Νέα

Το αίσχος της Aegean Airlines

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psixiatros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
καλησπερα παιδια.δεν ειναι ακριβως .ετσι για την aegean.καταρχας ειναι ιδιωτικη εταιρεια και κοιταζει το κερδος της οπως όλες οι εταιρεεσ στον κοσμο.επειτα αν η πτηση για καποιο λογο εχει σημαντικη καθυστερηση αρκετων ωρων, σε αποζημειωνει με το να σου δινει αλλο εισιτηριο ανοιχτο για αλλο προορισμο (μου εχεισ συμβει).οσο για τις προσφορες, πραγματι ειναι λιγες, αλλα εγω για παραδειγμα, εβγαλα για 2 ατομα εισιτ, αθηνα-χανια με επιστροφη με 180 ευρω!τα εκλεισα αρχες μαιου και πεταγα απο αθηνα στισ 5 τα ξημερωματα και επεστρεψα απο χανια στισ 10 το βραδυ περιπου.μιλαω για τωρα. 20-27 ιουλιου για τις καλοκαιρινες διακοπες.αλλα τα εκλεισα απο αρχες μαιου.και η athens airways οταν πρωτοβγηκε εβγαλε καποια εισιτ με 25-30 ευρω αλλα αργοτερα εγινε η πιο ακριβη εταιρεια απο ολες.μην ειμαστε υπερβολικοι σε ολα.

Οι αποζημιώσεις προβλέπονται και από την Ε.Ε δεν μας κάνει χάρη καμία εταιρεία.Σαφώς και κοιτάζει το κέρδος της.Απλώς δεν είναι πιο φθηνή από την Ο.Α εκεί είναι το θέμα.

saras

Μέγας
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Κριτικές
11
Like
134
Πόντοι
4.160
η ολυμπιακη ομως δεν εδωσε ποτε εισιτ. σαν αποζημιωση.και οτιδηποτε ηλέκτρονικο πωλειται εντος Ε.Ε. ειναι υποχρεωτικο να εχει 2 χρονια εγγυηση αλλα τα περισσοτερα που παιρνουμε εχουν μονο ενα χρονο εγγυηση.γραμμενη την εχουμε σαν χωρα την Ε.Ε.....

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
η ολυμπιακη ομως δεν εδωσε ποτε εισιτ. σαν αποζημιωση.και οτιδηποτε ηλέκτρονικο πωλειται εντος Ε.Ε. ειναι υποχρεωτικο να εχει 2 χρονια εγγυηση αλλα τα περισσοτερα που παιρνουμε εχουν μονο ενα χρονο εγγυηση.γραμμενη την εχουμε σαν χωρα την Ε.Ε.....

Και ομως σε περιπτωση που διεκδικησεις διετη εγγυηση θα σου τη δωσουν.

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616

Για να πάρεις πίσω εισιτήριο δωρεάν πρέπει να υπάρχει σημαντικός λογος και όχι για 10-20 λεπτά καθυστέρησης.

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Για να πάρεις πίσω εισιτήριο δωρεάν πρέπει να υπάρχει σημαντικός λογος και όχι για 10-20 λεπτά καθυστέρησης.

Αν Υπαρξει μεγαλη καθυστερηση νπομιζω οτι δικαιουται ο επιβατης και χρηματικη αποζημιωση.

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Μπορει η αegean να ειναι ποιο ακριβη αλλα δεν εχει ποτε καθυστερηση στα δρομολογια και αμα τυχον καθυστερηση τα επομενα εισητηρια ειναι δωρεαν διοτι σε καθυστερησαν.α και δεν πεταει με σαραβαλα ελικοφορα της ολυμπιακης αλλα ειναι ολα καινουρια τα σκαφη της,οποτε καλυτερα ποιο ακριβα τα εισητηρια και να παω ασφαλης στον προορισμο μου παρα ποιο φτηνα και σαραβαλα αεροπλανα με κινδυνο να πεθανω λογω παλαιοτητας και ελλιπης συντηρησης των αεροπλανων της Ο.Α. 
Αρες μαρες κουκουναρες.
Ταξιδευω πολυ συχνα μες την Αιγαιου.
Σε καμια περιπτωση δεν δεχομαι ομως οτι τα αεροπλανα της ΟΑ ειναι ασυντηρητα.
Καλο θαναι να προσεχουμε τι λεμε λοιπον.

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Μόνο σε ματαίωση μιας πτήσης ή αν σου αρνηθούν να επιβιβαστείς παίρνεις αποζημίωση.Σύμφωνα με την οδηγία της Ε.Ε αν καθυστερήσει η πτήση πάνω από τις 2 ώρες ανάλογα με την απόσταση που θα πας παίρνεις πίσω το εισιτήριο σου,γεύματα ή/και ξενοδοχειο.

saras

Μέγας
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Κριτικές
11
Like
134
Πόντοι
4.160
μα νομιζω οτι το εγραψα ξεκαθαρα πιο πανω...ειχα καθυστερηση λιγες ωρες και σαν αποζημιωση μου εδωσαν εισιτ.δεν ειπα οτι μου εδωσαν για 10-20 λεπτα καθυστερηση.δεν υποστηριζω την aegean και ριχνω ολο το αναθεμα στην ολυμπιακη.απλα ξεκαθαριζω καποια πραγματα σε πιο αντικειμενικη βαση.και δεν ειναι σε ολα τα δρομολογια πιο ακριβη η aegean σε σχεση με την ολυμπιακη.ασ μπει οποιος θελει στα site των 2 εταιρειων να συγκρινει τιμες και δρομολογια.υπαρχουν και πιο φθηνα και πιο ακριβα.απλα την aegean την θεωρω πιο αξιοπιστη.με την ολυμπιακη ειμαστε πιο πολυ δεμενοι συναισθηαμτικα.τα τελευταια χροναι ομως ειχε απαξιωθει πολυ.μακαρι να αλλαξει με τον βγενο...

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Το έκανα φίλε σε προηγούμενη σελίδα.Από τις σελίδες των εταιρειών για ίδιες ημερομηνίες και ίδιο προορισμό η Ο.Α και πιο φθηνή είναι και πετάει σε καλύτερες ώρες.Η Ο.Α έχει εκπληκτικά slots μερικά εκ των οποίων η διοίκηση που εξυπηρετούσε συμφέροντα για το κλείσιμο,τα έχασε.Ούτε τα πούλησαν οι μαλάκες.Όπως της Γενεύης.Δεν υπάρχουν πολλές εταιρείες που φτάνουν στις 12:00 το μεσημέρι σε μια πόλη σαν την Γενεύη.Έκοψαν ένα κερδοφόρο δρομολόγιο και το έχασαν.Όπως και του Gatwick.Πάλι καλά που το heathrow το κράτησαν...

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Και ομως... Παραλιγο να με κανουν ban.
Δεν ειδα ομως ευαισθησια οταν καποιος εχθες εβριζε τον Ρεμο.

δεν ειπαν οτι κανει βιζιτες ομως.

τι ειπες για την τζουλια ρε?

εχεις ακουσει κατι συγκεκριμενο?

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
..........
Η ασφάλεια μιας εταιρείας βγαίνει σε συνάρτηση με τον αριθμό των πτήσεων.Οι αμερικάνικες εταιρείες έχουν πολλά ατυχήματα αλλά και ασύγκριτα περισσότερες πτήσεις σε σχέση με Ολυμπιακή.
Δηλαδη η ΑΝΑ και η Lufthansa,ποσα ατυχηματα θα επρεπε να εχουν ετησιως?

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616

Φίλε μου,και αν είχα ακούσει,δε θα το έγραφα σε φόρουμ.Άσε που δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα επειδή δεν μου περισσεύουν λεφτά να αγοράσω τίποτα...

saras

Μέγας
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Κριτικές
11
Like
134
Πόντοι
4.160
συνμπουρδελιαρη μου, ολα ειναι σχετικα.και εγω για 9 σεπτεμβριου αθηνα θεσσαλονικη βρηκα με aegean 60 ευρω (με φορους) και με την ολυμπιακη το ειχε στα 77.δεν λεει κατι αυτο.αν ψαξεις παντα βρισκεις αυτο που σε συμφερει. ;)

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545

Οχι. Απλα υποννοουμενα οτι δεν γαμει (δηλαδη τι ημαινει αυτο)?
Αυτο ειναι χειροτερο απο το αλλο που ειπα εγω.
Κυκλοφορει οτι ο Χαρουλης ο φιλος της (στυλιστρια) κανει και αλλου ειδους δουλειες (συναδελφος του Ρεβη).
Σταματαω εδω για να μη σπαμαρω το θεμα.

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
συνμπουρδελιαρη μου, ολα ειναι σχετικα.και εγω για 9 σεπτεμβριου αθηνα θεσσαλονικη βρηκα με aegean 60 ευρω (με φορους) και με την ολυμπιακη το ειχε στα 77.δεν λεει κατι αυτο.αν ψαξεις παντα βρισκεις αυτο που σε συμφερει. ;)

Για ποιες πτήσεις;Τι ώρες;Οι βραδυνές και οι νυχτερινές είναι πάντα πιο φθηνές

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Οχι. Απλα υποννοουμενα οτι δεν γαμει (δηλαδη τι ημαινει αυτο)?
Αυτο ειναι χειροτερο απο το αλλο που ειπα εγω.
Κυκλοφορει οτι ο Χαρουλης ο φιλος της (στυλιστρια) κανει και αλλου ειδους δουλειες (συναδελφος του Ρεβη).
Σταματαω εδω για να μη σπαμαρω το θεμα.

φτου..

δεν εγινε ban :cheesy: :cheesy: :cheesy:

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Την πρώτη πρωινή η Ο.Α την δίνει με 77€ και η αντίστοιχη της Αιγαίου-1 ώρα αργότερα έχει 105€.Και αν συγκρίνουμε και ίδια κατηγορία εισιτηρίων,με περιορισμούς,η Ο.Α στα 77€ και η Αιγαίου στα 74€ αλλά φτάνει 09:45.Με τους φόρους απλές μεταβάσεις.
Πάλι η Ο.Α είναι φθηνότερη...

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Φίλε μου,και αν είχα ακούσει,δε θα το έγραφα σε φόρουμ.Άσε που δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα επειδή δεν μου περισσεύουν λεφτά να αγοράσω τίποτα...

ποιες ειναι οι διαδικασιες που πρεπει να κανεις για να αγορασεις μετοχες μιας εταιριας?

1)πρεπει να αγορασεις μεσω μιας χρηματιστηριακης(χρηματιστη) και να τα σκασεις τζαμπα και σε αυτους?

2)πως μπορεις μονος σου να αγορασεις μετοχες?

3)και τελος..ξερεις καποιο site που να τα λεει αναλυτικα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom