Επισκέπτης
Ας μιλήσουμε και για πίπες μην είμεθα ρατσιστές ;)
Φίλη erinal: Στην άλλη ζωή αν γεννηθείς άντρας θα κατανοήσεις.
Καλά το πόσο εκτίμηση μας έχεις δεν περιγράφεταιΓενικα θεωρω τους ελληνες αρκετα βρωμιαρη λαο......αντρες γυναικες.....ιδρωτιλα, μασχαλιλα, μουνιλα, πουτσιλα, ξινιλα, ποδαριλα, τυριλα, σκορδιλα......καποιοι εχουν τσακωθει με τα σαπουνια και τα αποσμητικα.....
τι μανια & αυτη???ο ανθρωπος ανοιξε ενα θρεντ με θεμα "Κίνδυνος απο γλειφομούνι;",ηδη οι συμμετεχοντες το εχουν παραλλαξει σε "σκουφωμενο η ασκουφωτο???" & σε λιγο θα αρχισουν να ποσταρουν & οι γνωστοι μαυροι-κοκκινοι φασιστες αναλυοντας την πολιτικη χροια του ζητηματος..τοσο μεγαλη & τοσο ομαδικη παρακρουση,ομολογω οτι δεν εχω ξανασυναντησει στην ζωη μου..
διαφωνο καθετα ο ελληναs ειναι απο τουs καθαροτερουs λαουs στο κοσμο. Σε σχεση με κατι γαλλουs αγγλουs και αλουs ευρωπαιουs ειμαστε μακραν. Τωρα αν εσενα σου ετυχαν ολο βρωμιαρηδεs κατι αλλο θα φταιει ψαξτο.Γενικα θεωρω τους ελληνες αρκετα βρωμιαρη λαο......αντρες γυναικες.....ιδρωτιλα, μασχαλιλα, μουνιλα, πουτσιλα, ξινιλα, ποδαριλα, τυριλα, σκορδιλα......καποιοι εχουν τσακωθει με τα σαπουνια και τα αποσμητικα.....
πιπες ουμπερ αλες.......μαζι με το λατεξακι.......χαχαχαχαχαχαχα
Καλά το πόσο εκτίμηση μας έχεις δεν περιγράφεται
"Πριγκιπικά Σχόλια"
ε αυτο λεω & εγω καυλομουνιτσα..ας περασουμε λοιπον στην φαση "προς τα που κλανει το μπαρμπουνι" για να δωσουμε ενα ερεισμα στους γνωστους-αγνωστους μαυροκοκκινους φασιστες..σιγα μωρε και συ......μη χασουμε καμια βελονια? μια καλη μια αναποδη? αυτο ειναι το νοημα των θρεντ.....να εξελισσονται......οπως ολα τα πραγματα.......
διαφωνο καθετα ο ελληναs ειναι απο τουs καθαροτερουs λαουs στο κοσμο. Σε σχεση με κατι γαλλουs αγγλουs και αλουs ευρωπαιουs ειμαστε μακραν. Τωρα αν εσενα σου ετυχαν ολο βρωμιαρηδεs κατι αλλο θα φταιει ψαξτο.
γιατί να τα πλύνω? το αλλουνού καυλί έπιασα? το δικό μου έπιασαπες μου ποσοι ελληνες πλενουν τα χερια τους μετα την τουαλετα....θες να σου πω?
λογω θρησκειας=λογω διαπαιδαγωγησης..αρα οι 3 απο τις 4 γυναικες που πλενουν τα χερακια τους δεν διαπαιδαγωγουν σωστα τα θρεφταρακια τους..και μη μας συγκρινεις με τους γυφτοαγγλους....συγκρινε μας καλυτερα με αιγυπτιους-τουρκους-συριους-λιβανεζους-τυνησιους-αραβες και γενικοτερα την νοτια και ανατολικη μεσογειο.....εκει να δεις καθαριοτητα ;)
καλα εσυ εισαι & κηφηνας..γιατί να τα πλύνω? το αλλουνού καυλί έπιασα? το δικό μου έπιασα
αυτα που λεs ειναι λιγο ακραια .Δηλαδη οταν ο αλλοs με 35 βαθμουs ειναι 12 ωρεs στο δρομο λογικο ειναι καποια στιγμη και να ιδρψσει και να μυρισει η μασχαλη του εκτοs αν εσυ αν με τετοια κατασταση μυριζειs αρωμα. Δε λεω υπαρχουν και περιπτωσειs που κανουν μπαμ αλλα αυτο ειναι λογικο. Μην τα ισοπεδωνειs ολα ρε μουνιτσα.καλα αμα ειναι να αρχισουμε να συγκρινομαστε με τους αγγλους ζητω που καηκαμε.....υπαρχει βρωμια και βρωμια....υπαρχει η βρωμια της προσωπικης υγιεινης (στην οποια αναφερομαι) και υπαρχει και η βρωμια η γενικοτερη (του πως καθαριζεις την κουζινα ας πουμε)
πες μου ποσοι ελληνες πλενουν τα χερια τους μετα την τουαλετα....θες να σου πω? επειδη βγαινω εξω δοξα τον αλλαχ και κυκλοφορω....και υπαρχουν αρκετες τουαλετες με κοινο θαλαμο (αντρες γυναικες)....θες να σου πω ποσοι πλενουν τα χερια τους? 1 στους 10......οι γυναικες στο συγκεκριμενο τομεα ειναι λιιιιγο πιο καθαρες.....4 στις 10 τα πλενουν....ποσοι πλενουν τα χερια τους πριν το φαγητο? ποσοι πλενουν τα ποδια τους μολις βγαλουν τα παπουτσια τους? εγω για τετοια πραγματα μιλαω τα οποια θεωρω βρωμια....μη μιλησω για τα ιδρωμενα πουκαμισα με τη μασχαλιλα κολλημενη πανω......ασε.....
και μη μας συγκρινεις με τους γυφτοαγγλους....συγκρινε μας καλυτερα με αιγυπτιους-τουρκους-συριους-λιβανεζους-τυνησιους-αραβες και γενικοτερα την νοτια και ανατολικη μεσογειο.....εκει να δεις καθαριοτητα ;)
μη σου πω οτι μα πετύχει γαλλίδα κάποιον έλληνα με όλα τα παραπάνω θα αναφωνήσει "οοοοοο μα τσε μπγουταααααλλ"Γενικα θεωρω τους ελληνες αρκετα βρωμιαρη λαο......αντρες γυναικες.....ιδρωτιλα, μασχαλιλα, μουνιλα, πουτσιλα, ξινιλα, ποδαριλα, τυριλα, σκορδιλα......