inaCcessiBle
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Εσένα νεφελάκι πόσοι πότισαν τη σπηλιά σου;
κατσε να σκεφτω....
Εσένα νεφελάκι πόσοι πότισαν τη σπηλιά σου;
ε τοτε να αφησουμε το γαμησι κ να πιασουμε τα μιση....
Ο καρκίνος είναι ελαττωματικά κύτταρα που κάποια στιγμή ανάλογα με τον άνθρωπο στην αναδημιουργία τους(το ανθρώπινο σώμα κατά κάποιο τρόπο ανανεώνει τα κύτταρα του σε όλο το σώμα σε τακτά χρονικά διαστήματα) συμβαίνει κάποιο λάθος και δημιουργούνται ελαττωματικά κύτταρα που προκαλούν τον καρκίνο, κάποιες ουσίες όπως το ποτό το τσιγάρο τα καυσαέρια και η κακή διατροφή έχουν κάποιες χημικές ουσίες οι οποίες "βοηθούν" αυτά τα ελαττωματικά κύτταρα να μην αναδημιουργηθούν σωστά! Αυτά με λίγα και απλά λόγια είναι ο καρκίνος! Κάθε μέρα στην δουλειά μου έρχομαι αντιμέτωπος με τέτοια άρθρα τα οποία εξυπηρετούν κάποια συμφέροντα με μόνο σκοπό να δημιουργούν καλύτερες πωλήσεις σε φάρμακα και φόβο σε όλους εμάς!Εμένα πως μου είχε μείνει πως ο καρκίνος ΔΕΝ είναι κολλητικός????Τί παπαριά θα ακούσουμε ακόμα.....
Εμένα πως μου είχε μείνει πως ο καρκίνος ΔΕΝ είναι κολλητικός????Τί παπαριά θα ακούσουμε ακόμα.....
Εγω ουτε το τσιγαρο εκοψα ουτε το γλυψιμο .Για να πούμε και τιποτε σοβαρό, το ανακοινωθεν αναφέρεται σε ΙΟ, ο οποίος, στις γυναίκες, προκαλεί καρκίνο της μήτρας.
Απλώς η εν λόγω φαρμακευτική εταιρία (για το εμβόλιο της οποίας πολύς ντόρος έχει γίνει εσχάτως) προσπαθεί να... διπλασιάσει την αγορά της.
Εγώ πάλι, το τσιγάρο το έκοψα.
Το γλύψιμο ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ!!!
Εγω οθτΕγω ουτε το τσιγαρο εκοψα ουτε το γλυψιμο .
Θα το κοψω οταν θα με παρουν ξαπλα.
Μια και καλη με αλλα λογια.