jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Μη γλυφετε μουνια , φτου κακα
γλυψτε βυζια που ειναι καθαρα
γλυψτε βυζια που ειναι καθαρα
Και που θα βαλεις καποτα σε γλυφομουνι;Στην γλωσσα;θα ηθελα να μαθω αν κανεις γλυφομουνι σε μια κοπελλα απο στουντιο ,μπορει να κολησεις ειτζ και τιποτα αλλο μεσο του στοματος η μονο αν ειμαι ξεκαποτος ,ειμαι 19 χ και μεχρι στιγμης δεν εχω κανει γλυφομ. παρα μονο στηνγκομενα μου αλλα ειδα μια μουν.ρα σε στουντιο που θα θελα να τις το γλυψω μουνι και ρωγες
I don't know how to tell you this.. Mr. Devanny.θα ηθελα να μαθω αν κανεις γλυφομουνι σε μια κοπελλα απο στουντιο ,μπορει να κολησεις ειτζ και τιποτα αλλο μεσο του στοματος η μονο αν ειμαι ξεκαποτος ,ειμαι 19 χ και μεχρι στιγμης δεν εχω κανει γλυφομ. παρα μονο στηνγκομενα μου αλλα ειδα μια μουν.ρα σε στουντιο που θα θελα να τις το γλυψω μουνι και ρωγες
Νά έρωτηθή ό agiana καθ ότιν λάτρης ..............
Νά έρωτηθή ό agiana καθ ότιν λάτρης ..............
Διευκρίνησις: Λάτρης του γυναικείου ΜΟΥΝΙΟΥ και μόνο!!! (Και όχι των ΣΜΝ).
Είσαι στο σωστό μέρος. Εδώ θα πάρεις τις πιο έγκυρες και υπεύθυνες απαντήσεις.
θα ηθελα να μαθω αν κανεις γλυφομουνι σε μια κοπελλα απο στουντιο ,μπορει να κολησεις ειτζ και τιποτα αλλο μεσο του στοματος η μονο αν ειμαι ξεκαποτος ,ειμαι 19 χ και μεχρι στιγμης δεν εχω κανει γλυφομ. παρα μονο στηνγκομενα μου αλλα ειδα μια μουν.ρα σε στουντιο που θα θελα να τις το γλυψω μουνι και ρωγες
πολύ καλό...
και βέβαια διατρεχεις κίνδυνο απο το γλύψιμο...
και το εδώ forum είναι το καλύτερο σημείο να διαβάσεις παπαριές ωστε να έχεις μετα άλλοθι... όταν το γλύψεις
ασε τα γλυψίματα για εκεί που υπάρχει λιγότερος κίνδυνος... πχ
διαφορετικα
o αρχιψευτης ξαναχτυπαΆγαπητέ 20 χρόνια γλύφω ότι λάχει , [glow=red,2,300]καί ποτέ δέν κόλλησα τίποτα [/glow] ;) ;) ;) ;) ;)