amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.025
- Πόντοι
- 22.785
:o :o :o :o :o :o :o :S :S :S :Sαναλογως το τι κολλησες... αλλα σε λιγοτερο απο μηνα αλλα σε περισσοτερο...
στις μερες μας προσεχετε τα πουλια σας πιο πολυ!!!! γτ με τα ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ λαθη.... ειδαν κ επαθαν μερικοι...την υπογραφή????
την υπογραφή????
αυτά τα στιγμιαία λάθη....στις μερες μας προσεχετε τα πουλια σας πιο πολυ!!!! γτ με τα ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ λαθη.... ειδαν κ επαθαν μερικοι...
στις μερες μας προσεχετε τα πουλια σας πιο πολυ!!!! γτ με τα ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ λαθη.... ειδαν κ επαθαν μερικοι...
ε μα!!!!! ειπαμε.... ναι οκ καντε σεξ... αλλα τη συγκεκριμενη στιγμη τραβηχτειτε ειτε ειστε με σκουφι ειτε οχι....αυτά τα στιγμιαία λάθη....
ΒΕΒΑΙΑ υπαρχουν και καποια που δεν τα καταλαβαινετε γτ δεν εχουν καποιο συμπτομα σε σας και απλα τα μεταφερετε και τα μεταδιδετε φιλτατε!!!!!!!:o :o :o :o :o :o :o :S :S :S :S
κατσε να τραβηχτούμε και τι νόημα έχει τότε το σεξ???ε μα!!!!! ειπαμε.... ναι οκ καντε σεξ... αλλα τη συγκεκριμενη στιγμη τραβηχτειτε ειτε ειστε με σκουφι ειτε οχι....
callus
δλδ για σενα στην ολη φαση δινει νοημα μονο το να εισαι μεσα της κατα τη στιγμη της ολοκληρωσης?????κατσε να τραβηχτούμε και τι νόημα έχει τότε το σεξ???
δεν λέω αυτό. και φυσικά όχι. το σεξ δεν είναι μόνο αυτό. είναι όλο το "παιχνίδι" πριν, κατά και μετα. Απλά λέω ότι κι αυτό στο όλο "παιχνίδ" είναι.δλδ για σενα στην ολη φαση δινει νοημα μονο το να εισαι μεσα της κατα τη στιγμη της ολοκληρωσης?????
σου βγήκαν τα μάτια?????τι ερωτησεις ειναι αυτες Θεε μου!!!!
εχεις δικιο γι αυτο που ειπες ομως εμεις οι γυναικες το φοβομαστε καπως αυτο που ανεφερες εσυ...σου βγήκαν τα μάτια?????
το ξερω πολύ καλά ότι το φοβαστε και με το δίκιο σας, και εγώ ψιλοφοβάμαι. την έχω πατήσει κι όλας και έτρεχα στα φαρμακεία για να μην γίνω πατέρας!!!!!!!!εχεις δικιο γι αυτο που ειπες ομως εμεις οι γυναικες το φοβομαστε καπως αυτο που ανεφερες εσυ...
πως δεν κολλας...αμα εχει κατι η αλλη βεβαιως και κολλας
κατσε ρε εγω νομιζα παιδι πιανει μονο αμα τη φιλησειςΝαι, και άμα λάχει πιάνει και παιδί από πίπα
δεν είναι για αστεία τα θέματα υγείας!!!!!!μην ανησυχειτε,εγω που χω κολλησει τα παντα εκτος απο ειτζ σας λεω οτι δεν ειναι τιποτα....