτών και εργατών,

πίνανε μια κάσα μπύρες στην καθισιά για πλάκα, χορεύαν ζεμπέκικα με τον ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΡΡΑ

πηγαίναν στα κωλόμπαρα από τα 17 και ήταν ικανοί 2 άτομα να δείρουν 10 τέτοιους για πλάκα

Οι συζητήσεις οι περισσότερες, όταν δε μιλούσαμε για μουνιά, περιστρέφονταν γύρω στο πόσες κλούβες μπορούσε να φορτώσει με τη μία στο αγροτικό κάποιος, πόσους τόνους ξύλα φόρτωσαν σε πόση ώρα, ποιος νικούσε στο σχολείο στο μπραντε φερ, κλπ   
URL]]

Επισκέπτης

βασικά οι μεταλλάδες ήταν οι πιο βλάκες από όλους

πρώτα από όλα τα μουνιά τα απαξίωναν γιατί ήταν καμμένοι, όχι για κανέναν άλλον λόγο

δεύτερον ήταν γενικά βλάκες. Θυμάμαι έναν που είμασταν στο λεωφορείο για το σχολείο και ήταν μια κυρία, και σταμάτησε το λεωφ για να κατέβει και λέει μια ένα μέταλλο σ έναν άλλο "κάνε ρε στην άκρη να κατέβει η γιαγιά" και η κυρία δεν ήταν καν 50 χρονών, αδύνατη και καλοστεκούμενη

βλάκες εντελώς...

Επισκέπτης
κ οι χριστο-παναγιες απο τον πατερα στον γιο θα πηγαινανε συννεφο.. :tooth:

μπα, θυμάμαι μια μέρα τον πήρε τηλέφωνο ο μπαμπάς του να πάνε να τραβήξουν την καρότσα του φορτωτή από κάπου γιατί είχε πρόβλημα, και κατέβαζε καντήλια (μη φανταστείς τπτ ιδιαίτερο "ε ρε πατέρα, ώρα που την βρήκες, κλπ)

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26

παιχτη εγω ειμαι μεταλο και παιδι αγροτων,οποτε τα ειχα καλα και με τις 2 παρεες :grin:ειναι αυτο που λεει ο μπολντης να μην κολλας με μια παρεα

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
βασικά οι μεταλλάδες ήταν οι πιο βλάκες από όλους

πρώτα από όλα τα μουνιά τα απαξίωναν γιατί ήταν καμμένοι, όχι για κανέναν άλλον λόγο

δεύτερον ήταν γενικά βλάκες. Θυμάμαι έναν που είμασταν στο λεωφορείο για το σχολείο και ήταν μια κυρία, και σταμάτησε το λεωφ για να κατέβει και λέει μια ένα μέταλλο σ έναν άλλο "κάνε ρε στην άκρη να κατέβει η γιαγιά" και η κυρία δεν ήταν καν 50 χρονών, αδύνατη και καλοστεκούμενη

βλάκες εντελώς...
δεν ξερω τι μεταλλαδες ειχες στα μερη σου,αλλα στα δικα μου μερη οι μεταλαδες γαμουσαμε κ δερναμε...απλα πραγματα.

Επισκέπτης
παιχτη εγω ειμαι μεταλο και παιδι αγροτων,οποτε τα ειχα καλα και με τις 2 παρεες :grin:ειναι αυτο που λεει ο μπολντης να μην κολλας με μια παρεα

κοίτα, λίγο μέταλ ακούγαμε οι περισότεροι τότε, οι πιο πολλοί μέχρι metallica kai iron maiden
άντε στη χειρότερη λίγο θρασάκι, αραιά και που

από αυτούς όμως που ξέφυγαν και κόλλησαν, με άπειρο θρασ και πήγαν και παραπέρα με ντεθ, μπλακ κλπ

όλοι σχεδόν καήκαν, τουλάχιστον για εκείνην την εποχή

φυσικά τώρα είναι όλοι με οικογένειες, άλλος οικονομολόγος, άλλος καθηγητής, κλπ  :grin:

αλλά τότε ήταν καμμένοι

Στο Πανεπιστήμιο μιλούσα με έναν από αυτούς και μούλεγε ότι στην πενταήμερη έπαθε φλασιά που έβλεπε τους μάγκες του σχολείου με τζιν, λευκό μπλουζάκι και κοντό ζελεδιασμένο μαλί να γαμάν τις γκόμενες, κι αυτός να κυκλοφορεί με μαλί μέχρι τον κώλο και νεκροκεφαλές στη μπλούζα, κλπ μακριά από μουνιά...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom