η aegean πεταει στισ 2 το μεσημερι με αυτο το εισιτ. και η ολυμπιακη στισ 6 το πρωι και αργα το βραδυ, δεν θυμαμαι την ωρα.μην κολλησουμε ομως εκει.μπορεις να μπεις στα site τους να το δεις.τωρα το ειδα.παντα θα βρισκεις και φθηνοτερα και ακριβοτερα εισιτ. αρκει να ψαξεις.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Το αίσχος της Aegean Airlines
- Μέλος που άνοιξε το νήμα psixiatros
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 168
- Εμφανίσεις 9K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
pisoxostis
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 53
- Πόντοι
- 4.545
ποιες ειναι οι διαδικασιες που πρεπει να κανεις για να αγορασεις μετοχες μιας εταιριας?
2)πως μπορεις μονος σου να αγορασεις μετοχες?
Μεσω e-banking (πληρωνεις προμηθεια στη τραπεζα).
ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
ποιες ειναι οι διαδικασιες που πρεπει να κανεις για να αγορασεις μετοχες μιας εταιριας?
1)πρεπει να αγορασεις μεσω μιας χρηματιστηριακης(χρηματιστη) και να τα σκασεις τζαμπα και σε αυτους?
3)και τελος..ξερεις καποιο site που να τα λεει αναλυτικα?
ό,τι και να κάνεις θα πληρώσεις προμήθειες.... αν κάνεις και συνεχείς κινήσεις οι προμήθειες θα κατεβαίνουν...
Μεσω e-banking (πληρωνεις προμηθεια στη τραπεζα).
αυτος τελικα ειναι καλος..
σε πληροφορει η τραπεζα για τις διαθεσιμες μετοχες,δινεις εντολη σε εναν υπαλληλο να αγορασει καποιες
η επιλεγεις εσυ απο το ιντερνετ και βαζεις τον αριθμο λογαριασμου σου?
υπαρχει καποιο προγραμματακι στον υπολογιστη?
pisoxostis
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 53
- Πόντοι
- 4.545
αυτος τελικα ειναι καλος..
σε πληροφορει η τραπεζα για τις διαθεσιμες μετοχες,δινεις εντολη σε εναν υπαλληλο να αγορασει καποιες
η επιλεγεις εσυ απο το ιντερνετ και βαζεις τον αριθμο λογαριασμου σου?
υπαρχει καποιο προγραμματακι στον υπολογιστη?
Πας σε ενα υποκαταστημα τραπεζας οπου εχεις ηδη καποιον καταθετικο λογαριασμο
η ανοιγεις εναν νεο. Ενεργοποιεις τις υπηρεσιες e-banking.
Ανοιγεις μια μεριδα για χρηματιστηριακες συναλλαγες.
Συνδεεις το χαρτοφυλακιο σου με ενα καταθετικο λογαριασμο.
Αγοραζεις και πουλας σε πραγματικο χρονο χωρις να επεμβει κανεις υπαλληλος, χωρις
να χρειαστει να εγκαταστησεις καποιο προγραμμα.
Προκειται για web service το οποιο απαιτει εναν browser μονο.
Ετσι τουλαχιστον δουλευει η eurobank.
Ισως να μην εχω αποδωσει σωστα καποιον ορο, παει καιρος απο τοτε που ενεργοποιησα τις χρηματιστηριακες συναλλαγες μεσω
e-banikng.
imaginas.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 616
1)πρεπει να αγορασεις μεσω μιας χρηματιστηριακης(χρηματιστη) και να τα σκασεις τζαμπα και σε αυτους?
3)και τελος..ξερεις καποιο site που να τα λεει αναλυτικα?
1)Οι αγορές γίνονται μόνο μέσω χρηματιστηριακών ή τραπεζών που συνεργάζονται με χρηματιστηριακές.Προμήθεια πληρώνεις,δεν την αποφεύγεις.
2)Απλώς επιλέγεις ποια μετοχή,παίρνεις τηλ/νο την χρηματιστηριακή στην οποία έχεις ανοίξει λογ/σμό προηγουμένως και τους λες:παράδειγμα: Αγορά 50 μετοχών της τάδε τράπεζας στα 12€ και αν είναι ανοιχτή αγοράζουν για λογ/σμό σου.Μέσα σε 24 ώρες πρέπει να πληρώσεις το ποσό.Μπορείς να τους πεις μόνο τα τεμάχια και την εταιρεία και να δώσεις τιμή market οπότε θα την αγοράσουν στην τρέχουσα τιμή.
3)Δεν ξέρω κάποια σελίδα...
pisoxostis
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 53
- Πόντοι
- 4.545
1)Οι αγορές γίνονται μόνο μέσω χρηματιστηριακών ή τραπεζών που συνεργάζονται με χρηματιστηριακές.Προμήθεια πληρώνεις,δεν την αποφεύγεις.
2)Απλώς επιλέγεις ποια μετοχή,παίρνεις τηλ/νο την χρηματιστηριακή στην οποία έχεις ανοίξει λογ/σμό προηγουμένως και τους λες:παράδειγμα: Αγορά 50 μετοχών της τάδε τράπεζας στα 12€ και αν είναι ανοιχτή αγοράζουν για λογ/σμό σου.Μέσα σε 24 ώρες πρέπει να πληρώσεις το ποσό.Μπορείς να τους πεις μόνο τα τεμάχια και την εταιρεία και να δώσεις τιμή market οπότε θα την αγοράσουν στην τρέχουσα τιμή.
3)Δεν ξέρω κάποια σελίδα...
Nα ξερεις οτι αν παιζεις ψιλικοκο ειναι πολυ πιθανο να σε γειωσουν
(αν απευθυνθεις σε μικρη - μη αξιοπιστη χρηματιστηριακη).
Καλυτερα μεσω internet, γινονται ολα αυτοματα.
Πας σε ενα υποκαταστημα τραπεζας οπου εχεις ηδη καποιον καταθετικο λογαριασμο
η ανοιγεις εναν νεο. Ενεργοποιεις τις υπηρεσιες e-banking.
Ανοιγεις μια μεριδα για χρηματιστηριακες συναλλαγες.
Συνδεεις το χαρτοφυλακιο σου με ενα καταθετικο λογαριασμο.
Αγοραζεις και πουλας σε πραγματικο χρονο χωρις να επεμβει κανεις υπαλληλος, χωρις
να χρειαστει να εγκαταστησεις καποιο προγραμμα.
Προκειται για web service το οποιο απαιτει εναν browser μονο.
Ετσι τουλαχιστον δουλευει η eurobank.
Ισως να μην εχω αποδωσει σωστα καποιον ορο, παει καιρος απο τοτε που ενεργοποιησα τις χρηματιστηριακες συναλλαγες μεσω
e-banikng.
εχω εμπορικη,μου ειπαν οτι θα μου ενεργοποησουν το web banking σε μια βδομαδα. ;)
πως ανοιγεις τις χρηματιστιριακες συναλλαγες?
ποσο ποσοστο πληρωνεις στην τραπεζα με καθε αγορα μετοχης?
imaginas.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 616
Nα ξερεις οτι αν παιζεις ψιλικοκο ειναι πολυ πιθανο να σε γειωσουν
(αν απευθυνθεις σε μικρη - μη αξιοπιστη χρηματιστηριακη).
Καλυτερα μεσω internet, γινονται ολα αυτοματα.
Μπα,έχουν αγριέψει τα πράγματα.Με το web banking φοβάμαι περισσότερο,μερικές φορές κολλάνε τα γαμημένα προγράμματα ή η σύνδεση σου και ενώ νομίζεις ότι αγόρασες,στο τέλος βλέπεις ότι δεν καταχωρήθηκε η εντολή.
imaginas.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 616
εχω εμπορικη,μου ειπαν οτι θα μου ενεργοποησουν το web banking σε μια βδομαδα. ;)
Κάνε αίτηση να σου ανοίξουν κωδικό και στο Σ.Α.Τ
Δεν ξέρω πόσο παίρνουν.Έχω καιρό να αγοράσω και δεν θυμάμαι.
pisoxostis
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 53
- Πόντοι
- 4.545
Αναλογα το ποσο που θα σπρωξεις και την τραπεζα. Οσα περισσοτερα σμπρωχνεις τοσο μικροτερο το ποσοστο.
Παντως ειναι σεβαστο. Μπες στο να δεις (ειναι της ταξης του 1% αν θυμαμαι καλα - δεν ειμαι σιγουρος).
Η μαλακια ομως ειναι αλλη. Χασεις-κερδισεις καθε φορα που κανεις μια συναλλαγη ενα στανταρ ποσοστο στο κρατανε για παρτη τους.
ΥΣΤ. Τελικα το γαμησαμε το θεμα ε (της AEGEAN)?
imaginas.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 616
Ε τι,για την ψυχή της μάνας τους κάνουν αυτή τη δουλειά;Έχουν έξοδα,προσωπικό,συνδρομές στο ΧΑΑ,κλπ κλπ
ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
Δημιουργία Λογαριασμού Επενδυτή στο Σ.Α.Τ: €10,00 μια φορά και τέρμα
Έξοδα ΧΑ: 0,014% της αξίας των συναλλαγών του πινακιδίου συν 0,05€ ανά εντολή που εκτελείται περίπου...
και ανάλογα το ποσό που χρεώνει κάθε χρηματιστηριακη για αγορα-πώληση.... δεν είναι πολύ υψηλό....
και φυσικά μιλάμε μόνο για ΧΑ....οι προμήθειες σε Χρηματιστήρια Παραγώγων, Ναυτιλιακών, έργων Τέχνης και Εμπορευμάτων έχουν διαφορετικές χρεώσεις....
Έξοδα ΧΑ: 0,014% της αξίας των συναλλαγών του πινακιδίου συν 0,05€ ανά εντολή που εκτελείται περίπου...
και ανάλογα το ποσό που χρεώνει κάθε χρηματιστηριακη για αγορα-πώληση.... δεν είναι πολύ υψηλό....
και φυσικά μιλάμε μόνο για ΧΑ....οι προμήθειες σε Χρηματιστήρια Παραγώγων, Ναυτιλιακών, έργων Τέχνης και Εμπορευμάτων έχουν διαφορετικές χρεώσεις....
Αναλογα το ποσο που θα σπρωξεις και την τραπεζα. Οσα περισσοτερα σμπρωχνεις τοσο μικροτερο το ποσοστο.
Παντως ειναι σεβαστο. Μπες στο να δεις (ειναι της ταξης του 1% αν θυμαμαι καλα - δεν ειμαι σιγουρος).
Η μαλακια ομως ειναι αλλη. Χασεις-κερδισεις καθε φορα που κανεις μια συναλλαγη ενα στανταρ ποσοστο στο κρατανε για παρτη τους.
ΥΣΤ. Τελικα το γαμησαμε το θεμα ε (της AEGEAN)?
επιστροφη στο θεμα της aegean
που σε λιγο δεν θα ειναι μονοπωλιο..
μενει να δουμε αν εναρμονισουν οι δυο εταιριες τις τιμες τους
η θα υπαρξει σκληρος ανταγωνισμος προς τα κατω..
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Γιατί, όταν είχαμε Aegean και παλιά Ολυμπιακή δεν είχαμε εναρμόνιση τιμών σε πτήσεις εσωτερικού;
Θυμάμαι ότι οι τιμές ανέβαιναν και κατέβαιναν με χρονική διαφορά 1-2 ημερών.
Ανταγωνισμός πραγματικός υπήρξε μια πολύ σύντομη χρονική περίοδο όταν στην Ελλάδα δραστηριοποιούνταν όλες μαζί οι:
Ολυμπιακή, Air Greece, Cronus, Aegean.
Μετά τις έφαγε όλες οι Aegean και τελείωσε η ιστορία.
Δεν νομίζω ότι ποτέ η Axon του Λιακουνάκου ήταν ανταγωνιστική σε πτήσεις εσωτερικού.
Τώρα το πραγματικό ερώτημα είναι αν μία χώρα σαν την Ελλάδα μπορεί να αντέξει 2 αεροπορικές εταιρείες ιδιαίτερα στις σημερινές συνθήκες.
Οπότε ή θα δούμε ανελέητο πόλεμο μεταξύ τους με σκοπό να μείνει μόνον μία ή εναρμόνιση τιμών.
Πιθανότερο το δεύτερο κατά τη γνώμη μο.
Ανταγωνισμός πραγματικός υπήρξε μια πολύ σύντομη χρονική περίοδο όταν στην Ελλάδα δραστηριοποιούνταν όλες μαζί οι:
Δεν νομίζω ότι ποτέ η Axon του Λιακουνάκου ήταν ανταγωνιστική σε πτήσεις εσωτερικού.
Τώρα το πραγματικό ερώτημα είναι αν μία χώρα σαν την Ελλάδα μπορεί να αντέξει 2 αεροπορικές εταιρείες ιδιαίτερα στις σημερινές συνθήκες.
Οπότε ή θα δούμε ανελέητο πόλεμο μεταξύ τους με σκοπό να μείνει μόνον μία ή εναρμόνιση τιμών.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Γιατί, όταν είχαμε Aegean και παλιά Ολυμπιακή δεν είχαμε εναρμόνιση τιμών σε πτήσεις εσωτερικού;
ασε μας ρε παπάρα που θυμάσαι;
χρειάζεται να θυμάσαι;
στην Ελλάδα τα καρτέλ από το γάλα μέχρι το πετρέλαιο ίδιες πουστιές κάνουν.
είτε είναι ενας ο νταβατζής, ειτε 2 είτε 10.
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Εσύ που είσαι κατά των καρτέλ να πηγαίνεις κολυμπώντας.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Εσύ που είσαι κατά των καρτέλ να πηγαίνεις κολυμπώντας.
εγώ πηγαίνω με διακτινισμό.
Beam me on board Mr Savra.
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
Η παρακμη των αεροπορικων εταιριων δεν ειναι χτεσινο φενομενο....Μονοεδω συνδυαζεται αρμονικα η υπερχρεωση και η ταλαιπωρια..Εχω πληρωσει περσυ Αθηνα-Ηρακλειο 120 ευρω..Μου εχει τυχει να περιμενω μεσα στο αεροπλανο 60 λεπτα επιπλεον απο την αναγραφωμενη στο εισητηριο ωρα απογειωσης.....
Καποιος θα αναρωτηθει τι φταιει η αεροπορικη για αυτο???Φταιει καθως οταν υπαρχει τραφικινγκ στο χιθροου,στο ντε γκολ και στα αλλα μεγαλα διεθνη αεροδρομια,η προτεραιοτητα στη χρηση των αεροδιαδρομων και κατα συνεπεια η σειρα αναχωρησης καθοριζονται απο το ποια εταιρια υπολογιζεται περισσοτερο απο το καθε αεροδρομιο...Δηλαδη μπραντ-νειμ....Φανταστειτε ποσο για τον πουτσο μας εχουν,και φυγαμε τελευταιοι απο ολα τα αεροπλανα που ηταν να απογειωθουν στις 16:00.....
Καποιος θα αναρωτηθει τι φταιει η αεροπορικη για αυτο???Φταιει καθως οταν υπαρχει τραφικινγκ στο χιθροου,στο ντε γκολ και στα αλλα μεγαλα διεθνη αεροδρομια,η προτεραιοτητα στη χρηση των αεροδιαδρομων και κατα συνεπεια η σειρα αναχωρησης καθοριζονται απο το ποια εταιρια υπολογιζεται περισσοτερο απο το καθε αεροδρομιο...Δηλαδη μπραντ-νειμ....Φανταστειτε ποσο για τον πουτσο μας εχουν,και φυγαμε τελευταιοι απο ολα τα αεροπλανα που ηταν να απογειωθουν στις 16:00.....
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Η παρακμη των αεροπορικων εταιριων δεν ειναι χτεσινο φενομενο....Μονοεδω συνδυαζεται αρμονικα η υπερχρεωση και η ταλαιπωρια..Εχω πληρωσει περσυ Αθηνα-Ηρακλειο 120 ευρω..Μου εχει τυχει να περιμενω μεσα στο αεροπλανο 60 λεπτα επιπλεον απο την αναγραφωμενη στο εισητηριο ωρα απογειωσης.....
Τα της εναερίου κυκλοφορίας στους Ευρωπαϊκούς ουρανούς τα καθορίζει το Eurocontrol στις Βρυξέλλες.
Και μάλλον δεν σου έχει τύχει να έχει ουρά για απογείωση στο Ντε Γκωλ ή στην Φρανκφούρτη.
Για να μας έβαζες και καμιά φωτογραφία με τα αεροπλάνα της Air France και της Lufthansa να κόβουν δρόμο από το γκαζόν και να μπαίνουν μπροστά στην ουρά.
Θα ήθελα να το έβλεπα αυτό.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 5K