πουτανιαρης(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Νοε 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ετσι.....
Φίλε το ότι εσυ είσαι πολύ τυχερός γι αμας τι λέει? απολύτως τίποτα..Άγαπητέ 20 χρόνια γλύφω ότι λάχει , καί ποτέ δέν κόλλησα τίποτα ;) ;) ;) ;) ;)
Φίλε το ότι εσυ είσαι πολύ τυχερός γι αμας τι λέει? απολύτως τίποτα..
το δεύτερο
Άκουσε λοιπόν κάτι ή πολυπλοκότητα τής ζωής φέρνει τον όργανισμό μας
σε όλική άντιπαράθεση με τά έξωτερικά ύπάρχον...
Λέει....., ότι δεν έχει παίξει ακόμη Τζόκερ για να πάρει όλα τα λεφτά!
Έπειδη έμείς οί δυό άνταλαξαμε κάποτε αίχμες είπα νά μήν άπαντήσω
άλλά .... άλωστε τί έχουμε να μοιράσουμε φίλε μου !!!!!!
Άκουσε λοιπόν κάτι ή πολυπλοκότητα τής ζωής φέρνει τον όργανισμό μας
σε όλική άντιπαράθεση με τά έξωτερικά ύπάρχον... διότι το σύνολο τού όργανισμού μας
βρίσκεται σε άρμονία , με τους ίδεολογικούς του σχηματισμούς και δεν άποδέχεται
πλέον τήν παρατεταμένη άπομάκρυνση άπό αύτούς !!!
Τά σέβη μου Lion7 !!!!!!!!
Μπορεις να τα κολλησεις και στο στομα, και στα παπαρια, ακομη και με χρηση προφυλακτικου μπορεις να τα κολλησεις.κονδυλώματα τι είναι?
Βρε παιδιά, πείτε μου ειλικρινά....σεις που γράφετε στις κριτικές σας για "πρόγραμματα 69" και ότι "γεύεστε αχόρταγα τα ωραία και καλοσχηματισμένα μουνάκια" των κοριτσιών των ντέλων, στουντέλων και στούντιο, δεν σιχαίνεστε; Δεν φοβάστε; Και αν δεν σιχαίνεστε, ακόμα και αν είστε 100% σίγουροι για την υγιεινή της κοπέλας, πώς το κάνετε ρε παιδιά γνωρίζοντας ότι λίγο πριν την γλέιψετε η κοπέλα είχε δεχθεί στο αιδοίο της τα παλαμάρια άλλων ανδρών;
Προσωπικά δεν θυμάμαι να το έχω κάνει ποτέ αυτό πάνω από μια φορά, χωρίς να παίρνω κι όρκο βέβαια, μιας και μετρώ περίσσότερα από 21 χρόνια στο χώρο των αγοραίων καταδύσεων. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα το αποφεύγω και με τις σχέσεις μου. Ίσως φταίει ότι οι δύο τελευταίες ήταν ιδιαιτέρως βρωμομούνες....
Τα σχόλιά σας παρακαλώ.
ειτε γλείφεις την πουτανα ειτε τη γκομενα.
Ενταξει ρε φιλε,μη τα ξευτιλίζουμε όλα.παλι τα ιδια.... και την γκομενα του και τη γυναικα του ο καθενας που της γλειφει το μουνι και την θεωρει καθαρη δεν ξερει ποιος της τον εχωνε πριν, αλλα τη λεω οι ελληνιδες είναι υποδείγματα ηθικης δεν τα κανουν αυτά... είναι 28-29 χρονων και εχουν παει μονο με 2-3 και εκαναν μονο σχεσεις κατά τα λεγομενα τους, το ιδιο επικινδυνο είναι ειτε γλείφεις την πουτανα ειτε τη γκομενα.
μπορει να τους αρεσει η γευση του τζελ που βαζουν οι πουτανες τυπεΒρε παιδιά, πείτε μου ειλικρινά....σεις που γράφετε στις κριτικές σας για "πρόγραμματα 69" και ότι "γεύεστε αχόρταγα τα ωραία και καλοσχηματισμένα μουνάκια" των κοριτσιών των ντέλων, στουντέλων και στούντιο, δεν σιχαίνεστε; Δεν φοβάστε; Και αν δεν σιχαίνεστε, ακόμα και αν είστε 100% σίγουροι για την υγιεινή της κοπέλας, πώς το κάνετε ρε παιδιά γνωρίζοντας ότι λίγο πριν την γλέιψετε η κοπέλα είχε δεχθεί στο αιδοίο της τα παλαμάρια άλλων ανδρών;
Προσωπικά δεν θυμάμαι να το έχω κάνει ποτέ αυτό πάνω από μια φορά, χωρίς να παίρνω κι όρκο βέβαια, μιας και μετρώ περίσσότερα από 21 χρόνια στο χώρο των αγοραίων καταδύσεων. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα το αποφεύγω και με τις σχέσεις μου. Ίσως φταίει ότι οι δύο τελευταίες ήταν ιδιαιτέρως βρωμομούνες....
Τα σχόλιά σας παρακαλώ.
γιατι να κανεις γλυφομουνι ρε φιλαρακι ικανοποιησε με αυτο ? την γκομενα την εχουμε να την γαμαμε να μας κανει τσιμπουκι να την χυνουμε στη μαπα με λιγα λογια να μας ικανοποιειΒρε παιδιά, πείτε μου ειλικρινά....σεις που γράφετε στις κριτικές σας για "πρόγραμματα 69" και ότι "γεύεστε αχόρταγα τα ωραία και καλοσχηματισμένα μουνάκια" των κοριτσιών των ντέλων, στουντέλων και στούντιο, δεν σιχαίνεστε; Δεν φοβάστε; Και αν δεν σιχαίνεστε, ακόμα και αν είστε 100% σίγουροι για την υγιεινή της κοπέλας, πώς το κάνετε ρε παιδιά γνωρίζοντας ότι λίγο πριν την γλέιψετε η κοπέλα είχε δεχθεί στο αιδοίο της τα παλαμάρια άλλων ανδρών;
Τα σχόλιά σας παρακαλώ.