Νέα

Το ανδρικο φυλο εχει ξεφτυλιστει εντελως

• Μέλος που άνοιξε το νήμα oxi_agapes_mono_sex
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 507
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τι μαλακιες ειναι αυτες ρε. η κοινοτητα θελει φως.

Μνοπανα μεγαλα ειναι και αυτος και ο σκιουρος επειδη ζηλευουν και εχουν εχθρα με μενα λενε ενα καρο ψευτιες ....

ειδικα ο γυναικωτος ο φουφουτος τον προκαλω επιτοπου να βγαλει πμ στην φορα ...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Τι εκανα και απο ποιο σαιτ με σουταραν ρε βλακα? εχεις αρχιδια γυναικωτε ? βγαλε τα πμ επιτοπου ολο για την αδερφη σου μου λες... ΔΕΝ ΠΗΔΑΩ ΜΠΑΖΑ ΛΕΜΕ.
ψεματα θα λεει για να μην αναφερει τιποτα

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
κοιταχτε εδω ρε μια πουστρα κουτσομπολα φραγκοκοτα ρεεεεεεεε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

θαριχνα τα ποστ με τα κλαμματα για τα πετρινα χρονια του ΠΙΚΠΑ αλλα εχουμε αλλο επικαιρο θεμα τωρα. αλλη φορα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
παιχτουρι οχι τετοιες κουβεντες για τις αδερφες. εδω ειμαστε ελλαδα τα τιμαμε ακομα αυτα

εγω ρε? αυτος λεει συνεχεια αμα με εφερνε η αδερφη του και αμα με εφερνε η αδερφη του σπιτι ελεος το ακυρο στο τελος θα την βαλει να με πιπωσει κιολας μπροστα του ο ηλιθιος.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Μνοπανα μεγαλα ειναι και αυτος και ο σκιουρος επειδη ζηλευουν και εχουν εχθρα με μενα λενε ενα καρο ψευτιες ....

ειδικα ο γυναικωτος ο φουφουτος τον προκαλω επιτοπου να βγαλει πμ στην φορα ...
θα τα έχει σβησει μαλλον :grin:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
εγω ρε? αυτος λεει συνεχεια αμα με εφερνε η αδερφη του και αμα με εφερνε η αδερφη του σπιτι ελεος το ακυρο στο τελος θα την βαλει να με πιπωσει κιολας μπροστα του ο ηλιθιος.
:pipa1: :pipa1: :pipa1:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
θα τα έχει σβησει μαλλον :grin:

εχε χαρη που ειμαστε απο το ιντερνετ και εχει ασφαλεια ... αλλιως θα σου ελεγα εγω με τετοιες μαλακιες που λεει για την παρτη μου ποσο θα τον ειχα σκισει.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
φουφουτε, πεταξες την προκληση ο μπολντης σηκωσε το γαντι επανειλημμενα. αν δεν πεις τι και ποιο χρεωνεσαι κακη εμφανιση τυπε μου...

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ΤΙ να πιπωσει ? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

Επισκέπτης

τύπε εδώ μέσα δεν έχω έρθει σε ρίξη με κανέναν άλλον

μόνο με εσένα, επειδή σου έδειξα την αλήθεια, ότι το να περνάς καλά στο στρατό καθώς και το να μη δουλεύεις δεν είναι αληθινή μαγκιά

και ότι τα αληθινά αρχίδια ενός άντρα φαίνονται στα χωράφια, στα νταμάρια, στις οικοδομές και στις υψικαμίνους

και από τότε άρχισες να μου χώνεσαι, μέχρι που έγινες κουραστικός και άρχισα κι εγώ να σου λέω κι άλλες αλήθεις, που ποτέ σου δεν ήθελες να ακούσεις, παρά το ριξες σε βρισιές, και πάει λέγοντας...

αυτό είναι το ιστορικό...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom