Νέα

Το ανδρικο φυλο εχει ξεφτυλιστει εντελως

• Μέλος που άνοιξε το νήμα oxi_agapes_mono_sex
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 507
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Στο μεταξυ το κορυφαιο ολων ειναι που σε καποια φαση λεει ο αχαχουχας "χαχα καταλαβα τι εισαι και δεν βγηκα μαζι σου"...

μονος του ηρθε να μου πιασει κουβεντα στο πμ
μονος του μου προτεινε (δεν θυμαμαι να του εδωσα και απαντηση)
μονος του τωρα λεει οτι καταλαβε τι ειμαστε και δεν βγαινει μαζι μας

:2funny: :2funny: :2funny:

χειροτερος και απο τον σκιουρο που τον εχουν βαρεθει ολοι λογω της ηλιθιοτητας του

εισαι μεγαλο αρχιδακι..

εισαι πολυ μεγαλο αρχιδακι και μιλας για ΠΜ αλλων..οτι και να ειναι αυτα...οσο αχαχουχας και να ειναι ο αλλος...

μαζεψου...εχω και εγω Pm σου απο εκεινο το σκηνικο με τον περσονα αλλα ποτε δεν τα ανεφερα

μαζεψου μικρε..πλακα κανουμε εδω μεσα αλλα το προσωπικο ειναι προσωπικο

Επισκέπτης
Οχι δεν ειπες αυτο.... γενικα πολλα σου ξεφευγουν. Και οπως αποδεικνυεται εισαι φουστανι.

Οποιος ειναι μαγκας και οντως δουλευει λεει που δουλευει και αν περασει καποιος πέρασε. Ειδες που φοβασαι κατα βαθος?

είσαι τόσο χαζός που σου φαίνεται παράξενο όταν κάποιος σου λέει ότι δουλεύει;

και φτάνεις στο σημείο να ζητάς διεύθυνση από τη δουλειά του για να πας να τον δεις;

έννοια σου και πιστεύω κάποτε θα σου δοθεί η ευκαιρία να επισκφτείς μέρη που θα δεις από κοντά ανθρώπους να δουλεύουν

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
πες μας εσυ που επαιζες 5χ5 στα παρκα με τα πακια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Γραψε καμια κριτικη να ξερει καθε κοτα που να παει στο εξης για παρκιαδες

δε λες εεεεεεεεε? ντρεπεσαι και για αυτα οπως το ΠΙΚΠΑ σχολειο σου

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Οχι δεν ειπες αυτο.... γενικα πολλα σου ξεφευγουν. Και οπως αποδεικνυεται εισαι φουστανι.

Οποιος ειναι μαγκας και οντως δουλευει λεει που δουλευει και αν περασει καποιος πέρασε. Ειδες που φοβασαι κατα βαθος?
Γιατι δεν λες εσυ που δουλευεις (στο wc σιγουρα) να περασει να σου πει μια καλησπερα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
εισαι μεγαλο αρχιδακι..

εισαι πολυ μεγαλο αρχιδακι και μιλας για ΠΜ αλλων..οτι και να ειναι αυτα...οσο αχαχουχας και να ειναι ο αλλος...

μαζεψου...εχω και εγω Pm σου απο εκεινο το σκηνικο με τον περσονα αλλα ποτε δεν τα ανεφερα

:think:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
είσαι τόσο χαζός που σου φαίνεται παράξενο όταν κάποιος σου λέει ότι δουλεύει;

και φτάνεις στο σημείο να ζητάς διεύθυνση από τη δουλειά του για να πας να τον δεις;

έννοια σου και πιστεύω κάποτε θα σου δοθεί η ευκαιρία να επισκφτείς μέρη που θα δεις από κοντά ανθρώπους να δουλεύουν

Ναι για σενα μου φαινεται απιστευτο... εγω αμα σε ειχα στην δουλεια συναδελφο και ελεγες τετοιες μαλακιες θα σου κοβα φαπες καθε μερα μεχρι να ρθεις στα ισια σου.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μονο αν παρει πρωτο μισθο 1200 ευρω  :sunglasses:
τι τον περασες ρε τον Μπολντη ? για παρακατιανο σαν εμας ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
ρε ηλιθιε λεγε που δουλευεις να ερθω να τα συζητησουμε και απο κοντα.... βλακα καραγκιοζη αντε κατσε στα αυγα σου μπουλη  θα μου πεις κιολας κανεις υπομονη σαχλαμαρακο :P

1. ΚΗΦΗΣΙΩΤΗΣ
2. ΔΑΠίτης
3. ΤΕΙτζής που λέει ψέματα ότι είναι ΑΕΙ
4. ΤΑΕΚWOΝΤΙΣΤΑΣ που κλεινει ραντεβου για να δειρει
5. ΤΕΜΠΕΛΗΣ
6. ΑΝΕΡΓΟΣ
7. ΛΟΥΦΑΔΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ
8. ΦΥΓΟΠΟΝΟΣ (ΤΟΥ ΔΩΣΑΝ ΜΟΝΙΜΗ ΔΟΥΛΕΙΆ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΡΝΗΘΗΚΕ)
9. ΑΓΑΜΗΤΟΣ
10. ΟΥΤΕ ΠΜ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ

πιστεύεις ότι άνθρωπο που έχει ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΜΑΖΕΜΕΝΑ αξίζει να τον δει κανείς από κοντά;

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
πρώτη φορά ακούω ότι θεωρείται μαγκιά η δουλειά (ανεξήγητη μαλακία)
για μένα μαγκιά είναι να καταφέρνεις να μαζεύεις
χαρτί χωρίς δουλειά

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
εισαι μεγαλο αρχιδακι..

Βαλε λαδι και ελα βραδυ

Επισκέπτης
Ναι για σενα μου φαινεται απιστευτο... εγω αμα σε ειχα στην δουλεια συναδελφο και ελεγες τετοιες μαλακιες θα σου κοβα φαπες καθε μερα μεχρι να ρθεις στα ισια σου.

δε θα προλάβαινες γιατί τη δεύτερη μέρα ο καφές σου αντί για ζάχαρη θα είχε νιτρογλυκερίνη...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
εισαι μεγαλο αρχιδακι..

:huh: :huh: :huh: :huh: :huh:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
δε θα προλάβαινες γιατί τη δεύτερη μέρα ο καφές σου αντί για ζάχαρη θα είχε νιτρογλυκερίνη...

χαχχαχα θα τρωγες κατι κλοτσιες μλκα ... θα σε ειχα κανει ανθρωπο

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
1. ΚΗΦΗΣΙΩΤΗΣ
2. ΔΑΠίτης
3. ΤΕΙτζής που λέει ψέματα ότι είναι ΑΕΙ
4. ΤΑΕΚWOΝΤΙΣΤΑΣ που κλεινει ραντεβου για να δειρει
5. ΤΕΜΠΕΛΗΣ
6. ΑΝΕΡΓΟΣ
7. ΛΟΥΦΑΔΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ
8. ΦΥΓΟΠΟΝΟΣ (ΤΟΥ ΔΩΣΑΝ ΜΟΝΙΜΗ ΔΟΥΛΕΙΆ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΡΝΗΘΗΚΕ)
9. ΑΓΑΜΗΤΟΣ
10. ΟΥΤΕ ΠΜ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ

πιστεύεις ότι άνθρωπο που έχει ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΜΑΖΕΜΕΝΑ αξίζει να τον δει κανείς από κοντά;

Οχι εγω ειπα να σε δω απο κοντα... εσυ δεν θα με δεις γιατι εισαι χεστης. Εγω σου ειπα αυτα που λεμε εδω λεγε που δουλευεις να ερθω να τα πουμε και απο κοντα να δω και τις δουλειες σου βλακομουτρο που καθεσαι και κραζεις τους ανεργους της ερτ και αλλους.

Επισκέπτης
χαχχαχα θα τρωγες κατι κλοτσιες μλκα ... θα σε ειχα κανει ανθρωπο

η συζήτηση είναι άτοπη γιατί απλά δε θα μπορούσες να είσαι στη δουλειά που είμαι για πολλούς λόγους

οι οποίοι έχουν να κάνουν κυρίως με το ποιόν σου

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
η συζήτηση είναι άτοπη γιατί απλά δε θα μπορούσες να είσαι στη δουλειά που είμαι για πολλούς λόγους

οι οποίοι έχουν να κάνουν κυρίως με το ποιόν σου

Ε λεγε που εισαι μωρη κοκκινοσκουφιτσα να ερθω... δεν θα ερθω για συνεντευξη θα ερθω να τα πουμε να δω και που δουλευεις που μπαινεις εδω μεσα να κραξεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom