Νέα

Το ανδρικο φυλο εχει ξεφτυλιστει εντελως

• Μέλος που άνοιξε το νήμα oxi_agapes_mono_sex
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 507
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
φουφουτε, πεταξες την προκληση ο μπολντης σηκωσε το γαντι επανειλημμενα. αν δεν πεις τι και ποιο χρεωνεσαι κακη εμφανιση τυπε μου...

5ος οροφος ΓΑΔΑ

εκει θα πηγαινε

τα υπολοιπα ειναι λεπτομερειες

και pm δεν βγαζω στην φορα για κανενα λογο..αφορουν εμενα

για εμενα το δουλεμα που εριχνα στο πουστρακι αυτο τελειωσε σημερα

το παιδακι θελει ψυχοφαρμακα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αφαντος ο φουφουτος  :think:

Οταν σου λεω εγω οτι ειναι ψευτης και ηλιθιος... ξερεις ποσες φορες μου το χει πει αυτο με την αδερφη του? οτι θα με εφερνε σπιτι της σαν γμια και θα ελεγε απο εδω ο καλος μου.... χαχαχα

αυτος μονος του τα φανταζεται οτι του πδαω την αδερφη και συφιλιαζεται , ποιος ξερει τι εχει παιχτει απεξω με το στυλακι μου με καναν αλλον και την αδερφη του και την πληρωνω εγω τωρα. Αλλα θα τον λιωσω αμα συνεχισει ετσι του το λεω να το ξερει.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τύπε εδώ μέσα δεν έχω έρθει σε ρίξη με κανέναν άλλον

μόνο με εσένα, επειδή σου έδειξα την αλήθεια, ότι το να περνάς καλά στο στρατό καθώς και το να μη δουλεύεις δεν είναι αληθινή μαγκιά

και ότι τα αληθινά αρχίδια ενός άντρα φαίνονται στα χωράφια, στα νταμάρια, στις οικοδομές και στις υψικαμίνους

και από τότε άρχισες να μου χώνεσαι, μέχρι που έγινες κουραστικός και άρχισα κι εγώ να σου λέω κι άλλες αλήθεις, που ποτέ σου δεν ήθελες να ακούσεις, παρά το ριξες σε βρισιές, και πάει λέγοντας...

αυτό είναι το ιστορικό...

με εμενα εχεις ερθει μονο σε ριξη? ρε εισαι τελειως ηλιθιος? ο νατσος ο αλεξ71 και ο Kurtainaitis δεν σου εχουν πει πως δεν δεχονται να συζητησουν αλλο μαζι σου επειδη πιστευουν οτι εισαι ηλιθιος? θες να βρω ποστ να στα τριψω στην μουρη?

Δεν ειναι βρισιες να σε λεω ηλιθιο οταν εισαι αυτο δεν μπορεις να καταλαβεις ουτε ειναι βρισια να λεω στον αλλον οτι δεν πηδαω μπαζα. Ο ιδιος μου αναφερνει την αδερφη του τοσες φορες με μαλακισμενο τροπο

Επισκέπτης
5ος οροφος ΓΑΔΑ

εκει θα πηγαινε

ομοίως κι εγώ

δεν ξαναασχολούμαι μαζί του

μέχρι που ένιωσα και ενοχές τις προάλλες που έλειπε μια εβδομάδα, μήπως του είπα πολλές αλήθειες και ως παιδάκι που είναι τις είδε στραβά και έκανε καμιά τρέλα

η υπόθεση μπόλντης σταματάει εδώ, το θέμα είναι όμως πως ό,τι και να ποστάρεις θα πεταχτεί σαν σφηνόπουτσα να σε ειρωνευτεί, κι αυτό δεν παλεύεται...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
5ος οροφος ΓΑΔΑ

εκει θα πηγαινε

Φουστάνι απο αυριο... φουστάνι ευτυχως έχει ο σκιουρος πολλα θα σου δανεισει ενα... αδερφάρα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τύπε εδώ μέσα δεν έχω έρθει σε ρίξη με κανέναν άλλον

μόνο με εσένα, επειδή σου έδειξα την αλήθεια, ότι το να περνάς καλά στο στρατό καθώς και το να μη δουλεύεις δεν είναι αληθινή μαγκιά

και ότι τα αληθινά αρχίδια ενός άντρα φαίνονται στα χωράφια, στα νταμάρια, στις οικοδομές και στις υψικαμίνους

και από τότε άρχισες να μου χώνεσαι, μέχρι που έγινες κουραστικός και άρχισα κι εγώ να σου λέω κι άλλες αλήθεις, που ποτέ σου δεν ήθελες να ακούσεις, παρά το ριξες σε βρισιές, και πάει λέγοντας...

αυτό είναι το ιστορικό...

η δουλεια κανει τον αντρα το γιαπι το πυλοφορι το μυστρι  :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ομοίως κι εγώ

δεν ξαναασχολούμαι μαζί του

μέχρι που ένιωσα και ενοχές τις προάλλες που έλειπε μια εβδομάδα, μήπως του είπα πολλές αλήθειες και ως παιδάκι που είναι τις είδε στραβά και έκανε καμιά τρέλα

η υπόθεση μπόλντης σταματάει εδώ, το θέμα είναι όμως πως ό,τι και να ποστάρεις θα πεταχτεί σαν σφηνόπουτσα να σε ειρωνευτεί, κι αυτό δεν παλεύεται...

εγω? ή εσυ τα κανεις ολα αυτα που λες? καλα οπως ειπα και πριν για κλοτσιες.... ωχ παναγια μου.

Εσυ θα στρωσεις με τον καιρο... θα σε στρωσουν καλα εννοια σου. Μολις με το καλο πας να δουλεψεις και φυγεις απο τον μπαμπα και την μαμα που εισαι τωρα εχεις να φας πανηγυρι εσυ.... θυμησου με

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
5ος οροφος ΓΑΔΑ

εκει θα πηγαινε

βαριες κουβεντες αυτες. τι δουλεια εχει η ΓΑΔΑ ρε γκομενα εισαι? ριξε μια επεξηγηση οχι το πμ αυτο καθεαυτο να δουμε τον αντιλογο. αλλιως εισαι εκθετος στην κοινοτητα των μελωνε

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μην αγχωνεσε

θα σου δωσει η αδερφη μου ενα..θα σε γνωρισει

σου πα δεν γνωριζω μπαζα... αι γαμησου τωρα και μην ασχοληθεις ξανα μαζι μου μιας και εισαι αναρχιδος και μονο να συκοφαντεις ξερεις χωρις στοιχεια.

Επισκέπτης
ο νατσος ο αλεξ71 και ο Kurtainaitis δεν σου εχουν πει πως δεν δεχονται να συζητησουν αλλο μαζι σου επειδη πιστευουν οτι εισαι ηλιθιος?

μιλάς τώρα για συζητήσεις που κάναμε με τον αλεξ για την παράσταση των δικηγόρων στις ρυθμίσεις των υπερχρεωμένων, και με τον κουρτιναιτις για την ΕΡΤ;

μια συζήτηση κάναμε με αντιπαράθεση ΠΟΛΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ, μερικά εκ των οποίων αξιοσέβαστα (των συνομιλητών μου)

ο νάτσος κάτι είπα και μου έριξε μια βρισιά, αυτό ήταν όλο με δαύτον

αυτά εσύ τα θεωρείς αντιπάθειες και προστριβές;

μ εσένα το πράμα δεν παλεύεται, και το βασικό πρόβλημα είναι ότι σχεδόν ποτέ δεν παραθέτεις επιχειρήματα, ακόμη και σε σοβαρές συζητήσεις

αντίθετα, αρέσκεσαι σε βρισιές, σε ραντεβού για να δείρεις , κλπ, κλπ, κλπ

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
σου πα δεν γνωριζω μπαζα... αι γαμησου τωρα και μην ασχοληθεις ξανα μαζι μου μιας και εισαι αναρχιδος και μονο να συκοφαντεις ξερεις χωρις στοιχεια.
καλα του τα ειπες τυπε

παρτου τον αερα

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
URL]]

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μιλάς τώρα για συζητήσεις που κάναμε με τον αλεξ για την παράσταση των δικηγόρων στις ρυθμίσεις των υπερχρεωμένων, και με τον κουρτιναιτις για την ΕΡΤ;

μια συζήτηση κάναμε με αντιπαράθεση ΠΟΛΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ, μερικά εκ των οποίων αξιοσέβαστα (των συνομιλητών μου)

ο νάτσος κάτι είπα και μου έριξε μια βρισιά, αυτό ήταν όλο με δαύτον

αυτά εσύ τα θεωρείς αντιπάθειες και προστριβές;

μ εσένα το πράμα δεν παλεύεται, και το βασικό πρόβλημα είναι ότι σχεδόν ποτέ δεν παραθέτεις επιχειρήματα, ακόμη και σε σοβαρές συζητήσεις

αντίθετα, αρέσκεσαι σε βρισιές, σε ραντεβού για να δείρεις , κλπ, κλπ, κλπ

Τι επιχειρηματα ρε ηλιθιε? που ηταν δικηγορος ο αλλος και διαφωνουσες μαζι του σε θεματα νομικα ενω δεν εχεις ιδεα και σε βαρεθηκε και δεν απαντησε μετα ξανα? (αλεξ71)  :2funny: :2funny: :2funny:
σου ειπα το να σε πω ηλιθιο δεν ειναι βρισια ειναι η πραγματικοτητα... ετσι οιπως φερεσαι εδω μεσα για μενα ηλιθιος εισαι... εγω δεν ειπα στο ραντεβου οτι θα ερθω να σε δειρω εσυ χεστηκες πανω σου εγω σου ειπα οτι θα τρωγες μερικες φαπες να ρθεις στα ισα σου γιατι εισαι κωλοπαιδι για αυτο.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Οταν σου λεω εγω οτι ειναι ψευτης και ηλιθιος... ξερεις ποσες φορες μου το χει πει αυτο με την αδερφη του? οτι θα με εφερνε σπιτι της σαν γμια και θα ελεγε απο εδω ο καλος μου.... χαχαχα

αυτος μονος του τα φανταζεται οτι του πδαω την αδερφη και συφιλιαζεται , ποιος ξερει τι εχει παιχτει απεξω με το στυλακι μου με καναν αλλον και την αδερφη του και την πληρωνω εγω τωρα. Αλλα θα τον λιωσω αμα συνεχισει ετσι του το λεω να το ξερει.

αστο αυτο ξερει τι λεει. εχει προιστορια ο φουφουτος γιαυτο το φερνει παραδειγμα. πηρε με τους κλωτσους εναν γαμπρουλη που ηταν κουναβι  :s&m_1:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ολοι σε εχουν βαρεθει στην ΕΡΤ κανεις δεν συζηταει μαζι σου ειναι που χεις επιχειρηματα εσυ... τοτε με τον Ολυμπιακο στο θρεντ με τον τελικο τα ξεχασες τι ειχες κανει?

μλκας τελειως εισαι? μην επιμενεις αλλο με εκνευριζεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom