το γιατι παει με επαγγελματιες καποιος με οικογενεια ή σχεση μην το ρωτας εδω.......γιατι ρωτας λαθος ατομο προφανως.......ποτε δεν μπορεσα να κατανοησω για ποιο λογο καποιος βαζει σε αυτη τη διαδικασια τα ατομα αυτα εφοσον προφανως κατι δεν παει καλα......ή το συζητας ή το τελειωνεις ή ψαχνεις να το βελτιωσεις......αυτη ειναι η δικη μου αποψη......αλλα εγω ειμαι γυναικα οποτε δεν εχει νοημα να στο απαντησω αυτο.......
αυτο που ξερω ειναι οτι δεν θα με αηδιαζε το να γνωριζω οτι ο πατερας μου ξενοπηδαει σε πουτανες ή μη (εφοσον ειναι μονος του) αλλα σιγουρα θα με αηδιαζε να ξερω οτι ξενοπηδαει και μετα ερχεται και φιλαει τη μητερα μου και τα παιδια του......και τουμπαλιν φυσικα....μου προκαλλει εμετο η σκεψη και μονο.......οπως εμετο μου προκαλλει η σκεψη οτι η σχεση μου με φιλαει ενω ειχε στο στομα του ενα αλλο μουνι (πουτανας ή μη).....ε ειμαι και λιγο σιχασιαρα ομως εγω οποτε δικαιολογουμαι
(απλα σκεψου ποσο θα σου αρεσε να σε φιλαει στο στομα η κοπελα σου ενω ειχε το πουλι καποιου αλλου στο στομα....και ισως οχι μονο το πουλι ;) )
οσο για τις απορθητες πριγγιπισσες φυσικα και εχεις δικιο.......κανεις δεν μπορει να ειναι σιγουρος για κανεναν.......ετσι οπως εχουμε γινει πλεον (σικαγοοοοοοοο.......αμερικαν μπαρ.......) δεν εμπιστευεσαι ουτε τον εαυτο σου...εξ ου και επιμενω για τη χρηση προφυλακτικων......ουτε αντισυλληπτικα ουτε τιποτα.....λατεξ ουμπερ αλες να εχεις και το κεφαλι σου ησυχο.....