Νέα

Το αίσχος της Aegean Airlines

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psixiatros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Για τον κ.capten-fos που με αποκάλεσε άχρηστο.Σύγκριση Α3-ΟΑ για πτήση προς Βρυξέλες στις 10/2 αναχώρηση και επιστροφή 15/2.Οι εικόνες τα λένε όλα.Προσέξτε και τις ώρες αναχώρησης και επιστροφής,οι οποίες είναι πολύ σημαντικές για να επιλέξει κάποιος να κάνει ένα ταξίδι λίγων ημερών,αλλά κι επειδή επηρεάζουν το κόστος.6 ολόκληρους μήνες πριν...

capten-fos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Eαναλαμβάνω οτι η λέξη άχρηστος είναι βαριά και άστοχη λέξη εκ μέρους μου.

Αλλά αγαπητέ μου imaginas....
Καταρχάς οι ώρες σε σένα μπορεί να είναι πιο βολικές της πολυαγαπημένης σου ΟΑ.Σε άλλους όμως να τους συμφέρει η Αιγαίου.Ομως άμα έχεις υπομονή σίγουρα η Αιγαίου θα σου δώσει προσφορά για Βρυξέλλες στις 110 ευρώ.Η παλιά ΟΑ πολύ δύσκολα για να μην πώ αδύνατον να σου δώσει τέτοια τιμή.

Το ξέρω διότι πρόσφατα{Μάιο} ταξίδεψα Βέλγιο σε εξαιρετικότατη τιμή με Α3 και ήταν η πτήση μια χαρά.[η ταπεινή μου άποψη}

Με εκτίμηση.

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Ο άλλος που προγραμματίζει ένα ταξίδι δεν θα ρισκάρει να καθυστερήσει την κράτηση εισιτηρίων για το πότε θα δώσει η εταιρεία προσφορά.6 μήνες πριν έπρεπε να έχει καλύτερη τιμή,και δεν έχει.Αν είναι να ρισκάρω να φτάσω ένα μήνα πριν την αναχώρηση μήπως και βάλει καλύτερη τιμή,καλά κρασά.Και αν τότε το εισιτήριο από 250 πάει 350€;Όσον αφορά τις ώρες,αν πηγαίνεις για τουρισμό,θα πληρώσεις μια μέρα στο ξενοδοχείο για να κάνεις checkin στις 24:00.

arcans31

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
6
υπομονη ο βγενο θα τους βαλει ολους σε ταξη.1 μηνας εμεινε ακομα.

capten-fos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ο άλλος που προγραμματίζει ένα ταξίδι δεν θα ρισκάρει να καθυστερήσει την κράτηση εισιτηρίων για το πότε θα δώσει η εταιρεία προσφορά.6 μήνες πριν έπρεπε να έχει καλύτερη τιμή,και δεν έχει.Αν είναι να ρισκάρω να φτάσω ένα μήνα πριν την αναχώρηση μήπως και βάλει καλύτερη τιμή,καλά κρασά.Και αν τότε το εισιτήριο από 250 πάει 350€;Όσον αφορά τις ώρες,αν πηγαίνεις για τουρισμό,θα πληρώσεις μια μέρα στο ξενοδοχείο για να κάνεις checkin στις 24:00.

Οντως μπορεί να συμβεί και αυτό δηλαδή η τιμή απο 250 να πάει 350.Και μετά να  :headbang:
Καμιά φορά το αεροπορικό εισιτήριο είναι σαν το χρηματιστήριο. :2funny: Αλλά πίστεψε πάντως θα έχεις πολλές και καλές πιθανότητες να βρεις για Βρυξέλλες με 110 γιουραλάκια.

Οσο για τις ώρες εγώ νωρίς το πρωί ταξίδεψα με Αιγαίου.
Πάντως να ξέρεις οτι το χειμερινό πρόγραμμα του 2010 ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί.Μην παρασύρεσαι και μην βιάζεσαι.Με το καλό να περάσεις καλά στο Βέλγιο.Μπρυζ,Αμβέρσα σκίζουν.Ενώ και οι Βρυξέλλες έχουν τη δικιά τους γοητεία.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Φίλε μη συγκρίνεις Aegean με Ολυμπιακή, είναι απλά ιεροσυλία... Όταν η Aegean πετάξει εκτός ευρώπης εδώ είμαστε και τα ξαναλέμε...

Και ποια Aegean...Για το παράρτημα της Luftahnsa μιλάμε ουσιαστικά. Και μπήκε και στη Star Alliance τώρα.

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Φίλε μη συγκρίνεις Aegean με Ολυμπιακή, είναι απλά ιεροσυλία... Όταν η Aegean πετάξει εκτός ευρώπης εδώ είμαστε και τα ξαναλέμε...

Και ποια Aegean...Για το παράρτημα της Luftahnsa μιλάμε ουσιαστικά. Και μπήκε και στη Star Alliance τώρα.

+2000

Νέα Υόρκη,Βοστώνη,Τορόντο,Μόντρεαλ,Γιοχάνεσμπουργκ.Ας κάνει τέτοιες πτήσεις και τα βλέπουμε.
Μόσχα,Μαδρίτη,Λονδίνο Χίθροου...

arcans31

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
6

εχει δικιο ο φιλος σεβαλιε.ειναι σαν να συγκρινουμε ενα ταξι που δουλευει στην αθηνα,με ενα ταξι που ειναι σε καποιο χωριο.

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
αρκανσ ασε τις μαλακιες με τον βγενο και σοβαρεψου γιατι θα εχει μεγαλο γελιο το μεγαλειο της εταιριας που φτιαχνετε και αφου λες οτι εισαι κοντα του γιατι ζηταει παραταση τωρα το αφεντικο σου?
Δεν ειναι ετοιμος να διορθωση την ΟΑ και ολα τα κακως κειμενα?
Δεν προλαβαινετε και μαλλον θελετε ακομη 2 χρονια οχι ενα μηνα.

Γιατι δεν λες και σε ολους τους συναγωνιστες εδω τι εγινε με τους εγγλεζους και το Q400 στην επιστροφη απο την Χιο πριν μερικες μερες?

Οπως επισης δεν σε εχω ακουσει να μιλας με το τι συνεβη στην Σαμο με το Q400 και τους υπερ χειριστες σας.

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
Προτεινω στους μοντς να σταματησουν το θρεντ αυτο γιατι μονο μαλακιες λεγοντε και μαλλωνουν οι πρωην με τους νυν της Aegean και για να σας πω και κατι και να το βαλετε καλα στο μυαλο σας .

Το δημιουργημα του βγενοπουλου και του σιμιγδαλα δεν ειναι για μενα η συνεχεια της Ολυμπιακης ειτε το θελετε ειτε οχι γιατι απλα δεν εχει την ψυχη της Ολυμπιακης που ειμαστε εμεις, και οσοι απο εσας βαλετε το σηματακι πανω σας παντα θα σας ποναει που δεν ειχατε την τιμη να το φορεσετε οταν μεσουρανουσε δηλαδη με εμας στα χειριστηρια...

arcans31

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
6
αρκανσ ασε τις μαλακιες με τον βγενο και σοβαρεψου γιατι θα εχει μεγαλο γελιο το μεγαλειο της εταιριας που φτιαχνετε και αφου λες οτι εισαι κοντα του γιατι ζηταει παραταση τωρα το αφεντικο σου?
Δεν ειναι ετοιμος να διορθωση την ΟΑ και ολα τα κακως κειμενα?
Δεν προλαβαινετε και μαλλον θελετε ακομη 2 χρονια οχι ενα μηνα.

Γιατι δεν λες και σε ολους τους συναγωνιστες εδω τι εγινε με τους εγγλεζους και το Q400 στην επιστροφη απο την Χιο πριν μερικες μερες?

Οπως επισης δεν σε εχω ακουσει να μιλας με το τι συνεβη στην Σαμο με το Q400 και τους υπερ χειριστες σας.
καταρχην το βγενο δεν τον ξερω ουτε με ξερει.εγω προχθες(τριτη βραδυ) πηγα  θεσσαλονικη-αθηνα με την athens airways(πολυ καλη εταιρια,εχει μονο lear jet), αναχωρησε στην ωρα τις απο θεσσαλονικη και εφτασε στην ωρα τις στην αθηνα.(προσφερουν και ουισκι στην βραδυνη πτηση)χρονος ταξιδιου 35 λεπτα.ΚΟΣΤΟΣ 87 ΕΥΡΩ ΑΠΛΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ.επιστροφη πεμπτη πρωι με aegean.αθηνα-θεσσαλονικη,καθηστερηση 15 λεπτα διοτι και καλα ο αεροδιαδρομος ητανε γεματος.διαρκεια ταξιδιου 45 λεπτα,ΚΟΣΤΟΣ 126 ΕΥΡΩ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ.οσο για τον βγενο μακαρι να βγει καλυτερος απο ολους στο θεμα των τιμων.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
καταρχην το βγενο δεν τον ξερω ουτε με ξερει.εγω προχθες(τριτη βραδυ) πηγα  θεσσαλονικη-αθηνα με την athens airways(πολυ καλη εταιρια,εχει μονο lear jet), αναχωρησε στην ωρα τις απο θεσσαλονικη και εφτασε στην ωρα τις στην αθηνα.(προσφερουν και ουισκι στην βραδυνη πτηση).

Γειά σου ρε άρχοντα Arcans που πετάς με Lear Jet.
Φαντάζομαι το ουίσκυ θα ήταν Johny Walker Blue.

arcans31

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Γειά σου ρε άρχοντα Arcans που πετάς με Lear Jet.
Φαντάζομαι το ουίσκυ θα ήταν Johny Walker Blue.
ενας φιλος μου μου την ειπε ρε την εταιρια δεν την ηξερα εγω.οσο για το ουισκι ητανε τζονι μαυρο,ξερεις σαν αυτο που πινετε στο χωριο σου οταν εχετε πανηγυρι.οσο για εμενα να ξερεις οτι δεν πινω ουισκι φιλε μου.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Ρε μεγάλε μην με προσβάλεις τώρα.

Στο χωριό μου πίνουμε μόνον Lagavullin.

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Παραρτημα της Luftahnsa?  Μαλλον εχεις αδικο. Αν και δεν ειναι κακο αυτο.Αν και η Αιγαιου ειναι υπο ενταξη, δεν εχει γινει ακομα μελος.
Αυτες τις εποχες αν δεν μπεις σε  συμμαχια δεν επιβιωνεις.
Αυτη την στιγμη οπως οι περισσοτεροι ιδη γνωριζεται τρεις ειναι οι μεγαλες αεροπορικες συμμαχιες:
1) "Star Alliance" (Lufthansa, ANA, AIR Canada, Turkish, Singapore, Thai,SAS, Austria, United, κλπ κλπ)
2) "Sky Team" (KLM, Air France, ALitalia, Aeroflot, Korea air, Delta, κλπ κλπ)
3) "One Word" (British Airways, Iberia, Cathai Pacific, Quantas, Japan Air, κλπ κλπ)

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
καταρχην το βγενο δεν τον ξερω ουτε με ξερει.εγω προχθες(τριτη βραδυ) πηγα  θεσσαλονικη-αθηνα με την athens airways(πολυ καλη εταιρια,εχει μονο lear jet), αναχωρησε στην ωρα τις απο θεσσαλονικη και εφτασε στην ωρα τις στην αθηνα.(προσφερουν και ουισκι στην βραδυνη πτηση)χρονος ταξιδιου 35 λεπτα.ΚΟΣΤΟΣ 87 ΕΥΡΩ ΑΠΛΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ.επιστροφη πεμπτη πρωι με aegean.αθηνα-θεσσαλονικη,καθηστερηση 15 λεπτα διοτι και καλα ο αεροδιαδρομος ητανε γεματος.διαρκεια ταξιδιου 45 λεπτα,ΚΟΣΤΟΣ 126 ΕΥΡΩ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ.οσο για τον βγενο μακαρι να βγει καλυτερος απο ολους στο θεμα των τιμων.
Που τα ειδες τα Lear Jet????
Συμφωνα με το σαιτ της εταιρειας: εχει στο στολο της τα βραζιλιανικα "EMBRAER ERJ-145" τα οποια ειναι τυπου Jet. Αλλο δηλαδη πουτσες και αλλο βουρτες.
Οσο για τo Bombardier, η εταιρεια αυτη κατασκευαζει τα learjet αλλα το DHC-8-311 ....δεν ειναι learjet.
Συμπερασμα: Καλυτερα η αμαθεια, απο την ημιμαθεια.  :s&m_1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom