Νέα

Το 69 και το γλειφομούνι είναι επικίνδυνο στα μπουρδέλα/στούντιο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα silver_bullet
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 352
  • Εμφανίσεις 66K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επιδίδεστε σε αιδιολειχία στις συνευρέσεις σας με ιερόδουλες;

• Πάντα και με τρέλα!

Ψήφοι: 8 10,0%
  • Μόνον αν έχει αρωματισμένο και καθαρό μουνί

Ψήφοι: 30 37,5%
  • Σπάνια έως ποτέ!

Ψήφοι: 3 3,8%
  • Μια φορά το έκανα και δεν το ξανακάνω

Ψήφοι: 4 5,0%
  • Είσαι τρελός; Όχι βέβαια!

Ψήφοι: 35 43,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    80

Επισκέπτης
epixirimatias24_Η αξία του γλειψίματος (προσοχή! γλείφουμε δεν κάνουμε γλυπτική) είναι νομίζω η γεύση. Έχει νόημα αλλιώς η αιδοιολειχία; Είχα διαβάσει το σχετικό thread, αλλά φαντάζεσαι τον εαυτό σου να πηγαίνει σε ένα από τα ευαγή ιδρύματα και όπως η τάνα ακουμπά δίπλα στο κρεβάτι το προφυλακτικό  να βάζεις και εσύ δίπλα το τεχνούργημά σου; Έλα να της εξηγήσεις και έλα να το καταλάβει και έλα να μη παρεξηγηθεί.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Τελικά καταλήγουμε και πάλι στο γνωστό συμπέρασμα ότι οι άντρες όταν σκέφτονται με το κάτω κεφάλι έχουν αι κιου αμοιβάδας. Δεν εξηγείται αλλοιώς...
καλα εμεις σκεφτομαστε με το κατω το κεφαλι αλλα οταν σας το τριψουμε λιγο και αρχιζετε να κολατε και να τριβεστε και μολις βγαινει ο 1ος αναστεναγμος εσυ εκεινη την ωρα του λες μωρο μου βαλε καποτα..........(καλα αν εχετε πιει και κανα ποτακι)
και οταν ξερεις οτι δεν ειχε πολλες γκομενες
και παλι ειναι λαθος γιατι μπορει να χει κολησει κατι απο τουαλετα

Επισκέπτης
Όχι παλικάρι μου δεν το κατακρίνω, εμένα βράσε με. Την υγεία σας να προσέχετε που είναι σημαντική. Το κατάλαβες; Καλή η κάβλα και σε όλους αρέσει αλλά πάνω απο όλα είναι ο εαυτός μας και σε αυτό είμαι αυστηρή μπάς και καταλάβει κανείς ότι απο την μία στιγμή στην αλλη μπορεί να γίνει η ζωή του κομμάτια..Ασε λοιπόν την γυναικεία μου φύση.
Πάνω απο όλα (για μερικούς άντρες) δεν είναι ο εαυτός τους. Αυτός που επιζητά το γλειφομούνι ακόμα και σε μια επαγγελματία , είναι κάποιος που θέλει να προσφέρει ηδονή και δεν το κάνει αποκλειστικά για τον εαυτό του.
Το ένστικτο της αυτοσυντήρησης επάνω στην στιγμή μπορεί να χαθεί , κακώς βέβαια αλλά είναι στην φύση . Αυτό δεν σημαίνει ότι κάποιος έχει IQ αμοιβάδας . Υποτίθεται ότι έχει λάβει υπ΄ όψιν του ότι μπορεί να κολλήσει κάτι απο τη στιγμή που δεν το κάνει με μόνιμη σύντροφο.
Συμφωνώ μαζί σου σχετικά με την προσοχή που πρέπει να δείχνουμε αλλά δεν μπορώ να κατακρίνω και κάποιον που αισθάνθηκε την ακατανίκητη "δίψα" να το κάνει ...

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
παιδια ωραιες οι πληροφοριες... thanks.επισης ενας αλλος συναγωνιστης ειχε παραθεσει κατι φωτογραφιες για το πως κοβεις ενα προφυλακτικο και το εφαρμοζεις στo μουνι για να κανεις γλυφομουνι αφοβα... οποιος βρει το σχετικο link ας το κανει μια παραθεση και δω (νομιζω οτι πρεπει να ειναι μα αποτελεσματικη λυση παντως στο να μην αρπαξεις κανα αφροδισιο) ;)
αν είναι να το κάνεις φρόντισε να πάρεις προφυλακτικό με γεύση σοκολάτα!
θα γίνει που θα γίνει το στόμα σου σα τσαρούχι, να σου μείνει η γλύκα

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
αληθεια προφυλακτικα με γευση τζατζικι σκορδο κρεμυδι δεν υπαρχουνε
σε περιπτωση που εχω φαει κατι αντοιστοιχο? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Προφανώς καμιά γυναίκα δεν μπορεί να καταλάβει τη διαφορά ανάμεσα στη ανδρική και την γυναικεία κάβλα, το πολλές φορές ανεξέλεγκτο από το το συνήθως ψυχρά ελεγχόμενο, την διαφορετική ορμονολογική αφετηρία και την διαφορετική συμπεριφορά που αυτό συνεπάγεται.

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Σε πολλα πραγματα οι γυναικες ειναι πιο συγκρατημενες απο τους αντρες. Ευτυχως, γιατι θα τον ειχαμε τιναξει στον αερα τον πλανητη αν ειμαστε μονοι μας.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
παιδια ωραιες οι πληροφοριες... thanks.επισης ενας αλλος συναγωνιστης ειχε παραθεσει κατι φωτογραφιες για το πως κοβεις ενα προφυλακτικο και το εφαρμοζεις στo μουνι για να κανεις γλυφομουνι αφοβα... οποιος βρει το σχετικο link ας το κανει μια παραθεση και δω (νομιζω οτι πρεπει να ειναι μα αποτελεσματικη λυση παντως στο να μην αρπαξεις κανα αφροδισιο) ;)
ρε μεγελε
θα κατσω εκεινη την ωρα να κοβω και να ραβω????????
χειροτεχνια θα κανουμε η θα πηδηχτουμε????
και σε γκομενα μπου δεν με ξερει???( θα με κοιταει γαματα)
σε γκομενα που εχουμε σχεσακι θα της κανω......!(οτι θελω (λογω θαρους))
και μην νομιζεις οτι μονο με γλυψιμο μπορεις να ευχαριστησεις μια κοπελα....!!αν ξερεις θα την κανεις και με τα θαυματουργα σου χερακια να σπαρταραει.........!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μαστορα αυτος που θελει να παρει γλυφομουνι απο πουτανα αν δεν σκεφτεται τον εαυτο του τουλαχιστον ας σκεφτει τη γυναικα του (αν εχει) τα παιδια του (αν εχει) τη σχεση του (αν εχει)......απο κει και περα αν ειναι αρκετα ανεγκεφαλος (και ειναι και μονος του) ας κοψει το σβερκο του.......εγω μπορω να εχω το κεφαλι μου ησυχο οτι δε θα κολλησω τιποτα? προφανω οχι......αρα? που καταληγουμε? να μην καθομαστε πλεον ουτε στις σχεσεις μας γιατι μπορει πριν κανα δυο μερες-βδομαδες να εχουν γλυψει το μουνι μιας πουτανας?

θανουλη πιστεψε με μετα απο σωρεια βογγητων ουρλιαχτων ή ο,τι αλλο θες η επομενη φραση δεν ειναι "μωρο μου καποτα" αλλα το προφυλακτικο βρισκεται ηδη στο χερι και παει καθοδον για την τσουτσου.......εχεις ακουσει που λενε εμπιστοσυνη ουτε στον κωλο σου? :)

Επισκέπτης
Πάνω απο όλα (για μερικούς άντρες) δεν είναι ο εαυτός τους. Αυτός που επιζητά το γλειφομούνι ακόμα και σε μια επαγγελματία , είναι κάποιος που θέλει να προσφέρει ηδονή και δεν το κάνει αποκλειστικά για τον εαυτό του.
Το ένστικτο της αυτοσυντήρησης επάνω στην στιγμή μπορεί να χαθεί , κακώς βέβαια αλλά είναι στην φύση . Αυτό δεν σημαίνει ότι κάποιος έχει IQ αμοιβάδας . Υποτίθεται ότι έχει λάβει υπ΄ όψιν του ότι μπορεί να κολλήσει κάτι απο τη στιγμή που δεν το κάνει με μόνιμη σύντροφο.
Συμφωνώ μαζί σου σχετικά με την προσοχή που πρέπει να δείχνουμε αλλά δεν μπορώ να κατακρίνω και κάποιον που αισθάνθηκε την ακατανίκητη "δίψα" να το κάνει ...

Θέλεις δηλαδή να μου πεις και διόρθωσε με αν κατάλαβα λάθος ότι μερικοί κύριοι έχουν την τάση να έχουν γραμμένη την υγεία τους (και συνεπώς και την δημόσια..εφόσον περιφέρονται ανάμεσά μας προς χάριν της γκάβλας (να τιμήσω και την πατρίδα μου)).  Σωστά;
Τότε αγαπητέ εύχομαι να είναι τυχεροί.. γιατι αν δεν είναι και έχω δει κάτι παλικαράκια στην ηλικία μου που δεν ήταν.. να μην κλαίνε και χτυπιούνται μετά για τα νιάτα τους.Να αποδεχτούν τα δραματικά για την ζωή τους γεγονότα. Έλα όμως που μετά χάνετε την γη κάτω απο τα πόδια σας, σας φταίει ο κόσμος όλος και εκείνος με την σειρά του (ο κόσμος) επιφυλάσσει φίλτατε και ψυχολογική τιμωρία.
Μην έρχεσαι όμως να μου πείς ότι είναι και μυαλωμένοι.
Μην έρχεσαι να μου πεις ότι ότι φάμε, ότι πιούμε, ότι αρπάξει ο κώλος μας.. Διότι μετά όταν τα αρπάξει να έρθει να μου μιλήσεις για εξυπνάδα - για ηδονή και τα παρεμφερή.
Μιλάω γιατί είδα άτομα σαν και αυτά τα οποία λες. Και τα λυπήθηκε η ψυχή μου.
Τώρα εσείς κάντε ότι ποθείτε με την σκέψη .. "έλα μωρέ σε εμάς θα συμβεί"..
Αντε και καλή τύχη..

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
θανουλη πιστεψε με μετα απο σωρεια βογγητων ουρλιαχτων ή ο,τι αλλο θες η επομενη φραση δεν ειναι "μωρο μου καποτα" αλλα το προφυλακτικο βρισκεται ηδη στο χερι και παει καθοδον για την τσουτσου.......εχεις ακουσει που λενε εμπιστοσυνη ουτε στον κωλο σου? :)
[/quote]

ωραιααααα.........
αν λεμε τωρα δεις οτι δεν βαζει....δεν σταματας  και του λες προφυλακτικο??????
και μενει σπιτσλες...!
-δεν με εμπιστευσαι?
-ε να μωρε για σιγουρια τοσα γινονται(να χουμε το κεφαλι μας σιγουρο)

εγω μονο απο αυτα τα λιγα θα χα ξενερωσει....
αν φερθειτε λιγο εξυπνα (δηλ αν ειστε λιγο καπατσες)
παιρνεισ το προφυλακτικο τον καβαλας του το βαζεις και μενει μ@@@@@ς και δεν λεει και τπτ...!

Επισκέπτης
Μαστορα αυτος που θελει να παρει γλυφομουνι απο πουτανα αν δεν σκεφτεται τον εαυτο του τουλαχιστον ας σκεφτει τη γυναικα του (αν εχει) τα παιδια του (αν εχει) τη σχεση του (αν εχει)......απο κει και περα αν ειναι αρκετα ανεγκεφαλος (και ειναι και μονος του) ας κοψει το σβερκο του.......εγω μπορω να εχω το κεφαλι μου ησυχο οτι δε θα κολλησω τιποτα? προφανω οχι......αρα? που καταληγουμε? να μην καθομαστε πλεον ουτε στις σχεσεις μας γιατι μπορει πριν κανα δυο μερες-βδομαδες να εχουν γλυψει το μουνι μιας πουτανας?
Έχεις απόλυτο δίκιο ,απλώς αναρωτιέμαι γιατί αυτός που έχει οικογένεια ή σχέση πάει σε επαγγελματίες ; Μήπως κάτι πάει λάθος ;
Σχετικά με εσάς τις γυναίκες ,μπορείς να είναι κανείς σίγουρος ότι η "απόρθητη πριγκίπισσα" δεν "πειραματίζεται" αλλού ακολουθώντας τις παρακαταθήκες του Cosmopolitan ;

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Θανουλη για το δικο μου χερι μιλαγα........σιγα μην περιμενω απο ενα πριμιτιβ σερνικο που εκεινη την ωρα εχει συσσωρευμενο ολο το αιμα σε αλλα τμηματα του σωματος του περαν του εγκεφαλου να σκεφτει ΚΑΙ αυτο......ευτυχως εχω μονο ενα κεφαλι να φροντισω :)

και μετα λεμε γιατι θεριζουν οι αρρωστιες.......

α και κατι αλλο.......ο αντρας που θα ξενερωσει και θα του πεσει το πουλι μολις του πεις "προφυλακτικο μωρο μου" σορρυ αλλα καλο θα ειναι να το κανει απο την πρωτη φορα για να ξερουμε εγκαιρως οτι πρεπει να τον παρατησουμε..... :)

εγω παντως κανω συζητησεις για εξετασεις αιματος κτλ κτλ κτλ απο τις αρχες μολις δω οτι παει καπου το θεμα.......και κανεις μα κανεις δεν εχει ξενερωσει ή να φρικαρει ή να μου πει " τι λες μανταμ?σε μενα τα λες αυτα?".......μαλιστα καποιες φορες το ξεκινανε και απο μονοι τους οι αντρες (ε μαυτα που εχουν δει.....χαχαχαχα)
προφανως ολοι κανουμε τις κουτσουκελες μας και εχουμε δει αρκετα γιαυτο και θελουμε να φυλαμε τα νωτα μας ;)

Επισκέπτης
Τι θέλεις βρε μάστορα να σου πω; Τα ίδια που λεω σε εσένα θα τα έλεγα και σε οποιαδήποτε γυναίκα δεν προσέχει.
Μην με ρωτάς για πριγκήπισες. Που ξέρω εγώ τι κάνει καθένας.
Ξέρω ότι όλοι αυτοί οι φίλοι που λένε ελα μωρε κάνε την κάβλα σου (όπως ο φίλος πλατ...που είναι άντρας και ορμονικά διαφορετική η κάβλα του που δεν κατανοώ) όταν ο φιλαράκος τους αρρωστήσε την κάνανε με ελαφρά...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Έχεις απόλυτο δίκιο ,απλώς αναρωτιέμαι γιατί αυτός που έχει οικογένεια ή σχέση πάει σε επαγγελματίες ; Μήπως κάτι πάει λάθος ;
Σχετικά με εσάς τις γυναίκες ,μπορείς να είναι κανείς σίγουρος ότι η "απόρθητη πριγκίπισσα" δεν "πειραματίζεται" αλλού ακολουθώντας τις παρακαταθήκες του Cosmopolitan ;

το γιατι παει με επαγγελματιες καποιος με οικογενεια ή σχεση μην το ρωτας εδω.......γιατι ρωτας λαθος ατομο προφανως.......ποτε δεν μπορεσα να κατανοησω για ποιο λογο καποιος βαζει σε αυτη τη διαδικασια τα ατομα αυτα εφοσον προφανως κατι δεν παει καλα......ή το συζητας ή το τελειωνεις ή ψαχνεις να το βελτιωσεις......αυτη ειναι η δικη μου αποψη......αλλα εγω ειμαι γυναικα οποτε δεν εχει νοημα να στο απαντησω αυτο.......

αυτο που ξερω ειναι οτι δεν θα με αηδιαζε το να γνωριζω οτι ο πατερας μου ξενοπηδαει σε πουτανες ή μη (εφοσον ειναι μονος του) αλλα σιγουρα θα με αηδιαζε να ξερω οτι ξενοπηδαει και μετα ερχεται και φιλαει τη μητερα μου και τα παιδια του......και τουμπαλιν φυσικα....μου προκαλλει εμετο η σκεψη και μονο.......οπως εμετο μου προκαλλει η σκεψη οτι η σχεση μου με φιλαει ενω ειχε στο στομα του ενα αλλο μουνι (πουτανας ή μη).....ε ειμαι και λιγο σιχασιαρα ομως εγω οποτε δικαιολογουμαι :2funny:

(απλα σκεψου ποσο θα σου αρεσε να σε φιλαει στο στομα η κοπελα σου ενω ειχε το πουλι καποιου αλλου στο στομα....και ισως οχι μονο το πουλι ;) )

οσο για τις απορθητες πριγγιπισσες φυσικα και εχεις δικιο.......κανεις δεν μπορει να ειναι σιγουρος για κανεναν.......ετσι οπως εχουμε γινει πλεον (σικαγοοοοοοοο.......αμερικαν μπαρ.......) δεν εμπιστευεσαι ουτε τον εαυτο σου...εξ ου και επιμενω για τη χρηση προφυλακτικων......ουτε αντισυλληπτικα ουτε τιποτα.....λατεξ ουμπερ αλες να εχεις και το κεφαλι σου ησυχο.....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Σιχασιαρα ειπα οχι υποχονδρια :P

Επισκέπτης
erinal_w δεν διαφωνώ . Φυσικά και πρέπει τέτοιες πρακτικές (και μερικές άλλες ) να γίνονται με φειδώ και έλεγχο αλλά ... όποιος τις κάνει να είναι και έτοιμος για τις συνέπειες .
Σχετικά με οικογενειάρχες ή άτομα που έχουν σχέση , το ότι καταφεύγουν σε επαγγελματίες το θεωρώ λογικό εν μέρει ,  αλλά ειδικά το να κάνουν γλειφομούνια, για μένα σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά ,

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
το γιατι παει με επαγγελματιες καποιος με οικογενεια ή σχεση μην το ρωτας εδω.......γιατι ρωτας λαθος ατομο προφανως.......ποτε δεν μπορεσα να κατανοησω για ποιο λογο καποιος βαζει σε αυτη τη διαδικασια τα ατομα αυτα εφοσον προφανως κατι δεν παει καλα......ή το συζητας ή το τελειωνεις ή ψαχνεις να το βελτιωσεις......αυτη ειναι η δικη μου αποψη......αλλα εγω ειμαι γυναικα οποτε δεν εχει νοημα να στο απαντησω αυτο.......

αυτο που ξερω ειναι οτι δεν θα με αηδιαζε το να γνωριζω οτι ο πατερας μου ξενοπηδαει σε πουτανες ή μη (εφοσον ειναι μονος του) αλλα σιγουρα θα με αηδιαζε να ξερω οτι ξενοπηδαει και μετα ερχεται και φιλαει τη μητερα μου και τα παιδια του......και τουμπαλιν φυσικα....μου προκαλλει εμετο η σκεψη και μονο.......οπως εμετο μου προκαλλει η σκεψη οτι η σχεση μου με φιλαει ενω ειχε στο στομα του ενα αλλο μουνι (πουτανας ή μη).....ε ειμαι και λιγο σιχασιαρα ομως εγω οποτε δικαιολογουμαι :2funny:

(απλα σκεψου ποσο θα σου αρεσε να σε φιλαει στο στομα η κοπελα σου ενω ειχε το πουλι καποιου αλλου στο στομα....και ισως οχι μονο το πουλι ;) )

οσο για τις απορθητες πριγγιπισσες φυσικα και εχεις δικιο.......κανεις δεν μπορει να ειναι σιγουρος για κανεναν.......ετσι οπως εχουμε γινει πλεον (σικαγοοοοοοοο.......αμερικαν μπαρ.......) δεν εμπιστευεσαι ουτε τον εαυτο σου...εξ ου και επιμενω για τη χρηση προφυλακτικων......ουτε αντισυλληπτικα ουτε τιποτα.....λατεξ ουμπερ αλες να εχεις και το κεφαλι σου ησυχο.....
+1000
σθμφωνω απολυτα εδω.....!
αλλα δικαιωμα μου να πιστευω καποια πραγματα και να λεω την αποψη μου ειτε αυτη ειναι λαθος ειτε οχι....!!
οι περισσοτεροι αντρες παιδια εφηβοι εγορια θα χετε ακουσει πολλες φορες η τις γιγιαδες σας η τις μαναδες σας να λενε προσεξε την γυναικα που θα παρεις!!! να ναι καμια καθαρη κλπ κλπ...!!
εγω αυτα που χω δει σε γυναικες απο θεματα απλυσιας βρωμιας σπιτι ασυμαζευτο τουαλετα κλπ κλπ δεν τα χω δει απο αντρες.....!!!
(ενοειτε οτι δεν ειναι ολλες ετσι)
(να μην θυμηθω καλυτερα περιπτωσεις απο ωραια κοματια)(μου τα λεγανε και δεν τα πιστευα μεχρι που τα ειδα)

Επισκέπτης
Φίλη erinal: Στην άλλη ζωή αν γεννηθείς άντρας θα κατανοήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom