gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
μπλιαχ......μου έχει πει κάποτε τσάτσος: ``καλύτερα να γλείψεις το μουνί της γιαγιά σου πάρα μουνί σε μπουρδέλο''
μπλιαχ......μου έχει πει κάποτε τσάτσος: ``καλύτερα να γλείψεις το μουνί της γιαγιά σου πάρα μουνί σε μπουρδέλο''
Η συνάδελφος σου θεώρησε καλό εκείνη τη περίοδο να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες τηςΣωστά..κάθε 15 μέρες παρουσιαζόμαστε εκεί..
Στην Ιερά Οδό η εξέταση που γίνεται από τον γιατρό είναι οπτική..
Καθόμαστε στην γυναικολογική καρέκλα μας κοιτάζει οπτικά για εξανθήματα και διάφορα..και μετά μας βάζει ένα καλαμάκι στον κόλπο το οποίο στην άκρη του έχει βαμβάκι..(κάτι παρόμοιο σαν την μπατονέτα που καθαρίζουμε τ'αυτάκια)..για να ελέγξει τα υγρά μας..
Βέβαια για να μπει στη συνέχεια η σφραγίδα "ΚΛΙΝΙΚΑ ΥΓΙΗΣ" πρέπει να έχουμε φέρει και τις απαντήσεις από τις εργαστηριακές εξετάσεις..
Αλήθεια...τί παράσημο κονόμησες εσύ?
ΌχιΕάν ναι τι μπορεί να πάθεις?
Ήμουνα στη δουλειά..μου έχει πει κάποτε τσάτσος: ``καλύτερα να γλείψεις το μουνί της γιαγιά σου πάρα μουνί σε μπουρδέλο''
Σιγα το παρασημο παιχτη, τιποτα δεν ειναι.Η συνάδελφος σου θεώρησε καλό εκείνη τη περίοδο να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες της
έχοντας "επιχείλιο έρπη"
Η συνάδελφος σου θεώρησε καλό εκείνη τη περίοδο να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες της
έχοντας "επιχείλιο έρπη"
Αυτό ξέρω ότι αν μας βγει..απαγορεύεται να εργαστούμε γιατί κολλάει..
Δεν είναι κάτι το σοβαρό..
Δίνεται μια αλοιφούλα που μπαίνει τοπικά και λέγεται Zovirax
Δεν είναι τίποτα..αλλά σου μένει το "γαμώτο"..
Γιατί να γίνει..κι έχεις δίκιο..
Κατ'αρχάς και για την ίδια..
Στο σημείο που έχει το πρόβλημα ανά πάσα στιγμή μπορεί να κολλήσει τα χειρότερα με την επαφή..
Τσ τσ τσ...τι να πω..
Την επόμενη θα προσπαθείσω για κάτι ποιό σπουδαίοΣιγα το παρασημο παιχτη, τιποτα δεν ειναι.
Μου λέει..
-Κατερίνα θέλω να σε γλύψω από κάτω..αφήνεις?
Ξέρω ότι είσαι καθαρή και περνάς γιατρούς..
διαφωνω καθετα με το γλυψιμο στον αγοραιο ερωτα. ειναι θεμα υγιεινης. τα κονδυλωματα και η ερπη κυκλοφορουν αναμεσα μας. καποτε πηγε ενα φιλος στο μπουρδελο και ζητησε να κανει γλυφομουνι και τον ειπε η κοπελα στα ισα''εγω σιχαινομαι να το γλυψω που ειναι και δικο μου!''. ασε που ενας αλλος γεμσε γεματο βανζελινη και μετα γυαλιζε η μαπα του. ειμαστε νυστικοι αλλα μαλακιες μην κανετε.
αμα σας αρεσει η γευση της κρεμας bepanthol θα το βρειτε υπεροχο χαχαχαχαχαχαχαχα
Τα ειλικρινή μου "περαστικά" στον τυχερό γειτονά σου.Να συμπληρωσω οτι ο ιδιος μου ελεγε οτι μια φορα οτι ειχε κανει γλυφομουνι σε call girl που ειχε τις "μερες" της κ η γευση τουλαχιστον για εκεινον ηταν μοναδικη εμπειρια !! Ετσι ειπε ! Απιστευτο
Αμα τον συμπαθεις τον γειτονα σου, πες του να ριξει μια ματια σε αυτο το σιτε www.aa-greece.gr/grkmain.htm]http://www.aa-greece.gr/grkmain.htm[/url]ενας γειτονας μου, που κανει συχνα γλυψιματα σε οικους, μου ανεφερε πως για εκεινον ειναι Υγεια !
Εκτος αν βαζετε και στη γλωσσα καποτα...
Μηπως ειναι και ΔΡΑΚΟΥΛΙΑΡΗΣ ο γειτονας σου τυπε μου ?Να συμπληρωσω οτι ο ιδιος μου ελεγε οτι μια φορα οτι ειχε κανει γλυφομουνι σε call girl που ειχε τις "μερες" της κ η γευση τουλαχιστον για εκεινον ηταν μοναδικη εμπειρια !! Ετσι ειπε ! Απιστευτο