Νέα

Το 69 και το γλειφομούνι είναι επικίνδυνο στα μπουρδέλα/στούντιο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα silver_bullet
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 352
  • Εμφανίσεις 66K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επιδίδεστε σε αιδιολειχία στις συνευρέσεις σας με ιερόδουλες;

• Πάντα και με τρέλα!

Ψήφοι: 8 10,0%
  • Μόνον αν έχει αρωματισμένο και καθαρό μουνί

Ψήφοι: 30 37,5%
  • Σπάνια έως ποτέ!

Ψήφοι: 3 3,8%
  • Μια φορά το έκανα και δεν το ξανακάνω

Ψήφοι: 4 5,0%
  • Είσαι τρελός; Όχι βέβαια!

Ψήφοι: 35 43,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    80

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.404
Πόντοι
2.606
ΑΣΕ που μικρες μπορει να πεσανε στο καζανι με το ΓΛΥΣΤΕΡΙΝ....

Εγγρ.
12 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
τωρα βεβαια, δεν ξερω πως την εχετε δει ορισμενοι....εγω προσωπικα αηδιαζω μονο και στην ιδεα οτι γλυφω ενα νιμου που το εχουνε χιλιοξεσκισει.....οπως την βρισκει ο καθενας υποθετω......συνηθως ομως υπαρχει και ενας αγραφος κανονας περι υγιεινης του αιδιου......οταν το αιδιο (μουνι κοινως) δεν ειναι ευπαρουσιαστο και εχει σημαδια απο σπυρακια κλπ κλπ δεν θα επρεπε να σε εμπνεει για ανταλλαγες σωματικων υγρων σπερμα,σαλιο κλπ.......στην τελικη μιλαμε για ιεροδουλη (την οποια δεν την ηξερες και απο χτες).....φυλαγε τα ρουχα σου να εχεις τα μισα δεν λενε? (φιλε που ξεκινησες το thread, don't worry.....αν δεν πειστηκες τραβα σε 3 μηνες να κανεις ενα τεστακι ELISA σε ενα νοσοκομειο και μετα 3 μηνες ακομα ενα για επιβεβαιωση)....οσο για κονδυλωματα και παπαριες, αν ειναι κατι τετοιο, τοτε θα το καταλαβεις λιαν συντομως διοτι σε αυτη την περιπτωση θα βγαλεις εξανθηματα στο στομα που δεν θα εχουνε σχεση καμια με τα σπυρακια που εχεις βγαλει στην ζωη σου ως τωρα.......αυτα απο το επιστημονικο μετωπο

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.019
Πόντοι
22.785

:think: :think: Έπειδη έμείς οί δυό άνταλαξαμε κάποτε αίχμες είπα νά μήν άπαντήσω
άλλά .... άλωστε τί έχουμε να μοιράσουμε φίλε μου !!!!!!
Άκουσε λοιπόν κάτι ή  πολυπλοκότητα τής ζωής  φέρνει τον όργανισμό μας
σε όλική άντιπαράθεση με τά έξωτερικά ύπάρχον... διότι το σύνολο τού όργανισμού μας
βρίσκεται σε άρμονία , με τους ίδεολογικούς του σχηματισμούς και δεν άποδέχεται
πλέον τήν παρατεταμένη άπομάκρυνση άπό αύτούς !!!

Τά σέβη μου Lion7 !!!!!!!!

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
σε όλική άντιπαράθεση με τά έξωτερικά ύπάρχον...

Το ζητούμενο είναι, η πολυπλοκότητα να φέρνει τον οργασμό! ;)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
:think: :think: Έπειδη έμείς οί δυό άνταλαξαμε κάποτε αίχμες είπα νά μήν άπαντήσω
άλλά .... άλωστε τί έχουμε να μοιράσουμε φίλε μου !!!!!!
σε όλική άντιπαράθεση με τά έξωτερικά ύπάρχον... διότι το σύνολο τού όργανισμού μας
βρίσκεται σε άρμονία , με τους ίδεολογικούς του σχηματισμούς και δεν άποδέχεται
πλέον τήν παρατεταμένη άπομάκρυνση άπό αύτούς !!!

Τά σέβη μου Lion7 !!!!!!!!

Συμφωνώ.
Και τα δικά μου σέβη!

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
κονδυλώματα τι είναι?
Μπορεις να τα κολλησεις και στο στομα, και στα παπαρια, ακομη και με χρηση προφυλακτικου μπορεις να τα κολλησεις.
Ακομη και να μην ειναι επαγγελματιας παλι εχεις 100% πιθανοτητα αν εχεις παει με πανω απο 6 γυναικες(που δεν ηταν παρθενες)
1 στις 2 που παει για τεστ ππ τα εχει:

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.196
Πόντοι
2.356
Βρε παιδιά, πείτε μου ειλικρινά....σεις που γράφετε στις κριτικές σας για "πρόγραμματα 69" και ότι "γεύεστε αχόρταγα τα ωραία και καλοσχηματισμένα μουνάκια" των κοριτσιών των ντέλων, στουντέλων και στούντιο, δεν σιχαίνεστε; Δεν φοβάστε; Και αν δεν σιχαίνεστε, ακόμα και αν είστε 100% σίγουροι για την υγιεινή της κοπέλας, πώς το κάνετε ρε παιδιά γνωρίζοντας ότι λίγο πριν την γλέιψετε η κοπέλα είχε δεχθεί στο αιδοίο της τα παλαμάρια άλλων ανδρών;
Προσωπικά δεν θυμάμαι να το έχω κάνει ποτέ αυτό πάνω από μια φορά, χωρίς να παίρνω κι όρκο βέβαια, μιας και μετρώ περίσσότερα από 21 χρόνια στο χώρο των αγοραίων καταδύσεων. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα το αποφεύγω και με τις σχέσεις μου. Ίσως φταίει ότι οι δύο τελευταίες ήταν ιδιαιτέρως βρωμομούνες....
Τα σχόλιά σας παρακαλώ.

Biobet

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Βρε παιδιά, πείτε μου ειλικρινά....σεις που γράφετε στις κριτικές σας για "πρόγραμματα 69" και ότι "γεύεστε αχόρταγα τα ωραία και καλοσχηματισμένα μουνάκια" των κοριτσιών των ντέλων, στουντέλων και στούντιο, δεν σιχαίνεστε; Δεν φοβάστε; Και αν δεν σιχαίνεστε, ακόμα και αν είστε 100% σίγουροι για την υγιεινή της κοπέλας, πώς το κάνετε ρε παιδιά γνωρίζοντας ότι λίγο πριν την γλέιψετε η κοπέλα είχε δεχθεί στο αιδοίο της τα παλαμάρια άλλων ανδρών;
Προσωπικά δεν θυμάμαι να το έχω κάνει ποτέ αυτό πάνω από μια φορά, χωρίς να παίρνω κι όρκο βέβαια, μιας και μετρώ περίσσότερα από 21 χρόνια στο χώρο των αγοραίων καταδύσεων. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα το αποφεύγω και με τις σχέσεις μου. Ίσως φταίει ότι οι δύο τελευταίες ήταν ιδιαιτέρως βρωμομούνες....
Τα σχόλιά σας παρακαλώ.

Φίλε είμαστε όλοι γιατροί εδώ μέσα ξέρουμε που πάμε  :grin:

Noah_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Κριτικές
26
Like
570
Πόντοι
306
Για ντέλα, στουντέλα κλπ δεν ξέρω. Για CG όμως που μερικές φορές είναι τόσο καθαρά(κάνουν και 2 και 3 μπανάκια στην ώρα) που μπορεί να σε πιάσουν εσένα οι υποψίες αν είσαι και εσύ τόσο καθαρός, εκεί αν το νινί είναι φρεσκαδούρα γιατί όχι?

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
14.985
Πόντοι
6.515
εχουμε τον Dr Apolytos τυπε και καθαριζει  :grin:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.663
Πόντοι
41.129
παλι τα ιδια.... και την γκομενα του και τη γυναικα του ο καθενας που της γλειφει το μουνι και την θεωρει καθαρη δεν ξερει ποιος της τον εχωνε πριν, αλλα τη λεω οι ελληνιδες είναι υποδείγματα ηθικης δεν τα κανουν αυτά...  είναι 28-29 χρονων και εχουν παει μονο με 2-3 και εκαναν μονο σχεσεις κατά τα λεγομενα τους, το ιδιο επικινδυνο είναι ειτε γλείφεις την πουτανα ειτε τη γκομενα.

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
ειτε γλείφεις την πουτανα ειτε τη γκομενα.

Είτε την κατσίκα.

URL]]

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.052
Πόντοι
34.538
παλι τα ιδια.... και την γκομενα του και τη γυναικα του ο καθενας που της γλειφει το μουνι και την θεωρει καθαρη δεν ξερει ποιος της τον εχωνε πριν, αλλα τη λεω οι ελληνιδες είναι υποδείγματα ηθικης δεν τα κανουν αυτά...  είναι 28-29 χρονων και εχουν παει μονο με 2-3 και εκαναν μονο σχεσεις κατά τα λεγομενα τους, το ιδιο επικινδυνο είναι ειτε γλείφεις την πουτανα ειτε τη γκομενα.
Ενταξει ρε φιλε,μη τα ξευτιλίζουμε όλα.
Σιγουρα και γυναικες/γκομενες μας εχουν γαμηθει κι αλλου αλλα δεν γαμιουνται και με 5-10 τη μερα όπως οι πουτανες.
Δεν είναι το ιδιο,σιγουρα ρισκάρουμε με την εκάστοτε πουτανα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τα σχόλιά σας παρακαλώ.
μπορει να τους αρεσει η γευση του τζελ που βαζουν οι πουτανες τυπε :grin:

TSONTAKIAS1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
6
Τα σχόλιά σας παρακαλώ.
γιατι να κανεις γλυφομουνι ρε φιλαρακι ικανοποιησε με αυτο ? την γκομενα την εχουμε να την γαμαμε να μας κανει τσιμπουκι να την χυνουμε στη μαπα με λιγα λογια να μας ικανοποιει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom