Νέα

Το αίσχος της Aegean Airlines

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psixiatros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Ο ανήλικος έγινε...μεσήλικος; :2funny: :2funny: :2funny:

Την επόμενη φορά ΒΡΑΣΙΔΑΣ 60 ή ΝΩΝΤΑΣ 78

helios747

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
κατι μου λεει οτι ο βγενο θα ριξει πολυ τις τιμες! η emirates που ειναι απ το ντουμπαι οπως και τα κεφαλαια που διαχειριζεται ο βγενο εχει τρελη τιμολογιακη πολιτικη το τελευταιο χρονο με αφορμη τη κριση! αυτη ξεκινησε τις τρελες προσφορες για ασια και ολοι οι αλλοι ακολουθησαν (singapore, thai, qatar, gulf) κατι ακουσα οτι την ονειρευεται να γινει η emirates της ευρωπης! ιδωμεν

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
κατι μου λεει οτι ο βγενο θα ριξει πολυ τις τιμες! η emirates που ειναι απ το ντουμπαι οπως και τα κεφαλαια που διαχειριζεται ο βγενο εχει τρελη τιμολογιακη πολιτικη το τελευταιο χρονο με αφορμη τη κριση! αυτη ξεκινησε τις τρελες προσφορες για ασια και ολοι οι αλλοι ακολουθησαν (singapore, thai, qatar, gulf) κατι ακουσα οτι την ονειρευεται να γινει η emirates της ευρωπης! ιδωμεν

Εγώ πιο πολύ περιμένω να δω ποιους προορισμούς θα κρατήσει και ποιους θα "φάει" καθώς επίσης και τι αεροπλάνα θα αγοράσει.Μέχρις στιγμής ξέρουμε ότι για την Ολυμπιακή τέλος οι ΗΠΑ ο Καναδάς και η Νότιος Αφρική.Επίσης ξέρουμε ότι θα φέρει κάποια νοικιασμένα στην αρχή.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Εγώ πιο πολύ περιμένω να δω ποιους προορισμούς θα κρατήσει και ποιους θα "φάει" καθώς επίσης και τι αεροπλάνα θα αγοράσει.Μέχρις στιγμής ξέρουμε ότι για την Ολυμπιακή τέλος οι ΗΠΑ ο Καναδάς και η Νότιος Αφρική.Επίσης ξέρουμε ότι θα φέρει κάποια νοικιασμένα στην αρχή.
Τα παλιά τι θα τα κάνουν? :think:

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Τα παλιά τι θα τα κάνουν? :think:

Τα περισσότερα θα συνεχίσουν να κάνουν πτήσεις με τη νέα εταιρεία.Αλλά επειδή δεν επαρκούν,και ήδη ενοικιάζονται κάποια από άλλες εταιρείες,θα πάρουν ενοικιασμένα.Αυτά που δε θα κρατήσουν δυστυχώς είναι τα Airbus A340 που χρησιμοποιούνταν για Νέα Υόρκη,Τορόντο/Μοντρεάλ,Γιοχάνεσμπουργκ,και ενίοτε για Παρίσι και Λονδίνο.

helios747

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δε σημαινει τιποτα! καμια σχεση με το αεροπλανο της ομωνυμης εταιρειας που επεσε στο γραμματικο το 2005, αν σε αυτο αναφερεσε! οι μικρες low cost εχουν τα περισσοτερα ατυχηματα τουλαχιστον στην ευρωπη! να ειναι τυχαιο!  τι μου θυμισες τωρα τοσοι ανθρωποι και σχεδον ολοι κυπριοι! (δηλαδη ΕΛΛΗΝΕΣ)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
δε σημαινει τιποτα! καμια σχεση με το αεροπλανο της ομωνυμης εταιρειας που επεσε στο γραμματικο το 2005, αν σε αυτο αναφερεσε! οι μικρες low cost εχουν τα περισσοτερα ατυχηματα τουλαχιστον στην ευρωπη! να ειναι τυχαιο!  τι μου θυμισες τωρα τοσοι ανθρωποι και σχεδον ολοι κυπριοι! (δηλαδη ΕΛΛΗΝΕΣ)
Σε λίγες μέρες είναι και η επέτειος! :(

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Τα περισσότερα θα συνεχίσουν να κάνουν πτήσεις με τη νέα εταιρεία.Αλλά επειδή δεν επαρκούν,και ήδη ενοικιάζονται κάποια από άλλες εταιρείες,θα πάρουν ενοικιασμένα.Αυτά που δε θα κρατήσουν δυστυχώς είναι τα Airbus A340 που χρησιμοποιούνταν για Νέα Υόρκη,Τορόντο/Μοντρεάλ,Γιοχάνεσμπουργκ,και ενίοτε για Παρίσι και Λονδίνο.
Εγώ διαβάζω πάντως ότι κάνει και αγορές αεροσκαφών...

Συμφωνία παραγγελίας για οκτώ καινούργια αεροσκάφη Q400 στα οποία περιλαμβάνονται τέσσερα Q400NextGen, υπέγραψε θυγατρική της MIG, με δικαίωμα αγοράς οκτώ επιπλέον αεροσκαφών Q400NextGen.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η αξία της παραγγελίας ανέρχεται σε περίπου $224 εκατ. και μπορεί να φθάσει τα $468 εκατ. εφόσον ασκηθεί το δικαίωμα αγοράς και των υπολοίπων οκτώ αεροσκαφών.
Τα αεροσκάφη Q400 και Q400NextGen θα ενταχθούν στον στόλο της Olympic Air τους επόμενους μήνες καθώς η παράδοση τους αρχίζει από τον Ιούλιο. Υπενθυμίζεται ότι η νέα εταιρεία, αναμένεται να αναλάβει το πτητικό έργο της παλιάς Ολυμπιακής από την 1η Οκτωβρίου.
"Το σχέδιό μας για τη συγκρότηση της Olympic Air, εφαρμόζεται με συνέπεια και εντατικό ρυθμό. Στόχος μας να παρουσιάσουμε από την 1η Οκτωβρίου στο επιβατικό κοινό ένα σύγχρονο στόλο με καινούργια αεροσκάφη υψηλής τεχνολογίας και μια νέα αεροπορική εταιρεία που θα προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου", δήλωσε ο πρόεδρος της MIG Ανδρέας Βγενόπουλος.
"Η αγορά των αεροσκαφών Q400 είναι σημαντικό μέρος του προγράμματος συγκρότησης του στόλου της Olympic Air το οποίο στοχεύει στην εισαγωγή υψηλού επιπέδου αεροπορικής τεχνολογίας στη σύνδεση του κέντρου με τις περιφέρειες στην Ελλάδα και τις βαλκανικές χώρες" δήλωσε ο Αντώνης Συμιγδαλάς, Διευθύνων Σύμβουλος της Olympic Air. "Το αεροσκάφος Q400, πρόσθεσε, έχει αποσπάσει την φήμη που έχει, επειδή προσφέρει άνεση στους επιβάτες, ταχύτητα, οικονομία στα καύσιμα, μειωμένη επίπτωση στο περιβάλλον και υψηλή τεχνολογία. Η νέα εσωτερική διαρρύθμιση των αεροσκαφών Q400NextGen προσφέρουν στους επιβάτες ακόμα μεγαλύτερη πολυτέλεια και πιστεύουμε ότι αναβαθμίζει το επίπεδο υπηρεσιών στα ελληνικά περιφερειακά δίκτυα".
"Καλωσορίζουμε την Marfin Investment Group και την Olympic Air στον αναπτυσσόμενο κατάλογο πελατών μας για αεροσκάφη Q400 turboprop" δήλωσε ο Garry R.Scott, πρόεδρος της Bombardier Commercial Aircraft. "Τα αεροπλάνα Q400 και Q400NextGen έχουν γίνει διάσημα σε όλον τον κόσμο, χάρη στην αποτελεσματική κατανάλωση καυσίμων, την άνεση των επιβατών και της ταχύτητας τους που επιτρέπει την συνεργασία με στόλο αεροσκαφών jet".
Σύμφωνα με το Dow Jones Newswires, το καλοκαιρινό ξεκίνημα της ελληνικής αεροπορικής εταιρείας, Νέα Ολυμπιακή, στηρίζει και η Flybe, διαθέτοντας τέσσερα αεροσκάφη Bombardier Q400 με πιλότους, πλήρωμα και μηχανική υποστήριξη.
Η συμφωνία “wet lease” θα διαρκέσει από τον Αύγουστο του 2009 έως το Σεπτέμβριο του 2010, όταν τα αεροσκάφη θα επιστρέψουν στην κατοχή της Flybe.
Mε βάση την Αθήνα, τα αεροσκάφη θα αποτελέσουν μέρος του στόλου της Νέας Ολυμπιακής, λειτουργώντας με το πιστοποιητικό της Flybe (Flybe Airline Operating Certificate), θα στελεχωθούν εξ ολοκλήρου από πιλότους και πλήρωμα της Flybe, ενώ η συντήρηση θα γίνεται από μηχανικούς της Flybe.

solitonios

Τιμημένος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
teras1956 δεν υπάρχουν πολλές επιλογές για όλους τους προορισμούς.Σε μερικούς έχει πτήση μια φορά την ημέρα ιδίως στο εξωτερικό.

Ας πούμε ότι αποφασίζω σήμερα να αγοράσω αεροπορικό εισιτήριο για να πάω στην Φρανκφούρτη στις 16/9 με επιστροφή 19/9.
Έχω τις εξής επιλογές για απευθείας πτήσεις:
Ολυμπιακή
Aegean
Lufthansa.

Πάω σε κάθε εταιρείας τη σελίδα να πάρω απευθείας εισιτήριο.Ας δούμε τι βγάζει

Ολυμπιακή:OA165/OA168
Πτηση αναχώρησης 08:15 άφιξη 10:25 τοπική.
Πτήση επιστροφής 11:15  >>   15:05  >>
τιμή:245,93€ με τους φόρους

Aegean:  A31833/A31834  
>>>    >>>       18:55  >>   20:55
>>>    >>>       21:25   >>  01:10
Η πτήση είναι σε συνεργασία με άλλη εταιρεία (με τη Lufthansa)
τιμή:281,93€ με τους φόρους

Lufthansa ή ίδια πτήση 287€

Και ακριβότερη,και φτάνεις πολύ αργά οπότε χάνεις μια ολόκληρη ημέρα...

Είμαι σίγουρος ότι θα αναπολήσουμε την κρατική Ολυμπιακή πολλές φορές.Ιδίως αν συμβούν κάποια αστεία γεγονότα τύπου ΜΑΡΙΝΑ στην ακτοπλοΐα.Η οποία είναι ιδιωτική,αλλά καινούρια πλοία δεν υπάρχουν.Αφού βγάζουν και με αυτά πολλά λεφτά,γιατί να χτίσουν καινούρια;

Πριν από 4 μήνες πτήση ΑΤΗ - FRA & FRA - ATH

Lufthansa : 470 E

Aegean : 310 E

To ωραίο?Κι οι 2 πτήσεις πραγματοποιήθηκαν με Lufthansa αφού αυτές με βόλευαν

Επίσης (πριν Βγενο) πτήση JTR - ATH ΟΑ ακυρώθηκε λόγω κακοκαιρίας επειδή το αερΟπλάνο δεν θα ήταν ασφαλές.

Αegean? Στέλνει πιο μεγάλο αερπολάνο κι ανακοινώνει πως θα έχει διαθέσιμες θέσεις για αυτούς που δεν ταξίδεψαν με ΟΑ!

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
πες του βγενοπουλου να μην βαλει χρυση τουαλετα και τηλεοραση σε ενα τζετ

και να παρει εναν κεντρικο αμυντικο ρε γατε.(παντου τελικα κολλαει αυτο)

ελεος.

κολυμπανε στα δις και για τον παναθηναικο το γραφουνε στα παπαρια τους.

:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

helios747

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
gatto εισαι γατος! δεν ειδα το μυνημα σου! μαλλον δεν εχω το καταλληλο ονομα γι αυτο το thread, για αυτο αποχωρο! ευχομαι ασφαλεις πτησεις! σημ" το ονομα ειναι απο μερος τιτλου απο καποιο παλιο ηλεκτρονικο τραγουδι

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
πες του βγενοπουλου να μην βαλει χρυση τουαλετα και τηλεοραση σε ενα τζετ

και να παρει εναν κεντρικο αμυντικο ρε γατε.(παντου τελικα κολλαει αυτο)

ελεος.

κολυμπανε στα δις και για τον παναθηναικο το γραφουνε στα παπαρια τους.

:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Εδώ παρολίγο να διαλυθούν τα Ερασιτεχνικά τμήματα σας!
Άσε μας μωρέ με όλους τους δήθεν ευεργέτες... :tickedoff:

taz1975

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
Μπορει η αegean να ειναι ποιο ακριβη αλλα δεν εχει ποτε καθυστερηση στα δρομολογια και αμα τυχον καθυστερηση τα επομενα εισητηρια ειναι δωρεαν διοτι σε καθυστερησαν.α και δεν πεταει με σαραβαλα ελικοφορα της ολυμπιακης αλλα ειναι ολα καινουρια τα σκαφη της,οποτε καλυτερα ποιο ακριβα τα εισητηρια και να παω ασφαλης στον προορισμο μου παρα ποιο φτηνα και σαραβαλα αεροπλανα με κινδυνο να πεθανω λογω παλαιοτητας και ελλιπης συντηρησης των αεροπλανων της Ο.Α. 

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Μπορει η αegean να ειναι ποιο ακριβη αλλα δεν εχει ποτε καθυστερηση στα δρομολογια και αμα τυχον καθυστερηση τα επομενα εισητηρια ειναι δωρεαν διοτι σε καθυστερησαν.α και δεν πεταει με σαραβαλα ελικοφορα της ολυμπιακης αλλα ειναι ολα καινουρια τα σκαφη της,οποτε καλυτερα ποιο ακριβα τα εισητηρια και να παω ασφαλης στον προορισμο μου παρα ποιο φτηνα και σαραβαλα αεροπλανα με κινδυνο να πεθανω λογω παλαιοτητας και ελλιπης συντηρησης των αεροπλανων της Ο.Α. 

Τη τελευταια εβδομαδα πεταξα 2 φορες και τις δυο ειχε καθυστερηση 30-45 λεπτα.

DIMO

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
17
Like
10
Πόντοι
1.997
Συμφωνώ όσο αφορά την ακρίβεια στις ώρες των πτήσεων, αλλά διαφωνώ όσο αφορά τις συντηρήσεις των αεροσκαφών της Ολυμπιακής, η οποία εξακολουθεί να είναι από τις ασφαλέστερες εταιρείες. Να σημειώσω πως ταξιδεύω πάντα με Aegean (αν και ξέρω ότι είναι πιο ακριβή) γιατί φτάνει πάντα στην ώρα της.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom