Νέα

Το 69 και το γλειφομούνι είναι επικίνδυνο στα μπουρδέλα/στούντιο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα silver_bullet
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 352
  • Εμφανίσεις 66K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επιδίδεστε σε αιδιολειχία στις συνευρέσεις σας με ιερόδουλες;

• Πάντα και με τρέλα!

Ψήφοι: 8 10,0%
  • Μόνον αν έχει αρωματισμένο και καθαρό μουνί

Ψήφοι: 30 37,5%
  • Σπάνια έως ποτέ!

Ψήφοι: 3 3,8%
  • Μια φορά το έκανα και δεν το ξανακάνω

Ψήφοι: 4 5,0%
  • Είσαι τρελός; Όχι βέβαια!

Ψήφοι: 35 43,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    80

MariosFFX

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Οι πουτανες που ειναι σε αυτα τα μπουρδελα κανουν μπανιο μετα αφου εξυπηρετήσουν ενα πελατι?

dragon32

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
6
Ο οποιοσδηποτε κανει γλειφομουνι σε μπουρδελο η στουντιο η γενικα σε αγοραιο ερωτα παιζει με την τυχη του,εγω και να με συνγχωρουν οσοι δεν συμφωνουν το θεωρω διαστροφη εμενα προσωπικα μ αρεσει πολλυ αλλα ακομα και σε γκομενα στην αρχη ειμαι διστακτικοσ αλλα οχι απολυτα βεβαιοσ αν το κανο η οχι αναλογα την γκομενα εκει παω πασο αν και ειναι λαθοσ αλλα ρε παιδεσ στον αγορεο???? δεν κολαει με τιποτα!!!!!!!!!!!!

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Έχει γίνει πάλι θέμα αυτό..
Κάποιες συνέπειες τις έχουν δείξει πολλοί εδώ με φωτό,τις
οποίες δεν τις βάζω γιατί θα ξεράσω..
Μη προκαλείτε ρε παιδιά την τύχη σας..
Εδώ είσαι με την γκόμενά σου και πάλι δεν είσαι τόσο χύμα..
Δεν είναι κακό να απολαμβάνεις τον αγοραίο έρωτα..
Κακό είναι..να πέφτεις με τα μούτρα στις κακοτοπιές χωρίς συνείδηση και προφύλαξη..

dragon32

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
6
Κακό είναι..να πέφτεις με τα μούτρα στις κακοτοπιές χωρίς συνείδηση και προφύλαξη..
μπραβο κατερινα θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου!!!!! ουτε καν πρεπει να το συζηταμε αυτο το θεμα

MariosFFX

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Που μπορώ να λάβω περισσότερες πληροφορίες? Και όσο για το άλλο που ρώτησα... κάνουν μπάνιο σε κάθε γύρα? Μπορώ επίσης όταν τελειώσω να τελειώσω πάνω στο σώμα της?

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Οι πουτανες που ειναι σε αυτα τα μπουρδελα κανουν μπανιο μετα αφου εξυπηρετήσουν ενα πελατι?
Ένα 5% και πολύ σου βάζω..
Τοπική καθαριότητα μόνο..είτε με νεράκι και σαπουνάκι είτε με μωρομάντιλα..
Με το μέσα-έξω των πελατών στο σαλόνι και στα δωμάτια..το μπάνιο είναι χρονοβόρο..
Μόνο σε studio ή σε hotel η γυναίκα έχει τον χρόνο και την πολυτέλεια του μπάνιου..

dragon32

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
6
Που μπορώ να λάβω περισσότερες πληροφορίες? Και όσο για το άλλο που ρώτησα... κάνουν μπάνιο σε κάθε γύρα? Μπορώ επίσης όταν τελειώσω να τελειώσω πάνω στο σώμα της?
μαριε ΜΑΚΡΙΑ απο τετοα πραγματα πηγαινε κανε την δουλεια σου και φυγε!!!! μην ρισκαρεισ ακου με που σου λεω φιλικα τα παραδειγματα ειναι πολλα εδω και με το σεξ το απλο υπαρχει κινδυνοσ να παρεισ παρασημα μην το παρακανεισ στο λεω φιλικα εντελωσ

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

Δε μου τις δειχνεις με ΠΜ , η τουλαχιστον πες λεξεις κλειδια να ψαξω στον γκουγκλη
Ετσι να εχω μια εικονα , για να παρασυρθω πιο δυσκολα , αν το κανω ποτε

Επισκέπτης
Ένα 5% και πολύ σου βάζω..
Τοπική καθαριότητα μόνο..είτε με νεράκι και σαπουνάκι είτε με μωρομάντιλα..

Με το μέσα-έξω των πελατών στο σαλόνι και στα δωμάτια..το μπάνιο είναι χρονοβόρο..
Μόνο σε studio ή σε hotel η γυναίκα έχει τον χρόνο και την πολυτέλεια του μπάνιου..
Τοπική καθαριότητα το 5% ή όλες;;;

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
ολες μαλλον , και το 5% μπανακι...

αλλιως θα κολουσαν απ τα χυσια οι πατουσες στο πατωμα και δεν θα μπορουσαν να αλλαξουν δωματιο μετα απο καποια ωρα  :2funny:

Επισκέπτης
ολες μαλλον , και το 5% μπανακι...

αλλιως θα κολουσαν απ τα χυσια οι πατουσες στο πατωμα και δεν θα μπορουσαν να αλλαξουν δωματιο μετα απο καποια ωρα  :2funny:
Στα στούντιο ποια η κατάσταση άραγε,εκεί το πλένουνε συχνότερα;;; :cheesy:

Επισκέπτης
Πάντως εκτός από το θέμα υγεία που είναι κ το σοβαρό υπάρχει κ η σιχαμαρά....

Δεν μπορώ με τίποτα να γλύψω εκεί που έχετε χύσει βρωμιάρηδες!!! :2funny:

gamikoulien

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Κριτικές
14
Like
45
Πόντοι
5.760
Εάν ναι τι μπορεί να πάθεις?
Σκέψου οτι ειναι το ιδιο με το να γλυφεις τη λεκανη σε κοινοχρηστες τουαλετες,
σε κοινοχρηστες οπου βαζουνε το πουτσο τους ολοι, οχι στου σπιτιου που βαζεις μονο τη δικια σου ..

τα υπολοιπα σκεψου τα μονος σου

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Στα στούντιο ποια η κατάσταση άραγε,εκεί το πλένουνε συχνότερα;;;

Δεν ξερω , εχω δει κοπελα να παει απο δωματιο σε δωματιο
εχω δει και αλλη ( απο ανοπιχτο παραθυρο , μπανιστηρι κανονικο  :grin: ) να πλενετε να τριφυρναει σκεπασμενη με πετσετα στο κουζινακι
5 λεπτα πριν την ειδα που βγηκε απ το δωματιο

Εδω ειναι και θεμα ποσο σεβεται η κοπελα τοσο τον επομενο πελατη οσο και τον εαυτο της .. το ονομα της , το μαγαζι κλτ
αλλα ξεφευγουμε , απ το θεμα , ανοιξε καινουριο αν δεν υπαρχει να τα πουμε εκει

Δεν υπρχει κανονας , γινετε απλα ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ  :grin:

Επισκέπτης
Δεν ξερω , εχω δει κοπελα να παει απο δωματιο σε δωματιο
εχω δει και αλλη ( απο ανοπιχτο παραθυρο , μπανιστηρι κανονικο  :grin: ) να πλενετε να τριφυρναει σκεπασμενη με πετσετα στο κουζινακι
5 λεπτα πριν την ειδα που βγηκε απ το δωματιο

Εδω ειναι και θεμα ποσο σεβεται η κοπελα τοσο τον επομενο πελατη οσο και τον εαυτο της .. το ονομα της , το μαγαζι κλτ
αλλα ξεφευγουμε , απ το θεμα , ανοιξε καινουριο αν δεν υπαρχει να τα πουμε εκει

Δεν υπρχει κανονας , γινετε απλα ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ  :grin:
Και φαντάζομαι να πετύχει κυρία είναι δύσκολο πολύ!!! :2funny:

MariosFFX

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Πειτε μου ρε μαγκες για Μοτελ τι παιζετε... Τι γινετε στα Μοτελ τελιωνεις μια γυρα και τελος ή μια ώρα και τελιωνεις οσες θες?  Τιμη?
Υγεια και καθαριοτητα? Επισης ακομα και με κοπελα (οχι πουτανα) να κανεις γλυφομουνι και 69 υπαρχει κινδυνος?
Τωρα εξηγειτε γιατι το 90% κυκλοφορουν με αρρωστιες του σεξ γιατι δεν ξερουν και δοκιμαζουν γλυφομουνια κτλ κτλ.

Studio μακραν προσεγμενα και καλυτερη ποιοτιτα?

Δεν εχω κανει ακομα τιποτα απο ολα αυτα που ρωταω θελω να χω γνωση για να μην κανω καμια μαλακια και εχω μετανιες για ολη μου την ζωη.

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Πειτε μου ρε μαγκες για Μοτελ τι παιζετε... Τι γινετε στα Μοτελ τελιωνεις μια γυρα και τελος ή μια ώρα και τελιωνεις οσες θες?  Τιμη?
Υγεια και καθαριοτητα? Επισης ακομα και με κοπελα (οχι πουτανα) να κανεις γλυφομουνι και 69 υπαρχει κινδυνος?
Τωρα εξηγειτε γιατι το 90% κυκλοφορουν με αρρωστιες του σεξ γιατι δεν ξερουν και δοκιμαζουν γλυφομουνια κτλ κτλ.

Studio μακραν προσεγμενα και καλυτερη ποιοτιτα?

Δεν εχω κανει ακομα τιποτα απο ολα αυτα που ρωταω θελω να χω γνωση για να μην κανω καμια μαλακια και εχω μετανιες για ολη μου την ζωη.

για να μην κανεις μαλακια, πηγαινε σε γιατρο που εμπιστευεσαι και ρωτα τον.
Φυσικα και με μη πουτανα μπορεις να τα κολλησεις αυτα.

Επισκέπτης
1)Πειτε μου ρε μαγκες για Μοτελ τι παιζετε... Τι γινετε στα Μοτελ τελιωνεις μια γυρα και τελος ή μια ώρα και τελιωνεις οσες θες?  
2)Τιμη?
3)Υγεια και καθαριοτητα?
4)Επισης ακομα και με κοπελα (οχι πουτανα) να κανεις γλυφομουνι και 69 υπαρχει κινδυνος?
1)Τα ct είναι σε ξενοδοχεία κ τις βρίσκεις εκεί,με τα cg καμία φορά πληρώνεις κ το ξενοδοχείο,μία/2 συνήθως σπάνια 3.
2)80 + ξενοδοχείο ότι φθηνότερο μπορείς να βρεις,οι καλές σε cg κάπου στα 120,τα ct 200/250
3)Υγεία ότι κάτσει,καθαριότητα συνήθως ναι
4)Δυσκολότερα αλλά πιθανό,αν δεις τίποτα χοντρά σπυριά δεν γλύφεις πάντως με τίποτα,είναι κονδυλώματα!!! :grin:

MariosFFX

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Οσο και καθαρη να ειναι ακομα και να χεις αποδεικτικα (χαρτια) οτι ειναι καθαρη?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom