Νέα

Το 69 και το γλειφομούνι είναι επικίνδυνο στα μπουρδέλα/στούντιο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα silver_bullet
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 352
  • Εμφανίσεις 66K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επιδίδεστε σε αιδιολειχία στις συνευρέσεις σας με ιερόδουλες;

• Πάντα και με τρέλα!

Ψήφοι: 8 10,0%
  • Μόνον αν έχει αρωματισμένο και καθαρό μουνί

Ψήφοι: 30 37,5%
  • Σπάνια έως ποτέ!

Ψήφοι: 3 3,8%
  • Μια φορά το έκανα και δεν το ξανακάνω

Ψήφοι: 4 5,0%
  • Είσαι τρελός; Όχι βέβαια!

Ψήφοι: 35 43,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    80

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Υπάρχουν γυναίκες επαγγελματίες που πολλοί από σας τις θεωρήσατε σπαστικές..
Δηλαδή..
Δεν αφήνουν να τις πιάνετε από κάτω..ή
δεν αφήνουν τα πολλά πολλά γλυψίματα..ή
τις δαγκωνίτσες στη ρόγα..
Σκεφτήκατε ποτέ..ότι εκτός για δικό της καλό..το κάνει και για δικό σας?
Γιατί μέσα σ'ένα χώρο που λέγεται μπουρδέλο δεν υπάρχει η ευκαιρία της
απόλυτης προσωπικής καθαριότητας..
1ον γιατί ο πελάτης έρχεται απ'εξω και η διαμονή του εκεί είναι για λίγο..
Μπορεί να έρχεται κατ'ευθείαν από τη δουλειά..
 ή μπορεί να μην πρόλαβε να κάνει μπάνιο..
Ούτε καν μπορεί να έπλυνε τα χέρια του μπαίνοντας στο δωμάτιο αφού είχε πιάσει το χερούλι που το έχουν πιάσει τόσοι..ή απλούστατα τα χρήματα που έπιασε έξω από την πόρτα την ώρα της συναλλαγής..
Η κοπέλα δεν είναι υποχρεωμένη σε κάθε πελάτη να τον περνάει από εξέταση αν έκανε τις στοιχειώδης ενέργειες καθαριότητος..
Το θεωρώ απόλυτα ξενερωτικό κάτι τέτοιο..
Και 2ον
Όταν η κοπέλα σου έρχεται για την πράξη..σαφώς και προηγείτο άλλος..
Αν κάποιος πριν από σένα πέρασε την γλώσσα του από το κορμί της και τη βύζαινε σαν τα γλυφιτζούρια τσούπα-τσουπς..λογικό κι επόμενο είναι να έπρεπε να τα καθαρίσει πριν έρθει σε σένα..
Είναι δυνατόν όμως να το κάνει τόσο τέλεια όσο θα το έκανε με μπανάκι?
Όχι φυσικά..
Ή μπορεί να σε αφήσει να βάλεις τα χέρια σου άνετα από κάτω της όταν πριν από λίγο ακουμπούσαν ξένα αρχίδια?
Αν το κάνεις δεν θα πιάσεις ασυναίσθητα κάποια άλλα ακάλυπτα σημεία του σώματός σου?
Γι'αυτό λοιπόν..είναι πολλά που πρέπει να προσέχουμε για να παραμένουμε υγιείς..χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορούμε να απολαύσουμε..!!!!

Επισκέπτης
Οσο και καθαρη να ειναι ακομα και να χεις αποδεικτικα (χαρτια) οτι ειναι καθαρη?
Ποτέ δεν είσαι 100% σίγουρος,μπορεί να έπαθε κάτι μετά τις εξετάσεις.

Αλλά εντάξει με προφυλακτικό είσαι πάντα σχετικά ασφαλής,θέλει γκαντεμιά για να πάθεις κάτι σοβαρό.

MariosFFX

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Μαλλον θα παραμεινω παρθενος για μια ζωη με αυτα που ακουω... Παρθενος αλλα 100% υγειης. !!! Μονο με καμια κοπελα αν κατσει χαχαχαα

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Μαλλον θα παραμεινω παρθενος για μια ζωη με αυτα που ακουω... Παρθενος αλλα 100% υγειης. !!! Μονο με καμια κοπελα αν κατσει χαχαχαα

αυτος ο μυθος οτι το κοριτσακι της διπλανης πορτας ειναι 100% υγειες..
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
Πάντως μην τρελένεσαι κ εμένα η πρώτη φορά σε στούντιο ήτανε κ είχα όλο αυτό το άγχος μέχρι που μπήκε κ άρχισε το show  :knockinb:,εεε εκεί τα ξέχασα όλα!!! :2funny:

MariosFFX

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Εαν ειναι παντρεμενο ή αν δεν υπαρχει κοριτσακι οεο?

dragon32

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
6
Δηλαδή..
Ούτε καν μπορεί να έπλυνε τα χέρια του μπαίνοντας στο δωμάτιο αφού είχε πιάσει το χερούλι που το έχουν πιάσει τόσοι..ή απλούστατα τα χρήματα που έπιασε έξω από την πόρτα την ώρα της συναλλαγής..
Η κοπέλα δεν είναι υποχρεωμένη σε κάθε πελάτη να τον περνάει από εξέταση αν έκανε τις στοιχειώδης ενέργειες καθαριότητος..
Και 2ον
Αν κάποιος πριν από σένα πέρασε την γλώσσα του από το κορμί της και τη βύζαινε σαν τα γλυφιτζούρια τσούπα-τσουπς..λογικό κι επόμενο είναι να έπρεπε να τα καθαρίσει πριν έρθει σε σένα..
Όχι φυσικά..
Ή μπορεί να σε αφήσει να βάλεις τα χέρια σου άνετα από κάτω της όταν πριν από λίγο ακουμπούσαν ξένα αρχίδια?
Αν το κάνεις δεν θα πιάσεις ασυναίσθητα κάποια άλλα ακάλυπτα σημεία του σώματός σου?
Γι'αυτό λοιπόν..είναι πολλά που πρέπει να προσέχουμε για να παραμένουμε υγιείς..χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορούμε να απολαύσουμε..!!!!
πολλυ σωστα ξανα μπραβο σου μακαρι να μπορουν να τα διαβασουν αυτα που λεσ και να τα παρουν στα σοβαρα και να τα τιρησουν τα παιδια απο δω γιατι καλη η πλακα αλλα οταν ερθουμε αντιμετωπη με τετοια περιστατικα τοτε την ακουμε για τα καλα

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
βαλε ολοσωμο προφυλακτικο  :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Δηλαδή..
Και 2ον
Όχι φυσικά..
Επειδή λοιπόν δεν ξέρω τι κάνει η πουτάνα,δεν βάζω ποτέ το στόμα μου όπου να'ναι,μόνο τα χέρια τα οποία πλένω μετά 3 φορές!!! :rockon:

papateo

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
12
Πόντοι
1
:bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: αντε καλη συνεχεια....διαβασε στο φορουμ κ θα μαθεις.η υγεια ειναι πανω απ ολα αλλα κ το :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:χρειαζετε ειναι απαραιτητο

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
στην εσχάτη πάρε ένα προφυλακτίκο... κόψτο και ανοιξε το και βάλτο πανω απο το μουνάκι της και καλό γλύψιμο.....  :)

Επισκέπτης
Πάντως μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η αηδία παρά ο κίνδυνος υγείας στον στοματικό έρωτα...

Ο κίνδυνος είναι μόνο το κοδυλώματα νομίζω.

#Τι κινδύνους κρύβει ο στοματικός έρωτας;

Ο στοματικός έρωτας αποτελεί πρακτική χαμηλού κινδύνου όσον αφορά τη μετάδοση του HIV. Παρόλα αυτά, ο κίνδυνος υπάρχει γιατί:

* το στόμα καλύπτεται από βλεννογόνο, πολύ συχνά υπάρχουν πληγές ή αμυχές στο στόμα (από ουλίτιδα, μάσημα σκληρών τροφών, βούρτσισμα των δοντιών, χρήση οδοντικού νήματος, οδοντιατρικές θεραπείες κ.ά.),
* ο HIV μπορεί να βρίσκεται στο σπέρμα ή στα κολπικά υγρά καθώς και στο αίμα της περιόδου.

Υ.Γ.Από γλυφομούνι δεν πέθανε ποτέ κανείς!!!

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Επειδή λοιπόν δεν ξέρω τι κάνει η πουτάνα,δεν βάζω ποτέ το στόμα μου όπου να'ναι,μόνο τα χέρια τα οποία πλένω μετά 3 φορές!!! :rockon:
Και καλά κάνεις..και μπράβο σου..
Όμως εγώ στη μπουρδελοκαριέρα μου..έχω δει και πελάτες που κάνουν μπάνιο κάθε Πάσχα και Χριστούγεννα..
Πας να βάλεις το προφυλακτικό και τραβάς το πετσάκι κάτω...και γύρω-γύρω είναι όλο τυρί...μπλιαααααααααχ..
Έχω δει όμως και τάνες να δουλεύουν..που βγαίνοντας από το δωμάτιο..
αντί η 1η κίνηση είναι να πλύνουν χέρια και ότι άλλο τέλος πάντων..
να βουτάνε το σάντουιτς από το ψωμί..χωρίς χαρτοπετσέτα και να γλύφουνε και τα δάχτυλά τους....ξαναμανά μπλιαααααααααχ..
Άσε..τελικά είναι στον άνθρωπο..κι όχι τι επάγγελμα κάνεις..
Αν σέβεσαι τον εαυτό σου τότε μπορείς και τους άλλους...!!!!

Επισκέπτης
Και καλά κάνεις..και μπράβο σου..
Όμως εγώ στη μπουρδελοκαριέρα μου..έχω δει και πελάτες που κάνουν μπάνιο κάθε Πάσχα και Χριστούγεννα..
Πας να βάλεις το προφυλακτικό και τραβάς το πετσάκι κάτω...και γύρω-γύρω είναι όλο τυρί...μπλιαααααααααχ..
Έχω δει όμως και τάνες να δουλεύουν..που βγαίνοντας από το δωμάτιο..
αντί η 1η κίνηση είναι να πλύνουν χέρια και ότι άλλο τέλος πάντων..
να βουτάνε το σάντουιτς από το ψωμί..χωρίς χαρτοπετσέτα και να γλύφουνε και τα δάχτυλά τους....ξαναμανά μπλιαααααααααχ..
Άσε..τελικά είναι στον άνθρωπο..κι όχι τι επάγγελμα κάνεις..
Αν σέβεσαι τον εαυτό σου τότε μπορείς και τους άλλους...!!!!
Όντως,αν κ όπως είπες όταν περιμένουνε 10-15 στην σειρά να σε γαμίσουνε,εεε δεν έχεις χρόνο για μπάνιο!!! :2funny:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
αυτος ο μυθος οτι το κοριτσακι της διπλανης πορτας ειναι 100% υγειες..
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Εχεις λιγοτερες πιθανοτητες! Ολα εχουν ενα ρισκο, απλως επιλεγεις ποσο μεγαλο θα ειναι αυτο το ρισκο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom