Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
Ασχολεισαι πολυ ομως μαζι μου βλεπω .......
ναι εγω ασχολουμαι μαζι σου ηλιθιε νο1 ... απο το βρακι μας εδω μεσα δεν ξεκολας.
Ασχολεισαι πολυ ομως μαζι μου βλεπω .......
Στο μεταξυ το κορυφαιο ολων ειναι που σε καποια φαση λεει ο αχαχουχας "χαχα καταλαβα τι εισαι και δεν βγηκα μαζι σου"...
μονος του ηρθε να μου πιασει κουβεντα στο πμ
μονος του μου προτεινε (δεν θυμαμαι να του εδωσα και απαντηση)
μονος του τωρα λεει οτι καταλαβε τι ειμαστε και δεν βγαινει μαζι μας
χειροτερος και απο τον σκιουρο που τον εχουν βαρεθει ολοι λογω της ηλιθιοτητας του
Οχι δεν ειπες αυτο.... γενικα πολλα σου ξεφευγουν. Και οπως αποδεικνυεται εισαι φουστανι.
Οποιος ειναι μαγκας και οντως δουλευει λεει που δουλευει και αν περασει καποιος πέρασε. Ειδες που φοβασαι κατα βαθος?
πες μας εσυ που επαιζες 5χ5 στα παρκα με τα πακια
Γραψε καμια κριτικη να ξερει καθε κοτα που να παει στο εξης για παρκιαδες
Γιατι δεν λες εσυ που δουλευεις (στο wc σιγουρα) να περασει να σου πει μια καλησπεραΟχι δεν ειπες αυτο.... γενικα πολλα σου ξεφευγουν. Και οπως αποδεικνυεται εισαι φουστανι.
Οποιος ειναι μαγκας και οντως δουλευει λεει που δουλευει και αν περασει καποιος πέρασε. Ειδες που φοβασαι κατα βαθος?
εισαι μεγαλο αρχιδακι..
εισαι πολυ μεγαλο αρχιδακι και μιλας για ΠΜ αλλων..οτι και να ειναι αυτα...οσο αχαχουχας και να ειναι ο αλλος...
μαζεψου...εχω και εγω Pm σου απο εκεινο το σκηνικο με τον περσονα αλλα ποτε δεν τα ανεφερα
μαζεψου μικρε..πλακα κανουμε εδω μεσα αλλα το προσωπικο ειναι προσωπικο
είσαι τόσο χαζός που σου φαίνεται παράξενο όταν κάποιος σου λέει ότι δουλεύει;
και φτάνεις στο σημείο να ζητάς διεύθυνση από τη δουλειά του για να πας να τον δεις;
έννοια σου και πιστεύω κάποτε θα σου δοθεί η ευκαιρία να επισκφτείς μέρη που θα δεις από κοντά ανθρώπους να δουλεύουν
έννοια σου και πιστεύω κάποτε θα σου δοθεί η ευκαιρία να επισκφτείς μέρη που θα δεις από κοντά ανθρώπους να δουλεύουν
ρε ηλιθιε λεγε που δουλευεις να ερθω να τα συζητησουμε και απο κοντα.... βλακα καραγκιοζη αντε κατσε στα αυγα σου μπουλη θα μου πεις κιολας κανεις υπομονη σαχλαμαρακο
εισαι μεγαλο αρχιδακι..
εισαι πολυ μεγαλο αρχιδακι και μιλας για ΠΜ αλλων..οτι και να ειναι αυτα...οσο αχαχουχας και να ειναι ο αλλος...
μαζεψου...εχω και εγω Pm σου απο εκεινο το σκηνικο με τον περσονα αλλα ποτε δεν τα ανεφερα
Ναι για σενα μου φαινεται απιστευτο... εγω αμα σε ειχα στην δουλεια συναδελφο και ελεγες τετοιες μαλακιες θα σου κοβα φαπες καθε μερα μεχρι να ρθεις στα ισια σου.
γιατι να ξεκολλησω τυπε μου ?ναι εγω ασχολουμαι μαζι σου ηλιθιε νο1 ... απο το βρακι μας εδω μεσα δεν ξεκολας.
εισαι μεγαλο αρχιδακι..
δε θα προλάβαινες γιατί τη δεύτερη μέρα ο καφές σου αντί για ζάχαρη θα είχε νιτρογλυκερίνη...
1. ΚΗΦΗΣΙΩΤΗΣ
2. ΔΑΠίτης
3. ΤΕΙτζής που λέει ψέματα ότι είναι ΑΕΙ
4. ΤΑΕΚWOΝΤΙΣΤΑΣ που κλεινει ραντεβου για να δειρει
5. ΤΕΜΠΕΛΗΣ
6. ΑΝΕΡΓΟΣ
7. ΛΟΥΦΑΔΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ
8. ΦΥΓΟΠΟΝΟΣ (ΤΟΥ ΔΩΣΑΝ ΜΟΝΙΜΗ ΔΟΥΛΕΙΆ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΡΝΗΘΗΚΕ)
9. ΑΓΑΜΗΤΟΣ
10. ΟΥΤΕ ΠΜ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ
πιστεύεις ότι άνθρωπο που έχει ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΜΑΖΕΜΕΝΑ αξίζει να τον δει κανείς από κοντά;
Βαλε λαδι και ελα βραδυ
χαχχαχα θα τρωγες κατι κλοτσιες μλκα ... θα σε ειχα κανει ανθρωπο
πολιτισμενα πραματαχαχχαχα θα τρωγες κατι κλοτσιες μλκα ... θα σε ειχα κανει ανθρωπο
η συζήτηση είναι άτοπη γιατί απλά δε θα μπορούσες να είσαι στη δουλειά που είμαι για πολλούς λόγους
οι οποίοι έχουν να κάνουν κυρίως με το ποιόν σου