psixiatros
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2009
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
δεν γαμάω εγώ,μόνο γαμιέμαι
και αυτό σου δίνει το δικαίωμα να αποκαλείς τον καθένα άχρηστο;
Ο άλλος που προγραμματίζει ένα ταξίδι δεν θα ρισκάρει να καθυστερήσει την κράτηση εισιτηρίων για το πότε θα δώσει η εταιρεία προσφορά.6 μήνες πριν έπρεπε να έχει καλύτερη τιμή,και δεν έχει.Αν είναι να ρισκάρω να φτάσω ένα μήνα πριν την αναχώρηση μήπως και βάλει καλύτερη τιμή,καλά κρασά.Και αν τότε το εισιτήριο από 250 πάει 350€;Όσον αφορά τις ώρες,αν πηγαίνεις για τουρισμό,θα πληρώσεις μια μέρα στο ξενοδοχείο για να κάνεις checkin στις 24:00.
Φίλε μη συγκρίνεις Aegean με Ολυμπιακή, είναι απλά ιεροσυλία... Όταν η Aegean πετάξει εκτός ευρώπης εδώ είμαστε και τα ξαναλέμε...
Και ποια Aegean...Για το παράρτημα της Luftahnsa μιλάμε ουσιαστικά. Και μπήκε και στη Star Alliance τώρα.
εχει δικιο ο φιλος σεβαλιε.ειναι σαν να συγκρινουμε ενα ταξι που δουλευει στην αθηνα,με ενα ταξι που ειναι σε καποιο χωριο.Φίλε μη συγκρίνεις Aegean με Ολυμπιακή, είναι απλά ιεροσυλία... Όταν η Aegean πετάξει εκτός ευρώπης εδώ είμαστε και τα ξαναλέμε...
Και ποια Aegean...Για το παράρτημα της Luftahnsa μιλάμε ουσιαστικά. Και μπήκε και στη Star Alliance τώρα.
καταρχην το βγενο δεν τον ξερω ουτε με ξερει.εγω προχθες(τριτη βραδυ) πηγα θεσσαλονικη-αθηνα με την athens airways(πολυ καλη εταιρια,εχει μονο lear jet), αναχωρησε στην ωρα τις απο θεσσαλονικη και εφτασε στην ωρα τις στην αθηνα.(προσφερουν και ουισκι στην βραδυνη πτηση)χρονος ταξιδιου 35 λεπτα.ΚΟΣΤΟΣ 87 ΕΥΡΩ ΑΠΛΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ.επιστροφη πεμπτη πρωι με aegean.αθηνα-θεσσαλονικη,καθηστερηση 15 λεπτα διοτι και καλα ο αεροδιαδρομος ητανε γεματος.διαρκεια ταξιδιου 45 λεπτα,ΚΟΣΤΟΣ 126 ΕΥΡΩ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ.οσο για τον βγενο μακαρι να βγει καλυτερος απο ολους στο θεμα των τιμων.αρκανσ ασε τις μαλακιες με τον βγενο και σοβαρεψου γιατι θα εχει μεγαλο γελιο το μεγαλειο της εταιριας που φτιαχνετε και αφου λες οτι εισαι κοντα του γιατι ζηταει παραταση τωρα το αφεντικο σου?
Δεν ειναι ετοιμος να διορθωση την ΟΑ και ολα τα κακως κειμενα?
Δεν προλαβαινετε και μαλλον θελετε ακομη 2 χρονια οχι ενα μηνα.
Γιατι δεν λες και σε ολους τους συναγωνιστες εδω τι εγινε με τους εγγλεζους και το Q400 στην επιστροφη απο την Χιο πριν μερικες μερες?
Οπως επισης δεν σε εχω ακουσει να μιλας με το τι συνεβη στην Σαμο με το Q400 και τους υπερ χειριστες σας.
καταρχην το βγενο δεν τον ξερω ουτε με ξερει.εγω προχθες(τριτη βραδυ) πηγα θεσσαλονικη-αθηνα με την athens airways(πολυ καλη εταιρια,εχει μονο lear jet), αναχωρησε στην ωρα τις απο θεσσαλονικη και εφτασε στην ωρα τις στην αθηνα.(προσφερουν και ουισκι στην βραδυνη πτηση).
ενας φιλος μου μου την ειπε ρε την εταιρια δεν την ηξερα εγω.οσο για το ουισκι ητανε τζονι μαυρο,ξερεις σαν αυτο που πινετε στο χωριο σου οταν εχετε πανηγυρι.οσο για εμενα να ξερεις οτι δεν πινω ουισκι φιλε μου.Γειά σου ρε άρχοντα Arcans που πετάς με Lear Jet.
Φαντάζομαι το ουίσκυ θα ήταν Johny Walker Blue.
στο χωριο σου πινετε πολυ αλβανικο μπαφο μαλλον.οπως σε ολα τα χωρια.Ρε μεγάλε μην με προσβάλεις τώρα.
Στο χωριό μου πίνουμε μόνον Lagavullin.
pure maltΡε μεγάλε μην με προσβάλεις τώρα.
Στο χωριό μου πίνουμε μόνον Lagavullin.
Παραρτημα της Luftahnsa? Μαλλον εχεις αδικο. Αν και δεν ειναι κακο αυτο.Αν και η Αιγαιου ειναι υπο ενταξη, δεν εχει γινει ακομα μελος.Και ποια Aegean...Για το παράρτημα της Luftahnsa μιλάμε ουσιαστικά. Και μπήκε και στη Star Alliance τώρα.
Που τα ειδες τα Lear Jet????καταρχην το βγενο δεν τον ξερω ουτε με ξερει.εγω προχθες(τριτη βραδυ) πηγα θεσσαλονικη-αθηνα με την athens airways(πολυ καλη εταιρια,εχει μονο lear jet), αναχωρησε στην ωρα τις απο θεσσαλονικη και εφτασε στην ωρα τις στην αθηνα.(προσφερουν και ουισκι στην βραδυνη πτηση)χρονος ταξιδιου 35 λεπτα.ΚΟΣΤΟΣ 87 ΕΥΡΩ ΑΠΛΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ.επιστροφη πεμπτη πρωι με aegean.αθηνα-θεσσαλονικη,καθηστερηση 15 λεπτα διοτι και καλα ο αεροδιαδρομος ητανε γεματος.διαρκεια ταξιδιου 45 λεπτα,ΚΟΣΤΟΣ 126 ΕΥΡΩ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ.οσο για τον βγενο μακαρι να βγει καλυτερος απο ολους στο θεμα των τιμων.