ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Ποια αδερφη σου ρε βλακα? δεν παω με μπαζα. ΑΙ γαμησου
παιχτουρι οχι τετοιες κουβεντες για τις αδερφες. εδω ειμαστε ελλαδα τα τιμαμε ακομα αυτα
Ποια αδερφη σου ρε βλακα? δεν παω με μπαζα. ΑΙ γαμησου
τι μαλακιες ειναι αυτες ρε. η κοινοτητα θελει φως.
ψεματα θα λεει για να μην αναφερει τιποταΤι εκανα και απο ποιο σαιτ με σουταραν ρε βλακα? εχεις αρχιδια γυναικωτε ? βγαλε τα πμ επιτοπου ολο για την αδερφη σου μου λες... ΔΕΝ ΠΗΔΑΩ ΜΠΑΖΑ ΛΕΜΕ.
ohhhhh yeeeeeesssssssκοινωνικο ενδιαφερον μήτσο
κοιταχτε εδω ρε μια πουστρα κουτσομπολα φραγκοκοτα ρεεεεεεεε
παιχτουρι οχι τετοιες κουβεντες για τις αδερφες. εδω ειμαστε ελλαδα τα τιμαμε ακομα αυτα
θα τα έχει σβησει μαλλονΜνοπανα μεγαλα ειναι και αυτος και ο σκιουρος επειδη ζηλευουν και εχουν εχθρα με μενα λενε ενα καρο ψευτιες ....
ειδικα ο γυναικωτος ο φουφουτος τον προκαλω επιτοπου να βγαλει πμ στην φορα ...
εγω ρε? αυτος λεει συνεχεια αμα με εφερνε η αδερφη του και αμα με εφερνε η αδερφη του σπιτι ελεος το ακυρο στο τελος θα την βαλει να με πιπωσει κιολας μπροστα του ο ηλιθιος.
θαριχνα τα ποστ με τα κλαμματα για τα πετρινα χρονια του ΠΙΚΠΑ αλλα εχουμε αλλο επικαιρο θεμα τωρα. αλλη φορα.
θα τα έχει σβησει μαλλον
ΤΙ να πιπωσει ?εγω ρε? αυτος λεει συνεχεια αμα με εφερνε η αδερφη του και αμα με εφερνε η αδερφη του σπιτι ελεος το ακυρο στο τελος θα την βαλει να με πιπωσει κιολας μπροστα του ο ηλιθιος.
δεν ειναι για να γελας με τις μαλακιες που γραφει ?μήτσο αυτοσαρκάζεσαι?
ΤΙ να πιπωσει ?
καλα τραβα εσυ να φτιαξεις καμια αγγελικουλα και προσεξε μην κολλησεις και εητζ την γρια και ελα μετα να μου μιλησεις ηλιθιε.
ναι τα ξερουμε αυτα τα γελια. κλαψε πουστη κουφε.
Μνοπανα μεγαλα ειναι και αυτος και ο σκιουρος επειδη ζηλευουν και εχουν εχθρα με μενα λενε ενα καρο ψευτιες ....