Νέα

Το 69 και το γλειφομούνι είναι επικίνδυνο στα μπουρδέλα/στούντιο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα silver_bullet
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 352
  • Εμφανίσεις 66K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επιδίδεστε σε αιδιολειχία στις συνευρέσεις σας με ιερόδουλες;

• Πάντα και με τρέλα!

Ψήφοι: 8 10,0%
  • Μόνον αν έχει αρωματισμένο και καθαρό μουνί

Ψήφοι: 30 37,5%
  • Σπάνια έως ποτέ!

Ψήφοι: 3 3,8%
  • Μια φορά το έκανα και δεν το ξανακάνω

Ψήφοι: 4 5,0%
  • Είσαι τρελός; Όχι βέβαια!

Ψήφοι: 35 43,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    80

Επισκέπτης
mounitsa πάρε Μανταλάκια για να αντιμετωπίζεις τους βρωμιάρηδες :dancing: :dancing:

Συνημμένα

• mantalakia.jpg
    mantalakia.jpg
    2,8 KB · Εμφανίσεις: 18

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Νίτσα...βαριέμαι να διαβάσω τί έχετε αναφέρει πίσω....μία ερώτηση μόνο και θέλω ειλικρινή απάντηση:Εσένα σου αρέσει να σε γλείφουν???

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Γιατι βρε Mounitsa?Ολες σχεδον οι γυναικες δεν κοιτατε με τις πρωτες ζεστες του Μαιου να κανετε πεντικιουρ και να βαφετε τα δαχτυλακια σας και να φορατε τα αηδιαστικα "flip-flops" με μπιρμπιλωτα χρωματα, διακοσμημενα με μπιχλιμπιδακια και αλλες αναλογες αηδιες, τα οποια τα ονομαζετε, αλλα το χειροτερο τα πληρωνετε σαν παπουτσια παρακαλω...
Και ΝΑΑΑΑ η ΜΑΥΡΗ ΠΑΤΟΥΣΑ και οι μαυριλες στα δαχτυλα, τα οποια πολλες φορες μαλιστα "προηγουνται" στο βαδισμα του υπολοιπου ποδιου, καθοτι εξεχει του "παπουτσιου" και μαζευει απο κατω ολη τη ΜΠΙΧΛΑ που μαζευεται απο την αναβροχια του καλοκαιριου στους δρομους, οπως στραγγισματα απο τους καδους σκουπιδιων, ακαθαρσιες απο τα σκυλακια και τα γατακια, ροχαλες και ολα τα αλλα καλουδια που αποχετευει με καθε τροπο ο ανθρωπος στους δρομους..
Και το χειροτερο?Δε βαζουν και νερο στα ποδια για να μη χαλασουν το βαψιματακι, παρα μονο παιρνουν μωρομαντηλα και τα σκουπιζουν προσεκτικα...
Την πας μετα τη γκομενα στο κρεββατι και αφηνουν σταμπες οι πατουσες στα αμοιρα τα σεντονακια...
Και το χειροτερο ολων?Πολλες εχουν βαλει και τους "αντρες" τους να φορανε και τις αντιστοιχες ανδρικες αηδιες και να κυκλοφορανε εξω και επισημα...
Ασε καλυτερα, μην ορκιζεστε και οι γυναικες οτι εισαστε πιο καθαρες απο τους αντρες...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Νίτσα...βαριέμαι να διαβάσω τί έχετε αναφέρει πίσω....μία ερώτηση μόνο και θέλω ειλικρινή απάντηση:Εσένα σου αρέσει να σε γλείφουν???

αχαχαχαχαχαχα προβληματιζεσαι καλο μου ε? μη σε ζοριζω τοτε....ξερεις κανενα τυφλο που δε θελει να δει το φως του? :P

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
αχαχαχαχαχαχα προβληματιζεσαι καλο μου ε? μη σε ζοριζω τοτε....ξερεις κανενα τυφλο που δε θελει να δει το φως του? :P
Δεν προβληματίζομαι....απλά...όλες οι γυναίκες που έχω ρωτήσει μου έχουν δώσει ακριβώς την ίδια απάντηση....μόνο μία μου είπε πως δεν θέλει και πως δεν της αρέσει....τα είχα παίξει τότε....και ήταν και καλή....ξέρεις τί είναι να έχεις το μέλι στα χέρια σου(ή μάλλον στην γλώσσα σου...) και να μην μπορείς να το γευτείς???Και μιλάμε για πάνω απο 8 μήνες.....

OP
OP
S

silver_bullet

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Παιδες το γαμησατε και ψοφησε το θρεντακι

Για να επανελθω λιγο, η κοπελα δεν ηταν επαγγελματιας.Πουτανα μπορεις να την πεις με την ευρεια εννοια του ορου, οχι ομως επαγγελματιας να περνει 40 τη μερα...
Και για οσες κατακρινουν...για σας το κανουμε ρε κοριτσια...για να τη βρισκετε και σεις...

Επισκέπτης
Παιδες το γαμησατε και ψοφησε το θρεντακι

Για να επανελθω λιγο, η κοπελα δεν ηταν επαγγελματιας.Πουτανα μπορεις να την πεις με την ευρεια εννοια του ορου, οχι ομως επαγγελματιας να περνει 40 τη μερα...
Και για οσες κατακρινουν...για σας το κανουμε ρε κοριτσια...για να τη βρισκετε και σεις...
Σόρυ για το thread αλλά οι γνώμες όπως είδες ήταν αντιθετες.
Παρόλο αυτά το γλειφομούνι είναι ρώσικη ρουλέτα εκτός και αν έχεις μόνιμη και αποκλειστική (;;;) σχέση). Ό,τι κάνεις αναλαμβάνεις και την ευθύνη ....

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
χαχαχαχαχα
το νιτσα απο που βγαινει........!
και φιλε κιολας......
απο τ παναγος.....!!!!
δεν κοροιδευω φιλε επιχειρηματιας
χαβαλε κανω
για απαντισε νιτσα

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Ρε σεις... δεν έχετε το θεό σας (αυτό θα μου πεις το ξέραμε... τι ψάχνω; ) Αλλά ΚΑΙ όταν προσέχετε KAI όταν δεν προσέχετε φταίνε οι πουτάνες οι γυναίκες; Άσε, θα συνεχίσω άλλη φορά μη σας πέσει και πολύ βαρύς στο στομαχάκι ο συλλογισμός...

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
παντως εμενα η αποψη μου ειναι οτι γλυφομουνι σε περιστασιακη γυναικα δεν κανουμε !!! οσο δελεαστικη και να ειναι !!! καλο ειναι να το αποφευγουμε. σε σταθερη σχεση ΟΚ αλλα σε περαστασιακη ή σε πουτανα ΠΡΕΠΕΙ να το αποφευγουμε!!!

συγκεκριμενους λογους δεν θυμαμαι για να αναφερω, παντως δεν ειναι οτι το καλυτερο.

epixirimatias24_

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2007
Like
1
Πόντοι
1
χαχαχαχαχα
το νιτσα απο που βγαινει........!
και φιλε κιολας......
απο τ παναγος.....!!!!
δεν κοροιδευω φιλε επιχειρηματιας
χαβαλε κανω
για απαντισε νιτσα
    απο το mounitsa ειναι φιλε ;)

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
οπως εμετο μου προκαλλει η σκεψη οτι η σχεση μου με φιλαει ενω ειχε στο στομα του ενα αλλο μουνι (πουτανας ή μη).....ε ειμαι και λιγο σιχασιαρα ομως εγω οποτε δικαιολογουμαι :2funny:

(απλα σκεψου ποσο θα σου αρεσε να σε φιλαει στο στομα η κοπελα σου ενω ειχε το πουλι καποιου αλλου στο στομα....και ισως οχι μονο το πουλι ;) )

Και μιά και όλες έχουν πιπώσει από τους συμμαθητές τους μέχρι τους προιστάμενούς τους, δε φιλάμε καμία (και σιγά μη της γλύψουμε και το μουνί).

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Καλύτερα μιας φόλας να γλείφω το μουνί, παρά με την παλάμη να βρίσκω ηδονή  :jerking: :jerking: :jerking:

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Όταν το γλύφεις προσπάθησε να μη σκέφτεσαι πόσοι έχυσαν εκεί πιο πριν  :dancing:

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Εσένα νεφελάκι πόσοι πότισαν τη σπηλιά σου;

Stories

Νέο!

Stories